Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Nyaralás

Verstappen sokat volt együtt Schumacherrel

Max Verstappen kőkemény csatákat vív a győzelemért, mint korábban Michael Schumacher tette. Nem véletlen a hasonlóság, gyerekkorában sok időt töltött együtt a nagy bajnokkal.

részletek

Használjuk ki a nyár utolsó heteit

Nem jutottál el nyaralni? Ne szomorkodj, még megteheted! Azért, hogy teljesen felhőtlen legyen a kiruccanás, a Europcar Autókölcsönző - mint az utazások szakértője - összegyűjtött néhány hasznos tippet és előnyt az utolsó pillanatos nyaralásokhoz.

részletek

Nyaralás autóval: Mire figyeljünk?

Számos vállalatnál a céges autó a béren kívüli juttatások közé tartozik, így nemcsak munkaügyben, hanem magáncélra is használják a dolgozók. Különösen igaz ez a nyári szabadságok idején, amikor a munkatársak a rendszeresen szervizelt, karbantartott céges járművekkel biztonságosabbnak érzik az elindulást. A hőség, a túlzsúfolt utak és az ezekből adódó ingerlékenység és romló koncentrációs képesség azonban fokozzák a balesetveszélyt. Az Arval flottakezelő szerint néhány alapvető óvintézkedéssel elkerülhetők a veszélyes helyzetek, de a felelős autóvezetés alapja, hogy a sofőrök tisztában legyenek autójuk tulajdonságaival és saját képességeikkel.

részletek

A nyaralás kezdődjön el már az autóban

A nyári pihenés a legtöbb családnak az az időszak, amikor értékes időt töltenek el együtt és közös élményeket szereznek. Ennek a tökéletes módja egy családi utazás. A hosszabb autózások egy idő után próbára teszik a gyerkőcök türelmét, és a jókedvű elindulásból könnyen stresszes megérkezés lehet. A Europcar Autókölcsönző hasznos tippeket ad, amivel könnyen élvezetessé tehetjük a gyerekek számára az autóban eltöltött órákat.

részletek

Tippek - Hogyan lehet gondtalan az autós vakáció?

Minden második magyar család évente egyszer, minden harmadik pedig évente két alkalommal is gépkocsival indul vakációzni, 10-ből 8 esetben belföldre.

részletek

A nyaralás idején az autónk kereshet pénzt

A 2015-ös sikeres budapesti start után megérkezett a Dortmund Airportra is a BeeRides, a régió piacvezető reptéri car sharing (autómegosztó) szolgáltatása. Ez a hazai fejlesztésű, egyedi modell a tulajdonosoknak ingyenes parkolást, és bérbeadással – teljes Allianz biztosítás mellett – megtakarítást és bevételkiegészítést kínál. A magyar startup tervei szerint a közeljövőben további nyugat-európai desztinációkon is megjelenik szolgáltatásával, így több országban lehet majd például az általánoshoz képest féláron autót bérelni.

részletek

Ezekre figyelj autós nyaralás esetén

Napokon belül véget ér az iskola, a legtöbb család pedig ilyenkor indul el nyaralni. Sokan utaznak határon belül és azon kívül is autóval a vakációra, ahhoz, hogy ne érjen minket baj az úton, érdemes egy márkaszervizben átvizsgáltatni autónkat az utazás előtt. A márkaszervizek ebben az időszakban a nyári felkészítésre szóló, speciális csomagajánlatokkal várják ügyfeleiket.

részletek

Ezeket feltétlenül nézesd át az autódon, mielőtt utazni indulsz!

Legtöbben augusztusban vágunk neki a jól megérdemelt családi vakációnak. Már jó előre gondoskodunk a programokról, megtervezzük az utat, összekészítjük a legszükségesebb dolgokat, azonban néha figyelmen kívül hagyjuk az egyik legfontosabb kellékünket az úthoz, az autónkat. Kevesen veszik komolyan, de a nyári felkészítés legalább annyira fontos, mint a tél előtti átvizsgálás, így nem árt, ha egy hosszabb út előtt az autónkat is elvisszük egy szakszervizbe!

részletek

Autós nyaralás, biztonságosan

A családok nagy része most indul nyaralni. Legyen szó külföldi vagy belföldi útról, alternatívaként gyakran megjelenik az, hogy autóval induljunk útnak.

részletek

Öt tipp a defektmentes nyaraláshoz

A következő hetekben autósok ezrei indulnak útnak a kezdődő nyaralási szezonnak köszönhetően. A belföldi-, vagy külföldi üdülőhelyek felkeresése céljából ilyenkor akár sok száz kilométeres utak is várhatnak a sofőrökre, melyeket egy váratlanul előforduló defekt jelentős mértékben megkeseríthet.

részletek

Carmen Jorda a Bahamákon lazul

A Renault F1-es csapatának fejlesztőpilótájaként tevékenykedő Carmen Jorda kivett néhány nap szabadságot, amelyet a csinos versenyzőnő a festői szépségű Miamiban és a Bahamákon töltött el.

részletek

Crazy Eddie még mindig csúcsformában!

Már ötven is elmúlt Michael Schumacher egykori csapattársa, az örökifjú észak-ír, de az ezredforduló ügyeletes F1-es fenegyereke még most sem szégyenkezhet félmeztelen fotói miatt.

részletek
Olvastad már?