Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

NorthRacing

Nem kímélték a Suzukit

Tavaly első ízben megtapasztalt murvás verseny, a szombathelyi ISEUM Rally lett a kedvence a North Racing versenyzőjének, Erdélyi Györgynek. Idén milyen érzésekkel távozott erről a futamról és mi történt vele pontosan arról kérdeztem.

részletek

Erdélyi teljes gőzzel készült Szombathelyre

Egy évvel ezelőtt is lázasan készült az ISEUM Ralira a North Racing versenyzője, Erdélyi György. Idén is a murva verseny feltételeinek megfelelően, teljes gőzzel készítette fel a Suzukit az újabb megmérettetésre.

részletek

North Racing: A ringet is legyőztük együtt

A North Racing versenyzőpárosa Erdélyi György és Dredán György először teljesítette együtt az év záróeseményét, a Szilveszter Ralit.

részletek

North Racing: Nem vágyunk vissza a Mecsekbe

Első alkalommal és talán utoljára is vett részt a North Racing versenyzőpárosa, Erdélyi György és Dredán György a Rally2-es bajnokság utolsó futamán, a Mecsek Ralin. Vegyes érzésekkel indultak haza vasárnap. Mi is történt velük pontosan és milyen tapasztalatokat szereztek arról Gyurival beszélgettem?

részletek

North Racing: Autóztatás, fogadással fűszerezve

A North Racing versenyzőjének, Erdélyi Györgynek mozgalmasan telt a nyár utolsó hónapja, szinte minden hétvégén volt program. De az augusztus nem a Rally2-es bajnokság két futamát jellemezte, hanem az autóztatás és szórakozás.

részletek

North Racing: Másodszor sem csalódtunk

A North Racing versenypárosa Erdélyi György és Dredán György második alkalommal is sikeresen teljesítette az Országos Rally2 Bajnokság futamát a Suzuki Swifttel. Egy igazán forró, ha minden igaz az év legforróbb napján kellett helytállniuk a Székesfehérvár Rallyn, így a verseny végén elégedetten gurultak fel a céldobogóra.

részletek

Erdély-Dredán: Idén végigmegyünk

A North Racing versenyzőpárosa Erdély György és Dredán György egy kis szlalomos kitérő után folytatja a Rally2-es bajnokág következő állomásával, a hétvégi Székesfehérvár Rallye-val. Erdélyi Gyurival beszélgettem, mire is számítanak, hogyan is készülnek:

részletek

Szombathely után... a gyerekekre figyelünk

A North Racing Team párosa, Erdélyi György és Dredán György a Budapesti Nagy Sportágválasztón mutatja be az érdeklődőknek mi is az a Rallye sport.

részletek

North Racing: A technika ördöge nyert

A North Racing színeiben induló párosok legtöbbjével a technika ördöge babrált ki. Hiába voltak az idei első murva versenyen jók a gyorsasági szakaszok, ha valami oknál fogva sajnos legtöbben nem tudták befejezni a 2015. május 14-17-ig tartó Szombathely Rallyt.

részletek

North Racing: Suzuki a mi autónk

Nem alaptalan a kijelentés, hiszen a North Racing versenyzőpárosa Erdélyi György és Dredán György régi vágya teljesült a hétvégi ISEUM Rally-n, végre egy Suzuki Swifttel álltak rajthoz. Milyen is volt számukra ez a verseny és milyen volt az első tapasztalat arról Erdélyi Gyurit kérdeztem!

részletek

North Racing: A megpróbáltatások hétvégéje volt

A 2015. április 24-25-ei hétvégére eső 21. Steelvent Miskolc Rallyn is részt vettek a North Racing színeiben küzdő rali párosok. Egyesek kevesebb, míg mások több szerencsével jártak, és hagyták el a zempléni pályákat. Ha kupával nem is mindannyian, élményekkel mindenképpen gazdagabbak lettek.

részletek

Erdélyi György a Piramis lábánál

A North Racing egyesületében versenyző Erdélyi György két rallye2-es rendezvény között ellátogatott fő támogatójához az Újház Centrum Piramis Építőház Kft.-hez, amely Gödön a Pesti utca 131-ben található.

részletek
Olvastad már?