Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Norris

F2: Russellt az eső sem állította meg, Norris kiesett a bajnoki küzdelemből

A Mercedes tehetsége komoly lépést tett a bajnoki cím felé a szocsi sprintfutamon aratott győzelmével - az esővel tarkított küzdelem legnagyobb vesztese Lando Norris lett, aki stop&go-büntetése miatt pontos sem szerzett, így elveszítette az esélyt a végső diadalra.

részletek

Norris számára figyelmeztetés elődje sorsa

Hiába teljesít valaki kiugróan a juniorsorozatokban, a Formula-1-ben nagyon gyorsan félresiklik egy karrier. Johnny Herbert szerint Stoffel Vandoorne menesztése intő jel lehet Lando Norrisnak is.

részletek

McLaren: Világbajnok lehet Sainzból és Norrisból is

Gil de Ferran elismerte, kockázatot vállaltak a jövő évi pilótapárossal, ugyanakkor meg van győződve arról, hogy mindkét pilótára fényes jövő vár az F1-ben. Alonso feltételezett beleszólásáról is beszélt.

részletek

Alonso párhuzama Vandoorne és Leclerc között

Miután a McLaren leszerződtette Lando Norrist és Carlos Sainzot, Stoffel Vandoorne valószínűleg ülés nélkül marad 2019-ben. Pedig Alonso nagyon szeretné őt topcsapatban látni.

részletek

Brown: Alonso jó példa a fejlődésünkre

A McLaren vezérigazgatója szerint Fernando Alonso azért érzi remekül magát a csapatban, mert az utóbbi tíz évben ezen a téren sokat fejlődtek. Nagy kár, hogy ez a teljesítményben nem jelenik meg.

részletek

Utódja szerint Vandoorne az egyik legjobb

Hiába vált az F1-es mezőny egyik lesajnált pilótájává Stoffel Vandoorne, az utódjaként McLarenhez érkező Lando Norris szerint pilótatársa egy igazi tehetség, aki a körülmények áldozata lett.

részletek

Norris szerint Hamilton más helyzetben volt

A McLaren fiatal brit tehetségét máris a négyszeres világbajnokhoz hasonlítják, de szerinte ő teljesen más szituációban kapja meg a lehetőséget - nyerni akar a csapattal, bár tudja, hogy erre még nincs esély.

részletek

Brown: Többen is vitték volna Norrist

A napokban kialakult a McLaren 2019-es pilótafelállása: Carlos Sainz mellett Lando Norris fogja vezetni a wokingiak autóját. Zak Brown az ifjabbik versenyző szerződtetéséről árult el részleteket.

részletek

Az iskolát sem járta ki az új McLaren-pilóta

Gazdag családja mindent lehetővé tett Lando Norris számára, hogy megvalósítsa álmát. Hogy ne vegye el energiáját, néhány éve kimaradt az iskolából, az alapszintű érettséginek megfeleltethető GCSE-t sem tette le.

részletek

Eldőlt: Lando Norris 2019-ben debütál a McLarennél

Nem hagyta sokáig a levegőben lógni a második jövő évi ülésének kérdését a McLaren, hiszen röviddel Stoffel Vandoorne menesztésének híre után bejelentették, fiatal tehetségük, Lando Norris veszi át a helyét.

részletek

Norris esélyei komolyak a McLarennél

Belgiumban az első szabadedzésen Fernando Alonso helyett Lando Norris vett részt. Az istálló sportigazgatójára nagyon jó benyomást tett az ifjú brit, aki eséllyel pályázik a csapat másik ülésére.

részletek

Sajtó: Perez visszatérhet a McLarenhez

Sergio Perez egyike annak a négy versenyzőnek, akit esélyesnek tartanak arra, hogy jövőre Carlos Sainz csapattársa legyen a McLarennél, akiknél így egy teljesen új pilótafelállás is megvalósulhat.

részletek
Olvastad már?