Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Norris

Fordulat Hartley ügyében

Fernando Alonso mellett Brendon Hartley jövője is hetek óta rendszeresen téma a sajtóban. Mindenki biztosra vette az új-zélandi menesztését, ám a jelek szerint fordulat történt és maradhat.

részletek

A Toro Rosso Hartley mellett

Brendon Hartley versenyzői ülése rettentően inog. Az istálló ugyan támogatásáról biztosította az új-zélandi pilótát, de jól tudják, hogy a végső szó úgysem az övék. A tulajdonos az utódját keresi.

részletek

„Alonso nélkül a McLaren a Williams sorsára jut”

Így véli legalábbis az F1-ből tavaly kipenderített angol, Jolyon Palmer, aki szerint bár Lando Norris reményt adhat a jövőre, de Alonso cípőjébe ő sem biztos, hogy bele tudna lépni.

részletek

Meg vannak számlálva Hartley napjai?

Korábban is olvashattunk arról, hogy nagyon inog Brendon Hartley versenyzői ülése a Toro Rossónál. Most már a McLaren is hajik Lando Norris kölcsönadására, így Hartley nagyon is aggódhat.

részletek

Ostobaságnak tartja a Norris-pletykát Hartley

Kubica, Kvjat és Lando Norris neve is felmerült mint a kirúgás küszöbén álló Brendon Hartley utódja a Toro Rossónál. Az új-zélandi ellenben nagyon biztos ülésében, a szóbeszédre csak legyint.

részletek

Norris azonnal beülhetne a Toro Rossóba

A külföldi sajtó megerősítette, amit a formula.hu már Monacóban pedzegetett: a Toro Rosso azonnali hatállyal le akarja cserélni Brendon Hartley-t a McLaren tehetségére, Lando Norrisra – az ügyletben azonban a McLarennek is van egy-két szava.

részletek

A Red Bull valóban betámadta a McLarent

Egyre több helyről hallani a pletykáról, amely szerint a Red Bullnál tepernek azért, hogy Brendon Hartley helyére leigazolják Lando Norrist, a McLaren által protezsált F2-es szupertehetséget. Konkrétum nincs, az viszont érdekes, hogy lapunk érdeklődésére a wokingi csapat versenyigazgatója, Eric Boullier nem cáfolta, hogy van külső kérője a 18 esztendős pilótának.

részletek

F2: Fuoco nyert, a többiek hullottak a sprintversenyen

A mezőny fele nem látta meg a kockás zászlót a Formula-2 második monacói futamán, amely még annál is több esés-kelést szolgáltatott, mint a pénteki főverseny. A Ferrari neveltje viszont a rajttól a célig vezetett.

részletek

Exkluzív: Lenyúlhatja a McLaren tehetségét a Red Bull

Ha valaki pletykára éhes, a Monacói Nagydíj pénteki szünnapjának reggele kiváló alkalom a csipegetésre. A féktelen partizás már a csütörtöki edzésnap estéjén beindul, oldott állapotban pedig a fontos emberek olyat is elkottyintanak, amit nem kellene. A formula.hu is megmerítkezett a mai forgatagban, ahol hallottunk is érdekeset…

részletek

Sok leszorítóerőt nyert a McLaren

Az évközi teszteken lehet a csapatoknak igazán kipróbálni az újításokat. Ezt tette a McLaren és a reakciókból úgy tűnik, a kanyarstabilitása sokat javult az új MCL33-nak.

részletek

Vandoorne eltörpül Alonso mellett?

Óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be Stoffel Vandoorne, ám eddig nem váltja meg a világot. Damon Hill szerint a belga óriási tehetség, de ideje lenne kiugróan jól teljesítenie.

részletek

Kemény csata az F2 főfutamán

F1-es reménységek sajátították ki az F2 több virtuális biztonsági autós szakasszal megszakított főversenyének dobogóját Barcelonában, szemerkélő esőben.

részletek
Olvastad már?