Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Norris

A McLaren bízik a pilótáiban

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown szerint mindkét pilótájuk képes lesz kihozni a maximumot az autóból, ahogyan Fernando Alonso is tette azt. Sainz nagy segítségére lehet a csapatnak.

részletek

Ez lesz Norris célja első F1-es szezonjában

Minden futamon és minden időmérőn legyőzni a tapasztaltabb csapattársat, ezt tűzte ki célul magának Lando Norris, aki idén debütál a Formula-1-ben a McLaren csapat pilótájaként.

részletek

Másképp dolgozik most a McLaren

Lando Norris szerint a wokingi F1-es istállónál elég konkrét elképzelések vannak arról, hogy hol és hogyan tudnak javítani az autón, most ennek megfelelően zajlik a munka.

részletek

Russell: Támad az új generáció

A Formula-2-es bajnokság három tavalyi élmenője is lehetőséget kap idén a száguldó cirkuszban. George Russell szerint ez az új generáció tehetségét mutatja, jó, ha komolyan veszik a sorozatot.

részletek

A McLaren az F1 kegyetlenségétől óvná Norrist

Elkerülnék Zak Brownék azt a hibát, amit Stoffel Vandoorne-nal egyszer már elkövettek. A vezérigazgató veszélyes helynek tartja az F1-et, amitől meg akarja védeni új pilótáját.

részletek

Russell: Norrisnak is köszönhetem a Williams ülését

Az, hogy Lando Norris már szeptemberben megkapta a McLaren 2019-es ülését, közrejátszott abban, hogy George Russell a Williams pilótája lett, véli a brit F2-es bajnok.

részletek

Brown: Norrisnak lesz ideje fejlődni

A McLaren két új pilótával vág neki a 2019-es szezonnak: Lando Norris ráadásul újonc is az F1 világában, de Zak Brown biztosított róla mindenkit, hogy adnak neki időt az új kategória megszokására.

részletek

Öt éven belül világbajnok lenne a McLaren

Elérték a szakadék mélyét, most már kifelé mászna innen Zak Brown ügyvezető csapatával, a McLarennel. Az amerikai sportvezető megszabott egy határidőt is az igazán nagy eredmények elérésére.

részletek

Visszahívhatja Alonsót a McLaren

Zak Brown, a McLaren ügyvezetője elmondta, hogy bár Fernando Alonso már nem lesz a csapat versenyzője, tesztelésre még befoghatják őt Wokingban. Ennek a csapat újonca, Lando Norris is örülne.

részletek

Norris: Nem akartam Rossit majmolni a 46-ossal

Az F1-es újonc arról beszélt, választott 4-es rajtszáma mögött semmilyen különleges sztori sem áll. Tett egy különös beismerést: két példaképe van csupán, Valentino Rossi és Alexander Albon.

részletek

Norris: Folyamatosan le akarom győzni Sainzot

Jövőre Lando Norris lesz a mezőny legfiatalabb tagja, de a McLaren tehetségét ez sem akadályozza meg abban, hogy ambiciózus terveket szövögessen. Minden versenyen csapattársa elé kerülne.

részletek

Sainz a McLarennél nem számít drámázásra

A spanyol pilóta 2015-ben egy húzós évet élt át Max Verstappen csapattársaként a Toro Rossónál, most a McLarenhez igazolva arra számít, ettől sokkal békésebb időszak vár rá.

részletek
Olvastad már?