Norris - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

Norris

Nem hivatalos pályacsúcsot futott Giovinazzi az első tesztnapon

A Ferrari tartalékpilótája 2,5 másodperccel volt gyorsabb mindenki másnál a Hungaroringen. Kedden bemutatkoztak a 2019-es első szárnyak, valamint egy baleset történt.

részletek

Norris Alonsóékat nézve nőtt fel

Lando Norris, a McLaren junior programjának tagja jelenleg az F2-ben versenyez, és közel került ahhoz, hogy 2019-ben csatlakozhasson az F1 mezőnyéhez, ahol akár egykori kedvenc csapata is szóba jöhet.

részletek

Ők vezetnek a magyar F1-es teszten

A Magyar Nagydíjat idén is kétnapos kollektív teszt követi majd. A felállásból hiányzik a Haas, Vettel és Hamilton, vezet viszont mások között Raikkönen és Kubica.

részletek

McLaren: Két szabad ülésünk van 2019-re

Bár a pályán jelenleg csak sokadlagos szerep jut nekik, a pilótapiacon jó eséllyel az egyik fő mozgatórugó lehet a McLaren. Zak Brown állítja, Stoffel Vandoorne kezét sem tervezik elengedni, de Carlos Sainz is érdekli őket.

részletek

A McLaren elcsábította James Keyt

A McLaren nagyhalat fogott ki, a Toro Rosso eddigi technikai igazgatóját, James Keyt szerezte meg. A sajtóhíreket a csapat rövidesen meg is erősítette.

részletek

F2: Egy német győzött, a britek parádéztak

Csak Maximilian Günthert nem előzte meg a két tehetség, George Russell és Lando Norris, akik öt, illetve hét ellenfelüket előzték meg. A bajnokságban Russell egyre jobban elhúz.

részletek

Raikkönen válthatja Alonsót a McLarennél

A McLaren Formula-1-es csapata tárt karokkal várná Kimi Raikkönent, amennyiben a Ferrari valóban Charles Leclerc-t ültetné be Sebastian Vettel mellé a következő szezonban.

részletek

F2: Futamot nyert az elfelejtett McLaren-tehetség

Lando Norris feltűnése óta kevesen foglalkoznak Nyck de Vriesszel, aki a francia sprintversenyen a 4. rajtpozícióból szerzett győzelmet. Norris 11 helyet javított, miközben riválisai nulláztak.

részletek

Nem csak egy csapat környékezte meg Norrist

Nagyon kapós lett a Formula-1-ben a McLaren tesztpilótája, Lando Norris. A Toro Rosso érdeklődéséről korábban is lehetett tudni, de most már az is kiderült, hogy három istálló is vitte volna.

részletek

Fordulat Hartley ügyében

Fernando Alonso mellett Brendon Hartley jövője is hetek óta rendszeresen téma a sajtóban. Mindenki biztosra vette az új-zélandi menesztését, ám a jelek szerint fordulat történt és maradhat.

részletek

A Toro Rosso Hartley mellett

Brendon Hartley versenyzői ülése rettentően inog. Az istálló ugyan támogatásáról biztosította az új-zélandi pilótát, de jól tudják, hogy a végső szó úgysem az övék. A tulajdonos az utódját keresi.

részletek

„Alonso nélkül a McLaren a Williams sorsára jut”

Így véli legalábbis az F1-ből tavaly kipenderített angol, Jolyon Palmer, aki szerint bár Lando Norris reményt adhat a jövőre, de Alonso cípőjébe ő sem biztos, hogy bele tudna lépni.

részletek
Olvastad már?