Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 19. kedd

Norris

Sainz: Ez a hétvége csupa balszerencse volt

A szombati időmérőn már az elsők között kiesett, a vasárnapi futamon pedig mindössze tizenegy körig jutott mielőtt autója megadta volna magát. Carlos Sainz Jr. reméli, a változatosság kedvéért Bahreinben már a jó szerencse fog társulni melléje.

részletek

Norris szenzációs időmérőt teljesített

Gyengélkedik a McLaren, Lando Norris újoncként debütál egy pályán, ahol még sosem vezetett korábban. Mégis egy remekbe szabott nyolcadik hellyel jelentkezett, fantasztikus első időmérő.

részletek

Norrisnak több idő kellett volna

Bár a McLaren sportigazgatója szerint is kitűnő tehetségről van szó, ha több időt tölthetett volna pályán, jóval felkészültebben várhatná debütáló futamát Lando Norris. Hogy hol áll a csapat, kérdéses.

részletek

Sainz: Nem rossz, de még nem is elég jó

A téli teszt eddigi legjobb idejét szerdán Carlos Sainz futotta a McLarennel. A spanyol viszont nem ragadtatta el magát, szerinte ugyanis még mindig nagyon távol állnak attól, amire a Ferrari vagy a Red Bull lenne képes.

részletek

Az első hely ellenére nem elégedett a McLaren

Bár a leggyorsabb kör Lando Norris nevéhez fűződött a keddi tesztnap után, sem a fiatal pilóta, sem pedig csapatfőnöke nem nyilatkozott boldogan, mivel kisebb problémák hátráltatták a csapatot.

részletek

Norris az élen, a Mercedes fél napot vesztett

A barcelonai tesztek második hete már nem folytatódott simán az első hét két legszorgosabb csapata számára: a Mercedest és a Ferrarit is műszaki gondok hátráltatták, a legjobb köridővel pedig kedden a McLaren zárt.

részletek

Tost néha egy óvodában érzi magát

A modern Formula-1-ben a pilóták egyre fiatalabb korban kerülnek a tűz közelébe, a csapatok nemcsak az ifjoncokat, de érdekes édesapáikat is megkapják a nyakukba, ami időnként probléma.

részletek

A McLaren már bánhatja, hogy kirúgta a Hondát

Jo Ramirez, a McLaren egykori csapatmenedzsere úgy gondolja, Wokingban végre türelemre lenne szükség a kapkodás helyett. Ha a Hondának adtak volna még két évet, mára kifizetődne.

részletek

Norris: A köridők nem számítanak

Hiába volt a második leggyorsabb kedden a McLaren angol újonca, Lando Norris túl nagy jelentőséget nem tulajdonít annak, hogy ilyen jó köridőt futott a többiekhez képest.

részletek

Norris: A szimulátoros versenyzés segít

A McLaren újonca nemrég Max Verstappennel együtt belekóstolt a szimulátoros versenyzésbe és úgy véli, egyértelműen segítség a tanulásban. Tényleg itt az ideje komolyan vennünk a szimulátoros viadalokat?

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek
Olvastad már?