Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Nissan

Versenyautót készített az Infiniti

Első pillantásra egy nyolcvan évvel ezelőtti versenyautónak tűnik, azonban nagyon is modern: ez a Prototype 9!

részletek

A Nissan elektromos prototípusa Goodwoodban

Pontosan 70 évvel a Nissan első elektromos járművének bemutatása után a Nissan BladeGlider sportautó-prototípus állt a hétvégén a Goodwood Festival of Speed-en középpontjában. A BladeGlidert Lucas Ordóñez, a NISMO pilótája vezette.

részletek

Az új X-Trail – a világ legnépszerűbb SUV-ja

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét és kifinomultságát. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tévő új innovatív technológiák.

részletek

Qashqai: Prémium crossover kimagasló új formatervvel

A Nissan Qashqai, Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, jelentős fejlesztéseket kapott, melyek tovább erősítik prémium státuszát.

részletek

A világ leggyorsabb GT-R-je

3000 lóerő és 410 kilométer per órás végsebesség: nehéz keményebb és vadabb jószágot elképzelni ennél a Nissan GT-R-nél - ez a kategória igazi csúcsa!

részletek

Magyar mérnök vágta félbe a Nissan LEAF-et

A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály) beszámolóját olvashatjátok arról, hogy hogyan vágtak félbe egy Nissan LEAF személyautót:

részletek

Ez a turbóhang zene füleinknek

A motor sem szól rosszul, de a Nissan előadásának legszebb részét talán nem is az jelenti.

részletek

Kiszállhat a Renault a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat jelenlegi domináns alakulata már a jelenlegi szezon után búcsúzhat, és már az is szóba került, ki veheti át a helyüket az indulók listáján

részletek

Futballt és gyors autókat tesztelt a Nissan

Az önkéntesek a legmodernebb érzékelőket viselve először végignézték az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit, majd az ikonikus belgiumi Spa-Francorchamps pályán vizsgálták fizikai válaszaikat egy Nissan GT-R-ban 250km/órával száguldva.

részletek

180 éves találmány oldja meg az okostelefonok problémáját?

Viktoriánus találmány – 21. századi alkalmazása: a Nissan GB egy csaknem 200 éves technológiát vetett be az új koncepciójában, hogy megoldást találjon a mobiltelefonok figyelemelterelő hatására vezetés közben.

részletek

Magyar dizájnzsenik és az új Nissan Micra

Mindannyian jól tudjuk bármilyen tárgyról is van szó a forma egy igazán meghatározó ismérve. Nincs ez másképp az autók esetén sem. Különösen fontos a forma a kisautók esetében, hiszen ez az egyik tulajdonság, ami meghatározza a gépjármű szerethetőségét, vonzóságát. Így van ez a Nissan Micra-val is.

részletek

Megzavarta Szombathely nyugalmát egy Nissan

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy nem bírt magával a Nissan sofőrje - az eset Magyarországon, Szombathelyen történt.

részletek
Olvastad már?