Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Nissan

Magyar mérnök vágta félbe a Nissan LEAF-et

A továbbiakban Pataki Dániel (Nissan CEE Műszaki Osztály) beszámolóját olvashatjátok arról, hogy hogyan vágtak félbe egy Nissan LEAF személyautót:

részletek

Ez a turbóhang zene füleinknek

A motor sem szól rosszul, de a Nissan előadásának legszebb részét talán nem is az jelenti.

részletek

Kiszállhat a Renault a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat jelenlegi domináns alakulata már a jelenlegi szezon után búcsúzhat, és már az is szóba került, ki veheti át a helyüket az indulók listáján

részletek

Futballt és gyors autókat tesztelt a Nissan

Az önkéntesek a legmodernebb érzékelőket viselve először végignézték az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit, majd az ikonikus belgiumi Spa-Francorchamps pályán vizsgálták fizikai válaszaikat egy Nissan GT-R-ban 250km/órával száguldva.

részletek

180 éves találmány oldja meg az okostelefonok problémáját?

Viktoriánus találmány – 21. századi alkalmazása: a Nissan GB egy csaknem 200 éves technológiát vetett be az új koncepciójában, hogy megoldást találjon a mobiltelefonok figyelemelterelő hatására vezetés közben.

részletek

Magyar dizájnzsenik és az új Nissan Micra

Mindannyian jól tudjuk bármilyen tárgyról is van szó a forma egy igazán meghatározó ismérve. Nincs ez másképp az autók esetén sem. Különösen fontos a forma a kisautók esetében, hiszen ez az egyik tulajdonság, ami meghatározza a gépjármű szerethetőségét, vonzóságát. Így van ez a Nissan Micra-val is.

részletek

Megzavarta Szombathely nyugalmát egy Nissan

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy nem bírt magával a Nissan sofőrje - az eset Magyarországon, Szombathelyen történt.

részletek

Tovább halad a jövő rögös útján a Nissan

A 2017-es Genfi Autószalonon hangsúlyosan jelennek meg a Nissan következő lépései az intelligensebb közlekedés felé vezető úton.

részletek

Kutyajó a Nissan X-Trail családi kalandokhoz

A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossovert, az X-Trail 4Dogs tanulmány legérdekesebb megoldásai között találunk egy kétirányú „kutyakamerát”, zuhanyt, szárítót és a felmászást könnyítő rámpát is.

részletek

Nyilvános a Leaf Black Edition specifikációja

Két hónappal a limitált szériás különleges kiadás leleplezése után a Nissan magyarországi központja bejelentette A Nissan Black Edition specifikációit, illetve listaárát, amely februártól kezdve a készlet erejéig megrendelhető.

részletek

Margot Robbie lesz a Nissan első elektromos nagykövete

Az Öngyilkos Osztag és A Wall Street farkasa című filmek sztárja most a Nissan elektromos jármű és zéró emisszió programjának új arcaként mutatkozott be. Az első rövidfilmben Robbie a Nissan BladeGlidert viszi el egy verseny körre a monacói éjszakában, ezzel erősítve a vállalat törekvését, hogy újabb közönséget nyerjenek meg az elektromos forradalomnak.

részletek

Hálózatba kapcsolt autók - A jövő elkezdődött!

A mai napon, a CES-en Mr. Ghosn bejelenttette, hogy a Renault–Nissan Alliance vállalatszövetség felgyorsítja az olyan, fejlett hálózatba kapcsolt technológiák fejlesztését és bevezetését, mint a Microsoft Cortana, amely egy járműbe integrált személyi asszisztens. Mivel a jövő járművei hozzáférnek majd olyan fejlett szolgáltatásokhoz, mint a Cortana beszédelemző rendszere, a vezetők kihasználhatják a járműbe integrált beszédfelismerés és az intuitív ember-gép interfész (HMI) előnyeit is.

részletek
Olvastad már?