Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Nissan

A Nissan bejelenti az új LEAF 3.ZERO modelleket

A Nissan megerősítette, hogy a rendkívül sikeres LEAF elektromos autó tovább fejlődik és érkezik a LEAF 3.ZERO két változata. Ez az új ajánlat még több vásárló számára teheti vonzóvá az elektromos járműveket. Mindkét modell 2019. január 9-től rendelhető.

részletek

Három japán márkánál vezet, egyik se reklamál

Az autógyártók rendszerint nem szívlelik, ha versenyzőjük más bajnokságban egy másik márka autóját vezeti, és különösen nem, ha egy nemzeti rivális cégóriásról van szó. Ám Sebastien Buemi kivételes eset.

részletek

Letartoztatták a Renault elnökét

A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség első emberét, Carlos Ghosn-t őrizetbe vették a japán hatóságok, miután kiderült, hogy súlyos pénzügyi visszaéléseket követett el. A francia köztársasági elnök is megszólalt az ügyben.

részletek

A Nissan nagyon pipa a Toro Rossóra

A Toro Rossónál még nem dőlt el, ki lesz a másik pilóta Danyiil Kvjat mellett, ám valószínű választásuk Alexander Albon lesz, akit egy kész nissanos szerződésből hívnak el. Van is perpatvar.

részletek

Tesztről rángatná ki új pilótajelöltjét a Toro Rosso

Némileg váratlan helyről, a Formula-E-ből igazolhat magának 2019-es pilótát a Toro Rosso, ráadásul ismét egy olyasvalakit, akit korábban már menesztettek a Red Bull juniorprogramjából.

részletek

Nagy pilótamozgások jönnek a Formula-E piacán

Köszönhetően télen kezdődő szezonjának, a Formula-E pár hónapnyi lépéselőnyben van más nagy versenysorozatokhoz képest a pilótapiaci mozgolódásokat illetően is. Egyelőre még nagy a káosz, de most megpróbáljuk kifürkészni.

részletek

Oscar-jelölt színésznő a Nissan Formula E turnéeseményén

A Nissan és Margot Robbie – a vállalat elektromos jármű és fenntarthatósági nagykövete – vezetésével tartott esemény a Nissan egy igen érdekfeszítő korszakát nyitotta meg: az autógyártó elindul az ABB Formula E bajnokságban.

részletek

Rekord: 2,5 km-t vezetett egy magyar vak férfi

Újabb sikeres rekordkísérletet tudhat maga mögött Karvai Sándor, a születése óta vak rekorder. Tíz percen át, több, mint 2,5 km-t vezetett egy Nissan Leaf volánja mögött.

részletek

Az agyunkban turkálhat az autónk

A Nissan egy olyan kutatást hozott nyilvánosságra, mely szerint lehetővé válhat, hogy a járművek értelmezzék a vezető agyából érkező jeleket – így átalakítva az emberek és autóik interakcióját.

részletek

Ilyen lesz az elektromos autók hangja a jövőben

A Nissan egy új tanulmányautó bemutatása mellett elektromos hajtású modelljeinek jövőbeni hangjával is meglepte a 2017-es Tokiói Autószalon közönségét – ez a „Canto”.

részletek

Budapesten debütált a vadonatúj Nissan LEAF

A Budapest Auto Show-n mutatták be a magyar közönség számára a vadonatúj Nissan LEAF-et. Az új modell egész hétvégén megtekinthető a Millenáris B épületében, más Nissan modellek mellett.

részletek

A Nissan Bemutatja a LEAF NISMO tanulmányautót

A Nissan több érdekes tanulmányautót és sorozatgyártású járművet is bemutat az idei Tokiói Autókiállításon, így a vásárlók bepillantást nyerhetnek a vállalat legújabb és jövőbeni innovációiba.

részletek
Olvastad már?