Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Nissan

Ilyen lesz az elektromos autók hangja a jövőben

A Nissan egy új tanulmányautó bemutatása mellett elektromos hajtású modelljeinek jövőbeni hangjával is meglepte a 2017-es Tokiói Autószalon közönségét – ez a „Canto”.

részletek

Budapesten debütált a vadonatúj Nissan LEAF

A Budapest Auto Show-n mutatták be a magyar közönség számára a vadonatúj Nissan LEAF-et. Az új modell egész hétvégén megtekinthető a Millenáris B épületében, más Nissan modellek mellett.

részletek

A Nissan Bemutatja a LEAF NISMO tanulmányautót

A Nissan több érdekes tanulmányautót és sorozatgyártású járművet is bemutat az idei Tokiói Autókiállításon, így a vásárlók bepillantást nyerhetnek a vállalat legújabb és jövőbeni innovációiba.

részletek

Mit tennél, ha vezetés közben felbukkanna a hátsó üléseden a Wellhello?

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik egy budapesti márkakereskedésben kipróbálták a Nissan legújabb Micra BOSE® Personal® Premium Edition modelljét. A tesztvezetések során a Wellhello két tagja, Fluor és Diaz pattantak be a sofőrök mellé egy-egy dal erejéig.

részletek

Rali csak nőknek

A Nissan Navara Amerikába tart, hogy részt vegyen egy 2000 kilométeres, „szívós és intelligens”, kizárólag nők részvételével zajló ralin...

részletek

Jön a Lexus és a Nissan a DTM hétvégéjére

Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Németország és Japán túraautós bajnoksága, a DTM és a Super GT, amelyek világviszonylatban is a zártkarosszériás pályaversenyzés élvonalának számítanak.

részletek

Elektromos autóval a legendás Mongol Ralin

A skót házaspár, Chris és Julie Ramsey csapata a Plug In Adventures szeptember 9-én szelte át a Mongol Rally célvonalát Ulan-Ude városában, ezzel ők lettek az első résztvevők, akik teljesen elektromos autóval - egy módosított, 2016-os Nissan LEAF-fel, melynek az AT-EV (All-Terrain Electric Vehicle – Minden terepre alkalmas elektromos jármű) nevet adták - teljesítették a legendás, kontinenseket átszelő kihívást.

részletek

Menetpróba - Nissan Qashqai DIG-T 160 Tekna

Nem lehetett könnyű a Nissan tervezőinek, amikor az európai szabadidőautó-eladások éllovasának a nem igazán létező ráncait kellett felvarrniuk. De a munka el lett végezve, és az autó nem lett rosszabb, mint az elődje…

részletek

A világ legkeresettebb elektromos járműve

Cikksorozatunk mai részében bemutatjuk, hogyan tartotta fenn vezető szerepét a Nissan az Intelligent Mobility terén az elmúlt 70 évben. Ma a Nissan LEAF-fel ismerkedhet meg, mely amellett, hogy az elektromos járművek forradalmának élenjárója, a világ legnagyobb példányszámban értékesített elektromos autója is.

részletek

Versenyautót készített az Infiniti

Első pillantásra egy nyolcvan évvel ezelőtti versenyautónak tűnik, azonban nagyon is modern: ez a Prototype 9!

részletek

Menetpróba - Nissan Juke NISMO RS DIG-T

Ha a józan ész szabályait nézzük, a Juke-nak, és főleg a sportváltozatának nem is kellene léteznie. Szerencsére a Nissannál elfogadták a formatervet és piacra dobták a kompakt SUV-t, sőt sportkivitelt is készítettek belőle.

részletek

A Nissan elektromos prototípusa Goodwoodban

Pontosan 70 évvel a Nissan első elektromos járművének bemutatása után a Nissan BladeGlider sportautó-prototípus állt a hétvégén a Goodwood Festival of Speed-en középpontjában. A BladeGlidert Lucas Ordóñez, a NISMO pilótája vezette.

részletek
Olvastad már?