Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Nissan

Megzavarta Szombathely nyugalmát egy Nissan

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy nem bírt magával a Nissan sofőrje - az eset Magyarországon, Szombathelyen történt.

részletek

Tovább halad a jövő rögös útján a Nissan

A 2017-es Genfi Autószalonon hangsúlyosan jelennek meg a Nissan következő lépései az intelligensebb közlekedés felé vezető úton.

részletek

Kutyajó a Nissan X-Trail családi kalandokhoz

A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossovert, az X-Trail 4Dogs tanulmány legérdekesebb megoldásai között találunk egy kétirányú „kutyakamerát”, zuhanyt, szárítót és a felmászást könnyítő rámpát is.

részletek

Nyilvános a Leaf Black Edition specifikációja

Két hónappal a limitált szériás különleges kiadás leleplezése után a Nissan magyarországi központja bejelentette A Nissan Black Edition specifikációit, illetve listaárát, amely februártól kezdve a készlet erejéig megrendelhető.

részletek

Margot Robbie lesz a Nissan első elektromos nagykövete

Az Öngyilkos Osztag és A Wall Street farkasa című filmek sztárja most a Nissan elektromos jármű és zéró emisszió programjának új arcaként mutatkozott be. Az első rövidfilmben Robbie a Nissan BladeGlidert viszi el egy verseny körre a monacói éjszakában, ezzel erősítve a vállalat törekvését, hogy újabb közönséget nyerjenek meg az elektromos forradalomnak.

részletek

Hálózatba kapcsolt autók - A jövő elkezdődött!

A mai napon, a CES-en Mr. Ghosn bejelenttette, hogy a Renault–Nissan Alliance vállalatszövetség felgyorsítja az olyan, fejlett hálózatba kapcsolt technológiák fejlesztését és bevezetését, mint a Microsoft Cortana, amely egy járműbe integrált személyi asszisztens. Mivel a jövő járművei hozzáférnek majd olyan fejlett szolgáltatásokhoz, mint a Cortana beszédelemző rendszere, a vezetők kihasználhatják a járműbe integrált beszédfelismerés és az intuitív ember-gép interfész (HMI) előnyeit is.

részletek

Snowing Dead, avagy a Hóember visszatér

Zseniális reklámmal állt elő a Nissan, mely a Rouge intelligens összkerékhajtását hivatott szemléltetni - hóemberfóbiásoknak nem ajánlott (elnézést, Elnök Úr)!

részletek

30 év után újra száguld a Dakar ikonikus Nissanja

Miután pontosan 30 éven át állt elfeledve, a Nissan most újra életre keltette autósport-történelmének egyik legfontosabb darabját. Az 1987-es Párizs–Dakar ralin lenyűgöző sikert elérő Nissan Patrol Fanta Limon újra teljes, régi dicsőségében látható, ahogy hazatért a Szahara homokdűnéi közé.

részletek

Nissan Futures: Merész tervek a jövő autóiról

A Nissan megrendezte második Nissan Futures eseményét, amelynek középpontjában az önvezetés technológiái, a mesterséges intelligencia és a kommunikációs technológiákkal felszerelt járművek jövője állt.

részletek

2015-ös autó, melyben esély sincs a túlélésre

A legolcsóbb mexikói és a legolcsóbb amerikai új sedant eresztették egymásnak egy törésteszt keretében - nem kérdés, hogy csak az egyik Nissan sofőrje élhetné túl a balesetet...

részletek

Összefognak a japán autógyártók

A Toyota, a Nissan és más gyártók legkésőbb jövő januárig megalakítják közös szervezetüket, amelynek célja, hogy az információk közös megosztásával megbízható védelmet teremtsenek az egymással és az internettel kommunikáló autók elleni hackertámadásokkal szemben.

részletek

Ezek voltak az év legerősebb autómárkái

Egy japán márka volt a legerősebb, egy másik pedig a legtöbbet fejlődő az elmúlt egy év során, ez derül ki egy frissen közzétett kimutatásból – összesen 14 autómárka az első 100 helyen!

részletek
Olvastad már?