Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

NicolasTodt

Mick Schumacher türelme aranyat érhet

A Schumacher család jó barátja, Jean Todt fia, Nicolas Todt szerint Mick Schumacher nem sajnálja, hogy egyelőre nincs lehetősége az F1-ben versenyezni, mivel tudja, sokat kell még tanulnia.

részletek

F1-es sztármenedzserrel dolgozik együtt Kvjat

Az orosz pilóta a Ferrarihoz igazoló Charles Leclerc útját is egyengető Nicolas Todtot fogadta fel, hogy segítsen tárgyalni a Toro Rossóhoz való visszatérésről. Várhatóan rövidesen bejelentik szerződtetését.

részletek

F1, Indy, WEC, DTM – hol köt ki a jó Pastor?

A jelenleg is a Formula-1-es visszatérésén munkálkodó egyszeres futamgyőztes venezuelai elmondása szerint természetesen a királykategóriába vágyik, de azért a B-terven is dolgoznak...

részletek

Maldonado: Nincs értelme a Manorhoz menni

Pastor Maldonadónak jelenleg nincs helye a Formula-1-ben, és ugyan mindent megtesznek majd menedzserével annak érdekében, hogy versenyzői ülést találjanak, ez nem idén fog megvalósulni.

részletek

Maldonado: Visszatérek!

Még be sem jelentették az utódját, Maldonado azonban már a jövőbe tekint: az első venezuelai F1-es futamgyőztes feltett szándéka minél hamarabb visszakerülni a királykategória mezőnyébe.

részletek

Autójukon is Bianchira emlékeznek az F1-esek

Az elhunyt francia versenyzőt kedden elkísérték utolsó útjára, de mielőtt még végleg elengednék őt, hátra van, hogy a Formula-1 nagy családja méltó módon megemlékezzen róla a hétvégi nagydíjon.

részletek

„A kistestvér, akiről mindig álmodtam”

Menedzsere, korábbi ellenfelei és csapattársai búcsúznak a tegnap éjjel elhunyt Jules Bianchitól, a jövő F1-es bajnokától, a születőben lévő csillagtól, aki túl korán távozott.

részletek

Menedzsere szerint Massa boldogabb, mint a Ferrarinál volt

Az FIA-elnök és egyben korábbi ferraris csapatfőnök Jean Todt fia, a jelenleg többek között Felipe Massa menedzsereként is dolgozó Nicolas Todt szerint a brazilnak kifejezetten jót tett a csapatváltás, és elsősorban lelki tényezők miatt tud idén sokkal jobban szerepelni az F1-ben.

részletek
Olvastad már?