Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Newey

Newey beletalált? Kérdéseket vet fel a Red Bull új első szárnya

A Silverstone-ba hozott újítás már a régi Red Bullt idézi: feszegeti a határokat, elgondolkoztatja az ellenfeleket és lehet, hogy még az FIA-t is.

részletek

Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes

Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 – ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.

részletek

Exkluzív: Ilyen az élete Adrian Newey fiának

Adrian Newey fia, a 18 éves Harrison már a második évét tölti a Formula-3-ban, és futamról futamra egyre jobb, érettebb versenyzővé válik. A fiatal brit a Hungaroringen mesélt egy keveset az „extra kötelezettségeiről” is.

részletek

„Még sok mindent lehetne tenni a biztonságért”

A Red Bull guruja, Adrian Newey örül az elmúlt évek fejlesztéseiknek, de szerinte soha nem szabad leállni - az F1 jelenlegi legnagyobb tiszteletben álló mérnöke a halóról és a pajzsról is elmondta a véleményét.

részletek

A Red Bull háttere nagyon erős, sose becsüljük le

A tavalyi évhez képest a Red Bull nemhogy előrelépett a Mercedes szintjére, hanem a Ferrari élre ugrása miatt még vissza is esett. Bőven vannak azonban még tartalékok, amik a Red Bull erősödését sejtetik.

részletek

Lesz-e Red Bull-meglepetés Monacóban?

Az energiaitalos F1-es istálló hagyományosan jól teljesít a hercegség utcáin, most a nagyobb elánnal munkába álló Adrian Newey elemezte, hogy vajon mire lehetnek képesek ebben az évben.

részletek

Newey szerint a Red Bull új vezetése kudarcot vallott

A négyszeres bajnokcsapat orvoslátogatásként tekint Adrian Newey segítségére, melyet újra igénybe vesznek. Úgy tűnik, az ikonikus mérnök utódjai hosszabb távon nem váltak be.

részletek

Még nagyobb szerep hárul a Red Bull gurujára

Adrian Newey, az energiaitalos csapat műszaki zsenije már az idei F1-es szezon előtt több időt fordított az RB13-asra, mint a korábbi modellekre - most pedig az "orvos" szerepét fogja játszani.

részletek

Verstappen a frissítések ellenére nem hiszi, hogy újra győzhet

2016-ban Max Verstappen élete első és eddigi egyetlen győzelmét a Spanyol Nagydíjon aratta. A Red Bull jelenleg komoly lemaradásban, de Barcelonába érkezik egy komoly frissítés. Verstappen azonban még óvatos.

részletek

Massa: Nem kell Newey, nézzük a Ferrarit

A maranellói gárda remek autót épített 2017-re úgy, hogy nincs a tarsolyukban olyan személyiség, mint a Red Bullnál Adrian Newey. Massa elmondta, mi lehet a Ferrari idei sikereinek a titka.

részletek

Newey lassan elkészül a Red Bull csodafegyverével

Adrian Newey főtervező a Spanyol Nagydíjra teljesen áttervezett Red Bullal készül, amitől nyíltan kimondva nagyon sokat várnak az istállónál. A tervezőguru éjjel-nappal dolgozik, hogy elkészüljenek a kitűzött időpontra.

részletek

Ricciardo: Dehogy vagyunk közel, irtó messze vagyunk

Az első versenyt megelőző teszteken is látszott, hogy hátrányban a Red Bull, de akkor kisebb hátrányra gondoltak. Most Daniel Ricciardo elég őszintén kifakadt és borúsan látja a helyzetet.

részletek
Olvastad már?