Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 21. kedd

Newey

Így működik a legális kémkedés az F1-ben

Nemrég megjelent önéletrajzi könyvében Adrian Newey, a sportág legtöbbre tartott szakembere mesélte el, milyen trükkökkel tudja szemügyre venni a rivális autókon használt megoldásokat.

részletek

Newey: Felelős vagyok Senna halálában

Bár az Ayrton Senna halála miatti perben jogerősen felmentették a Williams csapatot, a közvélemény továbbra is technikai hibaként értékeli a brazil legenda végzetes balesetét.

részletek

Retro - Nigel Mansell, a híres vörös ötös

Nigel Mansellnek, a Formula-1 1992-es világbajnokának rendkívül rögös útja volt, amíg megnyerte a világbajnoki címet. Videós és képes összeállításunk köszönti Mansellt 64. születésnapján.

részletek

Newey beletalált? Kérdéseket vet fel a Red Bull új első szárnya

A Silverstone-ba hozott újítás már a régi Red Bullt idézi: feszegeti a határokat, elgondolkoztatja az ellenfeleket és lehet, hogy még az FIA-t is.

részletek

Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes

Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 – ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.

részletek

Exkluzív: Ilyen az élete Adrian Newey fiának

Adrian Newey fia, a 18 éves Harrison már a második évét tölti a Formula-3-ban, és futamról futamra egyre jobb, érettebb versenyzővé válik. A fiatal brit a Hungaroringen mesélt egy keveset az „extra kötelezettségeiről” is.

részletek

„Még sok mindent lehetne tenni a biztonságért”

A Red Bull guruja, Adrian Newey örül az elmúlt évek fejlesztéseiknek, de szerinte soha nem szabad leállni - az F1 jelenlegi legnagyobb tiszteletben álló mérnöke a halóról és a pajzsról is elmondta a véleményét.

részletek

A Red Bull háttere nagyon erős, sose becsüljük le

A tavalyi évhez képest a Red Bull nemhogy előrelépett a Mercedes szintjére, hanem a Ferrari élre ugrása miatt még vissza is esett. Bőven vannak azonban még tartalékok, amik a Red Bull erősödését sejtetik.

részletek

Lesz-e Red Bull-meglepetés Monacóban?

Az energiaitalos F1-es istálló hagyományosan jól teljesít a hercegség utcáin, most a nagyobb elánnal munkába álló Adrian Newey elemezte, hogy vajon mire lehetnek képesek ebben az évben.

részletek

Newey szerint a Red Bull új vezetése kudarcot vallott

A négyszeres bajnokcsapat orvoslátogatásként tekint Adrian Newey segítségére, melyet újra igénybe vesznek. Úgy tűnik, az ikonikus mérnök utódjai hosszabb távon nem váltak be.

részletek

Még nagyobb szerep hárul a Red Bull gurujára

Adrian Newey, az energiaitalos csapat műszaki zsenije már az idei F1-es szezon előtt több időt fordított az RB13-asra, mint a korábbi modellekre - most pedig az "orvos" szerepét fogja játszani.

részletek

Verstappen a frissítések ellenére nem hiszi, hogy újra győzhet

2016-ban Max Verstappen élete első és eddigi egyetlen győzelmét a Spanyol Nagydíjon aratta. A Red Bull jelenleg komoly lemaradásban, de Barcelonába érkezik egy komoly frissítés. Verstappen azonban még óvatos.

részletek
Olvastad már?