Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 20. szerda

Newey

Marko: A Honda Newey-t is újra motiválttá tette

Az utóbbi években Adrian Newey visszafogottan vett részt a Red Bull autóinak tervezésében. Helmut Marko szerint a Honda érkezésével viszont a csapat számára kulcsfontosságú főtervező motivációja is visszatért.

részletek

A Red Bull is a vitatott felni mellett dönthet

A tavalyi év hajrájában erősen megkérdőjelezték a Mercedes által használt kerékabroncs legalitását, ám végül átment az FIA vizsgálatán. Sajtóhírek szerint ezért a bikák is ebbe az irányba indulnak.

részletek

Ezért lépett le James Key a Toro Rossótól

A bikák főtanácsadója magyarázatot adott a Toro Rosso technikai igazgatójának váratlan távozására. Dr Helmut Marko szerint James Key a Red Bull új koncepciójával nem tud azonosulni.

részletek

Rangsorolták Newey legjobb autóit

A Red Bullnak nagy szüksége van arra, hogy jövőre végre ismét egyenrangú ellenfélként szálljon harcba az F1-es világbajnoki címért - főtervezőjük, Adrian Newey tudja, mitől döglik a légy, mint azt az alábbi lista mutatja.

részletek

Rázókő, mint banánhéj a Mario Cartban

Egy izgalmas, már-már Bernie Ecclestone extrém ötleteire hajazó felvetéssel állt elő Adrian Newey. A sztártervező lecserélné a nagydíjhelyszínek jelenlegi, kifejezetten méretes „fekvőrendőreit”.

részletek

2019-ben női formulaautós széria indul

Az új sorozat neve W Series lesz, a versenyek Európában zajlanak majd, a bekerülésért pedig nem kell fizetni. Olyan nevek álltak a projekt mögé, mint David Coulthard és Adrian Newey.

részletek

„A finnek bírják a nyomást, Vettel kevésbé”

Adrian Newey elmagyarázta, hogy mi Sebastian Vettel gyenge pontja és hogy miért érzékenyebb erre, mint esetleg más F1-es pilóták - szerinte ha Hamilton nem esik ki, akkor idén is ő lesz a világbajnok.

részletek

Newey: Miénk a legjobb autó, még sincs esélyünk

A Red Bull főtervezője komoly frusztrációt érez amiatt, hogy aerodinamikailag a legjobb autóval rendelkeznek a bikák, ám mégsem harcolhatnak a világbajnoki címért. Mit várnak jövőre a Hondától?

részletek

Sajtó: Csak 30 lóerő a Honda hátránya

Jó hír a Red Bull számára, hogy brit sajtóértesülések szerint a Honda-motor mindössze harminc lóerővel marad el a Mercedes egységétől. Azt is kiszámolták, mennyit jelent ez körönként.

részletek

Renault: 2021-re cél a világbajnoki cím?

Cyril Abiteboul szerint nincs szükségük Adrian Newey-ra, remekül működő csapatuk van - idén érik el az első hároméves terv végét, a következővel kapcsolatban viszont vannak kérdések.

részletek

Távozik, vagy marad Newey?

A Red Bull korábbi világbajnoki címeinek egyik fő letéteményese, Adrian Newey a híresztelések szerint a Renault gyári istállójához igazol. A sztártervező most érdemben is reagált a pletykákra.

részletek

Newey nem cáfolja a renault-s pletykákat

Adrian Newey, a Red Bull Racing 59 éves brit tervezője Le Mans-ban tartózkodott, ahol egyelőre nem kívánt reagálni a pletykákra, amelyek szerint elhagyja az energiaitalosokat a szezon végén.

részletek
Olvastad már?