Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Nemzetközi

Opel Dakar Team: Új autó, új kihívás

Az Opel Dakar Team fennállása során jó néhányszor szembenézett már a kihívással, amit egy új versenyautó építése jelent, és szerencsére mindig meg is felelt neki.

részletek

Vizelli meghódította a RallyLegendet

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegendet.

részletek

MotoGP: Kétesélyessé szűkült a bajnokság

Maverick Vinales tulajdonképpen végleg kiszállt a végső sikerért folyó küzdelemből, Marc Marquez és Andrea Dovizioso között viszont csökkent a távolság – de mi a helyzet mögöttük?

részletek

DTM: Látványos BMW-győzelem a szezonzárón

A Német Túraautó Bajnokság 2017-es idénye több mint százötvenezer néző előtt, Marco Wittmann kilencedik sorozatbeli diadalával ért célba vasárnap délután. A bajor prémiumgyártó dupla pole pozícióval és két dobogós helyezéssel zárta a szezon utolsó versenyhétvégéjét.

részletek

Marquez: Tavaly már untam a biztonsági motorozást

A Repsol Honda versenyzője saját bevallása szerint örül neki, hogy idén kiélezettebb a bajnokság és ezért végig maximumot kell nyújtania a versenyeken. A címvédő a hétvégi Japán Nagydíjjal kapcsolatos várakozásairól is beszélt.

részletek

Ahol nem fér bele semmilyen hiba

Ideje korán véget ért a tengerparti Croatia Rally az LP Winner Motorsport Hyundai-jos egységének, a Lovász Pál - Kürti Tamás egységnek, akik meglehetősen jól kezdték a versenyt, ám egy bicikli út szélességű részen megütötték az autó futóművét, ami számukra a verseny végét jelentette. A csapat másik két párosa nagyon szép eredménnyel tért haza Horvátországból.

részletek

Porecben folytatódik Botkáék szezonja

A kimaradt olasz futam után mindenképp szeretett volna egy jót versenyezni a Botka Rally Team pilótája, így a választás a Porec központtal megrendezendő 44.Croatia Ralira esett. A szeptember utolsó hétvégéjére tervezett futam pályabejárása után is azt nyilatkozta Dávid: jó döntést hoztak! Nehéz, de izgalmas verseny vár rájuk Horvátországban.

részletek

Jönnek Kiss Norbi kedvelt pályái, elsőnek Le Mans!

Annak ellenére, hogy csak 2014-ben nyert Le Mansban utoljára futamot, Kiss Norbi szereti a legendás helyszínt, ahová gyors ütemben tartanak, alig egy héttel a zolderi sikerek után.

részletek

Jön a MotoGP 900. nagydíjhétvégéje

Újabb mérföldkőhöz érkezik a gyorsaságimotoros-világbajnokság: az Aragóniai Nagydíj lesz a sorozat 1949 óta íródó történetének 900. versenyhétvégéje.

részletek

DTM: Izgalmas véghajrá előtt az Audi

A DTM vitathatatlanul története legizgalmasabb hajrájához érkezett. Az Audi, BMW és Mercedes márkák közös döntését követően a pluszsúlyok eltörlésével nyitottá vált a bajnoki címért folyó küzdelem.

részletek

Kiss Norbi Zolderről - Klasszikus, de veszélyes!

Az inkább peches cseh hétvége után egy régi-régi Forma-1-es pályára látogat el a kamionos Európa-bajnokság mezőnye, így a szombathelyi Kiss Norbert is.

részletek

Pontegyenlőség az élen! - Izgalmas végjáték a MotoGP-ben

Marc Marquez idei negyedik sikerével utolérte Andrea Doviziosót az összetettben, de vajon minek köszönhetően első a spanyol, s mi a helyzet mögöttük?

részletek
Olvastad már?