Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Nemzetközi

Lucas di Grassi: Új korszak kezdődött...

Az ABT Schaeffler Audi Sport Formula E csapat virtuálisan már megkezdte az új évet: Lucas di Grassi és Daniel Abt az 1 000 000 dollár díjazású Vegas eRace versenyszimulátorain gyűjtöttek új tapasztalatokat.

részletek

Habsburg pontszerzéssel kezdte a Toyota szériát

Habsburg Ferdinánd három top 7-es helyezéssel kezdte meg a 2017-es évét a Toyota Racing Series szezonnyitó versenyhétvégéjén, melynek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Ruapana Park versenypálya adott otthont.

részletek

Visszatérhet Spába a MotoGP?

A legendás versenypálya új igazgatója megvizsgálja annak lehetőségét, hogy visszacsábítsa a gyorsasági motoros világbajnokság mezőnyét – más kérdés, hogy 2020 előtt aligha lesz újra Belga Nagydíj.

részletek

Keszthelyi Vivi áttörést hozhat a magyar autósportban

Sikerekben és dobogós helyezésekben gazdag évet zárt Keszthelyi Vivien, a 16 esztendős pilóta most hatalmas lehetőség előtt áll, hiszen néhány héten belül eldől, hogy bekerül-e abba a szűk elitbe, ahol a világ legtehetségesebb pilótái mérik össze tudásukat. Mindez hatalmas lehetőséget jelent a magyar autósportnak is, hiszen Vivien egyedüli magyarként kerülhet be a nemzetközi pilótaválogatottba.

részletek

Új magyar pilóta a Red Bull Air Race-en

Három újonccal rajtol el a Red Bull Air Race utánpótlás osztálya, a Challenger Cup 2017. Hazánkat a guadalupei születésű Genevey Dániel képviseli majd, aki pilóta karrierjét az USA-ban és Franciaországban alapozta meg, ám idéntől a magyar műrepülő csapat tagjaként csatlakozik majd a versenysorozathoz.

részletek

Mikor és hol rendezik a MotoGP téli tesztjeit?

Bár a katari szezonnyitóig még bő két és fél hónap van hátra, addig már nem kell ilyen sokat várnunk, hogy újra a versenypályán láthassuk a motorokat: íme, a gyorsasági motoros vb három kategóriájának téli tesztprogramja!

részletek

Az X-Faktorban debütált Rossi csapatának festése

Bár még csak december közepe van, egy fontos csapat máris leleplezte 2017-es gépének színeit: Valentino Rossi alakulata, amely jövőre immár a Moto2-ben is érdekelt lesz a Moto3 mellett, az olaszországi X-Faktor fináléjában mutatta meg az új motorfestést.

részletek

Opel Dakar Team: Teszt a lelke mindennek!

A versenyautó lelke a motor, a felkészülés lelke pedig a teszt. Így a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az utóbbi két napban tesztelt még egyet, hogy tökéletesen felkészülten érkezhessen meg az Africa Race szilveszteri rajtjához.

részletek

Minden adott Keszthelyi Vivien nemzetközi szerepléséhez

Szerdán betöltötte 16. életévét Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja, aki előtt így megnyílt az út és a lehetőség, hogy a jövőben a legerősebb nemzetközi sorozatokban folytassa a pályafutását.

részletek

Afrika számukra "az igazi"

Afrika az ő igazi terepük. Mert bár ott hatalmas akadályokkal találja szembe magát az ember, azokat leküzdeni igazi dicsőség. Pláne egy olyan kilenctonnás monstrummal, mint amilyen az MAN.

részletek

Opel Dakar Team: Szahara – az örök szerelem!

Afrika egyszerűen csak Afrika. A maga nehézségeivel, buktatóival, s a maga szépségeivel is. Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban immár negyedszer vág neki a Dakarok klasszikus útvonalán (Marokkó, Mauritánia, Szenegál) haladó Africa Race-nek, s ha az alapos felkészüléshez egy kis szerencse is párosul, az Opel Dakar Team kettőse megcélozhatja a dobogót, sőt, akár a győzelemért folyó küzdelembe is beleszólhat.

részletek

Az időmérő után tovább él Michelisz esélye

Michelisz Norbert a legjobb hondásként ötödik lett az időmérőn Katarban. Az esti Nyitó futam előtt 13 pontra csökkent a hátránya Tiago Monteiróval szemben.

részletek
Olvastad már?