Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

NőkAzF1ben

„Nők és az F1? Minden a pénzről szól!”

Az utóbbi időben az F1-es bemutatkozáshoz legközelebb került női pilóta, Simona de Silvestro úgy véli, nem a neme akadályozta meg abban hogy versenyen is lehetőséget kapjon a száguldó cirkuszban.

részletek

A nők és a versenyzés: nem kell erőltetni!

Félreértés ne essék, támogatni és lehetőségeket teremteni kell, csak erőltetni nem szabad a dolgot – ez a véleménye az F1-be vágyó Beitske Vissernek, aki egy külön női szériát is elképzelhetőnek tart.

részletek

Susie nem bánja, hogy kihasználta nőiségét

Az autósportban mindenkinek azt kell kihasználnia, amit tud: így nincs abban semmi rossz, ha egy hölgyversenyző a nőiségét használja a szponzorszerzéshez – írja Susie Wolff F1-es tesztpilóta.

részletek

Nincs elég jó női autóversenyző?

Legalábbis az F3-as Eb-n nyomuló kolimbiai hölgy, Tatiana Calderón szerint, és 22 éves pilóta azt is kifejtette, miért nincsen szükség olyan F1-es bajnokságra, ahol csak nők csatáznak egymással.

részletek

Carmen Jorda hamarosan beülne a Lotusba

Az enstone-i F1-es istálló kötelékébe nemrég bekerült spanyol Carmen Jorda a következő hónapokban kipróbálná a Lotus idei versenygépét – erre készül jelenleg a szimulátorban.

részletek

Méhes meglátása: Női forma

Bernie Ecclestone ötletel, Susie Wolff meg kiakad a női F1-ről szóló elképzelésen – na de gondoljunk bele, milyen sportágban küzdenek meg egymással nők és férfiak?

részletek

Retro – Az egyetlen F1-es futamgyőztes nő

Ma ünnepli születésnapját Desire Wilson, az egyetlen nő, aki futamot nyert Formula-1-es autóval – bár természetesen nem a világbajnokságban. Nem rajta múlt, hogy bajnoki futamon soha nem indult.

részletek

Powell szívesen rajthoz állna a futamon is

A Sky Sports megszólaltatta Alice Powellt, aki az idei év egyik legmeglepőbb fordulatával a Caterhambe ülhet be az F1 idényzáróján, Abu Dhabiban – legalábbis a korábbi GP3-as pilótahölgy tervei szerint.

részletek
Olvastad már?