Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Nők

Carmen Jorda magyaráz: Nem úgy gondoltam

Az egy ideje már az FIA zászlaja alatt ténykedő spanyol versenyzőhölgy a napokban jókora vitát kavart, amikor kijelentette, szerinte a nőknek a Formula-1 helyett inkább a kevésbé megterhelő Formula-E-t kellene hajszolniuk. Most helyesbítő közleményt adott ki.

részletek

Női F1-et akar a Renault korábbi fejlesztőpilótája

A Lotus és a Renault autóját soha nem vezető, de legalább rengetegszer képernyőre kerülő Carmen Jorda szerint csak így lehet hölgytársainak bekerülnie a száguldó cirkuszba.

részletek

Hamilton elárulta, van-e barátnője

A brit F1-es pilótát elég gyakran látni csinos hölgyek társaságában, és egy tévéműsorban feltették neki a kérdést, amit a paddockban nem szoktak: elrabolta-e valaki a szívét?

részletek

A háttérben készülődik a női Formula-1

Ha minden a tervek szerint alakul, már idén debütálhat a kizárólagosan hölgyversenyzők számára kiírt új széria, amely először a motorsport történetében női világbajnokot hirdetne.

részletek

Szőkék előre! - Ők a sorozatok háziasszonyai

Mostanra minden nagy bajnokságban felismerték, hogy kellemesebbé varázsolja a közeget a nézők számára, ha egy fiatal riporterhölgy suhan oda a versenyzőkhöz egy interjúra. Van egy fotós válogatásunk róluk, ti pedig megszavazhatjátok a legszebbet!

részletek

Csúcstechnológiás kívánságlista nőknek

Minden napra új kütyü: az életünket segítő tech újdonságok száma végtelen. De vajon mi az, amire igazán szükségünk van nekünk, nőknek? Mivel könnyíthetnénk meg a mindennapokat?

részletek

Részeg orosz nők az út közepén?

Bizony, a messzi északon még ilyen is megtörténhet, ráadásul egy egész összeállításra is futja belőlük!

részletek

Nem valószínű, hogy lesz női pilóta az F1-ben

Az FIA 'Nők a Motorsportban' bizottságának elnöke, Michele Mouton úgy véli, hogy amennyi akadállyal meg kell küzdeniük, kicsi az esélye, hogy a nők el tudnak jutni egy igazi F1-es ülésig.

részletek

„Nők és az F1? Minden a pénzről szól!”

Az utóbbi időben az F1-es bemutatkozáshoz legközelebb került női pilóta, Simona de Silvestro úgy véli, nem a neme akadályozta meg abban hogy versenyen is lehetőséget kapjon a száguldó cirkuszban.

részletek

Susie Wolff védelmébe vette Ecclestone-t

Valószínűleg kevesen számítottak rá, hogy a nők F1-es alkalmasságát megkérdőjelező Ecclestone-t épp ő fogja megvédeni. Egy korábbi világbajnok közben arról beszélt, ez a férfiak sportja.

részletek

She's Mercedes: nőknek dedikált kezdeményezése

Korábban a vállalat Magyarországon közel 10 éven keresztül a Lady Day vezetéstechnikai tréninggel szólította meg a hölgyeket. Idén a magyar importőr elsők között csatlakozott a She'’s Mercedes elnevezésű, kifejezetten nők számára létrehozott globális kezdeményezéshez.

részletek

Hill: Mit kezdene egy női focista a ligában?

A korábbi világbajnok kifejtette véleményét a nők esélyeiről az F1-ben. Szerinte Bernie Ecclestone szándékosan provokált kijelentésével, hogy a gyengébbik nemet senki sem venné komolyan.

részletek
Olvastad már?