Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 20. szerda

Mustang

Elkészült a Mustang! - Bemutatták az idei AMTS nyereményautóját

Négy megfeszített nap alatt, teljes nyilvánosság előtt, a WesteEnd City Centerben épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója, egy ötödik generácóis Ford Mustang.

részletek

Idén Mustangot lehet nyerni az AMTS-en

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! A fődíj, egy Ford Mustang Coupé, ami január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

részletek

Egy sziget, ahol úgy száguldozhat, ahogy csak akar

Kocsmakvíz-kérdés: melyik az a hely, ahonnan tiszta időben az Egyesült Királyság mind a négy országa látható? A helyes válasz Snaefell, a Man-sziget legmagasabb hegycsúcsa, ahonnan szabad szemmel is megpillanthatjuk Angliát, Skóciát, Walest és Észak-Írországot.

részletek

Menetpróba - Ford Mustang GT

A kék ovál elvégezte a kötelező frissítést a vadlovon: találtak plusz lóerőket a nyolchengeresben, ezen felül megérkezett a tízsebességes automata váltó. A hang, a dögösség és a jó ár/érték arány változatlan maradt.

részletek

A Mustang a világ legkelendőbb sportkupéja

Világszerte állandó érdeklődés mutatkozik a Mustang iránt, amit az új, 2018-as Mustang megjelenése tovább erősített. Ennek eredményeképpen a modell immár zsinórban harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéjának számít.

részletek

Európai telivér - Itt az új Ford Mustang

A Ford bemutatja az új Ford Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

részletek

Sportkocsik SUV-sítva

Manapság virágzik az SUV kategória piaca, ezért a Jennings Motor Group grafikusai gondoltak egyet, és SUV-t varázsoltak olyan tipikus sportautókból, mint a Ford Mustang, Honda NSX vagy McLaren 720.

részletek

Így néznének ki a mai sportautók retrósítva

Milyen lenne egy mai Mustang, Bugatti, LaFerrari, Aston Martin vagy Mercedes, ha kereszteznénk egy retro verzióval? Mutatunk egy-két igazán tetszetősre sikerült képet!

részletek

EcoSport és Mustang: A Ford legfontosabb újdonságai

A Ford a 2017-es Frankfurti Autószalonon mutatja be először az európai közönség előtt az új, a sokoldalúbb EcoSport SUV-t és a prémium kivitelű Tourneo Custom személyszállítót és az erősebb Ford Mustang sportkocsit.

részletek

A Föld bolygó legkelendőbb sportkocsija

A Ford Mustang immár 50 éve vezeti az amerikai sportkocsi-eladásokat, mára pedig Európában és másutt is hihetetlenül népszerűvé vált, ezért a legendás póniautó ma már a világ legnagyobb darabszámban értékesített sportkupéja – derült ki az IHS Markit globális autóregisztrációs adatbázisból.

részletek

Nézők közé hajtott egy Mustang egy bemutatón

Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem vesztette életét, amikor egy mexikói bemutatón a tömegbe csúszott egy elszabadult Mustang - megrázó felvétel következik az esetről.

részletek

Tíz különbség az európai és az amerikai Mustangok között

Nem ugyanazt kapjuk meg Európában, mint amit az Egyesült Államokban használnak - íme a különbségek!

részletek
Olvastad már?