Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Motorcsere

Miért nem cseréltek ki mindent Ricciardónál?

A Red Bull értetlenkedve fogadta Daniel Ricciardo újabb motorhibáját Hockenheimben. A Renault lépését nem értik, hiszen minden komponenst szabadon kicserélhetett volna, mégsem tette.

részletek

Idén is a Honda fogyhat el először

A japán gyártó egyértelműen gyorsabb motorral jelentkezett Kanada óta, ugyanakkor másodszor kényszerülhet az erőforrás cseréjére. Ez most már rajtbüntetést jelent. Jól döntött a Red Bull?

részletek

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek

Sajtó: Jövőre Red Bull-Honda Ricciardóval

2019-ben a Red Bull Honda-motorokra vált és Daniel Ricciardóval is hosszabbít, állítja egy meg nem nevezett, csapathoz közeli forrás. Mennyire kockázatos a japánokkal szerződni egy élcsapatnak?

részletek

A Renault lebeszéli a Red Bullt a váltásról

Bár az utóbbi hetekben úgy tűnt, helyrehozhatatlanul eltávolodott az istállótól a francia motorszállító, most mégis próbálja lebeszélni a bikákat arról, hogy Hondára váltsanak.

részletek

Mégsem ússza meg Ricciardo a büntetést

Bár napokig arról szóltak a hírek, hogy a monacói meghibásodás nem jár rajtbüntetéssel, mégis biztosan hátrébb sorolják az ausztrált. Ki hitte volna, hogy a Renault-motor megbízhatatlanabb a Hondánál?

részletek

A Ferrari nem érti Raikkönen motorhibáját

Rövidebb lett Kimi Raikkönen második pénteki edzése, miután a motorjából csúnya füstfelhő tört elő. Az istálló egyelőre nem találja a hiba okát, de a finn nem úszta meg, kicserélték az erőforrást.

részletek

A Honda is több motorral tervez

A Renault-hoz hasonlóan a Toro Rosso-Honda is erősen fontolóra veszi, hogy taktikai okból háromnál több motorral tervezi az évet, vállalva ezzel a büntetést, ám a nagyobb lóerőt is.

részletek

Pályán a Honda a bemutatás előtt

Már a hivatalos leleplezés előtt pályára viszi a Toro Rosso a teljesen új, Honda-motorral hajtott idei versenyautóját. Talán lehetett is számítani erre, ha gond adódna, még marad öt napjuk javítgatni.

részletek

McLaren: Kész a Renault-motor beintegrálása

Jó hír a McLaren-rajongók számára, hogy a vezetőség szerint simán lezajlott a jövő évi autó Renault-erőforráshoz való igazítása, elkészült a munka. De valóban ilyen egyszerű lenne?

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Változik a motorcserés büntetés, de...

Az FIA Motorsport Világtanácsa szerdán több szabályváltoztatást is beiktatott, köztük a sokat vitatott motorcserék miatti rajtbüntetéseket. Változik a rendszer, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolták.

részletek
Olvastad már?