Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Motorcsere

Hamilton rajtbüntetést kaphat az idényzárón

A brazíliai motorhiba nagy valószínűséggel károsította az erőforrást, így esélyes, hogy a világbajnoknál ki kell cserélni az erőforrást Abu Dhabiban. Kész csoda, hogy legutóbb eljutott a célig.

részletek

Wolff: Lewisnak nem kell motorgondtól félnie

Az egyik Mercedes megállt a harmadik szabadedzésen, és motort is kellett cserélni Valtteri Bottas autójában. Toto Wolff mindenkit biztosít róla, hogy Lewis Hamilton erőforrásával minden rendben lesz.

részletek

Egyre biztatóbb az új Honda

Folyamatosan kísérletezik a Honda és úgy tűnik, végre rálelt a helyes útra. Austinban még az eddigieknél is jobbnak tűnik a japán erőforrás, a jelek szerint a fejlesztések tökéletesen beválnak.

részletek

Verstappen valószínűleg nem ússza meg

A Red Bull csapatfőnöke elismerte, hogy holland pilótája jó eséllyel rajtbüntetésben részesül majd Oroszországban. A bikák vállalták a kockázatot a megbízhatatlanabb Renault-motorral.

részletek

Miért nem cseréltek ki mindent Ricciardónál?

A Red Bull értetlenkedve fogadta Daniel Ricciardo újabb motorhibáját Hockenheimben. A Renault lépését nem értik, hiszen minden komponenst szabadon kicserélhetett volna, mégsem tette.

részletek

Idén is a Honda fogyhat el először

A japán gyártó egyértelműen gyorsabb motorral jelentkezett Kanada óta, ugyanakkor másodszor kényszerülhet az erőforrás cseréjére. Ez most már rajtbüntetést jelent. Jól döntött a Red Bull?

részletek

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek

Sajtó: Jövőre Red Bull-Honda Ricciardóval

2019-ben a Red Bull Honda-motorokra vált és Daniel Ricciardóval is hosszabbít, állítja egy meg nem nevezett, csapathoz közeli forrás. Mennyire kockázatos a japánokkal szerződni egy élcsapatnak?

részletek

A Renault lebeszéli a Red Bullt a váltásról

Bár az utóbbi hetekben úgy tűnt, helyrehozhatatlanul eltávolodott az istállótól a francia motorszállító, most mégis próbálja lebeszélni a bikákat arról, hogy Hondára váltsanak.

részletek

Mégsem ússza meg Ricciardo a büntetést

Bár napokig arról szóltak a hírek, hogy a monacói meghibásodás nem jár rajtbüntetéssel, mégis biztosan hátrébb sorolják az ausztrált. Ki hitte volna, hogy a Renault-motor megbízhatatlanabb a Hondánál?

részletek

A Ferrari nem érti Raikkönen motorhibáját

Rövidebb lett Kimi Raikkönen második pénteki edzése, miután a motorjából csúnya füstfelhő tört elő. Az istálló egyelőre nem találja a hiba okát, de a finn nem úszta meg, kicserélték az erőforrást.

részletek

A Honda is több motorral tervez

A Renault-hoz hasonlóan a Toro Rosso-Honda is erősen fontolóra veszi, hogy taktikai okból háromnál több motorral tervezi az évet, vállalva ezzel a büntetést, ám a nagyobb lóerőt is.

részletek
Olvastad már?