Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Motorcsere

Pályán a Honda a bemutatás előtt

Már a hivatalos leleplezés előtt pályára viszi a Toro Rosso a teljesen új, Honda-motorral hajtott idei versenyautóját. Talán lehetett is számítani erre, ha gond adódna, még marad öt napjuk javítgatni.

részletek

McLaren: Kész a Renault-motor beintegrálása

Jó hír a McLaren-rajongók számára, hogy a vezetőség szerint simán lezajlott a jövő évi autó Renault-erőforráshoz való igazítása, elkészült a munka. De valóban ilyen egyszerű lenne?

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Változik a motorcserés büntetés, de...

Az FIA Motorsport Világtanácsa szerdán több szabályváltoztatást is beiktatott, köztük a sokat vitatott motorcserék miatti rajtbüntetéseket. Változik a rendszer, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolták.

részletek

Az első alkalom, hogy a Mercedes is kevés

Az idei évadban a Renault-nál és a Hondánál számos alkalommal találkozhattunk a túl sok motorcsere miatti problémákkal. A Williamsnél azonban kivételesen a Mercedesszel is pórul jártak.

részletek

Újabb motorcsere előtt a Toro Rosso pilótái

A Toro Rosso újoncai már azelőtt hátsó soros rajthelyekkel számolhatnak, hogy egyáltalán pályára léptek volna Interlagosban. Gasly alig csöppent az F1-be, máris nehezen viseli a szabályrendszert.

részletek

Ricciardónál motort cserélhetnek

Daniel Ricciardo gyenge időmérőn van túl a Mexikói Nagydíjon, ám a hetedik rajtkockából a rajtrács végére kerülhet. A Red Bull erősen fontolgatja a motorcserét az ausztrál pilótánál.

részletek

Újabb motorhibák, úgy fest, jól döntött a McLaren

Már szinte megszokott, hogy ismét mindkét Honda-erőforrással bajok vannak, így a McLarennek irány a rajtrács vége. Egyre valószínűbb, hogy jól döntött a wokingi csapat a Renault-val.

részletek

Aggodalom Alonso motorjáért

Nem kizárólag Sebastian Vettel, hanem Fernando Alonso erőforrása is kétséges, hogy kárt szenvedett-e a szingapúri rajtbaleset után. A Ferrari megúszta, de a Honda esetében bonyolultabb a helyzet, több kört is megtett a spanyol a sérült autóval.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Alonso motorja hibátlan, bármikor használható

A legmélyebb analízis sem mutatott ki semmilyen motorhibát Alonso Honda-erőforrásában, zöld utat kapott a használatra. Egyre valószínűbb, hogy a spanyol csak elképzelte a hibát a frusztráció miatt.

részletek

Lorenzo: Győzhettem volna, de a csapat hibázott

Jorge Lorenzo szerint Brnóban megszerezhette volna első ducatis győzelmét, ám csapata nagyot hibázott, mivel úgy hívták be motorcserére, hogy a gép még nem állt készen és utána sem működött jól.

részletek
Olvastad már?