Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Motor

Egyre biztatóbb az új Honda

Folyamatosan kísérletezik a Honda és úgy tűnik, végre rálelt a helyes útra. Austinban még az eddigieknél is jobbnak tűnik a japán erőforrás, a jelek szerint a fejlesztések tökéletesen beválnak.

részletek

A Mercedesnél aggódnak a Ferrari tempója miatt

A német gyári istálló főnöke szerint egyáltalán nincs lejátszva a vasárnapi verseny, a Ferrari egyenesbeli végsebessége és versenytempója kiemelkedő, így a Mercedesnél tartanak a riválistól.

részletek

Kísérletezik a Honda, új motorok Austinban is

A japán gyártó Suzukához képest is változtat némileg saját erőforrásain, így az USA Nagydíján a Toro Rossók újra rajtbüntetésben részesülnek majd. De nyáron megkapták az engedélyt, hogy kísérletezgessenek.

részletek

Gasly Austinban még újonc

Az újdonságokról fog szólni a Toro Rosso-Honda számára az Egyesült Államok Nagydíja. A Honda még mindig új motorjának finomhangolásán dolgozik, Pierre Gasly pedig tavaly kihagyta Austint.

részletek

A Renault-t túlköltekezi a Honda, így előzhetett

A Renault attól tart, hogy a Honda által befektetett óriási pénzösszeg miatt továbbra is jobban fejlődhet a japán erőforrás, mint a francia gyártó egysége. A Honda iszonyatos összegekkel fejleszt.

részletek

Sajtó: Abu Dhabiban érkezik az új Honda-motor

A Honda fejlődési pályára állt 2018-ban, ez nehezen megkérdőjelezhető. Sajtóértesülések azonban tudni vélik, hogy a japán erőforrás hátránya még a becsültnél is kevesebb és a munka nem áll meg.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

Massa: A mostani F1-es motorok jobbak

Amellett, hogy a hangot nyilván ő maga is hiányolja, Felipe Massa szerint a régi V8-as motorokból, a mostaniakkal ellentétben hiányzott az erő és az agresszivitás. A régi időkből viszont a könnyebb autókat hiányolja.

részletek

Sajtó: Csak ötven lóerő a Honda hátránya

A német sajtó információi szerint az adatok azt mutatják, hogy a japán gyártó legújabb erőforrása annyira jól sikerült, hogy már csak ötven lóerő lemaradásban van a Mercedes mögött.

részletek

Hülkenberg: A Renault még messze a sikerektől

Bár a gyári Renault istálló remekül fejlődik az elmúlt 2,5 évben, német pilótája számára egyértelmű, hogy az első helyért folyó harcba még évekig nem szólhat bele. A tervek hosszú távúak.

részletek

Red Bull: Japánt megrengeti, ha jönnek a sikerek

Az energiaitalos istálló vezetősége alig várja, hogy kihajítsa a Renault-erőforrást és a Honda gyári támogatásával guruljon pályára. Helmut Marko szerint a sikerek óriási hatással lesznek Japánra.

részletek

Alonsónak hatalmas öröm volt Schumacher motorhibája

Fernando Alonso példaképként, de egyben legyőzendő félként tekintett Michael Schumacherre. Nem tagadja, felszabadult öröm járta át, amikor 2006-ban motorhibával félreállt a német.

részletek
Olvastad már?