Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Motor

Alonsónak nem motorhibája volt a második edzésen

Bár minden jel arra mutatott, Fernando Alonsónak kivételesen nem az erőforrása szállt el Bakuban pénteken. Új fejlesztésű motort próbált a spanyol és hozott is a konyhára sebességben.

részletek

Megvan az Év motorja díj nyertese

Az Év Motorja verseny zsűrije immár hatodik alkalommal választotta a Ford 1,0 literes EcoBoost erőforrását az “1,0 liternél kisebb lökettérfogatú motorok” legjobbjának, ami azt jelenti, hogy az erős, háromhengeres benzinmotor 2012 óta verhetetlennek számít saját kategóriájában.

részletek

A Mercedes a Honda döntésére vár

Hétről hétre erősödik a szóbeszéd, miszerint a McLaren és a Mercedes komoly tárgyalásokat folytat egy 2018-ra esedékes motorszállítói szerződésről. A német gyártó azonban úgy tűnik, próbálja magát kivonni a McLaren és a Honda gondjaiból.

részletek

Ragyogóan kezdte a 2017-es szezont a H-Moto Team

A 220 Volt H-Moto Team legifjabb versenyzői számára végérvényesen elkezdődött az idei bajnoki szezon: Kecskés Tomi, Kovács Zoltán, Szilágyi Krisztián és Milán, Szilárd Zalán, valamint Varga Tibi a MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságban, míg Kecskés Bence az Olasz Utánpótlás Bajnokság 3. fordulójában gurult aszfaltra a hétvégén.

részletek

Alonso és a McLaren viszonya tökéletes

Fernando Alonso pályafutásának legmélyebb pontját éli meg, miközben teljesítménye a legszebb éveit idézi. Érdekes módon azonban a csapaton belüli légkörrel nincs gond, Alonso maradna.

részletek

Dobogós helyekkel nyitnák a 2017-es szezont a H-Moto Team fiataljai

A 220 Volt H-Moto Team legifjabb versenyzői számára is elkezdődik az idei bajnoki szezon: Kecskés Tomi, Kovács Zoltán, Szilágyi Krisztián és Milán, Szilárd Zalán és Varga Tibi a MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságban, míg Kecskés Bence az Olasz Utánpótlás Bajnokság 3. fordulójában gurul aszfaltra a hétvégén. A tavaly, a PW50 Speciálban bajnoki címet szerző Vincze Hanna viszont sérülés miatt kihagyja a szlovákiai Felsőhosszúfaluban rendezendő idénynyitót.

részletek

A McLaren megállapodott a Mercedesszel?

Ugyan a Honda a nagyon közeli jövőben komoly motorfrissítést ígért, egyre több jel utal arra, hogy a McLaren megunta a várakozást és 2018-ra már Mercedes motorokra vált.

részletek

Verstappen odaszólt a Renault-nak

Max Verstappen nem először fejezi ki mély csalódottságát a Red Bull megbízhatatlansága és visszaesése miatt, most azonban a motorszállítót is éles kritikával illette.

részletek

A Honda végre nagy dobásra készül

A Honda jelentős fejlesztések közepén jár, amivel látható fejlődést érnek el. Eredetileg Kanadában tervezték bevetni, ám elhalasztották, mert úgy vélték, túl keveset tesztelték az éles használat előtt. A motor végre egy ugrás lehet előre.

részletek

Szenvednek a Yamahák, Marquez szárnyal

Több bukást is hozott a MotoGP barcelonai Katalán Nagydíjának második szabadedzése, de a hondás Marc Marquezt ez sem zavarta meg, ahogy más sem - délután is ő volt a leggyorsabb.

részletek

MotoGP: Marquez a leggyorsabb, Miller eltévedt

Van, akinek még szoknia kell a spanyol pálya vonalvezetését, de a helyiek sztárja nem tartozik ezek közé.

részletek

Kallio két versenyen is rajthoz áll

A KTM nemrég bejelentette, hogy a nyári szünet előtt és után is indít egy harmadik motort egy-egy futamon a MotoGP-ben, amelynek nyergében az osztrákok tesztpilótáját láthatjuk majd.

részletek
Olvastad már?