Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Motor

Hamilton hálás az új Mercedes-motorért

Igaz, még nem érezték 100%-osan megbízhatónak, mégis úgy döntöttek a Mercedesnél, hogy mind a hat érintett autó megkapja a fejlesztett motort. Lewis Hamilton nagyon örül a plusz erőnek.

részletek

Idén is a Honda fogyhat el először

A japán gyártó egyértelműen gyorsabb motorral jelentkezett Kanada óta, ugyanakkor másodszor kényszerülhet az erőforrás cseréjére. Ez most már rajtbüntetést jelent. Jól döntött a Red Bull?

részletek

Óriási füstfelhő, mégis megúszta a motor

A rengeteg pech után végre egy jó hírt is kapott Romain Grosjean. A kanadai időmérőn látványos füstfelhőt eregető Ferrari-motor ugyanis nem hibásodott meg, hazai versenyén azt használja.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk a Hondánál

Kedden robbant a bomba, hogy a Red Bull 2019-től motorszállítót vált és a japán gyártóval szerződik. A Renault azonban most is magabiztos, hogy simán jobbak a Hondánál.

részletek

Gubanc a Mercedesnél: Ismét késhet az új motor

Pénteken derül csak ki, megkapja-e a csapat Franciaországban a fejlesztést: ha nem, kénytelenek lesznek a régi verzióból frisset szerelni az autókba, amivel borul a teljes 2018-as fejlesztési terv. A pilóták közül Bottas aggódik jobban.

részletek

Az elfelejtett Honda-csapat

Néhány évtizeddel ezelőtt a japán gyártó motorjai jelentették az etalont a Formula-1-ben. De szinte mindenki megfeledkezik egy kiscsapatról, ami az ugródeszkát jelentette a sikerekhez.

részletek

Mennyire kockázatos a Red Bull-Honda?

Amiről már hetek óta beszéltek, valósággá vált, a Red Bull valóban Honda-motorokra vált jövőre. Bőven van rizikó a váltásban, de a végeredmény nagyon jól is elsülhet a két fél számára.

részletek

Renault: Megbánja még ezt a Red Bull

2019-től hivatalosan Honda-motorra vált a Red Bull. A Renault célkitűzése immáron az, hogy a francia erőforrás teljesítménye miatt a bikák minél hamarabb megbánják a váltást. Jól döntöttek?

részletek

A Honda már a futamgyőzelmekre gondol

Kifogta az újabb nagy halat a japán gyártó, a jelenlegi legjobb három istálló közé számító Red Bull-lal kötött szerződést a következő évekre. A japánok folytatnák a fejlődést, egészen a győzelemig.

részletek

Rossz ötlet volt a motor mellett futni

Rejtély, hogy miért gondolta a motoros, hogy jó ötlet leugrani a járműről és futni mellette - mondjuk hamar rájött, hogy mellényúlt ezzel a megmozdulással...

részletek

Sajtó: Biztos a Red Bull-Renault szakítás

Eredetileg az Osztrák Nagydíjra tervezték a döntést, de a sajtó szerint még ezen a héten nyilvánosságra hozzák a bikák, hogy a Hondával szerződnek 2019-től. Bejön a váltás a csapatnak?

részletek

Készül a legjobb Renault-motor

Éppen csak túlestünk a fejlesztett erőforrások bemutatkozásán, Kanadában, a Renault már a C-specifikációjú egység véglegesítésén dolgozik. Előreláthatólag bő két hónap múlva lesz bevethető.

részletek
Olvastad már?