Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Motor

A Honda már a motor finomhangolásán dolgozik

Egyelőre sem a Red Bullnak, sem a Toro Rossónak nem lehet panasza a japán erőforrásra, amely megbízható működéssel és 224 körrel jelentkezett a második tesztnapon. Már a motor optimalizálása zajlik.

részletek

A Honda kisebb motorja nem lett hátrány

Korábban a McLaren oldalán az extra mértékben lekicsinyített Honda-erőforrás komoly megbízhatósági gondokat okozott, most a Red Bull partnereként nem igazán vesztenek teljesítményt ezzel.

részletek

Valóban ütős lehet idén a Honda

Teljesen problémamentes első napot tudhat maga mögött a Honda, mind a Toro Rosso, mind a Red Bull versenyautójában tökéletesen működött a japán erőforrás, összesen 200 feletti megtett körrel.

részletek

Jöhetnének az 1500 lóerős versenyautók

A Pirelli egykori F1-es főnöke, Paul Hembery úgy véli, a száguldó cirkusz vezetőinek meg kellene fontolniuk, hogy 1500 lóerős autókkal lehessen versenyezni, hogy a versenyzők ismét „királyok” legyenek.

részletek

A Honda a második félévben fejlődött igazán

A Red Bull idén kezdi együttműködését a japán gyártóval, ám tavaly a fiókcsapat autóit már Honda-motorok hajtották. Ezért is tudják a pontos adatokat, a második félév rettentő biztatóan alakult.

részletek

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek

A Renault célja nagyobb, mint hogy a Red Bull elé kerüljön

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek

Verstappennek elsőre tetszett a Honda

A szerdai bemutató keretében Max Verstappen pályára is vitte az új Red Bull-Hondát és mosolyt csalt az arcára az, amit eddig tapasztalt a japán erőforrással. Egyelőre pozitívan látja a jövőt a holland.

részletek

A Honda döntheti el a Red Bull jövőjét

A Formula-1 és leginkább a résztvevő istállók jövője csak 2020-ig biztos, a jelenlegi egyezményt ugyanis még nem újították meg. Hogy a Red Bull marad-e 2020 után is, nagyrészt a Hondától függhet.

részletek

Petrucci nem hivatalos körrekordot repesztett, négyes Ducati-siker

A Ducati gyári alakulatának új motorosa 1:58,239-es nem hivatalos pályacsúccsal húzta be az utolsó sepangi tesztnapot, megelőzve az újonc Francesco Bagnaiát és csapattársát, Jack Millert.

részletek

MotoGP: Vinales a legvégén robbantva verte el a mezőnyt

Hiába vezetett nagyon sokáig Andrea Dovizioso a sepangi teszt második napján, az utolsó percekben többen is megelőzték. A legjobb időt végül az egyedüliként 1:59 alá beférő yamahás motorozta, fél másodpercet kiosztva Alex Rinsnek és Jack Millernek.

részletek

Rossi: Úgy beszélek a motoromhoz, mintha randin lennénk

Már-már romantikus kapcsolatot ápol a futamok előtt a Yamaha M1-essel a „Doktor”, aki arról is beszélt, milyen érzés lesz immár a negyedik x-et is betöltve rajthoz állni a MotoGP-ben.

részletek
Olvastad már?