Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Motor

Supermoto: A tavalyi és tavalyelőtti bajnok visszatért!

Kecskeméti Márk Supermoto magyar bajnok – aki nem csak hazánkban, hanem országhatáron túl is állt már a dobogó tetején, hiszen az osztrák és szlovák mezőnyben is az aktuális szezon legjobbja lett – idén nem tudott az OB-n versenyezni egy sérülés miatt, de a 2018-as szezonra már elkezdte a felkészülést.

részletek

Nagy dobásra készül jövőre a Renault

A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.

részletek

Renault: A McLarent is le kell győznünk

Amióta a McLaren leszerződött a Renault-val, a szakembereket foglalkoztatja a kérdés: a franciák szereztek maguknak egy új konkurenciát? A Renault azonban egyáltalán nem fél a wokingi istállótól.

részletek

MotoGP: Kétesélyessé szűkült a bajnokság

Maverick Vinales tulajdonképpen végleg kiszállt a végső sikerért folyó küzdelemből, Marc Marquez és Andrea Dovizioso között viszont csökkent a távolság – de mi a helyzet mögöttük?

részletek

McLaren: Idő kell a sikeres együttműködéshez

A McLaren megszakította a kapcsolatot a Hondával, és 2018-ban már biztosan a Renault-val folytatják a munkát. Boullier szerint az új motorszállítóra való átállás is időt vesz igénybe.

részletek

A tengerentúli versenyek megterhelők lesznek Rossinak

A kilencszeres világbajnok motoros gyerekkori barátja és segítője, Alessio „Uccio” Salucci fogalmazott így a hétvégi Japán Nagydíj előtt – arról is beszélt, hogy szerinte a „Doktor” 2018 után is folytatja-e a versenyzést.

részletek

Marquez: Tavaly már untam a biztonsági motorozást

A Repsol Honda versenyzője saját bevallása szerint örül neki, hogy idén kiélezettebb a bajnokság és ezért végig maximumot kell nyújtania a versenyeken. A címvédő a hétvégi Japán Nagydíjjal kapcsolatos várakozásairól is beszélt.

részletek

A Mercedes elmondta, mi a helyzet Hamilton motorjával

A brit F1-es pilóta suzukai győzelme után szokatlan vibrációt észlelt az erőforrás felől, a Mercedes sportigazgatója pedig kifejtette, hogy a csapat oldalán mit láttak a telemetrián keresztül.

részletek

Mágikus motorüzemmódon dolgozik a Renault

A francia gyártó úgy érzi, erőforrásuk versenytempóban már utolérte a riválisokét, így áthelyezhetik a hangsúlyt arra, amiben még hátrányban vannak. Jövőre érkezik a spéci időmérős mód.

részletek

Alonso tudja, hol szúrta el a Honda

Fernando Alonso viszonya a McLarennel mindig is remek volt az elmúlt három évben, ez a Hondáról nem mondható el. A spanyol elmondta, hol hibázott nagyot a japán gyártó.

részletek

Alonso szépen búcsúzna a Hondától

A japán motorgyártó hazai versenye jön, a spanyol F1-es pilóta pedig azt szeretné, ha erős hétvégét zárnának - ezért megkérdőjelezi, fontos-e bevetni a Suzukára tervezett fejlesztéseket.

részletek

Ígéretes magyar motoros tehetség a láthatáron

Kevés sajtóanyag jut el szerkesztőségünkbe Számadó Máté 12 éves motorversenyzőről, de annál értékesebb számunkra ez a rövid beszámoló. Máté menedzsere, Gyuricza Péter válaszolt kérdéseinkre.

részletek
Olvastad már?