Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Motor

Ki lesz a világbajnok? - A MotoGP versenyzői szavaztak

Már tényleg csak napok választanak el minket a MotoGP 2017-es szezonjának rajtjától, a Repsol pedig több egykori és jelenlegi motorost megkérdezett arról, kiket várnak év végén az összetett dobogóra.

részletek

Vége a várakozásnak! – Katarban rajtol a szezon

Elérkezett az a hét, amire a gyorsasági motorsport szerelmesei tavaly november közepe óta vártak: a villanyfényes Katari Nagydíjjal elrajtol a MotoGP 2017-es szezonja – az esti programnak és az időeltolásnak köszönhetően ráadásul főműsoridőben élvezhetjük az eseményeket.

részletek

A legfrissebb motorral támad Melbourne-ben a Mercedes

Noha többször is megbízhatósági problémákról cikkeztek, a németek megerősítették, hogy a gyári és az összes partnercsapatuk a legújabb specifikációjú erőforrással érkezik az F1-es Ausztrál Nagydíjra.

részletek

H-Moto Team: Egy kislány nagy bravúrja

Nem akármilyen évet hagyott a háta mögött a 220 Volt H-Moto Team egyetlen bajnoki címet szerző versenyzője. A 11 éves Vincze Hanna ugyanis nemcsak a legjobb volt a PW50 Speciál kategóriában, hanem ő lett Cegléd legnépszerűbb sportolója is 2016-ban. Nem véletlen, hogy ezek után kettőzött erővel készül az idei szezon megmérettetéseire.

részletek

Lehetetlen, hogy a MotoGP visszatérjen Spába

Noha néhány hete felmerült, hogy a legendás belga helyszín újra bekerülne a világbajnokság vérkeringésébe, a Dorna elnöke gyakorlatilag kizárta ennek lehetőségét. Ezpeleta beszélt a dél-kelet-ázsiai és a finnországi pályák helyzetéről is.

részletek

Még mindig motorszponzorra vár a Toro Rosso

A Red Bull tavaly TAG Heuerre keresztelte el a Renault-tól kapott erőforrásokat, és hasonlót tervez a Toro Rosso is - azonban eddig még nem sikerült nyélbe ütniük az üzletet.

részletek

„Lenyűgöző a Ferrari fejlődése”

A maranellóiak hatalmas előrelépést értek el az erőforrásaik terén – állítja a Haas F1 Team csapatfőnöke, aki saját alakulatával kapcsolatban úgy érzi, a középmezőnyben szerepelhetnek idén.

részletek

A Gresini Aprilia idei versenygépe is bemutatkozott

A gyári csapatok közül utolsóként a noale-i márkán volt a sor, hogy végre megtartsa hivatalos csapatbemutatóját, amelyen két új pilótájuk, Aleix Espargaro és Sam Lowes prezentálták az RS-GP 2017-es festését.

részletek

H-Moto Team: Együtt, egy közös célért

Fárasztó, ugyanakkor mentálisan mindenképpen felemelő három napon van túl a 220 Volt H-Moto Team, amelynek versenyzői kivétel nélkül ott voltak a Budapest Motor Fesztiválon a csapat standjánál.

részletek

Szabadon fejleszthetők a „belső szárnyak”

A MotoGP technikai igazgatója megerősítette: a megszorítások csak a motor burkolatát és a külső aerodinamikai elemeket érintik, így a gyártóktól eddig látott új megoldásokat az idény közben is szabadon módosíthatják.

részletek

Példátlan előrelépés a Mercedes motorjainál

Ha valaki azt hitte, hogy az aerodinamikai szabályváltozások következtében sikerül megfogni a Mercedest, kezdheti megváltoztatni a véleményét, a csillagosok ugyanis ismét bivalyerős motorral állnak elő a 2017-es szezonra.

részletek

H-Moto Team: Spanyol edzőtábor után, motorfesztivál előtt

Újabb sikeres spanyolországi edzőtáboron van túl a 220 Volt H-Moto Team, így motorosai a lehető legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont. A versenyzők szerint valamennyien fejlődtek az almeriai napok alatt, és valamennyien bizakodva várják az idei megmérettetéseket. Ám mielőtt folytatják a felkészüléseiket, még egy komoly feladat vár rájuk a hétvégén, ugyanis valamennyien ott lesznek a Hungexpón rendezendő Budapest Motor Fesztiválon, ahol a kilátogatók közül a legszerencsésebbek akár belépőjegyet is nyerhetnek a Moto GP osztrák futamára, és személyesen szurkolhatnak a csapat két versenyzőjének, Somosi Alexandernek és Kakuszi Ádámnak az ADAC KTM Cup Red Bull Ringi viadalán.

részletek
Olvastad már?