Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Motor

Újabb fejlesztés a Renault motorján

Végre nem egy sportpolitikai hír az enstone-i F1-es gárda háza tájáról: a Renault tavaly nagy előrelépést könyvelhetett el erőforrásuk fejlesztése terén, és remélik, hogy ez idén sem lesz másként. Ennek érdekében új ERS-szel támadnak 2017-ben.

részletek

Visszatérhet Spába a MotoGP?

A legendás versenypálya új igazgatója megvizsgálja annak lehetőségét, hogy visszacsábítsa a gyorsasági motoros világbajnokság mezőnyét – más kérdés, hogy 2020 előtt aligha lesz újra Belga Nagydíj.

részletek

A motorsportban is szükség lenne magyar hősökre

A tavalyi szezonban történelmi együttműködést kötött egymással hazánk legnagyobb gyorsasági motoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team, illetve a kereskedelmi sportcsatorna, a DIGI Sport. Noha maradt még kiaknázatlan lehetőség mindkét fél szerint a közös munkában, a tárgyalások rövidesen elkezdődnek a partneri szerződés meghosszabbításáról. Erről és a csatorna más irányú tevékenységéről beszélt Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője, akinek a csatorna tartalmi felügyelete és stratégiai irányítása a feladata.

részletek

Jelentősen megerősödött a H-Moto Team 2017-re

Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít 2017-ben, hanem a vezetőségben is: mostantól Rizmayer Gábor tölti be a sportigazgatói tisztséget a csapatnál.

részletek

A Mercedest utánozza az új Honda-motor

További részletek láttak napvilágot a McLaren újratervezett erőforrásáról: a Honda F1-es részlege úgy döntött, a saját koncepció helyett a Mercedestől és Ferraritól kölcsönöz bevált ötleteket.

részletek

Ilyen lesz a Honda vadonatúj F1-es motorja

Régóta beszéltek már arról, hogy a japán gyártó erre a szezonra teljesen átalakítja erőforrását, a McLaren technikai igazgatója pedig egy-két kulisszatitkot is megosztott a Honda új F1-es motorjáról.

részletek

Defenderrel, Daytonával és turbómotorral támad 2017-ben a Can-Am

30 darabos éves eladással, és a motorkerékpár piacon az előkelő 10. hellyel zárta a mögöttünk hagyott 2016-os évet a Bombardier szabadidő termékeit, köztük a motorkerékpárok közé sorolt Can-Am és Spyder márkák típusait két évtizede Magyarrországon forgalmazó és szervízelő Jet Power Hungary Kft.

részletek

Mikor és hol rendezik a MotoGP téli tesztjeit?

Bár a katari szezonnyitóig még bő két és fél hónap van hátra, addig már nem kell ilyen sokat várnunk, hogy újra a versenypályán láthassuk a motorokat: íme, a gyorsasági motoros vb három kategóriájának téli tesztprogramja!

részletek

Agresszívabb motorral támad a Renault

Az F1-es hibrid éra kezdetét megszenvedő, ám tavaly előrelépő francia gyártó számára egyértelmű a cél 2017-re: utol kell érni motorteljesítmény terén a mérvadó Mercedes termékeit.

részletek

Az X-Faktorban debütált Rossi csapatának festése

Bár még csak december közepe van, egy fontos csapat máris leleplezte 2017-es gépének színeit: Valentino Rossi alakulata, amely jövőre immár a Moto2-ben is érdekelt lesz a Moto3 mellett, az olaszországi X-Faktor fináléjában mutatta meg az új motorfestést.

részletek

Ekkor dönthet a Honda a második partnercsapatról

Fejelsztések szempontjából kulcsfontosságú lenne a japán gyártó számára, hogy egy második gárdát is ellássanak erőforrásaikkal - a cég F1-es projektért felelős szakembere elárulta, hogy mikor dönthetnek erről.

részletek

Történelmi pillanat a H-Moto Team életében

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nem ül a babérjain, hanem már most a jövő évi feladatokra koncentrál. Régi és új versenyzőivel Spanyolországban edzőtáborozik a csapat, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezik a fő hangsúlyt.

részletek
Olvastad már?