Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Motor

A Renault a csendes győztes

Az élcsapatok mögötti szakadék miatt a franciák gyári istállója szinte megbújt 2018-ban, de feltűnés nélkül felugrottak a negyedik helyre, ráadásul tavalyi pontmennyiségüket megduplázták.

részletek

Tost: A Honda jó volt, az autó kevésbé

Jó hír a Red Bull-rajongók számára, hogy a Toro Rosso csapatfőnöke elismerte, hogy az idény utolsó harmadában a Honda-motor a kívánt szinten teljesített, a fiókcsapat karosszériája kevésbé.

részletek

Verstappen: Inkább nyerjek, aztán robbanjon fel a motor

Max Verstappen egyáltalán nem aggódik a Honda-motor esetleges megbízhatatlansága miatt, de gyors legyen. A holland szerint inkább győzzön egy futamon, majd kiessen a következőn.

részletek

Sainz: Nem másoljuk a Red Bullt

Nemrég olyan feltételezések kaptak szárnyra, hogy a McLaren aerodinamikailag igyekszik a lehető leginkább lemásolni az energiaitalos istálló idei remekművét, ám a spanyol pilóta ezt tagadja.

részletek

Verstappen reálisan látja a Honda helyzetét

A Red Bull holland pilótája pontosan tudja, hogy türelmesnek kell lenniük új motorszállítójukkal, különösen az első évben. Nem számít áttörésre 2019-ben, de később kifizetődik a türelem.

részletek

Renault: A Mercedes 60%-kal többet költ, mint mi

A francia gyári istálló főnöke elismerte, hogy a jelenlegi szabályozás mellett lehetetlen felzárkózniuk a három topcsapatra, a költségvetési sapkával viszont hirtelen fordulna a kocka.

részletek

A Honda ki akarta hagyni 2019-et?

Jövőre ismét nagy fába vágja a fejszéjét a Honda, a Red Bull oldalán a dobogós helyekért, jobb esetben a győzelmekért szállnának harcba. Pedig egyes hírek szerint a japánok kihagyták volna a jövő évet.

részletek

Renault: A motor jobban oda fog érni

Sokat ostorozták a francia gyártót már amiatt, hogy 2014 óta képtelen felérni a Mercedes szintjére, most pedig már a Honda is utolérte. A Renault ígéri, az erőforrás közelíteni fog a legjobbakra.

részletek

Gasly: A Red Bull-Honda páros remek lesz

A bikák friss igazolása egyértelműen úgy érzi, hogy a Honda jövőre tovább csökkenti lemaradását a Mercedeshez és a Ferrarihoz képest. Úgy véli, az új szövetség biztosan sikeres lesz.

részletek

A Renault-főnök megint odaszólt a Red Bullnak

A francia gyártó F1-es főnöke továbbra is megkérdőjelezi, hogy jól döntött-e a Red Bull, hogy elhagyta őket a Honda kedvéért. A Toro Rossót hozta fel példaként, a Renault könnyedén legyőzte őket.

részletek

Gasly: Több is volt a Toro Rosso-Hondában

A jövőre már a Red Bullnál versenyző Pierre Gasly szerint a faenzai istálló idei kilencedik helyezése nem tükrözi az autóban rejlő valódi lehetőségeket. A rettentően szoros középmezőnyben maradtak alul.

részletek

Rossi motorozni hívja Hamiltont

Egymás ellen versenyezhet tizennégy világbajnoki cím (két) tulajdonosa Valentino Rossi olaszországi ranchén. A brit szupersztár szerint gyerekkorában mindig is két kerékre vágyott.

részletek
Olvastad már?