Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

MotoGP

Gyász: Meghalt Nicky Hayden

Az orvosok mindent megtettek, de az erőfeszítéseik végül hiábavalóak: a 2006-os MotoGP-bajnok hétfőn belehalt Olaszországban történt kerékpáros balesetében elszenvedett sérüléseibe.

részletek

„Nyerhetsz? Meg kell próbálnod”

Így nyilatkozott a „Doktor” arról, hogy utólag már bánja-e, hogy az utolsó körben elkövetett első hibája után megpróbálta ismét elkapni Vinalest, s ez a kieséséhez vezetett.

részletek

Rossi: Hibáztam, ilyen a versenyzés

Az utolsó körben, a győzelemért csatázva dobta el a motort Le Mans-ban a „Doktor”, aki ezzel az összetett első helyét elvesztette – az olasz azonban bőven talált így is pozitívumot a franciaországi hétvégében.

részletek

MotoGP: Vinales a győztes, csillaghullás Le Mans-ban!

Noha sokáig inkább állóháború zajlott, a verseny végére felpezsdültek az események Le Mans-ban. Marquez kiválása után az utolsó kört Rossi kezdte az élen, de kétszer is rontott: az első a győzelmébe, a második a versenyébe került. Így Vinales nyert Zarco és a nagy felzárkózást bemutató Pedrosa előtt.

részletek

Botrány, lesifotósok próbáltak bejutni Hayden kórtermébe

Nicky Hayden rendkívül súlyos balesetet szenvedett szerdán Olaszországban, kritikus állapotban fekszik egy cesenai klinikán. Szombaton botrányos jelenetek játszódtak le, lesifotósok próbáltak bejutni Haydenhez.

részletek

Vinales vezetésével hármas Yamaha-siker az időmérőn

A hangvillások dominanciáját hozta a MotoGP Francia Nagydíjának kvalifikációja: a fiatal spanyol második rajtelsőségét szerezte a királykategóriában, míg mellé a vb-éllovas Valentino Rossi és a helyiek hőse, Johann Zarco állhat majd fel.

részletek

Reddingé az őrült edzés, a KTM-ek a Q2-ben

A szezon talán legőrültebb öt percét hozta a MotoGP harmadik Le Mans-i szabadedzése, amelyen a top10-be és ezáltal az időmérő második szakaszába jutásért küzdöttek a versenyzők. A Pramac Racing britje volt a leggyorsabb, de mögötte is meglepő sorrend alakult ki.

részletek

Ezt tanulná az F1 vezetése a MotoGP-től

A gyorsaságimotoros-világbajnokság több szegmensben is a száguldó cirkusz előtt jár, Ross Brawn pedig úgy véli, sok mindent lehetne elsajátítani a kétkerekűek világából.

részletek

Péntek esti információk Hayden állapotáról

Nicky Hayden súlyos biciklibalesetet szenvedett Olaszországban, a legfrissebb információk is aggasztóak az amerikai motorosról. Félő, hogy hasonlóan járt, mint Michael Schumacher.

részletek

Dovizioso volt a leggyorsabb az esőben

Sokáig Scott Redding, majd Danilo Petrucci vezette a vizes pályán rendezett második franciaországi edzést, a végén azonban mégis a Ducati gyári motorosa bizonyult a leggyorsabbnak Marc Marquez előtt. A Yamahák csak a top10 második felébe fértek be.

részletek

Miller uralta a száradó pályát Le Mans-ban

Eleinte még nedves, az utolsó percekben azonban már szinte teljesen száraz aszfalton kellett körözniük a MotoGP szereplőinek a Francia Nagydíj első edzésén, amelyen a Marc VDS Honda ausztrálja bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek

A felelőtlen autósokat hibáztatják a MotoGP versenyzői

A MotoGP világát egyként rázta meg Nicky Hayden közúti balesete - amíg az amerikai motoros továbbra is mesterséges kómában fekszik a cesenai kórházban, egykori riválisai a biztonságosabb közlekedésért szólaltak fel.

részletek
Olvastad már?