Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Morris

Egy teljes tesztnapot veszített Alonso

Csupán három kört tudott megtenni Fernando Alonso az F1-es barcelonai teszt negyedik napján, így a McLaren nem tudta elvégezni a csütörtökre tervezett versenyszimulációt.

részletek

McLaren: Jelentéktelen problémánk volt

A wokingi F1-es istálló szerint a gondok ellenére egyértelműen előrébb tartanak tavalyhoz képest, a második teszt már a versenyszimulációról és a beállításokról fog szólni.

részletek

A mérnökök nem félnek a magaslati levegőtől

Mexikóváros az F1-es naptár legmagasabban fekvő helyszíne, ezért komoly terhelést fognak kapni az erőforrások - a Williams és a McLaren mérnökei azonban nem tartanak a hétvégétől.

részletek

Nem a motor a Honda legnagyobb problémája

A japán óriásvállalattal társuló McLaren idén számos kiesést szenvedett már el a Hondára visszavezethető meghibásodások miatt – az F1-es konstrukció gyenge pontja mégsem a V6-os motor, mint azt sokan gondolják.

részletek

McLaren: Két verseny stagnálás várható

Az esélye mindenképpen megvan, vallotta be Eric Boullier a csapat részéről, hogy Kínában és Bahreinben nem fog annyit fejlődni a McLaren-Honda, amennyit Malajziában.

részletek

A McLaren behúzta az egyik legnagyobb pipát

Eredményekben gyenge első teszt ide vagy oda, a McLarennél egyértelmű jelét adták annak, hogy eddig minden a terveik szerint alakul a szezonra való felkészülést illetően. Az egyik legnagyobb kihívást máris megoldották.

részletek

A McLaren a célba érésnek is örülne Melbourne-ben

Bár a McLaren és a Honda újraegyesülésétől hosszú távon mindenki nagyon sokat vár, azzal mindkét fél tisztában van, hogy a 2015-ös F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon túl sok babér még biztosan nem terem majd nekik.

részletek
Olvastad már?