Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

MickSchumacher

Schumacher szándékosan nem siet el semmit

Mick Schumacher előrébb helyezi a tanulást és a megfelelő felkészülést, minthogy túl hirtelen ugorjon a Formula-1-be. 2019-et ezért annak szenteli, hogy a legtöbb tapasztalatot gyűjtse.

részletek

Todt: Leclerc nem veszítheti el a türelmét

Sokan fényes jövőt jósolnak Charles Leclerc-nek, akitől azt várják, hogy már idén megdolgoztatja Vettelt a pénzéért. Menedzsere, Nicolas Todt szerint viszont nem szabad, hogy elveszítse türelmét.

részletek

Alonso: Micknek előbb meg kell tanulnia járni

Bár néhány tavalyi hírforrás már a Formula-1-ben látta Mick Schumachert az F3-as Európa-bajnoki címét követően, Alonso szerint előbb inkább meg kell tanulnia járni, hogy aztán futni is tudjon majd.

részletek

Kamuképek a Schumacher családról

Mick Schumacher kifakadt amiatt, hogy az interneten olyan régi fényképek terjednek édesapjáról és családjáról, ami a leírással ellentétben nem a bajnok lányát és fiát ábrázolják.

részletek

Mick Schumachernek előny és hátrány is a neve

Már a Formula-1 küszöbén jár Mick Schumacher. Az, hogy egy hétszeres világbajnok legenda fiaként kell bizonyítania egyszerre előny és hátrány is az ifjú német számára, aki felnéz édesapjára.

részletek

Montezemolo: Alonso elszánt, de nehéz vele

Fernando Alonso problémás, ám elszánt természetét és Mick Schumacher csecsemőkorát is szóba hozta a Ferrari egykori elnöke, aki őszintén örül mindkét versenyző aktuális sikereinek.

részletek

Mick Schumacher megérkezett a Ferrarihoz

Bemutatta versenyzőakadémiájának 2019-es tagjait a Ferrari F1-es csapata, amely elmondhatja magáról, hogy egy Schumachert, egy Fittipaldit és egy Alesit is sorai között tudhat.

részletek

A kis Schumachert már idén az F1-be várják

Bő egy évtizeden át szorosan együtt dolgozott Michael Schumacherrel, most tehetséges fiát vette górcső alá a Ferrari egykori, tesztelésért felelős főnöke. Úgy véli, már idén láthatjuk szabadedzéseken.

részletek

Mexikói raliversenyző lett a Bajnokok Bajnoka

Schumacher kiejtette Vettelt, Duval a selejtezőből jutott döntőbe, de összességében a házigazda mexikóiak taroltak a hazai pályájukon rendezett Bajnokok Tornáján, és Benito Guerra révén 2011 óta először nyert valaki ralis háttérrel.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 2. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 1. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Mick Schumacher Ferrari-szívvel született

Hivatalosan bejelentették, hogy a hétszeres világbajnok legenda fia is a Ferrari juniorprogramjának részesévé vált. Mick Schumacher szerint ez újabb fontos lépés álmai megvalósulásához.

részletek
Olvastad már?