Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

MickSchumacher

Nem volt valóságalapja a Schumacher-Toro Rosso pletykának

Hiába beszéltek róla sokáig, nem volt alternatíva, hogy a faenzai istálló leigazolja Mick Schumachert – Helmut Marko hangsúlyozta, a németnek már most erős hátszele van.

részletek

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Schumacher közel álmai beteljesüléséhez

Mick Schumacher jövőre már a Formula-1 előszobájának számító F2-es sorozatban versenyezhet. Már egy ideje reflektorfényben van és ő maga is érzi, egy lépésre van a száguldó cirkusztól.

részletek

Wolff: Mick egyszer talán hozzánk szerződik

A Mercedes F1-es csapatfőnöke, Toto Wolff jelentős sikereket vár ifjabb Schumachertől, aki apja nyomdokait követve egyszer „talán” a német márkánál is kiköt majd.

részletek

Mick Schumacher: Az én döntésem volt a versenyzés

A 19 esztendős pilóta Abu Dhabiban tesztelte először az F1 alatti legmagasabb géposztály, az F2 versenyautóját: a gyakorlás közben sok érdekességről is beszélt a sajtónak, az AFM pedig ott volt és lejegyezte a fiatal reménység gondolatait.

részletek

Fisichella szívbemarkoló üzenete Schumachernek

Giancarlo Fisichella érzelmes szavakat intézett a hétszeres világbajnokhoz. Schumacher szerinte újraírta az F1 történelemkönyvét, és azt kívánja, bárcsak elmondhatná neki, milyen tehetséges fia van.

részletek

Schumacher odalépett, már második

A háromnapos Formula-2-es teszt elején inkább csak ismerkedett az új autóval Mick Schumacher, pénteken viszont már jobban odatette magát és kevés híján a leggyorsabbnak bizonyult.

részletek

Schumacher: Elképesztő a különbség

Egyre nagyobb figyelem övezi Mick Schumachert, aki jövőre már a Formula-2-ben tekeri a kormányt. A héten bonyolított többnapos teszten már bele is kóstolhatott a vezetésbe, az autó minden téren más, mint az F3.

részletek

Ralf két Schumachert is az F1-ben látna

Tíz éven át két Schumachert láthatott a publikum a száguldó cirkuszban, Michaelt és Ralfot. Az ifjabbik ismét arról álmodik, hogy mindkettejük fia eljut az autósport elitkategóriájába.

részletek

Mick Schumacher az F1 előszobájában

Megtette a következő lépést a száguldó cirkusz felé vezető úton a hétszeres F1-es bajnok csemetéje: a Formula-3-as Európa-bajnokság címvédője jövőre már az F2-ben tekeri a kormányt.

részletek

A barátok sem tudnak semmit Schumacherről

Mick Schumacher egyik barátja beszélt arról, hogy mennyire tabu ez a téma a család részéről, illetve arról is, hogy miben más a fiatal német pilóta, mint Max Verstappen.

részletek

Prost: Mick Schumacher elképesztően erős

Alain Prost szerint Mick Schumacher elképesztően erős személyiség, hogy ugyanazt a hivatást tudja űzni, mint apja, és egyértelműen arra számít, hogy jövőre már az F2-ben láthatjuk az ifjú Schumachert.

részletek
Olvastad már?