Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

MickSchumacher

Néhány éven belül az F1-ben csaphatnak össze Schumacherék

Másfél évtizede a Schumacherek testvérpárharcáról szólt a F1, mely hamarosan újra megtörténhet, annyi különbséggel, hogy Michael és Ralf csemetéi küzdhetnek meg egymással.

részletek

Mick Schumachert lenyűgözte édesapja Benettonja

Igazi F1-es történelemórának lehettek szemtanúi a helyszínen lévők, hiszen a Belga Nagydíj előtt Mick Schumacher elvitte egy körre édesapja világbajnoki címet nyert Benettonját a spái aszfaltcsíkon.

részletek

„Mick Schumacher kivételes tehetség”

Max Verstappen a Formula-3-as bajnokságból 2014 végén egyenesen felugrott az F1-be rettentő fiatalon. Michael Schumacher fiában is látja a komoly lehetőséget, de tanácsot is adna neki.

részletek

Hakkinen dicséri Mick Schumachert, de...

1998 és 1999 világbajnoka nagyon jó véleménnyel van egykori ellenfele csemetéjéről - a finn kitért a 18 éves versenyző F1-es esélyeire is.

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Apjáért focizott – és nyert – Mick Schumacher

Hétfőn jótékonysági futballmeccset rendeztek Németországban, amelynek egyik szervezője Mick Schumacher volt, de csapatában pályára léptek apja korábbi nagy F1-es ellenfelei is.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

részletek

Mick Schumacher nem rohan az F1 felé

Egyesével veszi a lépcsőfokokat a hétszeres világbajnok fia. Jelenleg nincsenek Formula-1-es tervei, első F3-ra szezonjára szeretne koncentrálni, amely során már járt a dobogón is.

részletek

Jótékonysági focimeccset rendeznek Schumacher tiszteletére

A hétszeres F1-es világbajnok és NBA-sztár honfitársa, Dirk Nowitzki nevével fémjelzett alapítványok megsegítésére több sztár részvételével rendeznek jótékonysági futballmérkőzést júliusban.

részletek

Mick Schumacher első dobogója az F3-ban

Michael Schumacher fia, Mick megszerezte F3-as pályafutása első dobogós helyezését Monzában. Saját bevallása szerint is túlteljesítette az elvárásait és ez még csak a második versenyhétvégéje.

részletek
Olvastad már?