Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

MickSchumacher

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Apjáért focizott – és nyert – Mick Schumacher

Hétfőn jótékonysági futballmeccset rendeztek Németországban, amelynek egyik szervezője Mick Schumacher volt, de csapatában pályára léptek apja korábbi nagy F1-es ellenfelei is.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

részletek

Mick Schumacher nem rohan az F1 felé

Egyesével veszi a lépcsőfokokat a hétszeres világbajnok fia. Jelenleg nincsenek Formula-1-es tervei, első F3-ra szezonjára szeretne koncentrálni, amely során már járt a dobogón is.

részletek

Jótékonysági focimeccset rendeznek Schumacher tiszteletére

A hétszeres F1-es világbajnok és NBA-sztár honfitársa, Dirk Nowitzki nevével fémjelzett alapítványok megsegítésére több sztár részvételével rendeznek jótékonysági futballmérkőzést júliusban.

részletek

Mick Schumacher első dobogója az F3-ban

Michael Schumacher fia, Mick megszerezte F3-as pályafutása első dobogós helyezését Monzában. Saját bevallása szerint is túlteljesítette az elvárásait és ez még csak a második versenyhétvégéje.

részletek

Mick Schumacher, a legelérhetetlenebb versenyző

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az összes aktív vagy már visszavonult autóversenyző közül Michael Schumacher fiához, Mickhez a legnehezebb hozzáférnie egy újságírónak. Sabine Kehm mindent megtesz annak érdekében, hogy Mick csak a versenyzésre koncentrálhasson.

részletek

Láthatjuk-e Mick Schumachert a Formula-1-ben?

Alaposan felbolydult az F1 állóvize az utóbbi másfél napban. Alonso Indy 500-as részvétele indította el a lavinát, most pedig már Mick Schumacher Formula-1-es részvételéről cikkeznek.

részletek

Zseniális: a kis Schumi előzni tanul

Megérkezett a Mick Schumacher vezetési óráiról szóló Mercedes-vírusvideósorozat negyedik része: az F3-as Európa-bajnokságban versenyző ifjú tehetség ezúttal az előzést tanulja meg.

részletek

Villeneuve elismerése Schumachernek

Jacques Villeneuve, 1997 Formula-1-es világbajnoka igen fényes jövőt jósol Michael Schumacher fiának, az ifjú Mick Schumachernek, ha képes megbirkózni a rá nehezedő nyomással.

részletek
Olvastad már?