Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

MickSchumacher

Mick Schumacher újabb dobogós helye

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher fia a Hungaroringen ismét dobogóra állhatott. Még mindig van egy gyengébb pontja, de úgy tűnik, jó úton halad a fiatal német.

részletek

Lehet-e bajnok Schumacher fia?

Második szezonját kezdi Mick Schumacher a Formula-3-ban. Tavalyi, újonc évében nem alkotott maradandót, ám idén a bajnoki címre tör. A pilóta és főnöke szerint is megvan az esélye.

részletek

A mérnök, aki két Schumacherrel dolgozott

Luca Baldisseri az igazi aranykorban dolgozott mérnökként Michael Schumacherrel a Ferrarinál, majd ugyanezt tette a bajnok fiával. Fontos hasonlóságot is felfedezett apa és fia között.

részletek

Mit tartogat Mick Schumacher jövője?

Nem könnyű egy hétszeres világbajnok fiaként autóversenyezni, ezt Michael Schumacher fia is megtapasztalhatta. Első Formula-3-as évadjában nem keltett feltűnést, de mi lesz ezután?

részletek

Mick Schumacher: Továbbra is az F1 a célom

Az elmúlt hétvégén véget ért az F3-as Európa-bajnokság, ahol a hétszeres F1-es vb-győztes fia szerény teljesítménnyel a mezőny közepén végzett a tabellán - a pilóta úgy érzi, még nem jött el az ő ideje.

részletek

Néhány éven belül az F1-ben csaphatnak össze Schumacherék

Másfél évtizede a Schumacherek testvérpárharcáról szólt a F1, mely hamarosan újra megtörténhet, annyi különbséggel, hogy Michael és Ralf csemetéi küzdhetnek meg egymással.

részletek

Mick Schumachert lenyűgözte édesapja Benettonja

Igazi F1-es történelemórának lehettek szemtanúi a helyszínen lévők, hiszen a Belga Nagydíj előtt Mick Schumacher elvitte egy körre édesapja világbajnoki címet nyert Benettonját a spái aszfaltcsíkon.

részletek

„Mick Schumacher kivételes tehetség”

Max Verstappen a Formula-3-as bajnokságból 2014 végén egyenesen felugrott az F1-be rettentő fiatalon. Michael Schumacher fiában is látja a komoly lehetőséget, de tanácsot is adna neki.

részletek

Hakkinen dicséri Mick Schumachert, de...

1998 és 1999 világbajnoka nagyon jó véleménnyel van egykori ellenfele csemetéjéről - a finn kitért a 18 éves versenyző F1-es esélyeire is.

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Apjáért focizott – és nyert – Mick Schumacher

Hétfőn jótékonysági futballmeccset rendeztek Németországban, amelynek egyik szervezője Mick Schumacher volt, de csapatában pályára léptek apja korábbi nagy F1-es ellenfelei is.

részletek
Olvastad már?