Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 21. vasárnap

MickSchumacher

Schumacher: Nem állok még készen az F1-re

Bár megszerezte az F3-as Eb bajnoki címét, és ezzel az F1-hez szükséges szuperlicencet, Mick Schumacher úgy gondolja, hogy bölcsebb volna végiglépkedni a kategóriákon, és úgy eljutni az F1-ig.

részletek

Berger: Mick nem csak külsőre hasonlít édesapjára

Mick Schumacher a nyár óta óriásit fejlődött és végül hatalmas hátrányt ledolgozva az európai Formula-3-as széria bajnoka lett. Gerhard Berger szerint az ifjú Schumacher tehetsége nem kérdés.

részletek

Wolff: Schumacher a legnagyobbak között lehet

Egyre többen figyeltek fel az utóbbi időben Michael Schumacher fiára, Mickre, aki megszerezte a Formula-3-as Európa-bajnoki címet. Toto Wolff szerint ő is felérhet a legjobb versenyzők közé.

részletek

Mick Schumacher a Formula-3 Európa-bajnoka

Az F3 Eb hockenheimi szezonzáró hétvégéjének második futamán matematikailag bebiztosította bajnoki címét Mick Schumacher Daniel Ticktummal szemben.

részletek

Stroll magához hasonlította Mick Schumachert

Lance Stroll szerint ifjabb Schumachernek megvan az esélye, hogy ugyanolyan ugrással kerüljön az F1-be, mint ő maga. A fiatal német F3-as bajnoki címért küzd a hétvégén, amiben Stroll is neki szurkol.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Bajnoki döntő a DTM-ben, Japánban versenyez Fernando Alonso, Németországban Mick Schumacher - mutatjuk a hétvégi programot.

részletek

Brawn még nem küldené Schumachert az F1-be

Ross Brawn szerint nem lenne jó hatással Mick Schumacherre, ha már jövőre a Formula-1-ben szerepelne. A szakember úgy gondolja, hogy van még mit tanulnia a száguldó cirkusz előszobájában.

részletek

Schumacher győzelme óriási mérföldkő volt

Mick Schumacher szenzációs formában versenyez az F3-ban, a múlt héten Spielbergben további két futamgyőzelmet aratott. Most már azt is tudjuk, hogy ez a Mercedes számára hatalmas jubileummal járt.

részletek

Schumacher reagált a vádaskodásra

Fantasztikus sikersorozat áll Mick Schumacher mögött az F3-as idény második felében, ezzel a bajnoki cím közelébe került. Bár legfőbb riválisa pszichológiai harcot kezdett ellene, a németről lepattan.

részletek

Riválisának gyanús Mick Schumacher szárnyalása

A Red Bull-védenc Dan Ticktum az F3-as bajnoki cím fő esélyesének tűnt egészen addig, amíg az ifjú Schumacher el nem kezdte halmozni a győzelmeket. Szerinte nem ő az egyetlen, aki „érdekesnek” látja a német hirtelen jött tempóját.

részletek

Újabb győzelmekkel Mick Schumacher toronymagasan a bajnokság élén

A Formula-3-as Európa-bajnokság hockenheimi szezonzárójára 49 pont előnnyel megy a német tehetség: a Red Bull Ringen Schumacher győzelmi szériája ötnél állt meg.

részletek

Schumacher zsinórban negyedszer nyert

Mick Schumacher átvette a vezetést az F3-as bajnokságban, miután a pole-pozíció megszerzése után a félig esős, félig száraz pályán zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta, ezúttal Ausztriában.

részletek
Olvastad már?