Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

MickSchumacher

Mit tartogat Mick Schumacher jövője?

Nem könnyű egy hétszeres világbajnok fiaként autóversenyezni, ezt Michael Schumacher fia is megtapasztalhatta. Első Formula-3-as évadjában nem keltett feltűnést, de mi lesz ezután?

részletek

Mick Schumacher: Továbbra is az F1 a célom

Az elmúlt hétvégén véget ért az F3-as Európa-bajnokság, ahol a hétszeres F1-es vb-győztes fia szerény teljesítménnyel a mezőny közepén végzett a tabellán - a pilóta úgy érzi, még nem jött el az ő ideje.

részletek

Néhány éven belül az F1-ben csaphatnak össze Schumacherék

Másfél évtizede a Schumacherek testvérpárharcáról szólt a F1, mely hamarosan újra megtörténhet, annyi különbséggel, hogy Michael és Ralf csemetéi küzdhetnek meg egymással.

részletek

Mick Schumachert lenyűgözte édesapja Benettonja

Igazi F1-es történelemórának lehettek szemtanúi a helyszínen lévők, hiszen a Belga Nagydíj előtt Mick Schumacher elvitte egy körre édesapja világbajnoki címet nyert Benettonját a spái aszfaltcsíkon.

részletek

„Mick Schumacher kivételes tehetség”

Max Verstappen a Formula-3-as bajnokságból 2014 végén egyenesen felugrott az F1-be rettentő fiatalon. Michael Schumacher fiában is látja a komoly lehetőséget, de tanácsot is adna neki.

részletek

Hakkinen dicséri Mick Schumachert, de...

1998 és 1999 világbajnoka nagyon jó véleménnyel van egykori ellenfele csemetéjéről - a finn kitért a 18 éves versenyző F1-es esélyeire is.

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Apjáért focizott – és nyert – Mick Schumacher

Hétfőn jótékonysági futballmeccset rendeztek Németországban, amelynek egyik szervezője Mick Schumacher volt, de csapatában pályára léptek apja korábbi nagy F1-es ellenfelei is.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

részletek

Mick Schumacher nem rohan az F1 felé

Egyesével veszi a lépcsőfokokat a hétszeres világbajnok fia. Jelenleg nincsenek Formula-1-es tervei, első F3-ra szezonjára szeretne koncentrálni, amely során már járt a dobogón is.

részletek
Olvastad már?