Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

MicheliszNorbert

Michelisz akár már a hétvégén átveheti a vezetést

Hétvégén visszatér a WTCC, a világbajnoki éllovas hiányzik, Michelisz Norbert esélyei pedig nagyon komolyak lehetnek egy sikeres kínai szerepléssel - megérkeztünk a bajnokság hajrájához.

részletek

WTCC: Michelisz hajszállal csúszott le a pole-ról

A magyar Honda-pilóta lenyűgöző teljesítményt mutatott egész hétvégén, de ez csak egy második helyre volt elég a Túraautó-világbajnokság argentínai időmérőjén.

részletek

Tassi: Ez a legjobb módja az ünneplésnek

A M1RA fiatal versenyzője a második futamot is behúzta a Hungaroringen. Attila elárulta, nemrég töltötte be 18. életévét, amit jobb módon nem is ünnepelhetett volna, mint ezzel a kettős győzelemmel.

részletek

Michelisz a TCR 2. edzését is behúzta

Alakul egy remek hazai hétvége a M1RA vendégszereplője számára: a szombati tréningen a WTCC-sztár 0,7 tizedet adott legközelebbi riválisának. A Zengő új Kiája eddig nem áll össze.

részletek

Michelisz-pole a Nordschleifén!

Nagyot hajrázott a magyar WTCC-pilóta és az utolsó pillanatban ki tudta használni a riválisok problémáit, így övé az első rajtkocka a nürburgringi futamon.

részletek

Bennani nyert, Michelisz negyedik lett

Nem tudott dobogóra állni Michelisz Norbert a Hungaroringen, a WTCC magyar fordulójának második futamán a negyedik helyen ért célba, Nagy Dániel viszont kiesett.

részletek

Norbi dühös, de várja a Hungaroringet

Nehezen emészti meg, hogy Bennani megfosztotta egy győzelemtől, ettől függetlenül nagyon várja a magyar hétvégét a kiváló Hondával - erről írt legújabb blogbejegyzésében Michelisz Norbi.

részletek

Michelisz a biztonságos közlekedésre buzdítja a fiatalokat

A friss jogosítvánnyal rendelkező 17-25 év közötti sofőröknél gyakran előforduló probléma a gyorshajtás, a biztonsági öv használatának mellőzése, az alkoholos befolyásoltság, a túlzott önbizalom és a megfelelő rutin hiánya. A biztonságos közlekedést népszerűsítő KRESZ-Faktor vetélkedő e fokozottan veszélyeztetett korosztályt szólítja meg közvetlen hangvétellel, a közösségi média felületein is.

részletek

Eldőlt: Norbi visszakapta magyar mérnökét

Örvendetes hírről számolt be Michelisz Norbert versenyzői blogján: a Honda döntése értelmében egy év szünet után ismét együtt dolgozhatnak a Zengőtől érkezett versenymérnökével, Bári Gergővel.

részletek

Sokat küzdött Bári Gergő Michelisz Norbiért

Fél nappal a nagy bejelentés előtt készítettünk interjút Bári Gergővel, aki ekkor még nem árulhatta el, hogy együtt dolgoznak majd Norbival - azt viszont igen, hogy a Honda eleinte nem akart belemenni a dologba...

részletek

Így látja idei esélyeit Michelisz Norbi

Lehet-e magyar bajnoka a WTCC-nek? - Michelisz Norbert, a Honda pilótája és a sorozat kétszeres privát bajnoka legújabb blogbejegyzésében a 2017-es esélyeket boncolgatja.

részletek

Csapattársát kell legyőzni a vb-címért Michelisz Norbinak

A Honda két rutinos versenyzője szerint a csapattárs lesz az egyik fő ellenfél a túraautó-világbajnokság 2017-es szezonja során, de Rob Huffot és a Volvo pilótáit sem írják le.

részletek
Olvastad már?