Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Michelisz

Michelisz csapata kis híján a WTCC-ben kötött ki

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek

Saját csapatot indít a TCR-ben Michelisz Norbert

A Honda gyári WTCC-pilótája ezúttal csapattulajdonosként bővíti feladatkörét: az M1RA két Honda Civicet indít a nemzetközi TCR szériában, melyek közül az egyiket Tassi Attila kapja meg.

részletek

Michelisz: Közelebb vagyunk a Citroenhez, mint vártam

Noha a monzai teszt időeredményei nem voltak túl biztatók a Honda szempontjából, a magyar pilóta mégis elégedetten tért haza Olaszországból – legújabb blogbejegyzésében azt is elmondta, miért.

részletek

Huff hibátlan mérleggel zárt, Norbi az 5.

Az utolsó, szerda délutáni etap során is a privát Citroennel versenyző 2012-es világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak, ám végre a Hondák is megmutattak valamit az igazi tempójukból.

részletek

Huff tovább tarol Monzában, Norbiék hátul

Akárcsak mindkét keddi etap során, úgy szerda délelőtt is a privát Citroent terelgető 2012-es világbajnok volt a leggyorsabb a WTCC monzai tesztjén, míg a Hondák ismét a tabella alján szerepelnek.

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-világbajnokság idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Huff a leggyorsabb a hivatalos WTCC-teszten

Monzában, az évindító médianappal egybekötött teszten összegyűlt a túraautó-világbajnokság mezőnye – legalábbis nagy része. A privát Citroennel Huff remekelt, a Hondának azonban nehéz napja volt.

részletek

Eldőlt: Norbi visszakapta magyar mérnökét

Örvendetes hírről számolt be Michelisz Norbert versenyzői blogján: a Honda döntése értelmében egy év szünet után ismét együtt dolgozhatnak a Zengőtől érkezett versenymérnökével, Bári Gergővel.

részletek

Sokat küzdött Bári Gergő Michelisz Norbiért

Fél nappal a nagy bejelentés előtt készítettünk interjút Bári Gergővel, aki ekkor még nem árulhatta el, hogy együtt dolgoznak majd Norbival - azt viszont igen, hogy a Honda eleinte nem akart belemenni a dologba...

részletek

Bennani is marad - Nyolcesélyes lehet az idei WTCC-szezon

Újabb fontos ülés kelt el, illetve tartotta meg tulajdonosát a WTCC 2017-es mezőnyében. Ezzel a legjobb helyek mindegyikének van már gazdája, az optimista jóslatok szerint pedig három Citroen, három Volvo és két Honda csatázik majd a vb-címért az eddigi legkiegyenlítettebb szezonban.

részletek

Michelisz: Ilyen teszten még nem voltam!

Két napon keresztül szinte megállás nélkül teszteltünk az olaszországi Vairanóban a Hondával. Két dolgot le kell szögeznem. 1. Ilyen teszten még nem voltam. 2. Hihetetlenül értékes információkhoz jutottunk.

részletek

Ennyiért juthatsz ki idén a WTCC-re!

Már kaphatóak a jegyek a WTCC magyarországi versenyhétvégéjére, a leglelkesebb szurkolók már most elkezdhetnek készülni: összegyűjtöttük a különböző jegyárakat!

részletek
Olvastad már?