Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Michelisz

Hol versenyeznek idén a magyar toppilóták?

Lassan a nemzetközi túraautós bajnokságok mezőnye is megtelik, így 2017 legjobb 12 hazai versenyzője közül már csak néhány maradt, akiről nem tudjuk, melyik szériában szerepel a jelenlegi szezonban. Ezeket a bajnokságokat kell figyelni, ha magyar sikereket akarunk látni!

részletek

Az OMV támogatásával tör az élre Michelisz Norbert

Kiemelt partnerségi megállapodást kötött az OMV Hungária és az újonnan alakult FIA túraautó-világkupán (WTCR) versenyző Michelisz Norbert. Az együttműködéssel az OMV visszatér az autósport világába Magyarországon.

részletek

Bemutatkozott Michelisz idei versenygépe

A BRC Racing Team egy online bemutató során leplezte le a Hyundai i30 N TCR-t, melyet Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini idén a WTCR Túraautó-világkupában vezetnek majd.

részletek

Michelisz a Hyundai arca lett Magyarországon

A magyar túraautós családi autónak egy Santa Fét választott az i30 helyett és saját bevallása szerint felesége, Johanna ki sem akar szállni belőle - az autó a közeljövőben még praktikusabb lehet a család számára.

részletek

Eladó Michelisz Norbert utcai Hondája

Öt év után a magyar túraautós ász márkát vált, mellyel egyidejűleg az általa használt Honda Civic Type R felkerült a legnagyobb használtautó-oldalra. 11 millió forintért árulják.

részletek

Merre tovább, magyar toppilóták?

Új rovatunk a TOP50 magyar autóversenyzői rangsor szereplőivel kapcsolatos híreket, történéseket, sikereket gyűjti csokorba hónapról hónapra: először is annak jártunk utána, hol versenyez idén a 2017-as listánk díjjal jutalmazott első 12 helyezettje.

részletek

Lehet-e Micheliszről esélyesként beszélni a WTCR-ben?

A WTCC megszűnésével, illetve átalakulásával idéntől a WTCR vált a klasszikus túraautózás királykategóriájává. Látszólag nincs nagy különbség, hiszen itt is a szakág legjobbjai csapnak össze egymással, az erőviszonyok fogalma azonban itt teljesen mást jelent.

részletek

TOP50 – 1. hely: Michelisz Norbert

Amióta összeállítják a legjobb 50 magyar autóversenyző listáját, minden évben Michelisz Norbert végzett az első helyen. Figyelembe véve, mit ért el nemzetközi szinten az utóbbi szezonokban, ezen nincs sok csodálkoznivaló.

részletek

Tarquini lobbizott Micheliszért a Hyundainál

A Formula.hu által készített exkluzív interjúkból kiderül, Gabriele Tarquininek kiemelten fontos szerepe volt abban, hogy Michelisz Norbert a Hyundainál kötött ki a WTCR első szezonjára, hiszen kampányolt mellette a vezetőségnél – ráadásul a magyar pilóta tudta nélkül.

részletek

Michelisz újjászületett a váltással

Új márkánál versenyez idén a magyar túraautós, aki frissen alakult csapatánál úgy érzi, mintha kicserélték volna. Bajnokesélyesként tekint magára a formálódó WTCR-es mezőnyben.

részletek

Szuperkedd – A nap összes bejelentése egy helyen

2018. január 30-ának valamiért különösen fontos jelentősége van a motorsportok tér-idő kontinuumában, hiszen ezen a napon annyi nagyhorderejű bejelentést és hírt olvashattunk, mint november vége óta összesen.

részletek

A Honda nem tudta megadni a kért feltételeket Michelisznek

Miért távozott a Hondától Michelisz Norbert, és miért lett épp a Hyundai versenyzője? A tavalyi ezüstérmes a váltás hátteréről beszélt, valamint csapata, a M1RA sorsára is kitért.

részletek
Olvastad már?