Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Michelisz

Micheliszt újra megbüntették ütközésért

A magyar pilóta és Yvan Muller versenye a zandvoorti futam első körében véget ért, mindkét Hyundai a szalagkorlátban kötött ki, a franciáé annak tetején. A versenybírák Micheliszt kiáltották ki vétkesnek.

részletek

Michelisz Mullerrel ütközött, Ehrlacher nyert Zandvoortban

A szokatlan módon vasárnap tartott, eseménydús első futamon kétszer járt pályán a biztonsági autó és volt piros zászló is. Mindez cseppet sem zavarta Yann Ehrlacher-t és a meglepetésember Aurelien Comte-ot.

részletek

WTCR: Ellehetetlenítik Micheliszék esélyeit

Még tovább büntetik a WTCR eddigi legsikeresebb autóját, a Hyundai újra megitta a teljesítménykiegyenlítés levét. Michelisz hétvégi dobogós esélyei hirtelen meredeken visszaestek.

részletek

WTCR: Értékes pontok úsztak el Michelisznek

Csalódottan hagyta maga mögött Németországot a magyar közönségkedvenc, aki saját blogjában értékelte legutóbbi, balesettel végződő túraautós hétvégéjét. Ebből szemezgettünk.

részletek

Björk nyerte a főfutamot, Micheliszt ütötték-vágták

Thed Björk megszerezte idei első győzelmét a WTCR-ben, miután ellenállt Frederic Vervisch nyomásának. Michelisz Norbert három riválisával is ütközött, a Rob Huff elleni utolsó a versenye végét jelentette.

részletek

WTCR: Mulleré az első futam, Michelisz lecsúszott a dobogóról

Újabb domináns győzelmet aratott a Hyundai a Nürburgringen - Muller, Björk és Huff álhatott fel a dobogóra az első futamon, míg Michelisz közvetlenül mögöttük a negyedik helyen ért célba.

részletek

Autója mellett most Michelisz is "le van súlyozva"

Roskadásig ballasztozott autó, időhiány, a két apró gyermek pedig otthon – egyik tényező sem az, ami könnyeddé tesz egy túraautós hétvégét, Norbiét márpedig most mind nehezíteni fogja Németországban.

részletek

Michelisz: Engem védett volna a csapatutasítás

Már a start előtt megbeszélték, hogy a második kanyar után nem támadják egymást Gabriele Tarquinivel, ha az első két helyen haladnak – épp ezért a magyar is tudja, hogy a rajtok terén kell javulnia.

részletek

WTCR: Michelisz és Nagy Dani is pole-t szerzett a Ringen

A vasárnapi időmérőn sem volt ellenfele a hyundaios versenyzőnek, de ezúttal a többi magyar is remekelt: mind az öt honfitásunk a mezőny első felében végzett.

részletek

Ehrlacher az első győztes, Michelisz a pole-ból 3.

Kemény első kanyarok után álmoskás versenyt hozott a szombat a Hungaroringen. A rajt utáni kavarodásból a Münnich Motorsport két pilótája jött ki a legjobban: Ehrlacher és Guerrieri innen bekocsikáztak a célba, míg Michelisz Norbertnek a verseny vége felé sikerült visszakapaszkodnia a harmadik helyre. Nagy Dániel a hetedik helyre hozta be a M1RA autóját.

részletek

Micheliszé az első pole a Hungaroringen

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a BRC Racing Team hazai versenyzője indulhat majd az élről az első futamon, köszönhetően új TCR-es körrekordjának. Nagy Dani nyolcadik a M1RA-val, a többi magyar a mezőny második felében.

részletek

Michelisz: Jó döntés volt Hyundaira váltani

Legalábbis a marrakeshi eredmények ezt bizonyítják, ami persze nem jelenti azt, hogy a Hungaroringen is ugyanilyen erősen fognak szerepelni. Többek között erről is szó esett a WTCR csütörtöki sajtóeseményén.

részletek
Olvastad már?