Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Michelisz

Monteiro nyert Michelisz előtt a főfutamon

A Honda kettős sikerével zárult a WTCC marokkói hétvégéje, aminek köszönhetően a gyártó két élpilótája a pontversenyben is az élre ugrott. A 2. futamon az előzés nehézsége különösen Huff életét keserítette meg.

részletek

WTCC: Honda-pole Marrakesh-ben!

A Honda-Volvo-Citroen trió csatájáról szólt a 2017-es túraautó-világbajnoki szezon első időmérő edzése Marokkóban, ahol a JAS által felkészített autók bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Michelisz: Szándékosan nem fedtük fel a lapjainkat

A magyar pilóta ezen a héten két napon keresztül nyüstölte a Honda WTCC-autóját a Hungaroringen, többek között a Formula.hu vigyázó szemei előtt - elmondása szerint gigászi csata várható a túraautó-világbajnoki címért.

részletek

Michelisz csapata kis híján a WTCC-ben kötött ki

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek

Saját csapatot indít a TCR-ben Michelisz Norbert

A Honda gyári WTCC-pilótája ezúttal csapattulajdonosként bővíti feladatkörét: az M1RA két Honda Civicet indít a nemzetközi TCR szériában, melyek közül az egyiket Tassi Attila kapja meg.

részletek

Michelisz: Közelebb vagyunk a Citroenhez, mint vártam

Noha a monzai teszt időeredményei nem voltak túl biztatók a Honda szempontjából, a magyar pilóta mégis elégedetten tért haza Olaszországból – legújabb blogbejegyzésében azt is elmondta, miért.

részletek

Huff hibátlan mérleggel zárt, Norbi az 5.

Az utolsó, szerda délutáni etap során is a privát Citroennel versenyző 2012-es világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak, ám végre a Hondák is megmutattak valamit az igazi tempójukból.

részletek

Huff tovább tarol Monzában, Norbiék hátul

Akárcsak mindkét keddi etap során, úgy szerda délelőtt is a privát Citroent terelgető 2012-es világbajnok volt a leggyorsabb a WTCC monzai tesztjén, míg a Hondák ismét a tabella alján szerepelnek.

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-világbajnokság idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Huff a leggyorsabb a hivatalos WTCC-teszten

Monzában, az évindító médianappal egybekötött teszten összegyűlt a túraautó-világbajnokság mezőnye – legalábbis nagy része. A privát Citroennel Huff remekelt, a Hondának azonban nehéz napja volt.

részletek

Eldőlt: Norbi visszakapta magyar mérnökét

Örvendetes hírről számolt be Michelisz Norbert versenyzői blogján: a Honda döntése értelmében egy év szünet után ismét együtt dolgozhatnak a Zengőtől érkezett versenymérnökével, Bári Gergővel.

részletek

Sokat küzdött Bári Gergő Michelisz Norbiért

Fél nappal a nagy bejelentés előtt készítettünk interjút Bári Gergővel, aki ekkor még nem árulhatta el, hogy együtt dolgoznak majd Norbival - azt viszont igen, hogy a Honda eleinte nem akart belemenni a dologba...

részletek
Olvastad már?