Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

Michelisz

Michelisz-Huff csata az élen, Coronel hétvégéje véget ért

A délelőtti szabadedzést a Honda magyar pilótája zárta a legjobb idővel Vila Realban, majd délután második lett - a tűzoltónak ütköző Coronel nagyon hamar befejezte ezt a hétvégét.

részletek

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Tassi: Michelisz mentette meg a hátsómat

Eddig kellett várnia Tassi Attilának élete első győzelmére, ugyanis hazai közönség előtt autózva Michelisz Norbert kíséretével kettős sikert könyvelt el a M1RA a TCR első futamán.

részletek

Michelisz elmondta, szándékosan engedte-e el Tassit

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek

TCR: Tassi első győzelme Michelisz előtt

Felrobbanhatott a Hungaroring közönsége, hiszen Tassi Attila és Michelisz Norbert kettős magyar győzelmet aratott a volkswagenes Vernay előtt. A Zengő pilótái nem tudtak pontot szerezni.

részletek

Két magyar győzelmi esélyekkel: Milyen stratégiával versenyez Michelisz és Tassi?

Akár mester és tanítványa: Michelisz Norbert eddig uralja a hungaroringi TCR-hétvégét, Tassi Attila pedig szorosan ott van a nyomában - de mit hoz a vasárnap, és főként mire mennek ők egymással a pályán?

részletek

Michelisz a pole-ban, Tassi mögüle indul a Ringen

Taroltak a M1RA magyar pilótái a TCR kvalifikációján: bár a Q1-ben a hétvége során először legyőzték Micheliszt, a holnap reggeli első futamon a közönségkedvencé lett a pole-pozíció, és a fiatal tanítvány is remekelt.

részletek

Kilenc magyar versenyző a TCR hungaroringi hétvégéjén

A nemzetközi túraautós széria megszokott kétfős magyar különítménye négy és félszeresére duzzad az előttünk álló versenyen: talán csak Belgiumban (ahol önálló TCR-es sorozat működik) szokott ennyi hazai versenyző vendégszerepelni.

részletek

Norbi nem tudja, hogy áll a bajnokság

Versenyzői blogjának legújabb bejegyzésében Michelisz Norbert elárulta: azt is csak véletlenül tudta meg, hogy Catsburg vezeti a világbajnokságot, ennyire ki akarja zárni az összetettet a fejéből.

részletek

Michelisznek nem jött össze a győzelem

A pole-pozícióból induló Michelisz Norbert nem tudta első helyre váltani remek időmérős eredményét - Nicky Catsburg gyorsabb volt nála, de így is sok pontot tudott hozni Tiago Monteirón.

részletek

Volvo-győzelem a Nordschleifén, Norbi 7.

Thed Björk sikerével ért véget a WTCC németországi nyitófutama, amelyen két versenyző is defektet kapott, köztük a vb-éllovas Tiago Monteiro. Michelisz Norbert így a hetedik helyen végzett.

részletek

Michelisz a TCR-ben indul a Hungaroringen!

Végre kiderült a TCR magyarországi versenyének hivatalos időpontja: a csupán három hét múlva esedékes futamokon pedig saját csapata színeiben Michelisz Norbert is elindul.

részletek
Olvastad már?