Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Michelisz

Egy idei döntését bánta meg Michelisz

Egyelőre a csalódottság uralja Michelisz Norbert érzéseit, aki indexes rovatában beszélt a katari műszaki hiba okáról, valamint összegezte elmúlt szezonját, amely során egyetlen dolgot tenne másként.

részletek

WTCC: Egyik hondásnak sincs szerződése 2018-ra

A Honda nem döntött még szerepvállalásáról a bizonytalan jövőjű szériában, ennek megfelelően pedig pilótáikat, Micheliszt, Monteirót és Guerrierit is várakoztatják. A M1RA is szerepel az egyenletben.

részletek

Michelisz: A második hely sem a világ vége

Bár csalódott az elszalasztott vb-cím miatt a Honda pilótája, ennek ellenére is roppant szerencsés embernek tartja magát. Úgy érzi, Björk megérdemelten nyert, de a svéd is megdicsérte Norbit.

részletek

Michelisz Norbert elveszítette a WTCC világbajnoki címét

A magyar versenyzőnek nem sikerült az, amelyhez idén állt a legközelebb: mivel nem tudott dobogóra állni a Túraautó-vb zárófutamán, Katarban, a második helyen zárta a szezont a világbajnok Thed Björk mögött.

részletek

WTCC, 1. futam: Még él a remény Michelisz bajnoki címére

Noha nem sikerült ellenfele, Thed Björk előtt végeznie a Túraautó-világbajnokság katari nyitóversenyén, Michelisz Norbert életben tartotta reményeit a szezonzáró futamra.

részletek

Így dőlt el Katarban a WTCC bajnoki címe

Michelisz Norbert hátránya 16,5 pont a főfutamot megelőzően Thed Björk előtt – a magyar versenyző 11. pozícióból indul újra. Kövessétek velünk az éjszakai versenyt!

részletek

Halálosan megfenyegették Mullert Michelisz rajongói

Egyre magasabbra szöknek az indulatok a WTCC 2017-es világbajnoki címéről döntő, katari versenyek előtt: a Volvo esélyeit segítő Yvan Muller visszatérése óta halálos fenyegetéseket kap Michelisz Norbert rajongóitól.

részletek

Guerrieri a pole-ban, Michelisz óriási bajban

Technikai hiba miatt szinte lehetetlen helyzetbe került a magyar WTCC-pilóta: csak a 11. helyről rajtolhat mindkét futamon, Björknek szinte csak célba kell érnie este. Csodára van szükség...

részletek

Ne maradj le semmiről a WTCC szezonzáróján!

Az F1-es évad ugyan már véget ért, de így is roppant izgalmas hétvége vár ránk: Michelisz Norbert a magyar autósport első FIA világbajnoka lehet, és a Formula-E újabb idénye is elrajtol.

részletek

Visszavonult ászát veti be Michelisz ellen a Volvo

A svéd gyártó bejelentette, hogy a WTCC katari idényzáróján nem Nestor Girolami, hanem az őket tanácsadóként segítő korábbi négyszeres világbajnok, Yvan Muller fogja vezetni a harmadik autójukat.

részletek

Michelisz: Én a hajrában is bírom a nyomást

Az utóbbi idők legszorosabb világbajnoki döntőjére készül a WTCC mezőnye, a két bajnokesélyes körül pedig szinte izzik a levegő. Michelisz jobban éhezik a sikerre, mint valaha.

részletek

Michelisz nem akart újabb hibát elkövetni

Saját bevallása szerint ez is közrejátszhatott abban, hogy nem a WTCC makaói főfutamán csak egy ideig tudta támadni Rob Huffot. Norbi továbbra sem szeretne a világbajnoki címre gondolni.

részletek
Olvastad már?