Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

MichaelSchumacher

Schumacherről beszélt a család egyik barátja

A hétszeres F1-es világbajnok, a sportág legendájának állapotáról már hónapok óta semmilyen információ nem szivárgott ki, most viszont a család egyik barátja megtörte a csendet.

részletek

Megveheted Schumacher világbajnok Ferrariját

Árverésre bocsátják a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2001-es egyéni és gyártói világbajnoki címét megszerző Ferrariját. A német legenda több futamgyőzelmet is szerzett ezzel a géppel, most bárki megszerezheti.

részletek

Ford időutazás: Schumacher legelső F1-es győzelme

Tudtad, hogy Michael Schumacher éppen 25 évvel ezelőtt aratta első Formula-1-es győzelmét a Spában rendezett Belga Nagydíjon – méghozzá egy Ford-motoros Benetton volánja mögött?

részletek

Retro - Elkezdődik Michael Schumacher F1-es pályafutása

A hétszeres F1-es világbajnok legenda egy belga pilóta óriási baklövésének és egy füllentésnek köszönhette 1991-ben, hogy egyáltalán elkezdődhetett pályafutása a száguldó cirkuszban.

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Láthatjuk-e Mick Schumachert a Formula-1-ben?

Alaposan felbolydult az F1 állóvize az utóbbi másfél napban. Alonso Indy 500-as részvétele indította el a lavinát, most pedig már Mick Schumacher Formula-1-es részvételéről cikkeznek.

részletek

Kórházi fotó készült Schumacherről?

A német tartományi ügyészség megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, amiért különböző szerkesztőségeknek egymillió euróért kínáltak eladásra egy képet az F1-es legendáról.

részletek

Retro – Schumachert megvédi az öccse

A 2004-es San Marinó-i Nagydíj elején történt incidens miatt Juan Pablo Montoya keményen beszólt Michael Schumachernek – a német F1-es legendát öccse védte meg szembeszállva csapattársával.

részletek

Retro - Schumacher-mesterkurzus Brazíliában

A hétszeres világbajnok szokásához híven oktatta a mezőnyt a 2000-es Brazil Nagydíjon, de a futam más miatt is emlékezetes maradt: itt szerezte első F1-es pontját a karrierje második versenyén induló Jenson Button.

részletek

Top10 - Így zúztak Melbourne-ben az F1-esek az elmúlt 20 évben

Fernando Alonso hatalmas bukása nem az első volt a melbourne-i balesetek sorában: összeállításunkban összegyűjtöttük az Albert Park elmúlt húsz évének legnagyobb F1-es csattanásait.

részletek

Mick Schumacher apja mérnökével dolgozik

Luca Baldisserri, Michael Schumacher volt F1-es versenymérnöke nem hagyta el a családot: a szakember a hétszeres világbajnok fiát, Micket segíti a Formula-4 sorozatban.

részletek
Olvastad már?