Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

MichaelSchumacher

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Láthatjuk-e Mick Schumachert a Formula-1-ben?

Alaposan felbolydult az F1 állóvize az utóbbi másfél napban. Alonso Indy 500-as részvétele indította el a lavinát, most pedig már Mick Schumacher Formula-1-es részvételéről cikkeznek.

részletek

Kórházi fotó készült Schumacherről?

A német tartományi ügyészség megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, amiért különböző szerkesztőségeknek egymillió euróért kínáltak eladásra egy képet az F1-es legendáról.

részletek

Retro – Schumachert megvédi az öccse

A 2004-es San Marinó-i Nagydíj elején történt incidens miatt Juan Pablo Montoya keményen beszólt Michael Schumachernek – a német F1-es legendát öccse védte meg szembeszállva csapattársával.

részletek

Retro - Schumacher-mesterkurzus Brazíliában

A hétszeres világbajnok szokásához híven oktatta a mezőnyt a 2000-es Brazil Nagydíjon, de a futam más miatt is emlékezetes maradt: itt szerezte első F1-es pontját a karrierje második versenyén induló Jenson Button.

részletek

Top10 - Így zúztak Melbourne-ben az F1-esek az elmúlt 20 évben

Fernando Alonso hatalmas bukása nem az első volt a melbourne-i balesetek sorában: összeállításunkban összegyűjtöttük az Albert Park elmúlt húsz évének legnagyobb F1-es csattanásait.

részletek

Mick Schumacher apja mérnökével dolgozik

Luca Baldisserri, Michael Schumacher volt F1-es versenymérnöke nem hagyta el a családot: a szakember a hétszeres világbajnok fiát, Micket segíti a Formula-4 sorozatban.

részletek

Schumacher továbbra is küzd a gyógyulásáért

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher továbbra is harcol – árulta el Jean Todt, az FIA elnöke, aki a család közeli barátja, így rendszeresen érdeklődik egykori versenyzője állapotáról.

részletek

Vettel: Schumacher rekordjai elérhetetlenek

Sebastian Vettel elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha is megdöntse Michael Schumacher rekordjait – a német szerint a hétszeres világbajnok hihetetlen csúcsokat állított fel az F1 történetében.

részletek

F1-Archív: Ralf Schumacher megvette Cora aktjait

Tudtátok, hogy Cora Brinkmann nem idén kavart először nagy port azzal, hogy ledobta magáról a textilt, hanem már jó 14 évvel ezelőtt is ezzel hozta kellemetlen helyzetbe akkori vőlegényét, Ralf Schumachert?

részletek

Retro – Eddie Jordan eladta csapatát

Ha azt kérdeznénk, mi a közös pont Michael Schumacher és Baumgartner Zsolt pályafutásában, sokan talán csak mosolyognának, pedig mindkét említett versenyző a Jordan Grand Prix színeiben debütálhatott az F1-ben.

részletek

Schumacher fia formulaautó(ka)t tesztelt

Külföldi sajtóértesülések szerint a jelenleg súlyos fejsérüléséből lábadozó hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick Junior újabb komoly lépést tett afelé, hogy egy nap apja nyomdokaiba lépjen.

részletek
Olvastad már?