Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

MichaelSchumacher

Montrealban sem feledik Schumachert

A kanadai győzelmek számában csúcstartó a hétszeres világbajnok német legenda, de nem csak emiatt emlékeznek rá. Senna és Schumacher sem merül feledésbe, ennyi idő után sem.

részletek

Bezárják a kerpeni gokartpályát

Michael Schumacher pályafutása egészen fiatalon kezdődött és az otthonához közeli Kerpen gokartpályájához köthető. Az üzlet mindenekelőtt, úgy tűnik, nincs menekvés Kerpen számára.

részletek

Schumacherről beszélt a család egyik barátja

A hétszeres F1-es világbajnok, a sportág legendájának állapotáról már hónapok óta semmilyen információ nem szivárgott ki, most viszont a család egyik barátja megtörte a csendet.

részletek

Megveheted Schumacher világbajnok Ferrariját

Árverésre bocsátják a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2001-es egyéni és gyártói világbajnoki címét megszerző Ferrariját. A német legenda több futamgyőzelmet is szerzett ezzel a géppel, most bárki megszerezheti.

részletek

Ford időutazás: Schumacher legelső F1-es győzelme

Tudtad, hogy Michael Schumacher éppen 25 évvel ezelőtt aratta első Formula-1-es győzelmét a Spában rendezett Belga Nagydíjon – méghozzá egy Ford-motoros Benetton volánja mögött?

részletek

Retro - Elkezdődik Michael Schumacher F1-es pályafutása

A hétszeres F1-es világbajnok legenda egy belga pilóta óriási baklövésének és egy füllentésnek köszönhette 1991-ben, hogy egyáltalán elkezdődhetett pályafutása a száguldó cirkuszban.

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Láthatjuk-e Mick Schumachert a Formula-1-ben?

Alaposan felbolydult az F1 állóvize az utóbbi másfél napban. Alonso Indy 500-as részvétele indította el a lavinát, most pedig már Mick Schumacher Formula-1-es részvételéről cikkeznek.

részletek

Kórházi fotó készült Schumacherről?

A német tartományi ügyészség megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, amiért különböző szerkesztőségeknek egymillió euróért kínáltak eladásra egy képet az F1-es legendáról.

részletek

Retro – Schumachert megvédi az öccse

A 2004-es San Marinó-i Nagydíj elején történt incidens miatt Juan Pablo Montoya keményen beszólt Michael Schumachernek – a német F1-es legendát öccse védte meg szembeszállva csapattársával.

részletek

Retro - Schumacher-mesterkurzus Brazíliában

A hétszeres világbajnok szokásához híven oktatta a mezőnyt a 2000-es Brazil Nagydíjon, de a futam más miatt is emlékezetes maradt: itt szerezte első F1-es pontját a karrierje második versenyén induló Jenson Button.

részletek
Olvastad már?