Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Mezőny

A mezőny pilótáinak különlegességei

2018-ban is produkál a mezőny érdekes pozitív és negatív rekordokat. Miben különleges Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, vagy éppen Szergej Szirotkin teljesítménye?

részletek

A mezőny végén is élvezhető az F1

Hogy kizárólag az élmezőnyben lehet jó a Formula-1? Erre remek cáfolat érkezett a Williams kanadai pilótájától, aki pedig elég gyakran éli át, hogy a sereghajtók között szenved csapattársával.

részletek

Egy csapatban a rajongók és a középmezőny

A McLaren és a Haas is kiegyenlítettebb F1-es mezőnyről álmodik. A topcsapatok rendszeresen ellenállnak az ilyen irányú terveknek, de rajtuk kívül mindenki jól járna a szorosabb küzdelmekkel.

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Érdekes számok az idénynyitó előtt

Kezdetét veszi a 2018-as, Formula-1-es világbajnoki szezon. Érdemes ilyenkor egy pillantást vetni a fontosabb számokra, világbajnoki címek, győzelmek, pole-pozíciók és egyéb érdekességek.

részletek

Mercedes: A Renault óriásit fog fejlődni

Esélylatolgatás Toto Wolff módra: a címvédő gárda vezetője szinte a teljes F1-es mezőnyről elemzést készített. A McLaren létezéséről elfeledkezhetett, hiszen egyedül a wokingiakról nem mondott semmit.

részletek

A végleges 2018-as F1-es felállás

A Williams bejelentésével végre helyére került az utolsó bizonytalan építőelem is: íme a 10 csapat és 20 versenyző, akik az idei Formula-1-es mezőnyt alkotják.

részletek

Teljessé vált a 2017-es F1-es mezőny

A Manor pénteki végleges bezárása után az utolsó kérdőjel is eltűnt a Formula-1 2017-es felállását illetően – íme, az a 20 versenyző és 10 csapat, akikért idén szoríthatunk a száguldó cirkuszban!

részletek

21 egykori F1-es a világ legnagyobb versenyén

Huszonegy korábbi királykategóriás pilóta, különböző szériák bajnokai, legendás futballkapus és kerékpáros, fáradhatatlan milliárdos – közeleg a Le Mans, rengeteg ismerős arccal a mezőnyben.

részletek
Olvastad már?