Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

Mercedes

A motor felépítéséből profitálhat a Honda

A McLarentől és a Hondától már megszokhattuk az optimista stílust. A japán gyártó főnöke elmondta, hogy céljuk idén minél közelebb kerülni a Mercedeshez, legalábbis az erőforrás szempontjából.

részletek

Ekkor dönt Alonso a visszavonulásról

A McLaren autóbemutatóján a spanyolt arról is megkérdezték, a szezon mely pontján fog határozni, folytatja-e az F1-ben. Alonso mást is elárult: volt megkeresése télen a Mercedestől.

részletek

Hamilton: Régen nem tudtam önmagam lenni

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője úgy érzi, az elmúlt néhány évben jelentős változáson ment keresztül, így ma már igazán élvezi az életet – elmondta, ezt korábban miért nem tudta megtenni.

részletek

10%-kal nő a padlógázos táv az idei szezonban

A Mercedes csapat technikai igazgatója, Aldo Costa elmondta, hogy a szezonkezdő futamig szinte teljesen megváltozhat a W08 típusjelű autó aerodinamikai kinézete, annak függvényében, hogy mit hoznak az elkövetkező tesztek.

részletek

Bottas nem érzi hátránynak, hogy későn érkezett a Mercedeshez

A Mercedes W08 modell csütörtöki F1-es bemutatójának már a szervezéséből is egyértelműen látszott, hogy nem Valtteri Bottas állt a középpontjában.

részletek

A Mercedes még cápauszonyra válthatja a T-szárnyat

A csütörtöki bejáratás során egy különös szárnyacska jelent meg a Mercedes hátsó légterelője előtt, de Aldo Costa elmondása szerint Barcelonában még rengeteg más megoldást is kipróbálnak, így egyáltalán nem biztos, hogy végül emellett döntenek.

részletek

Hamilton optimistán tekint az új szezonra

Lewis Hamilton szerint az új Mercedes W08 EQ Power+ annyival több tapadással rendelkezik, hogy fejfájást okozott neki, amikor először vezette. A brit pilóta azt is megemlítette, hogy az autó ülése szélesebb, mint tavaly és hogy nagyon jól néz ki az idei szabályzat által megszabott autó formája, ám reméli, hogy ez szorosabb versenyzést is eredményez majd.

részletek

Wolff: Hamilton adatmegosztós vágya irreális

A Mercedes csapatvezetője nem úszhatta meg, hogy reagálnia kelljen Lewis Hamilton múlt héten elejtett véleményére, aki legszívesebben megtiltaná az adatcserét a csapattársak között.

részletek

Nem beszélnek a vb-címről a Mercedesnél

Habár a csapat uralta az F1 előző három szezonját, a silverstone-i bemutatón nem esett szó újabb világbajnoki győzelemről. Hamilton megfogalmazása szerint jelenleg nincs értelme célokat kitűzni.

részletek

Így vélekedik Hamilton és Bottas az új Mercedesről

A világbajnok az autó tapadását, az új fiú lenyűgöző részletgazdagságát emelte ki. Ma mindketten vezethették a 2017-es Mercedest, teljes nevén a W08 EQ Power+-t.

részletek

Nincs uszonya: Íme a Mercedes W08

Silverstone-ban megmutatta magát a háromszoros világbajnok alakulat versenygépe is: Lewis Hamilton rögtön pályára is vitte a Mercedes legújabb F1-es kihívóját.

részletek

Hamilton: Az F1 kissé idejétmúlt

A háromszoros világbajnok szerint a Formula-1 keveset ad a rajongóknak: például nyoma sincs annak a bordákat remegtető hanghatásnak, amely első nagydíján sokkolta őt nézőként. Bízik azonban az új tulajdonos ötleteiben.

részletek
Olvastad már?