Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Mercedes

Hamilton: Monacóban a Red Bull a favorit

Habár elég egyszerűnek tűnő hétvégén van túl a Mercedes, Lewis Hamilton óva int mindenkit: nem hiszi, hogy Monacóban ők lesznek az esélyesek. A brit szerint a Red Bullt kell majd legyőzni.

részletek

Hakkinen: A Ferrari és a Red Bull is visszavág

A Spanyol Nagydíjon ijesztő fölényben volt a Mercedes, ám a kétszeres világbajnok finn biztos benne, hogy ez nem folytatódik így, a két fő rivális istálló már Monacóban visszatérhet az élre.

részletek

Bő húsz másodperc alatt lopták el a Mercedest

Nem kellett sem kulcs, sem más, sőt, összesen fél percre sem volt szüksége a két tolvajnak ahhoz, hogy ellopja a ház udvarán álló autót.

részletek

Bottas: A tempó jó, az eredmények nem

Valóban a fenti gondolat jellemzi Bottas 2018-as évét: több alkalommal is nyerhetett volna, de vagy a körülmények, vagy a balszerencse akadályozta meg sikerét. A finn többet remél a továbbiakban.

részletek

Mercedes: Nincs felső határa a hibrideknek

Hiába csiszolgatják ötödik éve ugyanazokat az F1-es erőforrásokat a világ legjobb mérnökei, a címvédő gárda technikai igazgatója szerint kimeríthetetlen potenciál rejlik ezekben a motorokban.

részletek

A Mercedes teljesítményt áldoz strapabírásért

Bár a Mercedes F1-es autója az utóbbi években a mezőny legmegbízhatóbbjának számít, az idei motorszabályok miatt a brackley-eknek ez sem volt elég, még jobban ráfeküdtek a megbízhatóságra.

részletek

Wolff a Red Bullnak: A doktor úr megint szellemeket lát

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója két friss ügy – a Pirelli új abroncsai és a 2019-es szabályok – mögött is a Mercedes befolyását érzi. Toto Wolff megvédte a német alakulatot.

részletek

Bottas többéves szerződést akar

Valtteri Bottas többször megélte már, hogy év végén derült ki, hol folytatja pályafutását a következő szezonban. Idén nem szeretne hasonló izgalmakat átélni a Mercedesszel.

részletek

Két körön múlt Bottas futama a Spanyol Nagydíjon

A Mercedes vezető stratégája, James Vowles szerint ha a Spanyol Nagydíj két körrel tovább tart, a második helyen haladó Bottas nagy bajban lett volna, a bal elsőjén ugyanis alig maradt gumi.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

Tovább halogatják Hamilton szerződését

Bár a napokban azt olvashattuk, hogy mindenben megállapodott a Mercedes és Lewis Hamilton, mégis úgy döntöttek, tovább halasztják a kontraktus aláírását. Vajon miért?

részletek

Ricciardo is egy lehetőség a Mercedesnél

Még mindig nem tudni, mi lesz Lewis Hamilton és Valtteri Bottas sorsa jövőre a címvédő gárdánál. Ha nem jutnának megegyezésre a felek, Wolff nem zárja ki az ausztrál pilóta érkezését sem.

részletek
Olvastad már?