Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 25. kedd

Mercedes

Bottas, ha nem győz, mehet is?

Valtteri Bottas örökölte meg Nico Rosberg ülését a világbajnok Mercedes istállónál, de csak egy éves szerződést kötött a csapat a finn versenyzővel. Valóban repül is év végén, ha nem nyer futamokat?

részletek

Rosberg tanácsa: Így küzdj meg az időeltolódással

Még mindig szokatlan, hogy az uralkodó F1-es világbajnokot nem láthatjuk hétről hétre, de Nico Rosberg igyekszik tenni azért, hogy ne tűnjön el teljesen a képernyőről. Most éppen egy hasznos tippet osztott meg, ami számára vb-címet ért.

részletek

Betiltják a T-szárnyakat, vagy sem?

Nincs egységes álláspont a csapatok között, hogy veszélyesek-e a T-szárnyak és be kell-e őket tiltani, vagy a világon semmi veszélyes nincs bennük és nincs ok a betiltásukra.

részletek

Wolff: Ez most elég sz*r érzés

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint örülniük kell annak, hogy a szabályváltozások ellenére is ott vannak a bajnoki csatában és az F1-nek is jó, hogy van harc az első helyért.

részletek

A Vettel-faktor döntheti el az idei bajnokságot?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint minden fogadását elveszíti, mert nem számolt ilyen komolyan a Ferrarival - szerinte Sebastian Vettel maradni fog jövőre is Maranellóban.

részletek

Legközelebb már nem szenved a gumikkal Bottas?

„Megtanultam pár trükköt” – összegezte a bahreini tesztet a finn F1-es pilóta. A Mercedes arra a területre összpontosított, melyen a legnagyobb a hátránya a Ferrarihoz képest.

részletek

A második tesztnap is a Mercedesé, probléma a Ferrarinál

Miután a futamon kikapott a Ferraritól, a címvédő istálló vigasztalásként vitte a bahreini tesztet. A legjobb időt és legtöbb kört futó Valtteri Bottast a délelőttöt kukázó Vettel, valamint Sainz követi.

részletek

Nagy lépést tett a Ferrari Vettel megtartásához?

Jó ideje kering a szóbeszéd, hogy Sebastian Vettel az idény végén a Mercedes istállóhoz szerződik, Bottas helyére. A Ferrari azonban úgy tűnik, megtette a legfontosabb lépést a négyszeres világbajnok megtartásához.

részletek

Megy a McLaren-Honda, most a Ferrari áll

Zajlik a második F1-es tesztnap Bahreinben. Délelőtti helyzetjelentés: a McLaren problémamentesen futja köreit, nem is olyan lassan, most viszont a Ferrari parkolt be 8 kör után.

részletek

Hamilton: A tapadás terén sokat javultunk

Lewis Hamilton és a Mercedes egyik fő gondja a nem túl jó tapadás eddig a 2017-es szezonban. Az első tesztnap után azonban úgy érzi, jelentősen előreléptek ezen a téren.

részletek

Hamilton az élen a problémákkal tűzdelt tesztnapon

A hétvégi futam eredményének fordítottjaként az első bahreini tesztnapon a Mercedes volt a leggyorsabb a Ferrari előtt, de mindhárom élcsapatot műszaki gondok hátráltatták, legjobban viszont ismét a McLaren szenvedett.

részletek

Ricciardo Hamilton helyében máshogy tett volna

Daniel Ricciardo higgadtan vette tudomásul, amikor Lewis Hamilton feltartotta őt Bahreinben a bokszutcában. Ő másképp csinálta volna, de nem szeretne tippeket adni a brit világbajnoknak.

részletek
Olvastad már?