Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

Mercedes

Wehrlein megköszönte a Mercedes támogatását

A frissen bejelentett Sauber-pilóta nem csak új F1-es csapatának, de a Mercedesnek is köszönetet mondott a lehetőségért - rendszeresen pontot akar szerezni 2017-ben.

részletek

Hivatalos: Eldőlt, hol folytatja Wehrlein

A Mercedes német pártfogoltja, Pascal Wehrlein az F1-es bajnokcsapat üléséért folytatott harc nagy vesztese, de jövőre is a királykategóriában lesz, papíron jobb feltételekkel, mint újoncként.

részletek

Egy korábbi F1-es még mindig nem érti Rosberget

Martin Brundle tiszteli a regnáló F1-es világbajnokot a döntésért, csak éppen nem érti - szerinte a legtöbb pilóta mindent megadna azért a Mercedesért, amelyből Rosberg kiszállt.

részletek

Eldőlt, mikor jelentik be Bottast

Claire Williams elmondta, nem fognak Valtteri Bottas útjába állni, ha ő a Mercedeshez szeretne igazolni. A csapatnál ezzel elismerték a finn távozását, és azt is elárulták, mikor jelentik be a dolgot.

részletek

Hülkenberg nem akart a Mercedeshez igazolni

Nico Hülkenberg elmondta, köszöni szépen, ő tökéletesen elégedett jelenlegi csapatával, a Renault-val, és meg sem fordult a fejében, hogy Nico Rosberg helyére pályázzon.

részletek

Ne kezeljük második számúként Bottast

Ugyan még mindig nem biztos, hogy Valtteri Bottas foglalja el Nico Rosberg helyét, de most már komoly meglepetésként hatna, ha nem így történne. Ha így lesz, ne becsüljük le a finnt!

részletek

Egy korábbi világbajnok elengedné Bottast

Már több mint két hét eltelt az új évből, de még most sem derült ki, hogy ki lesz Lewis Hamilton F1-es csapattársa 2017-ben. Persze Valtteri Bottas érkezése valószínűsíthető, ám minden bizonnyal nagy egyezkedések zajlanak a háttérben.

részletek

Nehéz gyerekkora volt Toto Wolffnak

A Mercedes F1-es csapatának motorsport-igazgatója elmesélte, hogyan teltek napjai szűk negyven évvel ezelőtt, Bécsben, Ausztria fővárosában.

részletek

Ocon: Nem csak résztvevő akarok lenni

A Force India francia F1-es versenyzője szerint az a célja, hogy futamot nyerjen, hiszen nem azért van a sorozatban, hogy csak résztvevő legyen - úgy véli, hogy logikus lenne, ha beülhetne majd a Mercedesbe.

részletek

A Ferrari miatt szenvedett újabb csapást az olasz motorsport?

Egyelőre úgy tűnik, hogy Pascal Wehrleint igazolja le a Sauber Felipe Nasr helyére - egy Mercedes-ifjoncot a Ferrari-motoros autóba. Giancarlo Minardi szerint ez az olasz motorsport kudarcát jelenti.

részletek

„Nagyra tartom Bottast, de ő a helyes választás?”

Ha Gerhard Bergeren múlna, Pascal Wehrlein lenne a Mercedes új versenyzője, aki eddigi karrierje során megtette, amit csak lehetett. Bottas Massa elleni mérlegét nem tartja elég meggyőzőnek.

részletek

A Red Bull használhatja a felfüggesztését

Mint kiderült, csak a Ferrari megoldása szabálytalan a kérdéses felfüggesztéssel kapcsolatban, Helmut Marko szerint ugyan nem 100%-ban, de ők használhatják a rendszert 2017-ben is.

részletek
Olvastad már?