Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 23. péntek

Mercedes

Hamilton: Eszem ágában sincs visszavonulni

Lewis Hamilton az elmúlt napokban egy nyilatkozatban félreérthetően fogalmazott, így máris a visszavonulásáról spekuláltak. A brit versenyző azonban kijelentette, hogy jelenleg meg sem fordul a fejében a távozás.

részletek

Grosjeannak csak egy telefonhívásnyira van a Ferrari ülése?

A pilótakeringő sokszor kiszámíthatatlan a Formula-1-ben. Romain Grosjean arra gondol, hogy Bottas Mercedeshez szerződéséhez hasonlóan egyszer csak visszautasíthatatlan ajánlatot kap a Ferraritól.

részletek

Alonso: Sok pilótacsere lesz jövőre

Fernando Alonsót Bakuban is elsősorban a jövőjéről faggatták, ő azonban teljesebb körű választ adott. A spanyol pilóta szerint jövőre nagyon felbolydul a pilótapiac, aminek megvannak a jelei.

részletek

Hamilton: A Ferrarival könnyebb, mint Rosberg ellen

Összehasonlította a tavalyi és idei bajnoki csatát a Mercedes pilótája, aki azt is elmondta: reméli, hasonló fényben emlékeznek majd rá, ha nem lesz az F1-ben, mint Ayrton Sennára.

részletek

Hamiltont a Williams nővérek és Woods is inspirálta

Lewis Hamilton legnagyobb gyerekkori idolja Ayrton Senna volt, a legmélyebb tisztelet övezte a világbajnokot a brazil legenda irányába. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki óriási hatással volt Hamilton személyiségére.

részletek

Ezért épített ilyen autót idén a Mercedes

Toto Wolff magyarázta el, hogy mi alapján tervezték a W08-ast, Valtteri Bottas szerint viszont más a fő probléma.

részletek

Mercedes: A digitális világban is bajnokok akarunk lenni

Az F1 új tulajdonosa nagy kedvvel vetette bele magát az internet adta lehetőségekbe, ehhez pedig nagyszerű partnerre leltek az elmúlt három év világbajnokában.

részletek

Hamilton visszavonulhatna a szezon végén

Nagyon érdekes nyilatkozat hagyta el a háromszoros F1-es bajnok száját: nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a 2017-es szezon végeztével búcsút int a sportágnak.

részletek

A Mercedes a Honda döntésére vár

Hétről hétre erősödik a szóbeszéd, miszerint a McLaren és a Mercedes komoly tárgyalásokat folytat egy 2018-ra esedékes motorszállítói szerződésről. A német gyártó azonban úgy tűnik, próbálja magát kivonni a McLaren és a Honda gondjaiból.

részletek

Bottas rettentően lenyűgözte a Mercedest

A szezon első hét F1-es futama után kijelenthető, hogy a Mercedes jó lóra tett, amikor a finn pilótát választotta Nico Rosberg helyetteséül - sőt, a csapat sportigazgatója még ennél is tovább ment.

részletek

Mercedes: A miénk a leggyorsabb autó, csak…

Hiába tűnik jelenleg jobbnak a Ferrari helyzete, Toto Wolff szerint hosszabb távon ők vannak előnyben: erősebb az alap és kiválóan dolgozik a csapat, amely minden gyengébb verseny után ütőképesnek bizonyul.

részletek

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek
Olvastad már?