Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Mercedes

Villeneuve: Ocon a Mercedes miatt került parkolópályára

Az egykori világbajnok Jaqcues Villeneuve szerint a Mercedes junior programjának megvannak a maga előnyei, de hátrányai is. Esteban Ocon, aki 2019-re nem talált ülést magának az F1-ben, most épp az utóbbit éli át.

részletek

Hamilton munkamorálja lenyűgözte Russellt

A Williams újonc F1-es pilótája szerint Lewis Hamilton nem csak egyszerűen gyors, hanem rengeteget dolgozik is azért, hogy a csapatnál minden klappoljon és ez az, ami példaértékű.

részletek

Wolff: A szabályváltozások feje tetejére állíthatják a sportot

Toto Wolff szerint az idei szabályváltozások nagyobb meglepetést okozhatnak a Formula-1 egészére nézve, mint arra sokan számítanak, így akár a középmezőny csapatai is a győzelemért harcolhatnak.

részletek

A Mercedes teljesen új motort fejleszt 2019-re

A Mercedes megint elhúzhat a mezőnytől, ugyanis új motort építenek az előttünk álló szezonra, a 2018-as erőforrást pedig csaknem teljesen kikukázták. Optimisták is az Ezüst Nyilaknál.

részletek

Így kezelte a kudarcot Wolff és Arrivabene

Nem volt jó vezető a Ferrari menesztett csapatfőnöke, érvel a Guardian szerzője: a suzukai időmérőt hozza fel példának, amely után Arrivabene elhatárolódott embereitől – képzelhetjük, mi zajlott zárt ajtók mögött a Scuderiánál. A Mercedes-főnök ellenben e-mailben buzdította a csapattagokat egy nehéz verseny után.

részletek

Wolff: George Russell hamar lenyűgözött

Újabb történet került elő a Mercedes-neveltről, aki a Williams pilótájaként debütál idén az F1-ben - már a bemutatkozása is erősre sikerült Toto Wolffnál...

részletek

2021-től fájhat a nagycsapatok feje

Óriási szakadék tátong az F1 három legjobb csapata, és a mezőny többi része között - a Renault első embere szerint hamarosan eljön az idő, amikor a költségek szabályozása nekik fog kedvezni.

részletek

Budkowski: A Renault kevésbé fejlődött, mint a korábbi években

A francia gyári istálló új technikai igazgatója elismerte, hogy 2018-ban kisebb mértékben sikerült az autót fejleszteni, mint a megelőző két szezonban. Egyértelmű cél az első hármast elkapni.

részletek

Van visszaút Bottas számára?

Vajon össze tudja magát szedni Valtteri Bottas a csapnivaló tavalyi szezonja után? Minden felől hatalmas nyomás nehezedik a finnre, aki még a legfőbb szponzorát is elvesztette.

részletek

Ocon: Világbajnok akarok lenni

Bár ez évre nem jutott hely Esteban Ocon számára a rajtrácson, nem adja fel gyerekkori álmát: egy napon világbajnok szeretne lenni. Minden versenyen ott lesz a francia, hiszen az F1 kiszámíthatatlan.

részletek

Schumacher lépései segítettek Hamiltonnak

Michael Schumacher menedzsere elárulta, mivel segített a német legenda 2010 után a Mercedesnek, hogy ilyen domináns istállóvá válhasson. Lewis Hamilton is ennek köszönheti egyeduralmát.

részletek

Kiszállt szponzora a „gyenge” Bottas mögül

Nem támogatja tovább a finn Wihuri Valtteri Bottas F1-es szereplését: a vállalat első embere nem titkolja, csalódott a Mercedes-pilóta 2018-as eredményeiben.

részletek
Olvastad már?