Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Mercedes

Magnussen: Félek, a Red Bull is elérhetetlen

Hiába kezdett nagyon biztatóan a Haas-Ferrari dán versenyzője, úgy érzi, ismét foghatatlan lesz a három topcsapat, köztük a Hondára váltó Red Bull is. A bikák inkább csak távolodni fognak tőlük.

részletek

Vettel: Idén hat bajnoki esélyes lesz

A korábbi évekhez képest sokkal szélesebb és szorosabb világbajnoki küzdelemre készül Sebastian Vettel. Összesen hat esélyessel számol a végső győzelemért vívott harcban, két fiatalra is.

részletek

Wolff: Mi benne vagyunk a költségvetési limitben

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff abban bízik, hogy produktív tárgyalásokat tudnak folytatni jövő héten Londonban, annak érdekében, hogy lefektessék a 2021-es szabályok alapjait.

részletek

Bottas: Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk

Meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt Valtteri Bottas Ausztráliában, köztük csapattársát, Lewis Hamiltont is. A finn harciasnak tűnik, várja a további csatákat mindenki ellen.

részletek

Briatore: A Ferrari idén sem fog nyerni

Flavio Briatore úgy gondolja, idén a Ferrarinak nem lesz esélye megnyerni a világbajnoki címet, mely 2019-ben Valtteri Bottas és Lewis Hamilton között fog eldőlni. A gumikat még mindig nem szívleli.

részletek

Mercedes: Megvan Hamilton lassúságának kiváltó oka

A Mercedes Ausztrál Nagydíj utáni vizsgálata meghozta a várva várt eredményt, és kiderült, mi okozgatta Hamilton látványos lemaradását csapattársához, a versenyt megnyerő Valtteri Bottashoz képest.

részletek

A Mercedes még fontolgatja a Ferrari szárnymegoldását

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint az Ausztráliában aratott fölényes győzelem nem jelenti azt, hogy maradéktalanul elégedettek technikájukkal, ezért továbbra is elemezni fogják a riválisok aerodinamikai megoldásait.

részletek

Több csapat folyamatosan elszigetelődik

A Formula-1 jelenlegi egyik nagy problémája, hogy az úgynevezett B-csapatok fokozatosan elhúznak az egyedül próbálkozó privát istállóktól, ám ezt nem igazán önerőből érik el.

részletek

Vettel továbbra is bízik új Ferrarijában

A tesztelésen brillírozott, a nyitóhétvégén azonban csalódást okozott az SF90, a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörösöknél. Vettel szerint azonban biztosan visszavágnak.

részletek

Hakkinen kíváncsi Hamilton válaszára

A kétszeres világbajnok finn szerint Valtteri Bottas bizonyította, hogy jóval több, mint egyszerű vízhordó. Ugyanakkor szeretné látni, hogyan reagál minderre az ötszörös bajnok csapattárs.

részletek

Vegyen vissza Bottas, tanácsolja Ralf Schumacher

Kicserélték a tavalyi Valtteri Bottast: elsőre futamot nyer, jellemváltozásról beszél, rádióban káromkodik. Ralf Schumacher szerint egyelőre óvatosan kellene játszani a rosszfiú szerepét.

részletek

Hakkinen: Bottas az igazán nagyok közé kerülhet

A kétszeres világbajnok finn úgy gondolja, újjászületett honfitársa rendelkezik azzal a tehetséggel, amivel a legjobbak között a helye. Ausztráliában pszichológiailag is erősnek mutatkozott.

részletek
Olvastad már?