Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Mercedes

Felbomlott a Ferrari-Mercedes paktum?

Két frakció alakult ki a 2021-es szabályokról és szerződésekről szóló vitában, a Liberty Mediával szemben a két topcsapat helyezkedett el. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferrari átállt, és a színfalak mögött már egyezkedik az F1 tulajdonosával.

részletek

Button a DTM-ben indulhat a Mercedesszel

Formula-1-es visszavonulása után két versenyágban is rajthoz állt az idei évben, augusztusban pedig könnyen lehet, hogy egy harmadikban is kipróbálja magát. Kedvet kapott Alonsótól?

részletek

Pirelli: Nem a Mercedes kedvében jártunk el

A Pirelli határozottan elzárkózik azoktól a híresztelésektől, melyek szerint a Mercedesnek akartak kedvezni a vékonyabb futófelületű abroncsok bevezetésével. Mario Isola elmondta, a Pirelli pártatlan.

részletek

Wolff: A gumik döntik majd el a harcot

A Pirelli gumikeverékeinek megértése és megfelelő kezelése az egyetlen faktor, ami a világbajnoki csatát eldöntheti 2018-ban, a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint.

részletek

Bottas nyeretlen, de remekül teljesít

Míg csapattársa, Lewis Hamilton három ízben is futamot nyert idén, addig a másik Mercedes a tízből egyet sem. Ennek ellenére úgy érzi, megfelelően teljesít ahhoz, hogy megtartsák jövőre is.

részletek

A regnáló ralivilágbajnok is szerepelni fog a DTM-ben

Volt már nagynevű vendégszereplő a német túraautó-bajnokságban, Alex Zanardi személyében pedig lesz is: most egy harmadik név is napvilágot látott Sébastien Ogier személyében.

részletek

Paffett vezette be a Mercedes-vonatot Zandvoortban

A rendkívül szűk zandvoorti pályán, Hollandiában vendégeskedik a DTM mezőnye. A mai első verseny időmérő edzője négyes Mercedes-győzelmet hozott, innen kellett mutatnia valamit a többieknek.

részletek

Két év alatt elsőből utolsó

A szerencse forgandó, ezt már Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója is tudja. Két éve még a Mercedes nagy sikereinek kovácsa volt, de új kihívásra vágyott. Megkapta, jelenlegi csapata sereghajtó.

részletek

Vettel célja otthon is győzni

A Formula-1-es mezőny következő állomása Hockenheim, Sebastian Vettel viszont még sosem nyert ezen a pályán. Itt járt először F1-es nagydíjon, most minden esélye megvan a győzelemre.

részletek

Bottas véleménye az első körös ütközésről

Lassan kezd elsimulni a Brit Nagydíj első körében történt Raikkönen-Hamilton koccanás okozta konfliktus. De mit gondol erről Valtteri Bottas, aki az elmúlt években többször is ütközött honfitársával?

részletek

Belső átalakítás a Mercedesnél

Egyre inkább véget ér a hosszú évek dominanciája a német gyártó részéről a Formula-1-ben, az istálló nem is várt tovább, komoly strukturális változások kezdődtek meg az Ezüst Nyilaknál.

részletek

A kielemzett adatok miatt vált Hondára a Red Bull

A bikák csapatfőnöke szerint szakmai indokok alapján döntöttek úgy, hogy jövőre a Renault-motort Hondára cserélik. Daniel Ricciardót azonban egyelőre nem sikerült erről meggyőzni.

részletek
Olvastad már?