Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 19. szombat

Mercedes

Hol van hátrányban Bottas Hamiltonhoz képest?

A Mercedes finn F1-es pilótája remekül teljesít első szezonjában új csapatánál, egy nagyon fontos dologban azonban mégis elmarad Hamilton mögött, ez pedig döntő lehet.

részletek

Bottas trükkös folytatásra számít, ha...

A finn F1-es pilóta még az egyéni világbajnoki címet is megszerezheti idén, őt azonban - legalábbis úgy tűnik - jobban foglalkoztatja csapata helyzete: szerinte fel kell pörögniük, nehogy lemaradjanak a Ferraritól.

részletek

Verstappen nem hagyja megkísérteni magát a nagycsapatok által

A 19 éves pilóta többször kijelentette már, hogy győzelmekért és világbajnoki címért akar harcolni az F1-ben, erre pedig jelenlegi alakulata, a Red Bull nem képes. Főnöke, Christian Horner szerint a Ferrari és a Mercedes sem tudja majd elcsábítani a holland tehetséget.

részletek

Monaco volt a fordulópont a Mercedesnél

Úgy érte a világbajnok F1-es istállót az a hétvége, mint egy kijózanító pofon és ennek hatására a következő tíz napjuk volt a szezon leghasznosabb időszaka - szükségük volt rá.

részletek

Toto Wolff is elismerően beszélt a Formula-E-ről

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint ez nem csak a jövő, de három-négy év múlva már teljesen más lehet, abszolút előtérbe kerülhet - az ő terveikben is így szerepel.

részletek

Nincs trend a Ferrari és a Mercedes között

Nagy örömünkre a két F1-es élcsapat ádáz csatát vív idén a győzelmekért, több esetben pályáról pályára változik az erősorrend közöttük - a vörösök technikai igazgatója szerint nem egyértelmű, hogy melyik gárda mikor kerül előnybe riválisával szemben.

részletek

„Az élcsapatokon kívül senki sem nyerhet”

Gene Haas beszélt az F1 idei legnagyobb problémájáról: a három topcsapaton kívül 2017-ben sincs senkinek esélye a győzelemre. A kérdés pedig az, hogy ezt a hatalmas különbséget mivel lehet eltüntetni.

részletek

Ezen mehet el Hamilton világbajnoki címe

Egyre inkább élesedik a csata Hamilton, Vettel és Bottas között a világbajnoki címért. Vettelnek a turbócserék miatt kell aggódnia, Hamilton viszont egy egészen más dolog miatt izgul.

részletek

Villeneuve fél, hogy Vettel nem bírja végig a szezont

A kanadai exbajnok nem attól tart, hogy a ferraris egy újabb, bakuihoz hasonló dühkitöréssel kompromittálja magát: szerinte más veszély leselkedik a vb-tabella első helyezettjére.

részletek

Rosberg: Fejben Bottas a tökéletes versenyző

A német világbajnok elismerően beszélt utódjáról, aki meggyőzte őt szereplésével. A Ferrari kezdeti előnyét is megmagyarázta, hozzátéve, miért lesz a bajnokság hátralevő része a Mercedesé.

részletek

Az idei F1-es szezon összes ütközése

Túl vagyunk már a 2017-es szezon első félévén, a Formula-1 pedig erre a szezonra rátett egy lapáttal. Az első 11 nagydíjhétvége összes pilótahibáját, ütközését, problémáit egyben láthatod, pörgős lesz!

részletek

Hamilton: Ha elhagyom a Mercedest, az F1-ből is lépek

Lewis Hamilton igencsak megnyugtatta a Mercedes vezetőit, kis túlzással hűségesküt tett a német márkának. Igaz, egy-két rivális azért mégiscsak érdekli a háromszoros világbajnokot.

részletek
Olvastad már?