Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Menetpróba

Frissült és okosodott – Suzuki Vitara 1,4 Boosterjet

Az új színek mellett a legfontosabb változás hazánk kedvenc szabadidő-autójánál, hogy már csak turbómotorokkal érhető el. Így megérkezett mellé a bizalomépítő 3+7 éves garancia is.

részletek

A sárga irigység – Renault Megane RS

A franciák ismét nagyot alkottak és igazán szórakoztató autót építettek. Az újdonság sok lóerővel, elsőkerék-hajtással és négykerék-kormányzással hódít.

részletek

Dízelhatás – BMW X3 xDrive 30i X Line

A kék-fehérek már megint jót alkottak, a közepes méretű szabadidő-autójukat a változatosság kedvéért most turbós benzinmotor hajtja.

részletek

Menetpróba - BMW M5

Az ötös szériájának csúcsmodelljével olyan járművet alkottak a bajor vállalat szakemberei, amely előtt bármely más márka rajongója is kalapot emel. Igazi kihívást jelenthetett temérdek lóerőt úgy beépíteni egy sportlimuzinba, hogy az ne legyen egy állandóan kibiztosított életveszélyes fegyver, a tulajdonosa számára ne jelentsen vállalhatatlan hivalkodást, és úgy maradjon a hétköznapokon autózható a kocsi, hogy néhány kapcsoló átkattintásával azért elő lehessen csalogatni belőle a fenevadat.

részletek

Menetpróba - Skoda Kodiaq Scout 2.0 TDI 4x4 DSG SCR

Az autógyárak gondolkodásmódjának a bemutatására remek példa a cseh remekmű. A terepjárásra ténylegesen alkalmassá tett szabadidő-autóval már minden apró szegmenst lefedtek a VW-konszern leányvállalatánál.

részletek

Menetpróba - Kia Ceed SW 1,4 T-GDI

A Szlovákiában gyártott dél-koreai modell menetpróbája után teljesen világossá vált, hogy aki eddig nem gondolkodott a távol-keleti kombiban, az elkezdheti nézegetni.

részletek

Menetpróba - Lexus RC F

A japán autóépítés egyedi személetmódja az egyik legerősebb sportmodelljükön is látszik: a Lexus RC nagyon más iskolát követ, mint a nyugati konkurensek. Még V8-as motorral operál, de a nyers erő helyett inkább a luxust hangsúlyozza.

részletek

Menetpróba - Lada Vesta SW Cross

A kedvelt márka, amely három éve visszatért a magyar piacra, immáron a saját tervezésű modelljével támad. Az újdonság a legdivatosabb, legjobban fogyó kategóriában harcol a vevőkért – persze a konkurencia is itt a legerősebb…

részletek

Menetpróba - Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI ACT

A népautók gyártója is megjelent abban a kategóriában, ahol az új autók piaca a legjobban pörög: a Nissan Juke által fémjelzett kompakt osztályt vette célba a VW T-Roc.

részletek

Menetpróba - Skoda Superb Sportline 2.0 TDI 4×4 DSG SCR

A német technológiára épülő cseh autók különleges helyet foglalnak el az autópiacon, Mlada Boleslav termékei már-már az anyacég, a VW felségterületét veszélyeztetik. Az egyik csúcsmodell, jelenlegi tesztpéldányunk, a szépséges Superb azonban nemcsak emiatt érdekes.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TDI DSG

Íme, a formatervezés jelentősége, avagy hogyan lesz a Passat technikájára épülő modell jóval dögösebb és kívánatosabb az alapját képező típusnál.

részletek

Menetpróba - Elektrik bugi: Kia Soul EV

A koreaiakra nagyon oda kell figyelni, mert pár éve már ők az új japánok: jó és megbízható technikát kínálnak, amelyet ráadásul ügyesen is csomagolnak. És hogyha kell, akár zöldbe is

részletek
Olvastad már?