Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Menetpróba

Menetpróba - Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 CRD Trailhawk

Hat évvel a negyedik generáció debütálása után apró ráncfelvarrást és egy deklaráltan off-road használatot támogató felszereltséget kapott a középkategóriás amerikai terepjáró.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Crafter 2.0 TDI L3H2

Aki idegenkedik a haszonjárművektől, mert nyersek és lassúak, az üljön be egy friss fejlesztésű modellbe, és csodát fog látni. A VW újdonsága számos vezetési segédet és végeláthatatlan személyre szabhatóságot kínál.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Passat GTE TSI Plug-in-Hybrid

A közhiedelemmel ellentétben manapság már nem csak a Toyota kínál hibridautókat – mutatunk egy kihívót Németországból. A kék angyal iránt az igazán zöldek éreznek ellenállhatatlan vágyat.

részletek

Menetpróba - BMW 530d Xdrive Touring

A bajor autógyártó legfrissebb kombija azt nyújtja, mint a luxuslimuzinok: tejben-vajban füröszti a tulajdonosát. Persze az ára sem éppen hétköznapi, hiszen 28 millió forintból kb. 140 köbméter tejet vagy 11 tonna vajat is lehetne vásárolni...

részletek

Menetpróba - SEAT Alhambra az anyák hajója

Az egyterű kategória kihalófélben van, már csak néhány konkurenssel kell megküzdenie annak a modellnek, amely a hétszemélyes, utazó autósszegmensben szeretne gazdát találni. Az Alhambra közülük az egyik legjobb választás.

részletek

Menetpróba - SX4 S-Cross turbósítás

Az ártatlan mackó ábrázatot felváltotta a csillogó fogszabályzó a ráncfelvarráson átesett szabadidő-autónál. Az Esztergomban gyártott modell legerősebb verzióját próbáltuk ki.

részletek

Menetpróba: C3 Aircross, kényelemre hangolva

Már kapható a kereskedésekben a legfrissebb Citroen szabadidőautó, ami stílusos, kényelmes és jól személyre szabható.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia 2.0 TDI DSG

A legkelendőbb Skoda újjávarázsolása némileg megosztja a márka rajongóit, de tesztünk során kiderült, felesleges az aggodalom: a megosztott első fényszórók semmit nem rontottak kategóriája egyik legnépszerűbb autójának minőségén.

részletek

Menetpróba: Megjött a gyilkos!

A legfrissebb fejlesztésű suv, már az uralkodó trendeknek megfelelően készült, de egy dologban szerencsére eltér a konkurenciától.

részletek

Menetpróba - Sportos és csendes a Mazda CX–5

A címben feltűntetett két jelző mellett még jól is vezethető az új CX–5, ráadásul a formája pont ugyanazt a különleges dizájnt hozza, mint a 6–os vagy a 3-as. Az ellenállhatatlan vonalú Mazda SUV csúcskivitelét teszteltük.

részletek

Menetpróba - X6 és X4 Range Rover módra

Ha valaki sportos prémium SUV-ra vágyik, amelyet még nem járattak le a tulajdonosaik, és időnként terepen is használná az elegáns autót, akkor az ő járműve a Range Rover Velar.

részletek

Menetpróba - Ford Fiesta Vignale 1.0 EcoBoost

Pillanatnyilag a nyolcadik generációnál jár a Ford kisautója, és igazából már nem is olyan apró a jármű, hiszen a hossza meghaladja a négy métert. Az újdonság megérkezett a hazai piacra, ahol a személyre szabhatóságával is kitűnik az átlagból.

részletek
Olvastad már?