Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Menetpróba

Menetpróba - Skoda Kodiaq Scout 2.0 TDI 4x4 DSG SCR

Az autógyárak gondolkodásmódjának a bemutatására remek példa a cseh remekmű. A terepjárásra ténylegesen alkalmassá tett szabadidő-autóval már minden apró szegmenst lefedtek a VW-konszern leányvállalatánál.

részletek

Menetpróba - Kia Ceed SW 1,4 T-GDI

A Szlovákiában gyártott dél-koreai modell menetpróbája után teljesen világossá vált, hogy aki eddig nem gondolkodott a távol-keleti kombiban, az elkezdheti nézegetni.

részletek

Menetpróba - Lexus RC F

A japán autóépítés egyedi személetmódja az egyik legerősebb sportmodelljükön is látszik: a Lexus RC nagyon más iskolát követ, mint a nyugati konkurensek. Még V8-as motorral operál, de a nyers erő helyett inkább a luxust hangsúlyozza.

részletek

Menetpróba - Lada Vesta SW Cross

A kedvelt márka, amely három éve visszatért a magyar piacra, immáron a saját tervezésű modelljével támad. Az újdonság a legdivatosabb, legjobban fogyó kategóriában harcol a vevőkért – persze a konkurencia is itt a legerősebb…

részletek

Menetpróba - Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI ACT

A népautók gyártója is megjelent abban a kategóriában, ahol az új autók piaca a legjobban pörög: a Nissan Juke által fémjelzett kompakt osztályt vette célba a VW T-Roc.

részletek

Menetpróba - Skoda Superb Sportline 2.0 TDI 4×4 DSG SCR

A német technológiára épülő cseh autók különleges helyet foglalnak el az autópiacon, Mlada Boleslav termékei már-már az anyacég, a VW felségterületét veszélyeztetik. Az egyik csúcsmodell, jelenlegi tesztpéldányunk, a szépséges Superb azonban nemcsak emiatt érdekes.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TDI DSG

Íme, a formatervezés jelentősége, avagy hogyan lesz a Passat technikájára épülő modell jóval dögösebb és kívánatosabb az alapját képező típusnál.

részletek

Menetpróba - Elektrik bugi: Kia Soul EV

A koreaiakra nagyon oda kell figyelni, mert pár éve már ők az új japánok: jó és megbízható technikát kínálnak, amelyet ráadásul ügyesen is csomagolnak. És hogyha kell, akár zöldbe is

részletek

Menetpróba - Ford EcoSport Titanium 1.5 TDCI M6

Kipróbáltuk a „kék ovál” felfrissített szabadidő-modelljét dízelmotorral és elsőkerék-hajtással. Ez a kombináció ideális választás azoknak, akik kisebb autóban gondolkodnak, és sokat közlekednek.

részletek

Menetpróba - Hyundai Kona 1.0 T-GDI 2WD Style

A koreai gyártó kissé megkésve érkezett a kisebb szabadidő-autók mezőnyébe, ahol a négy méter körüli modellekkel is meg kell küzdenie.

részletek

Menetpróba - Jaguar E-Pace P250 First Edition

A dél-amerikai ragadozó nevét viselő márka a kompakt prémium szabadidő-autók ligájában is rabolni szeretne. Hogy milyen esélyekkel, azt a csúcsváltozatot kipróbálva szerettük volna kideríteni.

részletek

Menetpróba - Kia Optima Sportwagon PHEV

Nehéz tagadni: manapság a koreai gyártóktól érkeznek a legjobb ajánlatok a piacra, bizonyíték erre a hatvan kilométert elektromos üzemben teljesíteni képes életstílus-kombi is.

részletek
Olvastad már?