Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 26. kedd

Menetpróba

Menetpróba - Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130

Már elérhető a hazai kereskedésekben a francia gyár legfrissebb modellje, amely az egyik legizgalmasabb ajánlat a limuzinok között.

részletek

Menetpróba - Kia ProCeed 1,4 T-GDi GT Line

Prémiumautót szerezni elfogadható áron: ha valakinek ez a vágya, mostanában a Kiánál kell kopogtatnia. Tesztautónk például egy olyan alternatíva, amely előtt több szempontból is fejet kell hajtania a vásárlónak.

részletek

Menetpróba - Lexus RX450h L

A japán luxusmárka bemutatta a meghosszabbított, immár hétüléses szabadidő-autóját. Az összkép lenyűgöző, de a két plusz ülés lábterét máshogy képzeltük, és a műszerfal kezelhetőségét sem tudtuk megszeretni.

részletek

Menetpróba - Lexus LS500h Supreme AWD

A japánok legnagyobb luxusmárkájának a csúcsmodelljét próbáltuk, amely lenyűgözött és elvarázsolt bennünket. Ez lenne 2019-ben az autóipar csúcsterméke? Ha nem így lenne, csak kevés hiányzik, hogy teljesüljön…

részletek

Menetpróba - BMW 220i Active Tourer

A bajor márka új életet lehelt egyterűjébe, amelynek a megjelenésén annak idején sok fanatikus felháborodott. Ám nem nekik, hanem a gyárnak lett igaza...

részletek

Menetpróba - Toyota Aygo 1.0

A japán márka már korábban beállt a városi miniket kínáló gyártók közé, hogy ezen a téren is bővítse a választékát, ám nemrég újrarajzolták a csöppség vonalait, amitől az autócska igazán toyotás lett.

részletek

Ünnepelni tudni kell – Toyota Hilux Invincible 50

A japán gyártó piacra dobott egy különleges, kényelmében már-már személyautós pickupot, amellyel arra emlékezik, hogy a legendás modellje fél évszázados.

részletek

Frissült és okosodott – Suzuki Vitara 1,4 Boosterjet

Az új színek mellett a legfontosabb változás hazánk kedvenc szabadidő-autójánál, hogy már csak turbómotorokkal érhető el. Így megérkezett mellé a bizalomépítő 3+7 éves garancia is.

részletek

A sárga irigység – Renault Megane RS

A franciák ismét nagyot alkottak és igazán szórakoztató autót építettek. Az újdonság sok lóerővel, elsőkerék-hajtással és négykerék-kormányzással hódít.

részletek

Dízelhatás – BMW X3 xDrive 30i X Line

A kék-fehérek már megint jót alkottak, a közepes méretű szabadidő-autójukat a változatosság kedvéért most turbós benzinmotor hajtja.

részletek

Menetpróba - Jeep Compass Limited

A mai dízelellenes hangulatban gázolajat tankoló SUV-val suhanni nem trendi dolog. Ezt sugallják a hírek, a valóság azonban teljesen más. Különösen egy Jep Compassban.

részletek

Menetpróba - BMW M5

Az ötös szériájának csúcsmodelljével olyan járművet alkottak a bajor vállalat szakemberei, amely előtt bármely más márka rajongója is kalapot emel. Igazi kihívást jelenthetett temérdek lóerőt úgy beépíteni egy sportlimuzinba, hogy az ne legyen egy állandóan kibiztosított életveszélyes fegyver, a tulajdonosa számára ne jelentsen vállalhatatlan hivalkodást, és úgy maradjon a hétköznapokon autózható a kocsi, hogy néhány kapcsoló átkattintásával azért elő lehessen csalogatni belőle a fenevadat.

részletek
Olvastad már?