Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Menetpróba

Menetpróba: C3 Aircross, kényelemre hangolva

Már kapható a kereskedésekben a legfrissebb Citroen szabadidőautó, ami stílusos, kényelmes és jól személyre szabható.

részletek

Menetpróba: Megjött a gyilkos!

A legfrissebb fejlesztésű suv, már az uralkodó trendeknek megfelelően készült, de egy dologban szerencsére eltér a konkurenciától.

részletek

X6 és X4 Range Rover módra

Ha valaki sportos prémium SUV-ra vágyik, amelyet még nem járattak le a tulajdonosaik, és időnként terepen is használná az elegáns autót, akkor az ő járműve a Range Rover Velar.

részletek

Menetpróba: Erdőn-mezőn hajtottuk az új Koleos-t!

Nem várt körülmények között tudtuk kipróbálni az új Renault Koleos-t: a csúcsfelszereltségű, és 4x4-es modelleket a Duna árterén át vezető földutakon és terep pályán tettük próbára... Ez teljesen új megközelítése a mai suvoknak, mert pont ezt nem várná az ember a látszat terepjáróktól.

részletek

Egy kis vagányság: Suzuki Ignis 1,2 Dualjet GL

Az új Suzuki Ignis egész más járgány, mint az elődje, a 2017-ben piacra kerülő modell már az életstílus autók között verseng a vevőkért. Jók az esélyei.

részletek

Mexikóból jöttem – Audi Q5 2,0 TDI quattro menetpróba

Az autóipar nemzetköziségét jól mutatja, hogy az új Q5 a bajorok nemrég felépült mexikói gyárából érkezett hozzánk, ahol persze magyar szakemberek is segédkeztek.

részletek

Menetpróba - Ford Focus RS

Szinte konkurencia nélküli a Focus legerősebb kivitele, amely olyan élményekkel ajándékozza meg az arra érdemes felnőtteket, amely a gyermekkor legszebb karácsonyi emlékeit is képes elfeledtetni.

részletek

Menetpróba - Kia Sportage GT Line 2.0 CRDi

A koreaiak stratégiájának működőképességét bizonyítja a Sportage, amelynek a legjobban felszerelt kivitelét tettük próbára. A fedélzeten az erős turbódízel, a 4x4-es hajtás és a jó felszereltség.

részletek

Menetpróba - Volvo S90 D5 AWD Inscripton

Új platformra készült S90 váltotta a Volvo eddigi zászlóshajóját. Az újdonság elegáns külsővel, a megszokott magas színvonalú biztonsággal és a legfrissebb vezetéssegédekkel felszerelve száll harcba a vevőkért – talán azt sem kockázatos kijelenteni, hogy van félnivalója a konkurenciának.

részletek

Menetpróba - Lexus RX450h Luxury

Teljes erőbedobással bővíti szabadidőautó-kínálatát a Lexus, ennek köszönhetően pedig próbára tehettük az európai SUV-választék csúcskivitelét.

részletek

Menetpróba - Ford Mondeo Vignale

Továbbbővíti a Vignale kínálatát a Ford, ezentúl a Mondeo legpraktikusabb kivitele is elérhető a legjobb felszereltséggel.

részletek

Menetpróba - Mercedes-Benz C 250 Coupé

Az S-osztály Coupé stílusát idéző forma nagyszerűen áll a Mercedes-Benz középkategóriásának. A C-osztály kétajtós kivitele turbós benzinmotorjával, légrugózásával és elképesztően gazdag felszereltségével ideális túrakocsi.

részletek
Olvastad már?