Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

McLaren

Alonso nem akart teljes szezont az IndyCarban

Sokak szerint Zak Brown bejelentése, miszerint a McLaren nem indul jövőre a tengerentúli szériában, Fernando Alonsónak sem túl kedvező, de a spanyol igyekezett cáfolni a dolgot.

részletek

A McLaren döntött Indyről

2017-ben Fernando Alonso egy, az Andretti Motorsport által felkészített McLaren-Hondával állt rajthoz Indianapolisban. Hónapok óta folyt a találgatás, hogy a wokingiak visszatérnek-e jövőre is.

részletek

A McLaren feláldozta az évet 2019-ért

Nagyjából sejthető volt korábban is, de a McLaren sportigazgatója elismerte, hogy látványos formaromlásuk hátterében az áll, hogy minden erejükkel a 2019-es versenyautóra összpontosítanak.

részletek

Hakkinen visszatérne a versenyzéshez

1998 és 1999 világbajnoka bármikor szívesen visszatérne a versenypályákra. Érdeklődik ez iránt, de családi és üzleti kötelezettségei igencsak megkötik a kezét. Pedig alighanem nagy figyelmet vonzana.

részletek

Alonso: Vandoorne rosszkor volt rossz helyen

Stoffel Vandoorne két évet töltött a McLarennél, és csatlakozásakor az egyik legnagyobb tehetségnek kiáltották ki. Ehhez képest jövőre a Formula-E-ben szerepelhet, és ki tudja, látjuk-e még az F1-ben.

részletek

Sainz nem aggódik a McLaren gyengesége miatt

Carlos Sainz 2019-ben már a wokingi alakulatot fogja erősíteni Lando Norris mellett. A spanyol pilóta elmagyarázta, miért nem fél új csapata jelenlegi formáját látva.

részletek

Alonso még mindig nem döntött, Webber aggódik érte

Az már jó ideje biztos, hogy Fernando Alonso év végén kiszáll a száguldó cirkuszból, de még mindig nem tudjuk, mihez is kezd majd 2019-ben. Webber reméli, tudja a spanyol, hogy hol a határ.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek

Norris: Én már eleget bizonyítottam

A McLaren fiatal F1-es tehetsége örül annak, hogy már nem kell "megmutatnia magát" a szabadedzéseken, hanem nyugodtan koncentrálhat arra, ami ilyenkor a feladata.

részletek

Pozitív irányba mozdult a McLaren?

Gyenge időmérő, a futamon pedig messze a pontszerzéstől. Ennek ellenére a McLaren sportigazgatója több pozitívumot is felfedezett a Japán Nagydíj hétvégéjén csapata teljesítményében.

részletek

Szomorú, hogy Alonso csak kétszeres bajnokként száll ki

Bob Bell, a Renault technikai igazgatója szomorúnak találja, hogy Alonso a szezon végén befejezi F1-es pályafutását. A 17 szezonon át tartó karrier 2 legszebb évét együtt töltötték el a Renault-nál.

részletek

Alonsót nem érdekli a világbajnoki pontverseny

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta évek óta nem tartozik az élmezőnyhöz, ám ezt nem tudásának megkopása, hanem gyenge autója eredményezi. A középmezőnyben nem érdekli végső pozíciója.

részletek
Olvastad már?