Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

McLaren

Mire számítottak januárban és mi lett belőle?

Érdemes szemezgetni az F1-hez közelállók januári nyilatkozataiból, hogy mi valósult meg akkori jóslataikból. Néhányan nagyon nem találták el a valóságot, például a McLaren.

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

Perez már érti, mi csúszott félre a McLarennél

A mexikói pilóta karrierje egyik legrosszabb éveként tekint 2013-ra, amikor Lewis Hamilton helyét vette át a leszállóágban lévő McLarennél, de visszatekintve úgy véli, abból is sokat tudott tanulni.

részletek

A Honda örül annak, aminek a McLaren nem

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon a wokingi istálló megszerezte első 2017-es pontjait, ám nem voltak túlzottan elragadtatva az eredménytől - motorszállítójuk szerint jelen helyzetben ennek is örülni kell.

részletek

„Normális körülmények között nem szereznénk pontot”

Két olyan istálló van jelenleg a mezőnyben, amelynek kaotikus futamra van szüksége a pontszerzéshez, a McLaren és a Sauber. A McLaren megszerezte idei első pontjait, ám a Sauber is hozzátett egyet az eddigiekhez, így alig csökkent a különbség.

részletek

Élesben is bevetik a legújabb Honda-motort

Az Osztrák Nagydíjon már az idei harmadik specifikációjú erőforrással támad a McLaren-Honda. Alonso Bakuban tesztelte az eddiginél tizedekkel gyorsabb verziót.

részletek

„Alonso zavaró jeleket küld magáról”

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek

A McLaren „szabadságra küldheti” a Hondát

Hosszú várakozás után a két fél végre megszerezte első F1-es pontjait 2017-ben a bakui futam végén, azonban továbbra is téma a szakítás - ám könnyen lehet, nem minden úgy fog történni, ha egyáltalán megtörténik, ahogyan azt korábban elképzeltük.

részletek

McLaren: Végre pontszerzés, de nincs nagy öröm

A McLaren-Honda komoly szenvedések után Bakuban végre problémamentes versenyt teljesített és Fernando Alonso révén meg is szerezte első pontjait. Nincs azonban hurráhangulat a wokingiaknál.

részletek

Alonso: Nekünk kellett volna nyernünk

Még Fernando Alonso is megfordult a mezőny elején a kaotikus bakui futamon, a tempókülönbség miatt azonban számos ellenfél visszaelőzte. „Normál körülmények között” küzdhetett volna a győzelemért, állítja ő.

részletek

Alonso: 2018-ban győzni fogok

Ha eddig izgatottan vártuk, hogyan dönt jövőjét illetően Fernando Alonso, akkor az izgatottság foka most még magasabbra kúszhat, miután a magabiztos spanyol tett néhány elgondolkodtató utalást.

részletek

Három tizedet hozhat az új Honda-motor

Felcsillant egy enyhe remény McLaren háza táján, hiszen az új japán erőforrás valamivel erősebb lett a réginél, amit a Honda főnöke, Yusuke Hasegawa is megerősített.

részletek
Olvastad már?