Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

McLaren

Alonso várja a 90 fokos kanyarokat és a 180 fokos fordulatot

A McLaren spanyol pilótája annak ellenére, hogy nem vár teljes megváltást Szocsitól, a bahreini sikeres tesztnap miatt fejlődésre számít a versenyautója terén most már versenykörülmények között is.

részletek

Korábbi bajnok lesz Alonso mentora az Indyn

Minden támogatást megkap Fernando Alonso, hogy győzelmi esélyekkel harcolhasson az Indy 500-on: az akkor még CART néven futó széria kétszeres bajnoka, Gil de Ferran segíti az újonc felkészülését.

részletek

A Honda a zsetonrendszer megszüntetése miatt bukott ekkorát

Mindenki azt gondolta, hogy a Honda lesz az egyik győztese a zsetonrendszer elejtésének, utólag azonban kiderült, hogy pont a fordítottja történt. A McLaren csapatfőnöke magyarázatot is adott erre a furcsaságra.

részletek

Kívülről érkezhet segítség a Hondához

A japán motorgyártó harmadik éve nem tudja stabilan megvetni a lábát a Ferrari-Mercedes-Renault hármas között, ezért az F1-es Stratégiai Csoporton a sor, hogy megoldást találjanak a problémáikra.

részletek

Alonso nyitott az Indy-re, jöhet a váltás?

Fernando Alonso nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Indycarban folytassa karrierjét, ha jól szerepel, és megtetszik neki az amerikai versenysorozat atmoszférája.

részletek

Alonso nehezebben viseli a McLaren problémáit

A wokingiak F1-es alakulatának versenyigazgatója, Eric Boullier úgy véli, az első teljes szezonját futó Stoffel Vandoorne számára nem jelentenek akkora gondot a sorozatos műszaki meghibásodások.

részletek

„Csodás lenne a McLaren és a Williams feltámadása”

Lewis Hamilton bízik benne, hogy még az F1-ben töltött ideje alatt újra az élmezőnyben láthatja a száguldó cirkusz történetének legtöbb mutató szerint második és harmadik legeredményesebb csapatát.

részletek

A Honda szerint is rátaláltak a javulás útjára

A Honda a korábbi rengeteg csalódás és szenvedés után Bahreinben váratlanul egy kiváló tesztnapot teljesített a McLarennel. A japán motorgyártó biztos abban, hogy a korábbi erőfeszítések kezdenek beérni és nem egyszeri kiugró eredmény.

részletek

A McLaren türelmes, ennyi nehézség után édesebb lesz a győzelem

Sok szidalmazás érte már a Hondát a gyenge és megbízhatatlan erőforrás miatt, most meglepő módon a Honda mellett kardoskodott a McLaren a legutóbbi nyilatkozatban. Magabiztosak a későbbi sikerek elérésében.

részletek

McLaren: Mélyre kell ásni, de az autó egyértelműen jó

Nagy talány a McLaren-Honda két tesztnapon mutatott teljesítménye. Kedden alig akart menni az autó (megint) motorhibák miatt, másnap pedig szárnyalt. Az időeredmény pedig hatalmasat javult.

részletek

McLaren: Jöjjön a második hondás csapat, de annak ára lesz

A McLaren istálló exkluzív szerződést kötött 2014-től a Honda motorszállítóval, korábban tiltották is, hogy mással szerződjenek a japánok. Most már nyitottabbak a kérdésben, de a második csapat ellátásának ára lenne.

részletek

A McLarennek Alonso indys sérülésére is van terve

Sokszor láttuk már, hogy egy oválpályás versenyen nagyot lehet bukni. A McLarennek számolnia kell azzal a lehetőséggel, hogy a spanyol F1-es pilóta megsérül tengerentúli kalandja során.

részletek
Olvastad már?