Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

McLaren

Még két új motorral készül a Honda 2017-re

Yusuke Hasegawa, a Honda F1-es projektjének vezetője elmondta: nem a Hungaroringen bevezetett erőforrás volt az utolsó, amit még az idei évre tervez a japán gyártó.

részletek

Nagyon realistán látja a dolgokat a McLaren tehetsége

Lando Norris mindenkit meglepett remek köreivel a Hungaroringen, s bár még csak 17 éves, mindenki az F1 legújabb szupersztárjának kiáltotta ki őt.

részletek

Alonso hamarosan döntést hoz

Fernando Alonso kilátásai a következő szezonra nem túl rózsásak. Lehetőségei korlátozottak, zárt ajtók, felégetett hidak, de ezek egy része nem mostani hiba eredménye. Mit választ a kétszeres világbajnok?

részletek

Jön a teljes IndyCar szezon a McLarennek?

Az idei évben Fernando Alonso részt tudott venni az amerikai széria legrangosabb versenyén. A wokingiak nem titkolják, hogy előbb-utóbb teljes szezont futhatnak az IndyCarban.

részletek

Vandoorne hamarosan Alonso szintjén?

A gyenge idénykezdet után Stoffel Vandoorne úgy véli, lassacskán felvette a ritmust és most már sokkal könnyebben tartja Alonso tempóját. Hamarosan el is éri a kétszeres világbajnok szintjét?

részletek

A McLaren bejuttatja Norrist az F1-be?

A Magyar Nagydíj után rendezett kétnapos Formula-1-es teszten több fiatal titánt is megismerhettünk, az egyik legjobb benyomást Lando Norris tette.

részletek

Mi volt a 2017-es év eddigi legnagyobb meglepetése?

Alaposan felkavarodott a korábbi állóvíz a Formula-1-ben az idei szezonra. De vajon mi volt az évad legmeghökkentőbb eseménye? Szerencsére bőven van miből válogatni.

részletek

A McLaren szupertehetsége is az F1 2017-tel játszik

A Hungaroringen rendezett F1-es teszten berobbanó Lando Norris is az F1 2017-tel játszik - kipróbálta a McLaren klasszikus autóit is.

részletek

Öt hónap hátrányban a Honda, de félig örül neki

A japán főnök szerint elismerésre méltó bravúrt hajtott végre a motorrészleg: sikerült elérni a szintet, amelyet az első idei tesztre terveztek.

részletek

A McLaren továbbra sem elégedett idei szezonjával

A wokingi F1-es alakulat legjobb 2017-es versenyét futotta a Hungaroringen, mégsem teljes az örömük, ugyanis arra számítottak, sokkal előrébb lesznek a szezon felénél.

részletek

Alonso elmondta, miért fantasztikus az idei éve

Meglepő nyilatkozatot adott a Magyar Nagydíjon hatodikként célba érő, így idei legjobb eredményét szerző spanyol F1-es pilóta.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok I.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk első részében a Renault, a McLaren és a Sauber került górcső alá.

részletek
Olvastad már?