Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

McLaren

Vandoorne egyetlen célt tűzött ki Ausztráliára

Stoffel Vandoorne semmi konkrét jóslásba nem szeretne bocsátkozni a szezonnyitó futammal kapcsolatban, ami a helyezést illeti. Legfontosabb célja, hogy minél több kilométert pakoljon a McLarenbe.

részletek

Alonso a McLarenhez: Váltsunk sebességet!

Noha tavaly még várta az új szabályokat és reményei szerint erősebb McLaren-Hondát hozó 2017-es szezont Fernando Alonso, a kétszeres bajnoknak a teszteken látott problémák után nem sok oka volt mosolyogni Melbourne-be érkezve.

részletek

Jósda: A legvadabb tippjeink

Nyolcrészes minisorozatunk hetedik epizódjában mindannyian megfogalmaztuk legmerészebb várakozásunkat az idei szezonnal kapcsolatban – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Hamilton: Adjatok már Alonsónak egy jó autót!

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es világbajnoka nemcsak a Ferrarival és a Red Bull-lal szeretne harcolni a versenypályán – a brit újra összemérné tudását egykori csapattársával, Fernando Alonsóval.

részletek

A Honda még mindig nem érti az F1-et

Legalábbis a McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier szerint, aki korábban több alkalommal is kritikus hangnemet ütött meg a japán gyártó munkamódszereit illetően.

részletek

A Honda mindent feláldoz a siker érdekében

Az előszezoni F1-es tesztek alatt számtalan gonddal szembesülő japán gyártót nem érdekli, hogy mibe kerül a hibák kijavítása, és minden áron szeretnék életképes erőforrásokkal ellátni a McLarent.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Már leírható a McLaren az idei évre?

David Coulthard szerint kevés esély van arra, hogy a McLaren F1-es csapata idén felveszi majd a versenyt a többiekkel – a skót szerint jócskán le fognak maradni a mezőnytől.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek

Egy második csapat segítene a Hondának

A Honda Formula-1-es projektjének vezetője, Yusuke Hasegawa úgy véli, ha egy helyett két csapatot látnának el erőforrásokkal, az egyértelműen jól jönne a japánoknak.

részletek

Jósda: Ők fogják idén leégetni magukat

Nyolcrészes minisorozatunk negyedik epizódjában a szezon csalódásait vesszük sorra, azaz tőlük várunk kevesebbet, mint a közvélemény, vagy épp önmaguk – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Vandoorne nem borúlátó, inkább izgatott

Ez a különbség Alonso és Vandoorne között: a fiatal belga még izgatott amiatt, hogy F1-es pilóta lehet, az kevésbé érdekli, hogy mennyire versenyképes az autója az első hétvégén.

részletek
Olvastad már?