Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

McLaren

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek

Az Alfa és a McLaren forradalmi megoldásai

A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően, bár hivatalosan nem mutatta be autóját az Alfa Romeo, de pályára vitte azt Fioranóban tegnap Kimi Raikkönen. Szokatlan megoldásokat láthattunk az autón.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

A McLarennél továbbra is töretlen a lelkesedés

Ha az elmúlt évek során azt hittük, a sikertelenség megtörheti a McLarent, tévedtünk: új pilótákkal és új szponzorokkal a fedélzeten azt remélik a csapatnál, hogy a csütörtökön bemutatott MCL34-es végre fel tud nőni a feladathoz.

részletek

Sainz már alig várja, hogy versenyezzen

2019-ben minden új Carlos Sainz számára, ő azonban készen áll a kihívásokra a McLarennél. A csapat idei modellje, a MCL34-es bemutatója kapcsán elmondta, milyen kemény felkészülési időszak van a háta mögött.

részletek

A McLaren szerelemgyereke: Az MCL34

Valentin-napra időzítette új versenygépe nagyszabású bemutatóját a McLaren. A papaja maradt, az autón másodlagos, Sainz és Norris overallján viszont elődleges helyet kapott a kék.

részletek

A McLaren ködösít Alonso tesztje kapcsán

Az F1-es sajtó és a rajongók is arra számítanak, Fernando Alonso vezetni fogja a McLarent a barcelonai teszten. Gil de Ferran nem erősíti meg a feltételezést, viszont nem is cáfolja.

részletek

Csak viszonylag későn állhat munkába az új McLaren-főnök

Azok után, hogy nemrég megszerezte a Toro Rossótól James Keyt technikai igazgatónak, a múlt hónapban a McLaren kinevezte csapatfőnöknek Andreas Seidlt is. És nála is várni kell, mire nekiláthat a munkának.

részletek

Webber nagyon dicséri az új McLaren-főnököt

Viszont a korábbi F1-es futamgyőztes ausztrál úgy gondolja, hogy a wokingiaknak most már csak erre a sportra szabad koncentrálniuk, mert akkor voltak a legjobbak, amikor még nem foglalkoztak mással.

részletek

F1-Archív: Nem biztos, hogy menthető Kubica karja

Hakkinen szerint a Jordan is riválisa lesz a McLarennek, a Ferrari lehet, hogy az előző évi autóra lesz kénytelen fanyalodni, Amerikából igazol a Toro Rosso, hosszú kihagyás vár Kubicára, Horner marad a Red Bullnál. Az elmúlt két évtized F1-es hírei.

részletek

A Vettel-Leclerc csata nem lesz az Alonso-Hamilton 2.0

Bár a Ferrari egykori sportigazgatója lát párhuzamot az élcsapatnál kialakult két helyzet között, mégsem gondolja, hogy Vettel és Leclerc viszonya mintázza majd a McLaren 2007-es bajait.

részletek
Olvastad már?