Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

McLaren

A Renault-t sokkolta Alonso kanadai hibája

Montrealban vetette be először új motorját a Renault is, ami fejlesztett, erősebb erőforrás elődjénél. A gyártót először sokkolta a 14-es számú McLaren kiállása, később viszont megnyugodtak.

részletek

Nem egyértelmű Hamilton vezérszerepe

Vannak istállók, ahol egyértelmű első számú pilótát hirdethetünk idén is, ám a Mercedesnél Valtteri Bottas felnőni látszik Lewis Hamiltonhoz. Raikkönen és Vandoorne azonban durván lemaradt.

részletek

Belső villongás a McLarennél, új főnököt akarnak

2012 után teljesen elvesztette a fonalat a McLaren az élmezőnyhöz képest, egyes hírek szerint kisebb forradalom készül az istállónál. Elégedetlen dolgozók csoportja kezdett egyéni akcióba.

részletek

A McLaren még mindig nem érti az autóját

Gyakorlatilag a szezon harmadán túl vagyunk, de a wokingi alakulat továbbra sem az elvárásoknak megfelelően szerepel. A csapat vezetői szerint még mindig csak ismerkednek az autóval.

részletek

Korábbi F1-es riválisa is várja az IndyCarba Fernando Alonsót

A korábbi F1-es rivális, Max Chilton azt gyanítja, hogy ha Fernando Alonso idén a Toyotával nyerni tudna Le Mans-ban, akkor 2019-et már az IndyCarban kezdené meg.

részletek

Nem elsősorban a McLaren formáján múlik, marad-e Alonso a Formula-1-ben

Fernando Alonso elmondta, sokkal inkább az F1 általános helyzetét veszi majd figyelembe, amikor arról dönt, marad-e a Formula-1-ben, és nem a McLaren teljesítménye lesz a legfontosabb tényező ebben.

részletek

Hakkinen: Verstappennek jót tett a magány

A kétszeres Formula-1-es világbajnok, Mika Hakkinen úgy véli, Max Verstappennek jót tett, hogy családja és menedzsere nélkül utazott el a szezon hetedik versenyhétvégéjére Kanadába.

részletek

Rahal: Alonso, az IndyCar téged hív

Fernando Alonso távolodik a Formula-1-től és közeledik az IndyCarhoz. A tengerentúli sorozat egyik sztárja is próbálja Amerikába csábítani a kétszeres világbajnok spanyolt. Sikerül neki?

részletek

Alonso: Inkább a gyengébb eredmények, mint...

Két világbajnoki cím, megannyi balul sikerült igazolás... Fernando Alonso inkább választja a gyengébb eredményeket, mintsem az olyan trófeákat, melyekről az emberek azt gondolják, nem érdemli meg.

részletek

„Alonso nélkül a McLaren a Williams sorsára jut”

Így véli legalábbis az F1-ből tavaly kipenderített angol, Jolyon Palmer, aki szerint bár Lando Norris reményt adhat a jövőre, de Alonso cípőjébe ő sem biztos, hogy bele tudna lépni.

részletek

Meg vannak számlálva Hartley napjai?

Korábban is olvashattunk arról, hogy nagyon inog Brendon Hartley versenyzői ülése a Toro Rossónál. Most már a McLaren is hajik Lando Norris kölcsönadására, így Hartley nagyon is aggódhat.

részletek

Rosberg: Alonso győztes ideje lejárt

A 2016-os világbajnok úgy gondolja, Fernando Alonso már soha nem tér vissza a győztesek közé a Formula-1-ben. Egyetlen, győzelemre esélyes istálló sem akarja szerződtetni és ezt magának köszönheti.

részletek
Olvastad már?