Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

McLaren

Hamarosan munkába áll a McLaren reménysége

Két hét múlva az a sztárszakember kezdi meg a McLaren F1-es istállójánál a munkát, aki korábban a Porsche, a BMW és a BMW-Sauber alakulatát is hozzásegítette a sikerhez.

részletek

Idő kérdése a McLaren teljes szezonos IndyCar-programja

Két éve már ott volt Fernando Alonsóval a McLaren az Indy 500-on, akkor még az Andretti Autosporthoz társulva. Idén már saját autóval indulnak, hamarosan pedig jöhet a teljes szezonos szerepvállalás is.

részletek

Ki kit okol a Sainz–Kvjat–Norris balesetben?

Három pilóta versenyét pecsételte meg a Kínai Nagydíj elején történt ütközés. Sainz szerint egyértelmű, hogy a rajt után túlságosan siető Kvjat hibázott, az orosz viszont a stewardokkal akar beszélni, miért kapott büntetést.

részletek

Sainz ennél erősebb futamot remél

Ahogy a szezont, a kínai hétvégét sem kezdte rosszul a McLaren, az időmérőn viszont nem jött ki nekik a lépés. Nem sikerült a Q3-ba kerülniük, amire Carlos Sainz adott magyarázatot.

részletek

Életnagyságú, beindítható McLaren Senna legóból

A közel félmillió legóból épített, 1:1 méretű McLaren Sennát be is lehet indítani, vannak lámpái, van szórakoztató rendszere - kilencszer addig tartott megépíteni, mint az igazit.

részletek

Alonso megkezdte a tesztelést a „varázslatra”

A McLaren egyik része az F1-es Kínai Nagydíjra ment, egy másik azonban ellentétes irányba tartó repülőre ült fel. Fernando Alonso már az Indianapolis 500-ra készül, és a tripla koronánál is többről álmodik.

részletek

F1-Archív: Hamilton bocsánatot kér Whitingtól

A McLaren britje a hazugságbalhét bánta meg, Villeneuve szerint az F1-es pilóták befoghatnák, Schumacher a legbefolyásosabb 100 között, Kubica a lengyel tragédiát gyászolja: 2000 óta ezek voltak április 10. hírei.

részletek

Vandoorne: A McLaren megrágott, majd kiköpött

A belga versenyzőnek nincs semmi problémája a Formula-1-gyel, ő úgy érzi, inkább a McLaren törte ketté a karrierjét, hiszen Alonso mellett kizárólag másodhegedűsként gondoltak rá.

részletek

Hakkinen: A McLaren a legjobb úton jár

Bár a megbízhatóság még nem a legtökéletesebb, Mika Hakkinen úgy érzi, egykori munkaadója az elmúlt évek szenvedése után végre jó útra lépett, leginkább a csapatvezetésnek köszönhetően.

részletek

Norris fellélegezhet, már bizonyított

A Formula-1-ben egy fiatal tehetség sem ülhet nyugodtan a babérjain, a bemutatkozás pedig különösen nagy nyomással jár. Lando Norris azonban máris bizonyított, némileg megnyugodhat.

részletek

Alonso: Ha Sainz nyer, visszatérek

A kétszeres világbajnok spanyol nem zárja ki a Formula-1-be való visszatérést, de egyelőre a közvetlenül előtte álló feladatokra összpontosít. Ezúttal a tavalyinál hamarabb döntene a jövő évről.

részletek

Coulthard: Így térhet vissza Alonso

Fernando Alonso aktívan részt vett a héten a bahreini tesztelésen, de most az Indy 500 lebeg a szeme előtt. David Coulthard azonban biztos benne, hogy megfelelő esetben a spanyol visszatérne.

részletek
Olvastad már?