Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

McLaren

Gene: Pár futam múlva magához tér Sainz

A Renault háza táján 2018-ban úgy néz ki, Nico Hülkenberg tűnik erősebbnek, de Marc Gene szerint Carlos Sainz is javulni fog a továbbiakban. Gene a McLaren teljesítményét is értékelte.

részletek

Vandoorne már majdnem tud olyanokat, mint Alonso

Második teljes F1-es szezonjának kezdetén Stoffel Vandoorne-nak még mindig meggyűlik a baja Fernando Alonso csapaton belüli legyőzésével, de határozottan érzi, hogy elsajátította a kétszeres bajnok néhány fortélyát.

részletek

Alonso: Tudjuk, hogy hol vannak a határaink

A McLaren spanyol F1-es pilótája szerint tudják, hogy hol kell fejleszteni a csomagot, de Bakuban nem számítanak nagy változásra a teljesítményüket illetően - persze azért megtesznek mindent.

részletek

Parkolópályára kerülhet a McLaren reménysége

Lando Norris nem számol azzal, hogy 2019-ben bekerül az F1-be és ha idén megnyerné az F2-es bajnokságot, akkor jövőre abban sem vehetne részt - szerinte viszont aggódni lehet majd később is.

részletek

Az FIA javítana a kiállások problémáin

2018-ra jellemző, hogy nem zökkenőmentesen zajlanak a bokszkiállások: ennek például a két Haas és Kimi Raikkönen is megitta a levét. Whiting elmondta, azon dolgoznak, hogy javítsanak a helyzeten.

részletek

Így szól az új utcai McLaren-kipufogó

Ha valaki szeretné, bő ötezer euróért ilyen muzsikát vehet - már persze akkor, ha McLarennel autózik a mindennapokon.

részletek

Csalódottak a Renault-nál a topcsapatok miatt

Az enstone-iek folyamatosan fejlődnek és már a középmezőny elején járnak, de a hátrányuk nem csökkent a Mercedes-Ferrari-Red Bull trióhoz képest, sőt, inkább tovább nőtt a szakadék.

részletek

Alonso távozását pedzegetik Spanyolországban

Lando Norris jön, Fernando Alonso megy, állítja egy spanyol lap. Amennyiben ez megtörténik, a kétszeres bajnok nagy eséllyel az F1-től is búcsút vesz.

részletek

Barcelonában érkezik meg a 2018-as McLaren

Nem tévedés: Eric Boullier kijelentette, eddig nem láttuk a valódi idei McLaren-Renault-t, csupán a tavalyi gép fejlesztett változatát. A csapat számos hét késésben van ütemtervéhez képest.

részletek

Hamilton végül győztesnek érezheti magát a Kínai Nagydíj után

Összeszedtük a Kínai Nagydíj győzteseit és veszteseit - Ricciardo, Alonso, Hülkenberg az egyik, Vettel, Verstappen és Bottas a másik oldalon emelhető ki. Hamilton mindkét helyre beférhet, de nálunk inkább győztes.

részletek

Alonsót a Red Bull győzelme motiválja

Már ha lehet még tovább fokozni a spanyolban a lelkesedést. Azt állítja, hogy ha más csapat képes Renault-erőforrással futamot nyerni, akkor a McLaren előtt sem lehet semmilyen kifogás.

részletek

Alonso örömmel meséli, hogy megelőzött egy Ferrarit

A szezon harmadik futamát is pontszerzéssel zárta Fernando Alonso, de a Kínai Nagydíj ezzel együtt is csak tovább nyomatékosította a McLaren hiányosságait. A spanyol élvezte a Sebastian Vettel elleni csatát, még ha az nem is volt igazságos.

részletek
Olvastad már?