Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 26. kedd

Mazda

30. jubileumi Mazda MX-5 modell Chicago-ban

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a 2019-es Chicago-i Autószalonon tartja a 30. jubileumi Mazda MX-5 modell világpremierjét. A kiállítás 2019. február 9-én nyitja meg kapuit a nagyközönség számára. A Mazda MX-5-öt 1989-ben Chicago-ban mutatták be először, és hogy a gyár a kerek évfordulót méltón megünnepelje, egy limitált szériát bocsát ki, hogy különlegességet kínáljon a modell rajongóinak világszerte, akik ebben a három évtizedben a modell páratlan sikertörténetét támogatták.

részletek

Bemutatták a vadonatúj Mazda3-at

Leleplezték Los Angeles-ben a vadonatúj Mazda3-at. A teljesen áttervezett globális modell jövőre lép piacra – Észak-Amerikában elsőként – 2019 első hónapjaiban.

részletek

Világpremier: Érkezik a vadonatúj Mazda3

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a vadonatúj Mazda3 világpremierjét a november 30-tól december 9-ig tartó Los Angeles Autókiállításon tartja.

részletek

A Mazda bolygódugattyús motorja hatótávnövelőként tér vissza

A Mazda 2020-ban fogja bevezetni első elektromos hajtásláncú személyautóit, a ”Fenntartható Zoom-Zoom 2030” program égisze alatt.

részletek

2018-as CX-3 világpremier New York-ban

A Mazda B-SUV szegmensbe tartozó modellje érettebb KOD dizájnt, frissített SKYACTIV-motorokat és továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE rendszert mutat.

részletek

Ötcsillagos Mazda-show Genfben

A Mazda stand lesz a jövő hónapban az egyik legtöbb újdonságot felvonultató hely a 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon. A stand középpontjában a 2018-as Mazda6 áll majd, a Sportkombi változat világ-, a Sedan karosszéria európai premierjét láthatjuk. Az új modell mellett kiállítják a tavaly októberben bemutatkozott VISION COUPE és KAI CONCEPT tanulmányautókat, valamint megjelenik a Mazda forradalmi újdonsága, a SKYACTIV-X következő generációs benzinmotor is.

részletek

Kai és Vision Coupe - Két új Mazda bukkant fel Tokióban

A mai napon a Mazda két tanulmányautót leplezett le a 2017-es Tokiói Autószalon keretében. Az egyik – melynek ez a világpremierje – a KAI koncepció, egy kompakt Sport modell, amely a díjnyertes japán autógyártó új termékgenerációjának hírnöke. A másik a VISION COUPE, amely tegnap este debütált a „Mazda Design Éjszaka 2017” elnevezésű, szalon előtti rendezvényén.

részletek

Mazda: Dupla premier Tokióban!

A Mazda Motor Corporation két tanulmányautót mutat be a 2017-es Tokiói Autószalonon: az egyik a márka következő termékgenerációjának hírnöke, a másik pedig a Mazdák jövőbeni formanyelvét testesíti meg. A gyár megjeleníti új erőforrását, a SKYACTIV-X benzinmotort is. A kiállítás a sajtónapokat követően (október 25-26.) október 28-tól november 5-ig látogatható a nagyközönség számára.

részletek

Menetpróba - Sportos és csendes a Mazda CX–5

A címben feltűntetett két jelző mellett még jól is vezethető az új CX–5, ráadásul a formája pont ugyanazt a különleges dizájnt hozza, mint a 6–os vagy a 3-as. Az ellenállhatatlan vonalú Mazda SUV csúcskivitelét teszteltük.

részletek

Csodás motorhangok Le Mans-ból

A Le Mans-i 24 órás hosszú történelmében egészen fantasztikusan szóló erőforrásokkal jelentkeztek a gyártók – a rajongók nagy örömére. Aki szereti a szuper motorhangokat, azoknak erősen ajánlott!

részletek

Ötvenéves a Wankel-motoros Mazda Cosmo

Fontos pillanat volt az autózás történetében, amikor pontosan 50 éve, a Mazda bemutatta a Wankel-motoros Mazda Cosmo Sport modellt. A stílusos kétüléses egy olyan innovációs hagyomány kezdetét jelentette, amely a mai napig él a Mazdánál: a cél egyedi műszaki megoldásokkal különleges vezetési élményt adó és motorsportsikereket eredményező autók gyártása.

részletek

Dizájn díjat nyert a Mazda KODO

A Shiseido parfüm és kozmetikai márka által fejlesztett „SOUL of MOTION” illat, amely a Mazda KODO – A mozgás lelke formanyelvet hivatott szimbolizálni, arany iF Design díjat nyert a csomagolás kategóriában.

részletek
Olvastad már?