Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Massa

Massa tudja, hova nem menne

Felipe Massa 2017 végén most már végleg visszavonult a Formula-1-ből. Mindenképpen szeretne még versenyezni, most pedig azt is megtudhattuk, hogy hova nem menne semmiképpen.

részletek

Massa: Sokkal agresszívabb a 2018-as Williams

A grove-i alakulat 2017-ben ismét meg tudta szerezni a konstruktőri ötödik pozíciót. A következő szezonban ennél többet szeretnének, és Massa szerint minden adott egy jobb eredményhez.

részletek

Van, aki szerint a Mercedesnél is lesz csapatsorrend

Toto Wolff gárdája eddig teljesen egyenlően kezelte F1-es pilótáit, Hamiltont és Bottast. Felipe Massa szerint ennek idén vége, és a Ferrari mintájára egyiküket ők is beállítják vízhordónak.

részletek

Mérnöke szerint Massa a csúcson hagyta abba

A Williams teljesítményért felelős főmérnöke úgy véli, a visszavonuló F1-es még idén is remek formát nyújtott. A hosszú éveken keresztül a brazil mellett dolgozó szakembernek hiányozni fog a pilóta.

részletek

Nem feledkeztek meg Schumacherről

2013 óta december 29-e sajnálatos módon mindenkiből rossz érzéseket csal elő Michael Schumacher borzalmas síbalesete miatt. Négy év után sem feledkeztek meg a bajnokról.

részletek

Massa: A baleset óta jobban szeretem az életem

Az F1-es karrierjének hátat fordító Felipe Massa a Formula-1 hivatalos oldalának összegezte élményeit az elmúlt másfél évtizedből, kiemelve néhány kulcsfontosságú pillanatot, például a balesetét vagy az első győzelmét.

részletek

Massa szerint végre nem kell úgy vezetni, „mint egy nagymama”

Felipe Massa több nagy változásnak is szemtanúja volt az F1 modern történetében, és évek óta először érzi azt, hogy újra élvezetes vezetni. Elárulta, pontosan mi tetszik neki az idei autókban.

részletek

Massa nagyon is elégedett karrierjével

Újabb nagy névtől búcsúzunk el idén a Formula-1-ben, Felipe Massa tizenöt évnyi versenyzés után távozik a száguldó cirkuszból, de kicsit sem rossz szájízzel. Hogyan érzi ezt belülről az érintett?

részletek

Ezért döntött a visszavonulás mellett Massa

Paddy Lowe szerint a brazil sokáig esélyes volt a Williams ülésére, a pilóta azonban végül maga határozott úgy, hogy távozik az F1-ből. A technikai igazgató elismeréssel beszélt a versenyzőről.

részletek

Massát elszomorítja a gokartversenyen kitört verekedés

Az F1-ből az Abu Dhabi Nagydíjon visszavonult pilóta csapata a kizárás sorsára jutott a brazíliai 500 mérföldes gokartversenyen, miután egyik társa verekedésbe keveredett a pályán.

részletek

Ettől javult fel Stroll teljesítménye

Az év elején lesajnált Lance Stroll a várakozásoknak megfelelően, bukdácsolva kezdte pályafutását, ám az év közepétől szépen felzárkózott. A pozitív változás okait ecsetelte a kanadai.

részletek

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek
Olvastad már?