Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Massa

F1-Archív: Vettelt már 2008-ban kereste a Ferrari

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

részletek

Wehrleiné a pole Mexikóvárosban

A Formula-E újonca, Pascal Wehrlein szerezte meg a pole-pozíciót a Mexikóváros ePrix-n, a Formula-E negyedik versenyhétvégéjén. Felipe Massa harmadik, Sam Bird csak huszonkettedik lett.

részletek

Főnöke nem kételkedik Massában

Annak ellenére, hogy Felipe Massa kifejezetten gyengén kezdte első Formula-E-szezonját, a csapatfőnök Susie Wolff szerint továbbra sem szabad lebecsülni a brazilt.

részletek

Massa felfedte a Ferrari legnagyobb gyengéjét

Felipe Massa szerint a Ferrari sikertelensége egyértelműen a csapat félelmen alapuló vezetésének köszönhető, ezért nagy pozitívum az új csapatfőnök, Mattia Binotto beiktatása.

részletek

Massának nem hiányzik a Formula-1

Felipe Massa 2017 végén vonult vissza a száguldó cirkuszból, de egyáltalán nem hiányzik neki a közeg. Most a Formula-E-ben próbál szerencsét, de nem mondható egyelőre, hogy sikeres lenne.

részletek

Massának nem könnyű az új munkahelyén

Az egykori F1-es versenyző év végén újoncként csatlakozott a Formula-E sorozatához, amelyben számtalan új dologhoz kell hozzászoknia, és a városi pályák ezek közül csak egyet jelentenek.

részletek

F1-Archív: Barrichello nem lesz másodhegedűs

Massa a csúcson hagyta abba, javult Schumacher állapota, megkezdődtek a munkálatok Austinban, Kubicát csak a vb-cím érdekli – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 31-i híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Alonso még Schumachernél is jobb

Véget ért az F1 „nagymama-korszaka”, Vietnám nem akar futamot rendezni, Schumacher mercedesesként is imádja a Ferrarit – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 25-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Massa és Vandoorne sem ilyen kezdésre vágyott a Formula-E-ben

Két ex-F1-es újonc is szerepelt a Formula-E szezonnyitóján: Felipe Massa jól versenyzett, de megbüntették, Stoffel Vandoorne pedig erős rajthelyről csúszott a mezőny végére.

részletek

Indul a Formula-E legjobban várt szezonja

A debütáló Felipe Massa szerint rendkívül nehéz a Rijád külvárosában kialakított új pálya, amelyen szombaton futja ötödik szezonja első versenyét a Formula-E. Ja, és már megint esik az eső egy sivatagi versenyhétvégén.

részletek

F1-Archív: A Ferrari-elnök leszólta Massát

Először kapta meg a BBC rangos díját Hamilton, Webber még nem akar visszavonulni, a Ferrari nem áll Schumacher Mercedes-szerződésének útjába, szuperszámítógép a BMW-Saubernél. Ezek voltak december 14. hírei 2000 óta.

részletek

Massa a Formula-E-t dicséri az F1-gyel szemben

A 37 éves újonc azt emelte ki, mennyi különböző versenyző nyerhet futamokat és bajnoki címet új szériájában – reméli, hogy ő is közöttük lesz, ugyanis Szaúd-Arábiában nagyon sokat kell még tanulnia.

részletek
Olvastad már?