Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 20. hétfő

Massa

Massa felhívást intézett a brazilok felé

Felipe Massa távozásával jövőre nem lesz brazil versenyző az F1-ben, ilyenre pedig évtizedek óta nem volt példa - a Williams utolsó futamára készülő pilótája szerint itt az ideje orvosolni a problémát.

részletek

Massa megnevezte legnagyobb ellenfeleit – Raikkönen nélkül

Karrierje utolsó F1-es futamához közeledve a brazil is mérlegre teszi az elmúlt éveket, egyik legutóbbi nyilatkozatában pedig azokat a pilótákat nevesítette, akiket legkeményebb ellenfeleinek tartott.

részletek

Fittipaldi lehet a következő brazil F1-es

Felipe Massa visszavonulása után hosszú évtizedek óta először brazil pilóta nélkül marad a Formula-1. Emerson Fittipaldi unokája azonban már ugrásra készen áll. Vajon ő lesz a következő?

részletek

Massa távozása Schumacher szemszögéből

Felipe Massa végleges visszavonulása olyan vetületből is érdekes, hogy távozik az utolsó olyan pilóta is, aki valaha a hétszeres világbajnok csapattársa volt a Formula-1-ben. Ki hogyan fejezte be?

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek

Massából képviselő lehet a visszavonulás után

A versenyző hazáját, Brazíliát képviselheti az FIA világtanácsában: az ország jelenlegi küldöttje is félreállna, ha a 11-szeres nagydíjgyőztes elvállalná a tisztséget.

részletek

Veszélyben lehet a Brazil Nagydíj

Rendszeres rablások, pénzügyi akadályok, jövőre brazil pilóta nélküli mezőny. A súlyos problémákkal küzdő Interlagos is témája lesz a Motorsport Világtanács decemberi ülésének.

részletek

Vandoorne: Alonso nem a mentorom

Stoffel Vandoorne, a McLaren idén még nagyrészt újonc versenyzője szerint nincs szüksége Fernando Alonso segítségére a Formula-1-ben. Saját erejéből javult ennyit a teljesítménye.

részletek

A Honda csalódott, hogy Alonso nem előzött

A Brazil Nagydíjon nagyon erősen látszott a Honda-motor végsebességbeli lemaradása, Fernando Alonso emiatt képtelen volt Massát megelőzni, ez a japánokat is csalódással tölti el.

részletek

Alonso ismét odaszólt a Hondának

A spanyol pilóta mellett a futam elején elment Felipe Massa, és ez perdöntő volt kettejük csatájában. Alonso nyitott DRS-sel sem tudott elmenni a Williams mellett, és ez már sok a spanyolnak.

részletek

Massa: Ezt a versenyt sosem felejtem el

Felipe Massa utolsó hazai futamán fantasztikusat ment: végig Fernando Alonsóval csatázott a Brazil Nagydíjon, és végül sikerült a spanyol előtt maradnia, és a hetedik pozícióban végeznie.

részletek

Vettel és Bottas is érzi, a rajton múlott a siker

Sebastian Vettel a dobogón mondott köszönetet a Ferrarinak, hogy a nehéz hetek után újra talpra állt a csapat. Bottas a rajt miatt csalódott, Massa pedig a pódiumon állva búcsúzott el.

részletek
Olvastad már?