Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Massa

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek

Massának nagyon kevés lehetősége maradt 2018-ra

A brazil pilóta jövője egyelőre még nem tisztázódott, de az idő múlásával szóba jöhető ülésből is egyre kevesebb van az F1-ben. Vajon idén valóban búcsúzik a sokak által kedvelt Sao Paulo-i?

részletek

Nagyon jó lehet a Williams 2018-as autója

A Williams-Mercedes egyre lejjebb csúszik az erősorrendben idén, ám Felipe Massa figyelmeztet, hogy a jövő évi versenyautó merőben új ötletekkel áll majd elő és újra fejlődni fognak. Érzi a jótékony változást az istállónál.

részletek

Sajtó: Kubica tesztelhet a Williamsnél

Aki Robert Kubica visszatérésében reménykedik, annak jó hír, hogy a Williams a jelek szerint erősen számításba veszi a lengyel pilótát, elsőként egy privát tesztelés következhet. Rosberg elkezdte a munkát?

részletek

Massából McLaren-rajongó lett

Felipe Massa negyedik éve a Williams versenyzője, most azonban teljes szíve a McLarenért dobog. Miért lett hirtelen Szingapúrban a wokingiak szurkolója a rutinos brazil?

részletek

Massa túlkormányzottságra panaszkodott

Ez volt a legfőbb oka annak, hogy a brazil ismét a mezőny végéről kénytelen elrajtolni a futamon. Csapattársa, Lance Stroll sem találta a helyét az időmérőn, így nehéz verseny vár rájuk vasárnap.

részletek

Massa beszélt 2018-as terveiről

Felipe Massa egyszer már elköszönt a tavalyi szezon végén, végül azonban Nico Rosberg váratlan visszavonulása után újra visszacsábította a Williams. Most megosztotta jövő évi elképzeléseit.

részletek

Kubica visszatérése csak reklámfogás volt?

Robert Kubica szolgáltatta a nyári hónapokban a szenzációt, ugyanis háromszor is tesztelt a Renault színeiben. A spekulációk szerint csak PR-fogás volt a lengyel tesztelése, de ez valóban így van?

részletek

A Williams kivárja Massa döntését

Jelenleg fontosabb dolgok is vannak a csapatnál, hiszen ádáz csata folyik a konstruktőri bajnokság ötödik pozíciójáért. A Williams szeretné megtartani ezt a helyet, melyre igen sok a jelentkező.

részletek

Adjunk több lehetőséget a fiataloknak!

A Formula-1 vezérkara olyan lehetőségeket vizsgál, melyek segítségével egyenletesebbé tennék az F1-be tartó pilóták útját.

részletek

Retro - Perez szárnyalt, a Toro Rosso repült Monzában

A futamról futamra meglepetéseket hozó 2012-es évad az Olasz Nagydíjon sem hazudtolta meg magát: esélyesek bukása, meglepetésember a dobogón, izgalmas csaták, melyek következtében egyre szorosabbá vált a világbajnokság.

részletek

A Williams ijesztőnek találta pilótái küzdelmét

Lance Stroll és Felipe Massa az F1-es Olasz Nagydíj utolsó köreiben közelharcot vívott egymással - stresszes pillanatokat okozva a várandós Claire Williamsnek.

részletek
Olvastad már?