Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Massa

Tavalyi körétől is lassabb az idei Williams

Bahrein után a kínai F1-es hétvégén is elmarad tavalyi formájától a Williams csapata. A gyorsabb autóban Szergej Szirotkin is tizedekre van Felipe Massa korábbi időmérős köridejétől.

részletek

Lowe: Strollon múlik, hogy jobb pilóta legyen

A csapat technikai igazgatója, Paddy Lowe kíváncsian várja, hogyan fejlődik majd Lance Stroll pilótaként Felipe Massa nélkül, aki megfelelő mérce volt a kanadai számára.

részletek

Ők Ricciardo legjobb barátai az F1-ben

Bár a száguldó cirkuszban nehéz szoros kapcsolatot kialakítani a pilótáknak egymás között, a Red Bull ausztrálja mégis meg tudott nevezni pár versenyzőt, akikkel remek viszonyt ápol.

részletek

Chevrolet-reklámban vagánykodik Felipe Massa

A most már valószínűleg végleg visszavonult brazil F1-es nem vesztegette az idejét: az egyperces videóban az interlagosi versenypályán méri össze tudását egy bevásárlás után.

részletek

Miért száll ki a Martini az F1-ből?

Évek óta rengeteg pénzt hoz a Williams istállónak a neves italgyártó, ám emiatt a grove-i csapatnak figyelnie kellett a versenyzők életkorára. Jött a két fiatal, a Martini ezért lép le év végén?

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Amikor a pilótáknak elszáll az agya

A Formula-1 történetében nem egyedi eset, hogy egy pilóta annyira megharagszik társára, hogy a középső ujjával jelzi neki véleményét. Schumacher, Raikkönen, Coulthard és Massa is megtette.

részletek

A halo sem védte volna meg Massát

Az autósport mindig is magában hordozta a veszélyt, ez a kötelező fejvédelem bevezetése után is így marad. Ugyan sokat javít a biztonságon, de természetesen 100%-os védelem nem létezik.

részletek

Stroll idén még nagyobbat villantana

Közeledünk a 2018-as, téli teszteléshez, ez a pilótákat izgalommal tölti el. Lance Stroll saját magától és a Williamstől is többet vár, miután a tavalyi esztendőben rengeteget tanult.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Stroll nem kapott útmutatást Massától

Sokan úgy gondolják, a rutinos F1-es egyfajta mentorszerepet töltött be tavaly az ifjú kanadai mellett, ám utóbbi szerint szó sem volt ilyesmiről. A Williams pilótája Robert Kubicáról is beszélt.

részletek

Amikor a brazil himnusz volt a sláger

Felipe Massa visszavonulásával nem maradt brazil pilóta a Formula-1-ben. Nagyon rég játszották a brazil himnuszt a dobogón, pedig Ayrton Senna idején egyszer elképesztő sorozatot láthattunk.

részletek
Olvastad már?