Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Marko

Marko: Wolff pofára fog esni Ricciardóval

A hétvégi futamgyőztes körül kering az F1-es pilótapiac: az olasz sajtó a Ferrarinál akarja látni, Toto Wolff Mercedes-főnök célozgat, a Red Bull tanácsadója Wolffot figyelmezteti, egy ex-F1-es pedig megbotránkoztató elmélettel áll elő.

részletek

Red Bull: Verstappen eldobott egy győzelmet

A győztes istálló tanácsadója, Helmut Marko ritkán kertel: most sem takargatta, hogy Max Verstappen nagy hibát követett el. Elárulta, miről beszélt a futam után a pilótával.

részletek

Marko: Nem a Honda miatt volt lassú a McLaren

A Renault motoros csapatok közül idén is kiemelkedik a Red Bull, és úgy tűnik, hogy egy picivel a gyári istálló is a McLaren előtt jár. Helmut Marko ezt a wokingiak nem túl jó vázával magyarázza.

részletek

Egyre közelebb a Red Bull-Honda megállapodás

A Milton Keynes-i F1-es alakulat egyik pilótája és tanácsadója is úgy vélekedik, hogy a Toro Rosso ígéretes formája komolyan növelte az esélyét annak, hogy 2019-ben már japán erőforrásokkal álljanak rajthoz.

részletek

Jót tehet Bahrein Gasly karrierjének

Kétségtelen, hogy egy ilyen hétvége után sokan felfigyelhettek a fiatal francia versenyzőre: egy negyedik pozíciót gyűjtött be a Toro Rosso-Hondával, aminek az előnyeire is felhívta a figyelmet.

részletek

A Mercedes ballépése miatt követel Hamilton nagyobb fizetést?

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko megszellőztette, mi áll Lewis Hamilton elhúzódó szerződéshosszabbítása mögött. Elmondta, a Mercedes megkörnyékezte Vettelt és Verstappent, amit nem kellett volna.

részletek

Marko: Soha nem akartam rosszat Webbernek

A Red Bull F1-es tanácsadójáról sokszor mondták, hogy az évtized első felében Sebastian Vettelt előnyben részesítette ausztrál társával szemben – az osztrák szakember most tisztázta a félreértéseket.

részletek

Több csapat a motorbefagyasztás mellett érvel

Kampányba kezdtek a renault-s csapatok – a Red Bull és a gyári istálló is a motorfejlesztések befagyasztásával tartaná kordában az F1 költségeit, amíg el nem készülnek a 2021-es erőforrások.

részletek

Bahreinben lehull a lepel az F1 jövőjéről

Egy fontos találkozó vár a csapatokra a szezon második versenyhétvégéjén: a Liberty ekkor fogja a jövőre vonatkozó tervezetét bemutatni, fókuszban a nagy változásokat hozó 2021-es szezonnal.

részletek

Red Bull: Évekig maradhat a Mercedes fölénye

A címvédő gárda mindenkit alaposan elvert az időmérő edzésen. A versenyen nem látszott nagy különbség, de Dr. Helmut Marko attól tart, hogy a Mercedes fölénye még évekig kitart az erőforrás miatt.

részletek

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek

Verstappen második Vettelként tekint magára

Nem nehéz párhuzamokat találni a Red Bull egykori és jelenlegi üdvöskéje között - a húsz éves holland arra törekszik, hogy ugyanolyan sikerszéria fűződjön a nevéhez, mint elődjéhez.

részletek
Olvastad már?