Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 21. vasárnap

Marko

Markót feldühítették Vettel hibái

Dr. Helmut Marko a Ferrari néhány döntésével sem ért egyet, szerinte innen már a hibátlanság is nagyon kevés lesz Vetteltől ahhoz, hogy legyen még esélye az idei vb-címre.

részletek

Red Bull: Japánt megrengeti, ha jönnek a sikerek

Az energiaitalos istálló vezetősége alig várja, hogy kihajítsa a Renault-erőforrást és a Honda gyári támogatásával guruljon pályára. Helmut Marko szerint a sikerek óriási hatással lesznek Japánra.

részletek

Több, mint 50 lóerőt javult a Honda

A Toro Rosso mellett a Red Bull főtanácsadója is nagy örömmel fogadta a Honda-erőforrás jelentős fejlődését. Most először a pontos számot is tudhatjuk, de még mindig bőven van hova javulni.

részletek

Marko: Egyedül Verstappen van Hamilton szintjén

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint Verstappen megmutatta a klasszisát Oroszországban, és úgy gondolja, ő az egyetlen pilóta a mezőnyből, aki Hamilton szintjén van.

részletek

Ocon kiköthet a Toro Rossóban, ha...

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta Oroszországban, hogy nem zárkóznak el Esteban Ocon megszerzésétől 2019-re, de ennek volna egy elég komoly feltétele. Másként aligha jut hely a franciának.

részletek

A Red Bull már 2019-cel és a Hondával törődik

Dr. Helmut Marko szerint el kell fogadniuk, hogy idén kikaptak, a következő szezontól viszont sokat várnak: nagyon bíznak a Hondában és abban, hogy újra az F1-es világbajnoki címért küzdhetnek.

részletek

Marko: Vandoorne nem elég gyors az F1-hez

Éppen ezért nem is fogják leigazolni a Toro Rossóhoz a McLarentől elküldött belga F1-es pilótát. Toto Wolff ugyanakkor pozitívabban beszélt róla, s nem kizárt, hogy a Mercedes dob majd mentőövet neki.

részletek

Kik szerepelnek a Toro Rosso „hosszú listáján”?

Danyiil Kvjat visszatérésének bejelentése után adódik a kérdés, ki lesz az orosz jövő évi csapattársa: Helmut Marko, a Red Bull tanácsadó több esélyest is felsorolt, néhány nevet azonban ki is zárt.

részletek

Oroszországban tesz pilótabejelentést a Toro Rosso

Az időzítés nem véletlenül gyanús: sajtóhírek szerint Danyiil Kvjat Monzában már aláírta szerződését korábbi csapatához. Kvjat, Kubica vagy Giovinazzi egyike lesz a csapat versenyzője – mondta Helmut Marko.

részletek

Buemi cáfolta, hogy visszatérne

A hét elején erősen tartotta magát az a hír, hogy Sebastien Buemi az egyik fő esélyes a Toro Rosso egyik ülésére 2019-ben. Most azonban az istálló és a pilóta is cáfolta ezt, bár nem zárta ki.

részletek

A Red Bull nem számol Schumacherrel

A napokban merült fel a hír, hogy a Toro Rosso egy váratlan húzással az F3-ban szárnyaló Mick Schumachert szerződtetné már a jövő évre. A bikák főtanácsadója szerint azonban erről nincs szó.

részletek

Erősödnek Buemi esélyei a visszatérésre

A Toro Rossónak számos jelöltje van az anyacsapathoz távozó Pierre Gasly pótlására, közülük az egyik legnagyobb név Sebastien Buemi. Lehetséges visszatérését az istálló főnöke sem cáfolta.

részletek
Olvastad már?