Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Marko

Verstappen drágább, mint egy focista

A holland pilótát semmi pénzért nem adja a Red Bull, sem a Ferrarinak, sem más csapatnak, ő maga pedig nagyszerűnek érzi, hogy ennyit ér az energiaitalos F1-es istálló számára.

részletek

Red Bull: Ne harapj a téged etető kézbe!

Carlos Sainz az egész Red Bull-vezérkar rosszallását kiváltotta azzal az elszólásával, hogy jövőre már nem akar a Toro Rossónál versenyezni, ha a nagycsapatnál nem jut lehetőséghez. Most megérkezett az energiaitalosok F1-es programját felügyelő Helmut Marko válasza is.

részletek

Jos Verstappen: Ne találjanak ki sztorikat rólunk!

Közeleg a nyár közepe, közeleg az átigazolási szezon, de ezt szokás szerint most is megelőzik az átigazolási pletykák. Max Verstappen idei kálváriáját látva felmerült, hogy apja már a kiutat keresi számára a Red Bulltól, a holland viszont most cáfol.

részletek

A Red Bull is Vettel mellé állt

Egyre többen vannak azok, akik nem Sebastian Vettelt, hanem elsősorban Lewis Hamiltont hibáztatják az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon történtek miatt.

részletek

A Red Bull hamarosan önerőből is nyer majd?

Daniel Ricciardo révén első idei F1-es diadalát aratta Bakuban a Milton Keynes-i istálló, melynek tanácsadója biztosra veszi, hogy nemsokára az ellenfelek balszerencséje nélkül is odaérhetnek a dobogó tetejére.

részletek

Verstappen és Ricciardo akkor se mehet sehova, ha akar

Helmut Marko határozottan állítja, a Red Bull három pilótája ki fog maradni az év végi átigazolási buliból: olyan szerződések kötik le őket, melyeket csak a csapat bonthat fel.

részletek

Hamarosan jön a várt új Renault-erőforrás

A téli tesztek óta tudja a Renault, hogy motorjai elmaradnak a Ferrari-Mercedes párostól, egyedül csak a Hondánál erősebbek. A frissítés késett, de úgy fest, megvan a bevetés dátuma.

részletek

Így még senki sem írta le a Red Bull fiatal pilótáit

Tény, hogy az energiaitalosok támogatottjai talán Pierre Gaslyt kivéve messze állnak az F1-től, de meglepő éppen annak a szájából hallani kritikát, aki konkrétan azért felelős, hogy a legjobb pilótákat találja meg a Red Bull számára.

részletek

„A motorszabály romba dönti a McLarent”

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója továbbra is új formulát sürget, kiszállásuk lehetőségével riasztgatva. A rivális McLarent és Hondát említette példaként, akik a V6 kudarcát bizonyítják.

részletek

Láthatjuk-e a Red Bullt Le Mans-ban?

Autósportos berkekben köztudott, hogy kevés nagyobb kihívás van egy Le Mans-i projekt megvalósításánál - szinte nincs is olyan sorozat, ahol a Red Bull ne vállalna valamilyen szerepet, ezért joggal adja magát a kérdés, hogy az elmúlt évtized egyik legsikeresebb F1-es istállója vajon kacérkodik-e a 24 órás gondolatával?

részletek

Nem szívlelik a Red Bullnál Sainz apját?

Helmut Marko legalábbis úgy nyilatkozott: jót tenne az ifjú pilóta karrierjének, ha Sainz Sr. nagyobb távolságot tartana. Arról is beszélt, hogy egyes átigazolási pletykákat is az apa generálja.

részletek

Újra kiszállással fenyegetőzik a Red Bull

Az osztrák istálló a közelmúltban többször kijelentette már, hogy ha nem lesznek megfelelőek a körülmények az F1-ben, búcsúzni fognak - tanácsadójuk most ismét feldobta a fenyegetőzős labdát.

részletek
Olvastad már?