Marko - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Marko

A Red Bull feláldozza fiókcsapatát

Jövőre az energiaitalos istálló is Honda-erőforrásokra vált, lecserélve a szintén problémás Renault-t. A japánok engedélyt kaptak, hogy szabadon kísérletezzenek idén, akár büntetések árán is.

részletek

Nem engedik a Red Bull védencét tesztelni

Helmut Marko tolja előre a juniorprogram balhés múltú tagját, a Hungaroringen ültetné először F1-es autóba. Az FIA azonban megálljt parancsolt: a szabály az szabály.

részletek

Marko: A Hondával a Ferrari szintjén lehetünk

Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint jövőre a Honda-motorral a Ferrari szintjén lesznek, mivel a karosszéria most is tökéletes, viszont nagyobb lesz a motorerő.

részletek

Red Bull: Stabil Verstappenre van szükségünk

Kétségtelen tény, hogy az elmúlt versenyeken Max Verstappen teljesítményén javulás látszik. A Francia Nagydíjon először állhatott két egymást követő versenyen dobogón Red Bull-pilóta.

részletek

Elfogytak Ricciardo lehetőségei - marad a Red Bullnál?

Aligha így képzelte el a lehetőségeit az ausztrál F1-es pilóta, június végére odáig jutottunk, hogy gyakorlatilag nincs más opciója, csak a Red Bull - így viszont nincs jó alkupozícióban...

részletek

Távozik, vagy marad Newey?

A Red Bull korábbi világbajnoki címeinek egyik fő letéteményese, Adrian Newey a híresztelések szerint a Renault gyári istállójához igazol. A sztártervező most érdemben is reagált a pletykákra.

részletek

Sajtó: A McLaren megszerezné Ricciardót

Sajtóértesülések szerint nagyon komoly ajánlatot tett a McLaren az idén kiválóan versenyző Daniel Ricciardónak. Feltételezések szerint Fernando Alonso távozik a Formula-1-ből.

részletek

A Renault miatt kellett hamarabb döntenie a Red Bullnak

Az energiaitalos csapat az Osztrák Nagydíjra ígérte nagy bejelentését, ehelyett már a francia verseny előtt közzétette a megállapodást a Hondával. A háttérben a Renault újabb ultimátuma állt.

részletek

Marko beszólt a Mercedesnek

A Formula-1-ben várhatóan bevezetésre kerülő, új szabályok azt a célt szolgálják, hogy csökkenjenek a csapatok közti különbségek. A Red Bull már alig várja, hogy megszűnjön a dominancia.

részletek

Fordulat Hartley ügyében

Fernando Alonso mellett Brendon Hartley jövője is hetek óta rendszeresen téma a sajtóban. Mindenki biztosra vette az új-zélandi menesztését, ám a jelek szerint fordulat történt és maradhat.

részletek

A Red Bull reakciója az ultimátumra

Bár a Renault azt nyilatkozta, hogy elfogyott a türelme és nem vár a bikák válaszára Ausztriáig, a Red Bullt a legkevésbé sem izgatja a francia gyártó ultimátuma, végigviszik az analizálási programot.

részletek

Már csak egy mozaik hiányzik a Red Bullnak

Rengeteg információt szerzett az energiaitalos istálló a Renault és a Honda erőforrásairól Kanadában. Bár még egy fontos teszthétvégét szán az adatgyűjtésre, mielőtt végleg dönt. Honda vagy Renault?

részletek
Olvastad már?