Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Marko

Tisztelik egymást a Red Bull versenyzői

Max Verstappen idén magasabb fokozatra kapcsolt és kihívás elé állította Daniel Ricciardót, állítja Christian Horner, a Red Bull F1-es istállójának csapatfőnöke.

részletek

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Idén először volt sebezhető a Mercedes

Három évnyi totális dominancia után idén először láthattunk rést a pajzson a gyári Mercedesnél. A korábban érinthetetlen istálló már nem dominál annyira, a Red Bull szerint legyőzhető volt.

részletek

A Honda győzte meg Verstappent a maradásról?

Érdekes nyilatkozat látott napvilágot a napokban Max Verstappen szerződéshosszabbításával kapcsolatban. Eszerint a fiatal hollandot a Honda győzte meg, hogy maradjon a Red Bullnál.

részletek

Marko: Kvjat jobb volt, mint Gasly és Hartley

Az oroszt elbocsátó Helmut Marko magasabbra helyezi a Danyiil Kvjatban rejlő tehetséget, mint a Toro Rosso 2018-as párosának adottságait – csakhogy előbbivel „valami a fejében történt”, és elvesztegette ígéretes jövőjét.

részletek

Egyre szorosabb a kapcsolat a Red Bull és a Honda között

A japánok jövőre az energiaitalosok fiókcsapatát, a Toro Rossót látják el erőforrásaikkal, a kapcsolat pedig nagyszerű ugródeszka lehet ahhoz, hogy a négyszeres F1-es bajnok istálló autóira fessék fel a Honda-feliratot 2019-től.

részletek

Marko jóslata: Öt világbajnoki esélyes

A Formula-1 rajongói alighanem kiegyeznének azzal, ha bejönne Helmut Marko merész jóslata és 2018-ban valóban öten is a világbajnoki címért küzdenének. Ez azonban jó Renault-motort feltételez.

részletek

Sajtó: A Toro Rosso már döntött 2018-as párosáról

A közeljövőben bejelentést tesz jövő évi versenyzőiről a Toro Rosso az F1-es szaksajtó szerint. A jelek alapján eldöntött tény, kik kapják a Honda-motorra váltó istálló üléseit.

részletek

A Toro Rosso nem hajlandó bocsánatot kérni

A kiscsapat tovább dühöng, és a Renault nyakába varrja a fokozódó balhét. A francia gyártó tanácsadója, Alain Prost is megszólalt: nem akar szócsatába bonyolódni, de néhány tényt leszögezett.

részletek

Verstappen bárkit legyőzött volna

A Red Bull vezetősége ódákat zeng Max Verstappen tehetségéről és kirobbanó formájáról is. Úgy vélik, ha nincs a rajt utáni koccanás, a fiatal holland akkor is bedarált volna mindenkit és nyer.

részletek

Megalázóan közölték Kvjattal, hogy kirúgták

Mindent megtett a Red Bull, hogy ne derüljön ki idő előtt Danyiil Kvjat sorsa: Austinban a versenyző előtt is titkolták a döntést, majd úgy intézték, az orosz nehogy véletlenül kiteregessen a sajtónak.

részletek

Red Bull: Verstappen kérése volt a hároméves szerződés

Az elmúlt időszakban rengeteg találgatás zajlott Max Verstappen jövőjéről, pénteken gyorsan rövidre zárta egy 2020-ig tartó szerződéshosszabbítással. A csapat szerint a holland kérése volt a hosszabb táv.

részletek
Olvastad már?