Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Marko

A Honda nagy dolgot mondhatott a Red Bullnak

Az elmúlt hétvégén hivatalossá vált, hogy a Toro Rosso három évig a Honda erőforrásait fogja használni - a Red Bull tanácsadója szerint bíztató a japánok által eléjük tárt jövőkép.

részletek

Sainz mégis már Malajziától mehet a Renault-hoz

Az érintettek döntő többsége úgy vélte eddig, hogy Carlos Sainz csak 2018-tól csatlakozik a Renault gyári csapatához, ám a Red Bull nagyfőnöke mégis lát esélyt erre már Sepangban is.

részletek

Sainz továbbléphet, de nem a Renault-hoz

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Red Bull megfelelő összegért szívesen elengedné Carlos Sainzot, az utóbbi napok fényében azonban más irányt vehet a spanyol F1-es pilóta karrierje.

részletek

Kubica nem elég fiatal az F1-hez?

Nagy esély van rá, hogy a lengyel pilóta visszatér a száguldó cirkuszba, bár 32 évével már a mezőny idősebb részét erősítené - a fiatalok nagy részét a sportágba hozó Helmut Marko elmondta véleményét a versenyzőről.

részletek

A Red Bull tanácsadója elmondta, hogy kit támogat a vb-csatában

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel párharca nem csak a rajongókat, hanem a paddockot is megosztja - bár mindketten a Red Bull ellenfelei, Helmut Marko mégis drukkol egyiküknek.

részletek

Még várja a telefonhívást a Red Bull reménysége

Egyelőre úgy tűnik, az energiaitalosok egyik F1-es csapatánál sem lesz üresedés 2018-ban, Pierre Gasly azonban tűkön ülve várja, hogy közöljék vele: jövőre lehetőséget kaphat a száguldó cirkuszban.

részletek

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Sainz és a Red Bull is lenyugodott?

Az elmúlt héten Carlos Sainz és a Red Bull viharos viszonyáról szóltak a hírek, felmerült az azonnali szakítás is. Úgy tűnik, rendezte viszonyát az italgyártó és a spanyol pilóta, Sainz tanult a dologból.

részletek

Verstappen drágább, mint egy focista

A holland pilótát semmi pénzért nem adja a Red Bull, sem a Ferrarinak, sem más csapatnak, ő maga pedig nagyszerűnek érzi, hogy ennyit ér az energiaitalos F1-es istálló számára.

részletek

Red Bull: Ne harapj a téged etető kézbe!

Carlos Sainz az egész Red Bull-vezérkar rosszallását kiváltotta azzal az elszólásával, hogy jövőre már nem akar a Toro Rossónál versenyezni, ha a nagycsapatnál nem jut lehetőséghez. Most megérkezett az energiaitalosok F1-es programját felügyelő Helmut Marko válasza is.

részletek

Jos Verstappen: Ne találjanak ki sztorikat rólunk!

Közeleg a nyár közepe, közeleg az átigazolási szezon, de ezt szokás szerint most is megelőzik az átigazolási pletykák. Max Verstappen idei kálváriáját látva felmerült, hogy apja már a kiutat keresi számára a Red Bulltól, a holland viszont most cáfol.

részletek

A Red Bull is Vettel mellé állt

Egyre többen vannak azok, akik nem Sebastian Vettelt, hanem elsősorban Lewis Hamiltont hibáztatják az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon történtek miatt.

részletek
Olvastad már?