Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Marko

Tisztázta Verstappen és Gasly szerepét a Red Bull

Az energiaitalosoknál elmondták, hogy mire számíthat Max Verstappen mellett Pierre Gasly - az biztos, hogy teljesítenie kell, méghozzá azonnal, a csapatnál sokat várnak 2019-től.

részletek

Verstappen: Bakuban tilos volt egymást hibáztatnunk

A Red Bull pilótái között 2018-ban a legkomolyabb összecsapást Azerbajdzsánban láthattuk, amikor remek pozícióért harcolva összeütköztek és mindketten kiestek. Mehettek is raportra.

részletek

A Honda ki akarta hagyni 2019-et?

Jövőre ismét nagy fába vágja a fejszéjét a Honda, a Red Bull oldalán a dobogós helyekért, jobb esetben a győzelmekért szállnának harcba. Pedig egyes hírek szerint a japánok kihagyták volna a jövő évet.

részletek

Ricciardónak legkevésbé Marko hiányzik majd

Nagy váltásra szánta el magát Daniel Ricciardo, hosszú évek Red Bull-szolgálata után az idei év végén elhagyta az energiaitalos istállót, hogy a Renault gyári csapatát erősítse a jövő évtől.

részletek

A Red Bull fegyelemre inti Gaslyt

Az energiaitalos istálló főtanácsadója szerint fegyelemre kell nevelni új szerzeményét Pierre Gaslyt. Aki nem teljesít, a cserepadon találja magát, bár a franciánál ez a veszély eddig nem állt fenn.

részletek

A Super Formula lehet az F1 előszobája

Dr. Helmut Marko szerint Pierre Gasly fejlődése arról győzte meg a Red Bullt, hogy érdemes a japán sorozatba küldeni a fiatalokat, mielőtt bedobják őket a mélyvízbe.

részletek

Marko: 15 millió eurót dobtunk ki a semmire

A Red Bull főtanácsadója szerint teljesen hasztalan lesz a jövőre használatos új első vezetőszárny, azonban a költségvetésből azonnal súlyos milliókat felemésztett, az előzés viszont nem lesz könnyebb.

részletek

A Red Bull miatt majdnem feladta a versenyzést Albon

A Toro Rosso új pilótájáról ismert, hogy 2012-ben rövid ideig szerepelt a Red Bull juniorprogramjában: miután kitették a szűrét, elgondolkodott rajta, hogy nem versenyez tovább.

részletek

Marko: Lauda járni sem tud, de ott lesz Abu Dhabiban

Niki Lauda a fejébe vette, hogy Abu Dhabiban a csapattal együtt szeretne ünnepelni, márpedig Helmut Marko szerint, ha valamit egyszer kitalál, az úgy is lesz, noha jelenleg a járás is nehezére esik.

részletek

Marko nem beszél az "idióta" Oconnal

A Red Bull főtanácsadója utalásokat tett arra, hogy a Mercedes által támogatott Esteban Ocon manővere nem volt véletlen a versenyt vezető Verstappen ellen, nem is akar vele szóba állni.

részletek

Marko: Egy négyszeres világbajnok nem felejt el vezetni

Sebastian Vettel nem azért maradt alul az idei szezonban, mert elfelejtett volna vezetni – véli a Red Bull Racing tanácsadója, Helmut Marko, aki szerint a német jövőre erősebben térhet vissza. Vettel ezzel egybehangzóan Brazíliában elmondta, a feladás számára nem opció.

részletek

Gaslyt intik: Vigyázzon Markóval

A Red Bull befolyásos tanácsadója híres könyörtelenségéről: egy kiválasztott versenyzőre egy kirúgott jut – figyelmeztette Paul di Resta Pierre Gaslyt, a nagycsapat jövő évi versenyzőjét.

részletek
Olvastad már?