Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Marko

A Toro Rosso nem hajlandó bocsánatot kérni

A kiscsapat tovább dühöng, és a Renault nyakába varrja a fokozódó balhét. A francia gyártó tanácsadója, Alain Prost is megszólalt: nem akar szócsatába bonyolódni, de néhány tényt leszögezett.

részletek

Verstappen bárkit legyőzött volna

A Red Bull vezetősége ódákat zeng Max Verstappen tehetségéről és kirobbanó formájáról is. Úgy vélik, ha nincs a rajt utáni koccanás, a fiatal holland akkor is bedarált volna mindenkit és nyer.

részletek

Megalázóan közölték Kvjattal, hogy kirúgták

Mindent megtett a Red Bull, hogy ne derüljön ki idő előtt Danyiil Kvjat sorsa: Austinban a versenyző előtt is titkolták a döntést, majd úgy intézték, az orosz nehogy véletlenül kiteregessen a sajtónak.

részletek

Red Bull: Verstappen kérése volt a hároméves szerződés

Az elmúlt időszakban rengeteg találgatás zajlott Max Verstappen jövőjéről, pénteken gyorsan rövidre zárta egy 2020-ig tartó szerződéshosszabbítással. A csapat szerint a holland kérése volt a hosszabb táv.

részletek

Retro - A Red Bull első támogatottja az F1-ben

Az energiaitalosok pilótaprogramját évekkel a csapat 2005-ös F1-es bemutatkozása előtt hívták életre, 38. születésnapját éppen ma ünneplő első végzősük azonban nem vitte olyan sokra, mint arra a belé fektetett dollármilliók alapján várni lehetett volna.

részletek

A Red Bull régi-új fiúja maga tett a megkeresésért

Az idei év sorra szolgáltatja a meglepő sztorikat az F1-ben, Brendon Hartley szereplése pedig tökéletesen illeszkedik a sorba - ám az új-zélandit bevallotta, korábban megkereste Helmut Markót, lehetőségről érdeklődve nála.

részletek

A Mercedes válasza: „Mi nem a tökünkkel gondolkodunk”

Nemrég Helmut Marko, a Red Bull mindenese megjegyezte: csak az ő csapata „eléggé tökös” ahhoz, hogy megadja a lehetőséget fiatal pilótáknak. Toto Wolff válaszolt erre és Verstappenékkel való találkozóiért kapott kritikára is.

részletek

Ekkor fog dönteni a Red Bull Ricciardo jövőjéről

Az utóbbi napokban gyakran előkerült az ausztrál F1-es pilóta neve az átigazolási piacon, a Red Bull tanácsadója pedig elmondta, mikor határoznak arról, hogy közösen, vagy külön utakon folytatják tovább.

részletek

A Red Bull tanácsadója berágott Massára, és visszavonultatná

Noha büntetést nem kapott érte, Felipe Massa egyértelműen feltartotta az éllovasokat a Japán Nagydíj végén - kihúzva a gyufát az energiaitalosok F1-es tanácsadójánál, Helmut Markónál.

részletek

A Red Bull már Ricciardo utódját keresi

A Milton Keynes-i F1-es istálló semmit sem bíz a véletlenre, hiszen sejtik, hogy 2018 után többen is fenhetik a fogukat az ausztrál pilótára - kérdés, mi lesz Carlos Sainz sorsa?

részletek

A Red Bull „eléggé tökös” a fiatal pilóták bemutatásához

Pierre Gasly személyében az energiaitalosok újabb ifjoncot juttattak el az F1-ig, tanácsadójuk pedig úgy véli, sokkal merészebbek nagynevű riválisaiknál, ha fiatalokról van szó.

részletek

A Red Bullnál úgy érzik, hogy övék a legjobb autó

Dr. Helmut Marko úgy fogalmazott, hogy egyértelműen ők a legjobbak a karosszériát tekintve és az erőpályákon mutatott tempójukról sem szabad megfeledkezni - Suzukában is jók lehetnek.

részletek
Olvastad már?