Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Marko

Verstappen már tudja, mi jön a Hondától

A Red Bull főtanácsadója nem aggódik amiatt, hogy Max Verstappen türelmetlen lenne, ugyanis pontosan tudja, milyen fejlesztési ütem várható a japán motorszállítótól, valamint aerodinamikailag is.

részletek

A Red Bull egyelőre inkább a lemaradását csökkentené

Bár Helmut Marko a szezon elején arról beszélt, hogy a Red Bull akár öt futamot is nyerhet, a tanácsadóval szemben a csapatfőnök Christian Horner arról beszélt, hogy egyelőre a lemaradásukat kell csökkenteni.

részletek

Villeneuve: Gasly még idén repülhet

Hacsak nem ugrik nagyot teljesítménye, Helmut Marko előbb-utóbb visszaküldi a Toro Rossóba a franciát. Jacques Villeneuve szerint a Red Bull Verstappenre épít, aki jelenlegi formájában képes lenne bajnokságért harcolni – ha az autó is lehetővé tenné.

részletek

Verstappen érkezhet Bottas helyére?

A Mercedes egyre élénkebb érdeklődést mutat Max Verstappen iránt, aki kilépési záradékkal rendelkezik a Red Bullnál. Ha idén sem sikerül a felzárkózás, a holland leléphet a riválishoz?

részletek

A Red Bull is a Ferrarit másolhatja

Az aerodinamika területén hosszú évek óta verhetetlennek gondolják a Red Bullt, most azonban a hírek szerint Adrian Newey is igyekszik lemásolni a Ferrari idei megoldását, mert hatékonyabb.

részletek

Vettel szerint Marko nem tudhat semmit

A Red Bull főtanácsadója nemrég a Ferrari-motor valószínűsíthető hűtési gondjaival magyarázta a melbourne-i visszaesést. Sebastian Vettel szerint viszont Helmut Marko csak találgat.

részletek

Red Bull: Messze vagyunk az ideális autótól

A karosszéria hiányosságai miatt raliautóhoz hasonlította az RB 15-ös viselkedését Helmut Marko, ám hozzátette, a problémák gyorsan orvosolhatóak. A Hondának továbbra is a dicséretek járnak.

részletek

A motor és a hűtés volt a Ferrari gondja?

Dr. Helmut Marko szerint a rivális maranellói F1-es istálló nem feltétlenül a beállításokkal ment mellé Melbourne-ben, ahogy azt azóta mindenki állítja, hanem a teljesítményt tekerte vissza.

részletek

Marko: Mindenki hülyének nézett a Honda miatt

A Red Bull főtanácsadóját idiótának tartották, amiért a Renault helyett a Hondával írt alá az idei évtől, de Helmut Marko már tudja, hogy megint neki lett igaza, világbajnoki esélyesek lesznek.

részletek

Red Bull: Nem hátrafelé, a Ferrarira figyelünk

Nem a motornak, hanem a karosszériának kell fejlődnie, mondta Helmut Marko, aki kiemelte, a Honda-erőforrás kiválóan működött Ausztráliában, csak Gasly szenvedett egy apró problémától.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Honda

A téli szünet során rengeteg nyilatkozat született arról, hogy a Honda-motor nagy előrelépést könyvelhetett el. Ezt Max Verstappen élesben is bizonyította Ausztráliában egy kiváló harmadik hellyel.

részletek

Red Bull: Ez hülye hiba volt

Beismerte baklövését az energiaitalos csapat, Pierre Gasly nem tehetett arról, hogy kiesett az Ausztrál Nagydíj időmérőjének első szakaszában. Holnap ő lehet az, aki a legnagyobb show-t csinálja.

részletek
Olvastad már?