Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Marko

A Honda döntheti el a Red Bull jövőjét

A Formula-1 és leginkább a résztvevő istállók jövője csak 2020-ig biztos, a jelenlegi egyezményt ugyanis még nem újították meg. Hogy a Red Bull marad-e 2020 után is, nagyrészt a Hondától függhet.

részletek

Marko nem akarná Vettelt és Verstappent

Külön-külön zseniális pilótának tartja mindkettőt, de semmiképpen nem szeretné őket egyszerre saját csapatában látni, mivel jó eséllyel felborulna a harmónia. Két ilyen egyéniséget nehéz kezelni.

részletek

Red Bull: Véletlenül lesz a bemutatónk ugyanakkor és ugyanott, mint a Mercedesé

Február 13., Silverstone: a Mercedes autóbemutatójának és bejáratásának időpontja – egyben a Red Bullé is. Helmut Marko elmondása szerint az időzítésben nincs szándékosság.

részletek

Lauda nem lesz ott Melbourne-ben

Dr. Helmut Marko, Niki Lauda barátja elmondta, hogy honfitársára nem számíthatunk sajnos sem a teszteken, sem pedig Ausztráliában, így a háromszoros világbajnok visszatérése még várat magára.

részletek

Marko: A Hondával is elérhetjük az élmenőket

Sokan kételkednek a Red Bull döntésének helyességében, miszerint 2019-ben a japán motorgyártó erőforrását fogják használni. A csapat a szezon előtt mégis optimistán látja az új együttműködést.

részletek

Mégis messze a megegyezés a költségekről?

Bár a híradások szerint a három nagycsapat megegyezett a költségvetési sapka 2021-es számairól, a Red Bull főtanácsadója szerint még nagyon távoli azt mondani, hogy egyetértés lenne.

részletek

Már a napokban pályára gördülhet az RB15

Csütörtökön átesett az FIA hivatalos töréstesztjén, és még a februári téli tesztek előtt pályára léphet a Red Bull Racing és a Honda első közös autója, az RB15, szellőztette meg Helmut Marko a német Motorsport-Magazine-nak.

részletek

Marko kritizálta Max Verstappent

A Red Bullnál nem sűrűn fogalmaznak meg nyílt kritikát holland vezérpilótájukkal szemben, de a főtanácsadó egyértelműen állást foglalt a bakui incidenssel kapcsolatban, inkább Verstappen hibázott.

részletek

Marko: A Red Bullnál tabu a csapatsorrend

Pierre Gaslynak lesz ideje hozzászokni új csapatához, és nem várják el tőle, hogy azonnal csapattársa, Max Verstappen szintjén versenyezzen, jelentette ki Helmut Marko a Red Bull Racing tanácsadója.

részletek

Marko: Titkos tárgyalásunk volt Alonsóval

A Red Bull főtanácsadója elismerte, 2007-ben valóban titokban tárgyaltak a kétszeres világbajnok spanyollal, ám a biztató kezdet ellenére végül kútba esett a megállapodás.

részletek

A Formula-E-t is elrontják a gyártók?

A Red Bull világosan kinyilvánította, hogy nem érdekli az elektromos sorozat. A tiszta versenyzés hívei, ám a nagy gyártók máris egyre csak drágábbá teszik az FE-t, költekezési versennyé fajulhat.

részletek

Ezért nem hívta a Red Bull Buemit állandó versenyzőnek

Sebastien Buemi már nyolcadik éve csak a tesztpilótai szerepkört tölti be a Red Bullnál. A főtanácsadó elmondta, miért nem gondoltak a svájci újbóli leigazolására a Toro Rossóhoz.

részletek
Olvastad már?