Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Marchionne

Ferrari: Jobban nem is indulhatott volna

Bár tegnap még Lewis Hamilton és a Mercedes örülhetett, végül mégis Sebastian Vettel diadalmaskodott a Ferrarival az Ausztrál Nagydíjon. Természetesen nagy az öröm Olaszországban.

részletek

Ferrari: Hajítsuk ki az összes szabályt

A legendás olasz márka elnöke úgy véli, a Formula-1 túlszabályozott, emiatt pedig a mérnökök számára semmi mozgástér nem marad új ötletekre. Sergio Marchionne ki is vágná az ablakon a szabályokat.

részletek

Wolff: Ne provokálják a Ferrarit!

A nagy rivális Mercedes csapatvezetője arra figyelmeztette az F1 vezetőit, ne húzzanak ujjat Sergio Marchionnéval és a maranellói istállóval, mert reális lehet a veszélye a kiszállásuknak.

részletek

A Ferrari elnöke cáfolja a távozást

Tiszta vizet öntött a pohárba Sergio Marchionne, akitől rendre egy kiragadott mondatot idéznek a sajtóban. A Ferrari nem távozik az F1-ből 2020-ban, de csak ha teljesülnek a feltételek.

részletek

Ecclestone figyelmeztet: tényleg kiszállhat a Ferrari

Az F1 korábbi első embere szerint Sergio Marchionne nem ígér olyat, amelyet aztán mégsem vált valóra – sőt, az üzletember egy rivális sorozat elindítását is kinézi a maranellói gyártóból.

részletek

Marchionne szerint Enzo Ferrari ma is jó vezető lenne

A Ferrari alapítója éppen 120 éve született, és évtizedek alatt a semmiből építette fel a Formula-1 ikonikus csapatát. A Ferrari mai vezére felkereste Enzo szülővárosát, Modenát, és a történet aktuális tanulságairól beszélt.

részletek

Ettől más a Mercedes, mint a Ferrari

Toto Wolff nem kritizálta ugyan Sergio Marchionnét, de azért rávilágított arra, hogy hogyan is működik a világbajnok F1-es csapat belülről és hogy miben más a riválishoz képest.

részletek

Berger a Ferrari fenyegetőzése ellen

A korábbi Formula-1-es pilóta szerint a Scuderia kilépési fenyegetése káros a sorozatnak, sportszempontból öngól. Az osztrák érthetetlennek tartja a motorszabályok körüli civakodást.

részletek

Az Alfa Romeo az IndyCarban?

A Fiat Chrysler csoport főnöke, Sergio Marchionne szerint a legkevésbé sem kizárt, hogy az Alfa Romeóval a tengerentúli IndyCar sorozatban is részt vegyenek a jövőben, ahol tárt karokkal várnák.

részletek

Marchionne: Vagy nagyon jó az új Ferrari, vagy nagyon rossz

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne állítása szerint, nem tudja eldönteni, hogy autójuk mennyire lesz versenyképes a 2018-as szezonban. Kijelentését pedig egy igen érdekes megfigyelésre alapozza.

részletek

Lauda nem kell a Ferrarinak

Sergio Marchionne leszögezte, valószínűleg nem fog többet dolgozni Niki Lauda a maranellói alakulatnak, annak ellenére, hogy az osztrák korábban tanácsadóként is megfordult a csapatnál.

részletek

Taktikai húzásnak tartják a Ferrari fenyegetését

Mint ismeretes, a Ferrari a 2021-es új motorszabályok egyik legnagyobb ellenzője, olyannyira, hogy Sergio Marchionne azt is megpedzette, hogy ha nem változtatnak azokon, kész kiszállni az F1-ből. Van azonban egy személy, név szerint Alejandro Agag, a Formula-E főnöke, aki szerint mindez blöff.

részletek
Olvastad már?