Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Marchionne

A Ferrari olyat tesz, melyet már nagyon rég nem

A maranellói F1-es alakulat a múltban híres volt arról, hogy a realitás talajáról elrugaszkodva sokszor teljesíthetetlen célokat tűzött ki maga elé - a vörösök elnöke most azzal szeretné elkerülni a blamát, hogy nagy célkitűzések helyett inkább a maguk medrében hagyja folyni a dolgokat.

részletek

Ha a nézőket nem érdekli az F1, akkor a Ferrarit se

Sergio Marchionne egy burkolt ultimátum-szerűséget fogalmazott meg a Formula-1 új vezetői felé: ha nem tesznek gyorsan valamint a sport népszerűsítése érdekében, akkor elgondolkodnak azon, hogy 2020 után is érdemes-e maradni.

részletek

Mit gondol a Ferrari a Formula-E-ről?

A nagy rivális, a Mercedes már jövőre csatlakozhat az elektromos bajnoksághoz. Sergio Marchionne, a Scuderia elnöke nem zárja ki, hogy a jövőben beszállnak – de egyelőre nem tartja relevánsnak a szériában való részvételt.

részletek

A Ferrari máris szembemegy a többi csapattal

Az F1 múltjában több alkalommal is láthattuk, hogy a Ferrari különutasként nem mindig értett egyet a rivális alakulatokkal, most újabb kérdésben tér el a véleményük.

részletek

A Ferrari nem fog a Mercedes hibájára várni

Megfeszített menetben folyik a munka a Ferrari F1-es gyárában, hogy a csapat időben elkészüljön az új szabályok szerint épülő autóval az első tesztre, mondja a cég elnöke, Sergio Marchionne.

részletek

Két év múlva visszavonul a Ferrari elnöke

Még nem olyan régen, 2014-ben érkezett meg a Ferrari vállalatának élére Sergio Marchionne, de ha betartja saját ígéretét, már nem is fogjuk őt látni sokáig. Az elnök tudatta a világgal, hogy hamarosan visszavonul az üzleti élettől.

részletek

Túl későn lépett közbe a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne úgy véli, hogy az volt a legnagyobb hibája, hogy nem avatkozott be hamarabb, mert lehet, hogy teljesen másképp alakult volna számukra a 2016-os szezon.

részletek

Sergio Marchionne volt az év antihőse?

Nem fér hozzá kétség, hogy a Ferrari alulmúlta önmagát idén az F1-ben: de talán méltóságteljesebb lett volna a vereség, ha a márka elnöke nem beszél közben világbajnoki címről, majd a felelősök megbüntetéséről.

részletek

Nem vár vb-címet jövőre a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne tanult az előző évek hibáiból, és immár nem bocsátkozik túl optimista jóslatokba, azt azonban elárulta, milyen célt tűz ki a maranellóiak F1-es alakulata elé 2017-ben.

részletek

Ferrari: A költségcsökkentés csak zöldség

A hírek szerint az F1 új tulajdonosai az egyenlőség jegyében szeretnének költségsapkát bevezetni, de a Ferrari elnöke csak nevet ezen, mondván, hogy csapata minden megszorítás ellenére eddig sem spórolt egyetlen eurót sem.

részletek

Tényleg bíznak a fiatalokban a Ferrarinál?

Úgy fest, hogy a Scuderiánál nem tartanak attól, hogy Vettel és Raikkönen is távozik 2017 végén - Sergio Marchionne több tehetséges fiatalt is megemlített, aki számításba jöhet.

részletek

Ferrari: Nincs szükségünk Lowe-ra

Bár a Mercedes technikai igazgatója hírek szerint a Willamshez tart, a Ferrarival is kapcsolatban hozták korábban. A Scuderia elnöke gyorsan tisztázta a helyzetet.

részletek
Olvastad már?