Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Marchionne

Marchionne: Vagy nagyon jó az új Ferrari, vagy nagyon rossz

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne állítása szerint, nem tudja eldönteni, hogy autójuk mennyire lesz versenyképes a 2018-as szezonban. Kijelentését pedig egy igen érdekes megfigyelésre alapozza.

részletek

Lauda nem kell a Ferrarinak

Sergio Marchionne leszögezte, valószínűleg nem fog többet dolgozni Niki Lauda a maranellói alakulatnak, annak ellenére, hogy az osztrák korábban tanácsadóként is megfordult a csapatnál.

részletek

Taktikai húzásnak tartják a Ferrari fenyegetését

Mint ismeretes, a Ferrari a 2021-es új motorszabályok egyik legnagyobb ellenzője, olyannyira, hogy Sergio Marchionne azt is megpedzette, hogy ha nem változtatnak azokon, kész kiszállni az F1-ből. Van azonban egy személy, név szerint Alejandro Agag, a Formula-E főnöke, aki szerint mindez blöff.

részletek

Nem hiányolja a Mercedeshez pártoló mérnököt a Ferrari

A Scuderia nem egy zsenit veszített el a motorspecialista Sassi személyében, hangsúlyozta Sergio Marchionne. Egy másik részlegen marasztalták volna, de nem mért csapást az istállóra, hogy a szakember végül távozott.

részletek

A Ferrari egy kevésbé érzelmes Vettelt akar

Vettel idén harcban volt a bajnoki címért: a 2017-es év Hamilton és az ő küzdelméről marad emlékezetes. A német párszor nem viselkedett tiszta fejjel, amit a Ferrari innentől kezdve már elvár tőle.

részletek

Mercedes: Ne provokálják a Ferrarit!

A Mercedes csapatfőnöke figyelmeztette a Liberty Media csoportot, hogy ne provokálja a Ferrarit és annak elnökét. Figyelembe kell venni aggodalmait a Formula-1 irányával kapcsolatban.

részletek

A Ferrari szerint Brawn úgy tesz, mint Mózes a Tízparancsolattal

Kíméletlen kritikát fogalmazott meg Sergio Marchionne a korábban Scuderiánál dolgozó Ross Brawnnal szemben: nagyon nem tetszik neki, ahogy a szakember vezeti az F1-et, és hogy saját véleményét úgy hangoztatja, mint megmásíthatatlan igazságot.

részletek

A Ferrari utolsó esélyét adja Raikkönennek

Sergio Marchionne értékelésében többször is burkoltan hangsúlyozta, hogy a Kimi Raikkönen 2018-ban utoljára szerepel a Scuderiánál, ha nem találja meg azt a bizonyos kulcsot. Még egy sor lehetséges utódot is nevén nevezett.

részletek

Ferrari: Mindkét pilótának javulnia kell

A Ferrari elnöke nem volt tökéletesen elégedett sem Sebastian Vettel, sem Kimi Raikkönen idei teljesítményével, de ugyanakkor biztos abban, hogy 2018-ban a csapat és a versenyzők is szintet lépnek.

részletek

Ferrari: Ha az F1 lebutul, új sorozatot indítunk

Karácsonyra ajándék helyett ultimátumot kapott a Formula-1 a Ferraritól. Sergio Marchionne csalódott a Ross Brawn által felvázolt jövőképben, és az újévtizedet már saját versenysorozattal kezdené. Aki nem hisz neki, magára vessen! - mondja.

részletek

Kitűzte autóbemutatójának napját a Ferrari

A Ferrari szokásos karácsonyi összejövetelén búcsúztatta a 2017-es versenyszezont, és egyben meg is nyitotta a 2018-ast, hiszen a maranellóiak a mezőny csapatai közül elsőként közölték a bemutató időpontját.

részletek

Giovinazzi két csapatnak sem kellett

A Ferrari olasz pártfogoltja, Antonio Giovinazzi kiszorult a 2018-as pilótapiacról, de Sergio Marchionne megerősítette, hogy Maranellóban továbbra is bíznak a képességeiben.

részletek
Olvastad már?