Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Marchionne

Tényleg jöhet a Ferrari B-csapata

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a maranellói F1-es istálló kiterjeszti karjait, és már nem csak ügyfélként fog tekinteni egyik, motorjait használó alakulatra.

részletek

Ferrari: Marad Vettel és Raikkönen is?

Jó ideje találgatások tárgya, hogy milyen lesz a Ferrari jövő évi felállása. Most a Scuderia nagyfőnöke Sergio Marchionne ejtett el néhány megjegyzést, amiből erős a gyanú, hogy Vettel és Raikkönen is marad.

részletek

Az elnök azonnali cselekvést vár a Ferraritól

Az ígéretes kezdet után hullámvölgyben a Ferrari, amire még egy lapáttal rátett a Brit Nagydíj balszerencsés vége. Sergio Marchionne a gyárban összehívta a dolgozókat, akiktől elvárja, hogy a monte-carlói szintre juttassák vissza a csapatot.

részletek

120 milliós ajánlat Vettelnek, aki Raikkönent is akarja

Sebastian Vettel asztalán egy 120 millió eurós ajánlat hever, neki csak annyi a dolga, hogy aláírja. Az továbbra is kérdés, hogy a német elszerződik a Mercedeshez, vagy hosszabbít a Ferrarival. Raikkönen is maradhat.

részletek

Alonso elszólta magát a Ferrarival kapcsolatban

A maranellói F1-es istálló elnöke, Sergio Marchionne kizárta, hogy a spanyol visszatérjen hozzájuk jövőre, de mit szól mindehhez az érintett?

részletek

Marchionne: Kiminek többet kell mutatni

Néha kissé tétova – jellemezte finn versenyzőjét a Ferrari első embere, aki el is beszélgetett Kimi Raikkönennel a Red Bull Ringen. A pilóta reagált a magasról érkezett kritikára.

részletek

Meglepő, kinek kell mennie a Ferraritól

Az SF70H egyik erőssége a motor, amely egyes vélemények szerint a Mercedes szintjén van: a Ferrari elnöke ehhez képest épp az erőforrásrészleg főmérnökét küldte el. A távozás hirtelen érte az istállót, szezon közben pedig nem könnyű pótolni.

részletek

A Formula-E mindent megadna a Ferrariért

Egyre közelebbinek tűnik a legendás márka csatlakozása az elektromos szériához: a Ferrari szándékai után a Formula-E első embere is tisztázta, mit akar a maranellóiaktól.

részletek

Vettelnek határidőt szabott a Ferrari?

Sebastian Vettel szerződése ez év végén lejár a Ferrarinál, a Mercedesszel többször is hírbe hozták már a négyszeres világbajnokot. A hírek szerint a Ferrari határidőt szabott a német pilótának a szerződéshosszabbításra.

részletek

Ferrari: Ez a győzelem a történelmünk része

A maranellóiak 2001 után nyertek ismét Monaco utcáin, ráadásul a 2010-es németországi futam óta először arattak kettős diadalt – nem is maradt el Sergio Marchionne szokásos győzelmi levele.

részletek

Marchionne: Vettel maradhat, ameddig akar!

Nagyot fordult a világ tavaly óta, most ott tartanak a Ferrarinál, hogy minden Vettelen múlik, már ami a szerződését illeti.

részletek

Ferrari: Végre megfélemlítettük a Mercedest

A maranellói F1-es gárdának lehet oka az örömre, hiszen Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni pontversenyt, és részvételükkel három év után először zajlik kétfrontos csata a győzelmekért.

részletek
Olvastad már?