Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Marchionne

Vettel megvédte a Ferrari-elnök véleményét

Sergio Marchionne az utóbbi hetek pechszériája után kemény és szókimondó véleményeket fogalmazott meg, ám az F1-es bajnoki címről lassan lemondani kényszerülő német igazolta az elnök gondolatait.

részletek

Egy nőt kértek fel, hogy rakjon rendet a Ferrarinál

Az utóbbi hetekben sorra sújtják a Ferrarit a technikai problémák, amik mind Vettel, mind Raikkönen versenyét tönkretették. Most a Scuderia egy fontos szerződtetéssel lépett az ügyben.

részletek

Most sokkal nyugodtabban nyilatkozott a Ferrari elnöke

Malajzia után ingerült volt, a suzukai események láttán azonban sokkal visszafogottabb véleményt formált Sergio Marchionne, a maranellói F1-es gárda elnöke, aki még mindig bízik benne, hogy sikerül megszerezniük a világbajnoki címet.

részletek

Ingerültté vált a Ferrari elnöke Malajzia után

Sergio Marchionne szerint nagyon csúnya, hogy ilyen hibák miatt marad le a Scuderia és Sebastian Vettel a Mercedes és Lewis Hamilton mögött a világbajnoki pontversenyben - dolgoznak az ügyön.

részletek

Raikkönen teljesen összeszedte magát

Nem kizárólag Vettel miatt hosszabbítottak a Ferrarinál Kimi Raikkönennel. Az év elején csak bukdácsoló finn nagyon felgyorsult és a csapat reményei szerint még idén futamot is nyer.

részletek

Ferrari: Ezt nagyon elszúrtuk

A maranellói gyártó elnöke, Sergio Marchionne rendkívül elégedetlen volt csapata monzai teljesítményével: elmondása szerint rá kell jönniük, mit rontottak el a Belga Nagydíj után.

részletek

Ferrari: Vettel ízig-vérig a mi emberünk

Sebastian Vettel nemrégiben újabb három évre egyezett meg a Ferrarival. Az olasz alakulat elnöke árult el néhány kulisszatitkot a négyszeres világbajnok kontraktusának hátteréről.

részletek

Már 2018-ban érkezik az Alfa Romeo?

Korábban is szó volt róla, hogy visszatérhet a Formula-1-be az Alfa Romeo, most egyre valószínűbb, hogy már jövőre viszontláthatjuk a legendás márkát.

részletek

Tényleg jöhet a Ferrari B-csapata

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a maranellói F1-es istálló kiterjeszti karjait, és már nem csak ügyfélként fog tekinteni egyik, motorjait használó alakulatra.

részletek

Ferrari: Marad Vettel és Raikkönen is?

Jó ideje találgatások tárgya, hogy milyen lesz a Ferrari jövő évi felállása. Most a Scuderia nagyfőnöke Sergio Marchionne ejtett el néhány megjegyzést, amiből erős a gyanú, hogy Vettel és Raikkönen is marad.

részletek

Az elnök azonnali cselekvést vár a Ferraritól

Az ígéretes kezdet után hullámvölgyben a Ferrari, amire még egy lapáttal rátett a Brit Nagydíj balszerencsés vége. Sergio Marchionne a gyárban összehívta a dolgozókat, akiktől elvárja, hogy a monte-carlói szintre juttassák vissza a csapatot.

részletek

120 milliós ajánlat Vettelnek, aki Raikkönent is akarja

Sebastian Vettel asztalán egy 120 millió eurós ajánlat hever, neki csak annyi a dolga, hogy aláírja. Az továbbra is kérdés, hogy a német elszerződik a Mercedeshez, vagy hosszabbít a Ferrarival. Raikkönen is maradhat.

részletek
Olvastad már?