Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

Marchionne

Két év múlva visszavonul a Ferrari elnöke

Még nem olyan régen, 2014-ben érkezett meg a Ferrari vállalatának élére Sergio Marchionne, de ha betartja saját ígéretét, már nem is fogjuk őt látni sokáig. Az elnök tudatta a világgal, hogy hamarosan visszavonul az üzleti élettől.

részletek

Túl későn lépett közbe a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne úgy véli, hogy az volt a legnagyobb hibája, hogy nem avatkozott be hamarabb, mert lehet, hogy teljesen másképp alakult volna számukra a 2016-os szezon.

részletek

Sergio Marchionne volt az év antihőse?

Nem fér hozzá kétség, hogy a Ferrari alulmúlta önmagát idén az F1-ben: de talán méltóságteljesebb lett volna a vereség, ha a márka elnöke nem beszél közben világbajnoki címről, majd a felelősök megbüntetéséről.

részletek

Nem vár vb-címet jövőre a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne tanult az előző évek hibáiból, és immár nem bocsátkozik túl optimista jóslatokba, azt azonban elárulta, milyen célt tűz ki a maranellóiak F1-es alakulata elé 2017-ben.

részletek

Ferrari: A költségcsökkentés csak zöldség

A hírek szerint az F1 új tulajdonosai az egyenlőség jegyében szeretnének költségsapkát bevezetni, de a Ferrari elnöke csak nevet ezen, mondván, hogy csapata minden megszorítás ellenére eddig sem spórolt egyetlen eurót sem.

részletek

Tényleg bíznak a fiatalokban a Ferrarinál?

Úgy fest, hogy a Scuderiánál nem tartanak attól, hogy Vettel és Raikkönen is távozik 2017 végén - Sergio Marchionne több tehetséges fiatalt is megemlített, aki számításba jöhet.

részletek

Ferrari: Nincs szükségünk Lowe-ra

Bár a Mercedes technikai igazgatója hírek szerint a Willamshez tart, a Ferrarival is kapcsolatban hozták korábban. A Scuderia elnöke gyorsan tisztázta a helyzetet.

részletek

Olasz tehetségek miatt jöhet az F1-be az Alfa

A Scuderia elnöke szerint az Alfa Romeo valóban megérkezhet az F1-be, méghozzá azért, hogy lehetőséget adjon a fiatal olasz pilótáknak - Giovinazzinak például már lenne is helye.

részletek

Figyelmeztette Vettelt a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne szerint a négyszeres F1-es világbajnoknak nyugodtabban kell vezetnie és azzal törődni, hogy hogyan tud nyerni a pályán - a Scuderia vizsgálódik a pilótapiacon.

részletek

A szabályok határait fogja feszegetni a Ferrari?

Reaktiválták a Schumacher-éra egyik alapkövét és a hírek szerint 2017-ben ismét kreatív, drasztikus megoldásokat alkalmaznak majd - ez lehet az esélyük a sikerre?

részletek

Beazonosították a fő problémát a Ferrarinál

A Scuderia elnöke, Sergio Marchionne szerint csak annyit ígérhet 2017-re, hogy minden követ megmozgatnak a jobb eredmény elérése érdekében - tudják, hogy mi a fő probléma.

részletek

Ferrari: Sztármérnök nélkül is nyerhetünk

Nagynevű technikai főnöke, James Allison nyáron távozott a Scuderiától, így kevés ráhatása volt a csapat 2017-es autójára – az elnök időt ad az új stábnak, melyet ő és Arrivabene is dicsér.

részletek
Olvastad már?