Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Marchionne

Ferrari: Formula-E, Alfa Romeo: F1?

A maranellói autógyár elnöke, Sergio Marchionne már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy az ágaskodó kiscsikóval meghódítsa az elektromos bajnokságot.

részletek

Radikális változások történtek a Ferrarinál

A maranellói F1-es alakulat a vártnál sokkal jobban teljesít a barcelonai teszteken, a csapat elnöke azonban még most sem akar jóslatokba bocsátkozni - annyit azonban elárult, hogy a házon belüli változásoknak nagy szerepük van a formajavulásban.

részletek

Kitolta saját nyugdíjkorhatárát a Ferrari elnöke

Lapértesülések szerint Sergio Marchionne módosított két hónappal ezelőtt tett ígéretén, és mégsem fog már 2018-ban leköszönni a Ferrari éléről. Sőt, úgy tűnik, a Scuderia lett az első csapat, amely a lehetőséggel élve részesedést vásárolt az F1-ből.

részletek

A Ferrari exelnöke beszólt Raikkönennek

A Scuderiát hosszú éveken keresztül elnökként irányító Luca di Montezemolo nyilatkozata kiverheti a biztosítékot a finn pilóta rajongóinál - kérdés, csak a harag beszél belőle, vagy valóban igaza van.

részletek

Ferrari: Nem tudjuk, bajnokok lehetünk-e

Sergio Marchionne, az olasz cég első embere szerint egyértelműen érezhető, hogy az istálló F1-es autója javult a tavalyihoz képest. Nagy célokat azonban továbbra sem tűz ki.

részletek

Hogyan érinti a Ferrarit a mérnökök hiánya?

Két korábbi maranellói szakember is rivális csapatot erősít idén, a helyükre pedig nem érkezett hasonló kaliberű igazolás. Sergio Marchionne elnök szerint a csapatnak nincs szüksége „szuperhősre”.

részletek

A Ferrari olyat tesz, melyet már nagyon rég nem

A maranellói F1-es alakulat a múltban híres volt arról, hogy a realitás talajáról elrugaszkodva sokszor teljesíthetetlen célokat tűzött ki maga elé - a vörösök elnöke most azzal szeretné elkerülni a blamát, hogy nagy célkitűzések helyett inkább a maguk medrében hagyja folyni a dolgokat.

részletek

Ha a nézőket nem érdekli az F1, akkor a Ferrarit se

Sergio Marchionne egy burkolt ultimátum-szerűséget fogalmazott meg a Formula-1 új vezetői felé: ha nem tesznek gyorsan valamint a sport népszerűsítése érdekében, akkor elgondolkodnak azon, hogy 2020 után is érdemes-e maradni.

részletek

Mit gondol a Ferrari a Formula-E-ről?

A nagy rivális, a Mercedes már jövőre csatlakozhat az elektromos bajnoksághoz. Sergio Marchionne, a Scuderia elnöke nem zárja ki, hogy a jövőben beszállnak – de egyelőre nem tartja relevánsnak a szériában való részvételt.

részletek

A Ferrari máris szembemegy a többi csapattal

Az F1 múltjában több alkalommal is láthattuk, hogy a Ferrari különutasként nem mindig értett egyet a rivális alakulatokkal, most újabb kérdésben tér el a véleményük.

részletek

A Ferrari nem fog a Mercedes hibájára várni

Megfeszített menetben folyik a munka a Ferrari F1-es gyárában, hogy a csapat időben elkészüljön az új szabályok szerint épülő autóval az első tesztre, mondja a cég elnöke, Sergio Marchionne.

részletek

Két év múlva visszavonul a Ferrari elnöke

Még nem olyan régen, 2014-ben érkezett meg a Ferrari vállalatának élére Sergio Marchionne, de ha betartja saját ígéretét, már nem is fogjuk őt látni sokáig. Az elnök tudatta a világgal, hogy hamarosan visszavonul az üzleti élettől.

részletek
Olvastad már?