Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Marchionne

Hamilton Schumachernél is nagyobb lehet

Ross Brawn szerint Lewis Hamiltonban minden megvan ahhoz, hogy egy napon letaszítsa Schumachert a Formula-1 trónjáról. A Ferrari pedig egy fontos embert veszített Marchionne személyében.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Marchionne halála vethette vissza a Ferrarit

Ross Brawn szerint nem lehet véletlen, hogy éppen a vezetőjének, Sergio Marchionnének az elvesztése óta esett vissza a Ferrari teljesítménye a Mercedeshez képest. Összetartást sürget, hogy legalább jó szájízzel zárják a szezont az olaszok.

részletek

Todt: Marchionnéval sokat veszített az F1

Hatalmas sokk érte a Ferrarit, hiszen elnökét veszítette el július 25-én. Jean Todt utolsó közös vacsorájukat idézte fel, amikor a Formula-1 jobbá tételéről diskuráltak az olasszal és Chase Carey-vel.

részletek

Sajtó: Mégis maradhat Raikkönen?

Sajtóértesülések szerint Kimi Raikkönen mégis a Ferrari pilótája marad 2019-ben is, Leclerc pedig további egy évig pallérozódik még a Saubernél. Azért a fizetésért, amit a Ferrarinál kapna.

részletek

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Sajtó: Raikkönen további két évig maradhat a Ferrarinál

Az olasz istállóhoz közel álló források szerint Kimi Raikkönen 2020 végéig marad majd Sebastian Vettel csapattársa a Ferrarinál, így Charles Leclerc számára nem jut hely a vörösöknél.

részletek

Raikkönen: Nem ideálisak a körülmények, de egyébként minden rendben

Raikkönen mind a két szabadedzést a negyedik helyen zárta a csapattársa és a két Red Bull mögött. A finn egy átlagos pénteki napon van túl, amely elmondása szerint nem volt rossz.

részletek

Vettel: A munka feledtetheti a nehéz napokat

Nem könnyű időszakot él meg a Ferrari jelenleg Sergio Marchionne halála miatt. Vettel szerint a legjobbkor jött egy következő versenyhétvége, mivel így könnyebb lesz feldolgozniuk a tragédiát.

részletek

Kihagyják a ferrarisok a sajtótájékoztatókat

Sergio Marchionne hirtelen halálhíre mindent borított Maranellóban és az egész Formula-1 világában, ennek pedig a Magyar Nagydíjra is kihatása van. Igazoltan lesznek távol a ferrarisok.

részletek

Marchionnét gyászolja az F1 közössége

A szerdai gyászhír után a Formula-1-es pilóták, csapatok és vezetők közösségi oldalait elárasztották az együttérző üzenetek. A Ferrari vezérével egy ádáz, de tiszteletreméltó ellenfél távozott.

részletek

Elhunyt Sergio Marchionne

A Ferrari és a Fiat-csoport korábbi első embere egy műtéti komplikáció miatt nemrég rendkívül hirtelen volt kénytelen távozni pozíciójából, majd kómába esett, amiből már nem ébredt fel. 66 éves volt.

részletek
Olvastad már?