Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Marchionne

Arrivabene: Külső körülmények miatt vesztettünk

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, gyengélkedésük döntő többsége azért történt, mert a pályán kívül nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy szerették volna. Ezekkel nem számolhattak előre.

részletek

Vettel Marchionne tiszteletére nyerne

Sebastian Vettelt a Ferrari elnök váratlan halála még inkább ösztönzi, hogy egy évtizednyi szünet után ismét világbajnoki címet nyerjen a Ferrarinak. Ennek érdekében 2019-ben tovább javulna.

részletek

Sajtó: Binotto a Mercedeshez igazolhat

A Ferrari technikai igazgatója korábban közvetlenül a motorfejlesztésért volt felelős. A belső harcok miatt azonban távozhat az olaszoktól és a fő rivális Mercedesnél is kiköthet.

részletek

Massa: Nagy a győzelmi kényszer a Ferrarin

Felipe Massa nyolc évet töltött a maranellói alakulatnál, így pontosan tudja, milyen a légkör a csapatban. A brazil szerint a nagy elvárások hátráltatják a leginkább a Ferrarit a siker elérésében.

részletek

Hamilton Schumachernél is nagyobb lehet

Ross Brawn szerint Lewis Hamiltonban minden megvan ahhoz, hogy egy napon letaszítsa Schumachert a Formula-1 trónjáról. A Ferrari pedig egy fontos embert veszített Marchionne személyében.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Marchionne halála vethette vissza a Ferrarit

Ross Brawn szerint nem lehet véletlen, hogy éppen a vezetőjének, Sergio Marchionnének az elvesztése óta esett vissza a Ferrari teljesítménye a Mercedeshez képest. Összetartást sürget, hogy legalább jó szájízzel zárják a szezont az olaszok.

részletek

Todt: Marchionnéval sokat veszített az F1

Hatalmas sokk érte a Ferrarit, hiszen elnökét veszítette el július 25-én. Jean Todt utolsó közös vacsorájukat idézte fel, amikor a Formula-1 jobbá tételéről diskuráltak az olasszal és Chase Carey-vel.

részletek

Sajtó: Mégis maradhat Raikkönen?

Sajtóértesülések szerint Kimi Raikkönen mégis a Ferrari pilótája marad 2019-ben is, Leclerc pedig további egy évig pallérozódik még a Saubernél. Azért a fizetésért, amit a Ferrarinál kapna.

részletek

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Sajtó: Raikkönen további két évig maradhat a Ferrarinál

Az olasz istállóhoz közel álló források szerint Kimi Raikkönen 2020 végéig marad majd Sebastian Vettel csapattársa a Ferrarinál, így Charles Leclerc számára nem jut hely a vörösöknél.

részletek

Raikkönen: Nem ideálisak a körülmények, de egyébként minden rendben

Raikkönen mind a két szabadedzést a negyedik helyen zárta a csapattársa és a két Red Bull mögött. A finn egy átlagos pénteki napon van túl, amely elmondása szerint nem volt rossz.

részletek
Olvastad már?