Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 23. hétfő

Marchionne

Sajtó: Marchionne kómában van

Eddig is gyanúsan hirtelen váltották le pozíciójából Sergio Marchionne, egykori FIAT-elnököt, most viszont az olasz sajtó tudni véli, hogy a helyzet nagyon komoly, Marchionne mélykómában van.

részletek

Hivatalos: Egészségügyi okok miatt távozik a Ferrari elnöke

Szombat este közleményben erősítették meg, hogy Sergio Marchionne azonnali hatállyal elhagyja a Fiat és a Ferrari vezetői pozícióját – műtét utáni komplikációk miatt nem tudja folytatni a munkáját.

részletek

Akár már ma meglehet a Ferrari-elnök utódja!

Azt már régóta rebesgetik, hogy a Fiat-csoport és így a Ferrari-elnöke, Sergio Marchionne távozhat pozíciójából, most azonban úgy néz ki, felgyorsultak a folyamatok és akár még szombaton döntés születhet.

részletek

Felbomlott a Ferrari-Mercedes paktum?

Két frakció alakult ki a 2021-es szabályokról és szerződésekről szóló vitában, a Liberty Mediával szemben a két topcsapat helyezkedett el. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferrari átállt, és a színfalak mögött már egyezkedik az F1 tulajdonosával.

részletek

Sajtó: A Ferrari milliókat fizetett Ronaldóért

Egy olasz sajtóértesülés szerint a Ferrari is beszállt és húszmillió euróval segítette a Juventust, hogy megszerezze Cristiano Ronaldót a Real Madridtól. A portugál sztár a gyártót is segítené.

részletek

Luca di Montezemolo szerint Marchionne irigy a Ferrari múltbeli sikereire

Luca di Montezemolo évekig kormányozta nagyobbnál nagyobb sikerek felé a Ferrarit, majd távozott a csapattól. Szerinte utódja, Sergio Marchionne irigy rá, de reméli, utódjával is sikeres lesz az istálló.

részletek

Maga a Ferrari-elnök kelt Raikkönen védelmére a szexuális zaklatási ügyben

Kimi Raikkönent a napokban egy kanadai nő gyanúsította meg szexuális zaklatással. A Jégembert megvédte csapata, a Ferrari részéről megjegyezték, mindenben támogatják a finnt és nem ezen fog múlni a szerződéshosszabbítás.

részletek

Marchionne: 2014 óta a legjobb Ferrari

Általában kritikus szemmel nézi a világot a Ferrari elnöke, ám most ő is úgy véli, hogy hosszú évek óta a legjobb versenyautóval most rendelkezik a Scuderia. Meglesz a cím?

részletek

"Az egész Ferrari az F1 köré épült, miért menne?"

Hiába fenyegetőzik a maranellói F1-es istálló, többet veszítene a sportágból való kiszállással, mint amennyit nyerne - nem kell annyira tartani attól, hogy Scuderia nélkül marad a sorozat.

részletek

Enyhül a Ferrari, de még mindig kiszállhat

Elégedett a Scuderia elnöke, Sergio Marchionne a Liberty Media hozzáállásával a 2021-es szabályokat illetően. Van azonban még olyan pont, amely egyáltalán nem tetszik az olasznak – a kilépés pedig továbbra is élő opció.

részletek

Vettel-Hamilton helycsere, indul a GP1?

2019-ben Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződik, Sebastian Vettel a címvédő helyére megy a Mercedeshez! Április elsején, reggelre ismét számos, ehhez hasonló átveréssel találkozhattunk az interneten.

részletek

Ferrari: Jobban nem is indulhatott volna

Bár tegnap még Lewis Hamilton és a Mercedes örülhetett, végül mégis Sebastian Vettel diadalmaskodott a Ferrarival az Ausztrál Nagydíjon. Természetesen nagy az öröm Olaszországban.

részletek
Olvastad már?