Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Marchionne

Vettelnek határidőt szabott a Ferrari?

Sebastian Vettel szerződése ez év végén lejár a Ferrarinál, a Mercedesszel többször is hírbe hozták már a négyszeres világbajnokot. A hírek szerint a Ferrari határidőt szabott a német pilótának a szerződéshosszabbításra.

részletek

Ferrari: Ez a győzelem a történelmünk része

A maranellóiak 2001 után nyertek ismét Monaco utcáin, ráadásul a 2010-es németországi futam óta először arattak kettős diadalt – nem is maradt el Sergio Marchionne szokásos győzelmi levele.

részletek

Marchionne: Vettel maradhat, ameddig akar!

Nagyot fordult a világ tavaly óta, most ott tartanak a Ferrarinál, hogy minden Vettelen múlik, már ami a szerződését illeti.

részletek

Ferrari: Végre megfélemlítettük a Mercedest

A maranellói F1-es gárdának lehet oka az örömre, hiszen Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni pontversenyt, és részvételükkel három év után először zajlik kétfrontos csata a győzelmekért.

részletek

Ferrari: Most már mi is elhisszük, hogy jók vagyunk

A Ferrari idei második futamgyőzelmét követően a cég elnöke, Sergio Marchionne ismét tollat ragadott, hogy lelkesítő szavakkal illesse a csapatot, amely szerinte immár biztosan a végsőkig bajnoki esélyes lesz.

részletek

Marchionne inkább nem is válaszol Laudának

A szókimondó egykori világbajnok ismét a Ferrarira tett megjegyzést, amellyel szembesítették a cég elnökét is – nem akarja megsérteni az osztrákot, ezért inkább nem reagál.

részletek

Raikkönen úgy érzi, behozza a lemaradást

Kimi Raikkönent erősen kritizálta a Ferrari elnöke a Kínai Nagydíjat követően, hogy nem képes tartani a lépést csapattársával, Vettellel. A jégember úgy érzi, gyorsan visszatalál régi önmagához.

részletek

A Ferrari komolyan gondolja a Formula-E-hez történő csatlakozást

A maranellói márka neve a közelmúltban többször szóba került az elektromos sorozat kapcsán, a cég elnöke, Sergio Marchionne pedig továbbra is elszánt azt illetően, hogy hamarosan ezen a platformon is képviseljék magukat az F1 mellett.

részletek

„Már épp itt volt az ideje” - azonnal üzent a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne a téli holtszezon során nem sűrűn hallatott magáról, azt viszont már ő sem tudta szó nélkül hagyni, hogy F1-es csapata győzelemmel indította az új idényt, és rögtön egy közleményben reagált a látottakra.

részletek

A Ferrari nem a Mercedest, hanem a Red Bullt figyelte

Sergio Marchionne elárulta, mi volt az a két cél, amit kitűztek maguk elé a barcelonai F1-es tesztekre - ő és Sebastian Vettel is úgy látja, hogy továbbra is a Mercedes a legjobb.

részletek

Ferrari: Formula-E, Alfa Romeo: F1?

A maranellói autógyár elnöke, Sergio Marchionne már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy az ágaskodó kiscsikóval meghódítsa az elektromos bajnokságot.

részletek

Radikális változások történtek a Ferrarinál

A maranellói F1-es alakulat a vártnál sokkal jobban teljesít a barcelonai teszteken, a csapat elnöke azonban még most sem akar jóslatokba bocsátkozni - annyit azonban elárult, hogy a házon belüli változásoknak nagy szerepük van a formajavulásban.

részletek
Olvastad már?