Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Marchionne

Ferrari: Most már mi is elhisszük, hogy jók vagyunk

A Ferrari idei második futamgyőzelmét követően a cég elnöke, Sergio Marchionne ismét tollat ragadott, hogy lelkesítő szavakkal illesse a csapatot, amely szerinte immár biztosan a végsőkig bajnoki esélyes lesz.

részletek

Marchionne inkább nem is válaszol Laudának

A szókimondó egykori világbajnok ismét a Ferrarira tett megjegyzést, amellyel szembesítették a cég elnökét is – nem akarja megsérteni az osztrákot, ezért inkább nem reagál.

részletek

Raikkönen úgy érzi, behozza a lemaradást

Kimi Raikkönent erősen kritizálta a Ferrari elnöke a Kínai Nagydíjat követően, hogy nem képes tartani a lépést csapattársával, Vettellel. A jégember úgy érzi, gyorsan visszatalál régi önmagához.

részletek

A Ferrari komolyan gondolja a Formula-E-hez történő csatlakozást

A maranellói márka neve a közelmúltban többször szóba került az elektromos sorozat kapcsán, a cég elnöke, Sergio Marchionne pedig továbbra is elszánt azt illetően, hogy hamarosan ezen a platformon is képviseljék magukat az F1 mellett.

részletek

„Már épp itt volt az ideje” - azonnal üzent a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne a téli holtszezon során nem sűrűn hallatott magáról, azt viszont már ő sem tudta szó nélkül hagyni, hogy F1-es csapata győzelemmel indította az új idényt, és rögtön egy közleményben reagált a látottakra.

részletek

A Ferrari nem a Mercedest, hanem a Red Bullt figyelte

Sergio Marchionne elárulta, mi volt az a két cél, amit kitűztek maguk elé a barcelonai F1-es tesztekre - ő és Sebastian Vettel is úgy látja, hogy továbbra is a Mercedes a legjobb.

részletek

Ferrari: Formula-E, Alfa Romeo: F1?

A maranellói autógyár elnöke, Sergio Marchionne már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy az ágaskodó kiscsikóval meghódítsa az elektromos bajnokságot.

részletek

Radikális változások történtek a Ferrarinál

A maranellói F1-es alakulat a vártnál sokkal jobban teljesít a barcelonai teszteken, a csapat elnöke azonban még most sem akar jóslatokba bocsátkozni - annyit azonban elárult, hogy a házon belüli változásoknak nagy szerepük van a formajavulásban.

részletek

Kitolta saját nyugdíjkorhatárát a Ferrari elnöke

Lapértesülések szerint Sergio Marchionne módosított két hónappal ezelőtt tett ígéretén, és mégsem fog már 2018-ban leköszönni a Ferrari éléről. Sőt, úgy tűnik, a Scuderia lett az első csapat, amely a lehetőséggel élve részesedést vásárolt az F1-ből.

részletek

A Ferrari exelnöke beszólt Raikkönennek

A Scuderiát hosszú éveken keresztül elnökként irányító Luca di Montezemolo nyilatkozata kiverheti a biztosítékot a finn pilóta rajongóinál - kérdés, csak a harag beszél belőle, vagy valóban igaza van.

részletek

Ferrari: Nem tudjuk, bajnokok lehetünk-e

Sergio Marchionne, az olasz cég első embere szerint egyértelműen érezhető, hogy az istálló F1-es autója javult a tavalyihoz képest. Nagy célokat azonban továbbra sem tűz ki.

részletek

Hogyan érinti a Ferrarit a mérnökök hiánya?

Két korábbi maranellói szakember is rivális csapatot erősít idén, a helyükre pedig nem érkezett hasonló kaliberű igazolás. Sergio Marchionne elnök szerint a csapatnak nincs szüksége „szuperhősre”.

részletek
Olvastad már?