Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

MarcMarquez

Marquez: 3-4 hónap a gyógyulási idő, de dolgozom rajta

A címvédő szerint biztosan nem lesz tökéletesen állapotban a válla a sepangi tesztre, de nem is akarja siettetni a dolgokat: a célja, hogy a szezonnyitó Katari Nagydíjra teljesen felépüljön.

részletek

Marquez és Lorenzo bemutatta a 2019-es Hondát

Szerda délelőtt Madridban tartotta hivatalos csapatbemutatóját a címvédő gárda, amely elsősorban a Repsol-Honda kapcsolat 25. évfordulójának jegyében telt, de természetesen lehullt a lepel Marc Marquez és Jorge Lorenzo idei masinájáról is.

részletek

Rossi: Mindenki fél a motoron – talán kivéve Marquezt

A kilencszeres világbajnok elmondása szerint még mindig érez félelmet, ha motorra ül. Szerinte mindenki így van ezzel. Vagy mégsem?

részletek

Lorenzo felveszi a versenyt Marquezzel

A Ducatitól a Repsol Hondához igazoló spanyol hihetetlen motorosnak nevezte új csapattársát, de úgy érzi, nemcsak ő tanulhat majd a címvédőtől, hanem fordítva is igaz lesz ez.

részletek

Marquez orvosa nem érti, hogyan volt képes így vb-t nyerni

A Marc Marquez vállát megműtő orvos szerint a beavatkozás összetettebb volt a vártnál, és bár százszázalékosan nem lehet kijelenteni, hogy megoldódtak a repsolos gondjai, a jelek biztatók.

részletek

Lorenzo és Marquez is sikeres műtéten esett át

A Repsol Honda jövő évi versenyzői egy nap eltéréssel feküdtek kés alá Barcelonában, ahol előbbinek az Aragóniában megsérülő jobb lábát, utóbbinak pedig a folyton kiugró bal vállát igyekeztek rendbe hozni.

részletek

Marquez volt a MotoGP bukáskirálya 2018-ban

Bár kevesebbszer esett el, mint 2017-ben, így is listavezető a királykategóriában az immár hétszeres világbajnok – igaz, az abszolút győztestől még így is nyolc bukfenccel elmarad.

részletek

Így lehet már Motegiben világbajnok Marquez

Ha a 77 pontos fórjából 75-öt megőriz a Japán Nagydíjon, akkor a Honda hazai versenyén válik hétszeres világbajnokká a még mindig csak 25 éves spanyol motoros.

részletek

MotoGP: Már Motegiben meglehet a hetedik vb-cím

Marc Marquez újabb győzelmével a címvédés küszöbén áll, de a két kisebb kategóriában is nőtt a különbség a favoritok között – mutatjuk, mi a helyzet az első Thaiföldi Nagydíjat követően.

részletek

Ezért nem fogott kezet Rossi Marquezzel

Érdekes és némileg kínos jelenetek játszódtak le a MotoGP misanói sajtótájékoztatóján, amikor arról kérdezték a két klasszist, hogy hajlandók lennének-e békülni és kezet fogni egymással.

részletek

Marquez szeretne kibékülni Rossival

A Repsol Honda spanyolja a nagy rivális hazai futama előtt beszélt a „Doktorral” való kapcsolatáról és arról, mi a véleménye az őt fogadó állandó füttykoncertről.

részletek

A spielbergi Lorenzo-Marquez csata, ahogy még nem láttad

Exkluzív videót tett közzé a MotoGP hivatalos honlapja, amelyen megnézhetjük, hogyan élték át a Ducati és a Repsol bokszában az Osztrák GP parázs utolsó körét, valamint milyen párbeszéd zajlott le a két spanyol klasszis között a leintést követően.

részletek
Olvastad már?