Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

MarcMarquez

Rossiék nem hergelhetik fel a szurkolókat

Nem csillapodnak a kedélyek a Rossi-Marquez ügyben – olyannyira, hogy a motorsport egyik legbefolyásosabb szereplője, a FIM elnöke is rendre intette a szembenálló feleket.

részletek

Marquez: Minden körülmények között az élmezőnyben lehetünk

Elégedetten zárhatta a katari tesztet és az egész előszezont a regnáló világbajnok, aki elsősorban az új motorblokkot említette fő pozitívumként, de arról is beszélt, mi a Honda fő gyengepontja és kiket tart a fő ellenfélnek.

részletek

Marqueznek kevesebb kockázatot kell vállalnia, különben megsérül

Kevin Schwantz szerint hihetetlen, amire a MotoGP regnáló világbajnoka képes a motoron, de vissza kell fognia magát, ha nem akar egyszer komolyabban megsérülni. A repsolosnak is ez az egyik célkitűzése 2018-ra.

részletek

Mi motiválhat egy négyszeres világbajnokot?

A Repsol Honda spanyoljának egyelőre nincs szüksége extra ösztönzésre: a legjobb gyártó színeiben versenyezve is folyamatosan fejlődni és tanulni akar.

részletek

Miért igazán különleges Marquez?

A Repsol Honda távozó csapatfőnöke elsősorban nem is a pályán mutatott teljesítményéért csodálja az immár hatszoros világbajnok spanyol motorost.

részletek

Marquezt nem érdeklik a rekordok

A Repsol Honda világbajnoka saját bevallása szerint nem törődik a számokkal és azzal, hogy kiket érhet utol a közeljövőben az örökranglistákon, egyszerűen csak szeretné élvezni, hogy azt csinálhatja, amiről gyerekkora óta álmodott.

részletek

Marc Márquez garázsába begurult az ötödik BMW M Különdíj

2013, 2014, 2015 és 2016 után 2017-ben is Marc Márquez érte el a tizennyolc nagydíjból álló versenyszezon időmérő edzéseinek legjobb összesített eredményét a kétkerekű versenysportok királykategóriájában. A spanyol versenyző jutalma idén egy exkluzív BMW M4 CS sportmodell.

részletek

Stoner: Le tudtam volna győzni Marquezt

A jelenlegi világbajnoki éllovas épp a 2012 végén visszavonult ausztrál helyén mutatkozott be a MotoGP-ben, így a két klasszis sosem tudta összemérni egymással az erejét, de Stoner úgy érzi, fel tudta volna venni a versenyt a spanyollal.

részletek

Nem lesz csapatutasítás a Hondánál

A világbajnoki éllovas szerint Dani Pedrosa eleve akkor segítene a legtöbbet, ha megnyerné a szezonzárót – azt ugyanakkor a spanyol is elismeri, hogy Jorge Lorenzo helyében ő is elengedte volna Andrea Doviziosót.

részletek

A Marquez-Dovizioso csata jót tesz a MotoGP-nek

Bár ő maga már nincs versenyben a 2017-es világbajnoki címért, a „Doktort” nagy lelkesedéssel tölti el a Repsol Honda és a Ducati Team versenyzőinek harca, amely szerinte egészen Valenciáig elhúzódhat.

részletek

Marquez: Tavaly már untam a biztonsági motorozást

A Repsol Honda versenyzője saját bevallása szerint örül neki, hogy idén kiélezettebb a bajnokság és ezért végig maximumot kell nyújtania a versenyeken. A címvédő a hétvégi Japán Nagydíjjal kapcsolatos várakozásairól is beszélt.

részletek

Kiderült, hogy miért hibázik sokat Marquez

A Ducati motorsportfőnöke figyelmeztet: bár Aragónban gyengélkedtek, Andrea Doviziosóval még számolni kell az idei világbajnoki küzdelemben. Gigi Dall’Igna a címvédő Marc Marquez hozzáállását is kielemezte az utolsó négy futam előtt.

részletek
Olvastad már?