Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Maranello

Vettel nem unatkozik Ausztrália után sem

Sebastian Vettel nem unatkozik az évadnyitó futamot követő héten sem, nem feledkezett meg a köszönetről és máris lázasan készül a következő versenyre, a Kínai Nagydíjra.

részletek

Kitolta saját nyugdíjkorhatárát a Ferrari elnöke

Lapértesülések szerint Sergio Marchionne módosított két hónappal ezelőtt tett ígéretén, és mégsem fog már 2018-ban leköszönni a Ferrari éléről. Sőt, úgy tűnik, a Scuderia lett az első csapat, amely a lehetőséggel élve részesedést vásárolt az F1-ből.

részletek

Amikor egy NBA-sztár Ferrarival száguld

A Los Angeles Lakers egykori kiválósága, Kobe Bryant odavan a vörösök gépeiért, első maranellói látogatásakor pedig egyből autóba pattant, hogy kipróbálja a gyártó F12 TDF-es modelljét

részletek

Két év múlva visszavonul a Ferrari elnöke

Még nem olyan régen, 2014-ben érkezett meg a Ferrari vállalatának élére Sergio Marchionne, de ha betartja saját ígéretét, már nem is fogjuk őt látni sokáig. Az elnök tudatta a világgal, hogy hamarosan visszavonul az üzleti élettől.

részletek

A Ferrari lefújhatja karácsonyi buliját, mert nincs mit ünnepelniük

A maranellóiak évente megrendezik szokásos, karácsony előtti évösszegző eseményüket, de az F1-es csapattól származó információk szerint könnyen lehet, hogy ez idén elmarad majd.

részletek

Rossella mamának sem beszélnek Schumacherről

A híres maranellói étterem vezetője a ferraris évek alatt jó barátságba került Michael Schumacherrel. A család titkolózása alól azonban egy ilyen közeli barát sem jelent kivételt.

részletek

A nap, amit Sebastian Vettel sosem felejt el

A jelenleg a Ferrari csúcsra való visszatérésén munkálkodó négyszeres F1-es bajnok az ezredforduló környékén látta és hallotta először működés közben a Scuderia versenygépét. Sosem felejti el azt a napot.

részletek

Dübörög a lelkesedés a Ferrarinál

A maranellói gyár munkásai teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy előrébb tolják a Ferrari szekerét, melyet az elnök igen komolyan kritizált mostanában. A FIAT Chrylser első embere minden esetre le van nyűgözve a látottaktól.

részletek

A Ferrarinál nehezen beszélnek Schumacherről

Sebastian Vettel elárulta, a mai napig érezhető, hogy a Ferrari F1-es csapatánál nagyon hálásak Schumachernek – ám ha a jelenlegi helyzete kerül szóba, sokan nehezen tudják kezelni a szituációt.

részletek

Szünetre vonul a Ferrari gyászoló műszaki főnöke

James Allison nemrég veszítette el váratlanul feleségét. Az F1-es szakember visszatért családjához, és nem tudni, mikor áll újra munkába a Ferrari maranellói gyárában.

részletek

A Ferrari szimulátorában tesztelik a Haast

Az olasz istálló teljes körű segítséget nyújt az újonc F1-es csapatnak, így Roman Grosjean Maranellóban próbálta megtalálni a Haas alapbeállításait.

részletek

Vettel kevesebbet várt idén a Ferraritól

Sebastian Vettel 2015-ös teljesítménye sokak képzeletét felülmúlta, Vettel képzeletét pedig a Ferrari teljesítménye múlta felül. Most akkor ki van jobban meglepődve?

részletek
Olvastad már?