Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Maranello

Vettel nem unatkozik Ausztrália után sem

Sebastian Vettel nem unatkozik az évadnyitó futamot követő héten sem, nem feledkezett meg a köszönetről és máris lázasan készül a következő versenyre, a Kínai Nagydíjra.

részletek

Kitolta saját nyugdíjkorhatárát a Ferrari elnöke

Lapértesülések szerint Sergio Marchionne módosított két hónappal ezelőtt tett ígéretén, és mégsem fog már 2018-ban leköszönni a Ferrari éléről. Sőt, úgy tűnik, a Scuderia lett az első csapat, amely a lehetőséggel élve részesedést vásárolt az F1-ből.

részletek

Amikor egy NBA-sztár Ferrarival száguld

A Los Angeles Lakers egykori kiválósága, Kobe Bryant odavan a vörösök gépeiért, első maranellói látogatásakor pedig egyből autóba pattant, hogy kipróbálja a gyártó F12 TDF-es modelljét

részletek

Két év múlva visszavonul a Ferrari elnöke

Még nem olyan régen, 2014-ben érkezett meg a Ferrari vállalatának élére Sergio Marchionne, de ha betartja saját ígéretét, már nem is fogjuk őt látni sokáig. Az elnök tudatta a világgal, hogy hamarosan visszavonul az üzleti élettől.

részletek

A Ferrari lefújhatja karácsonyi buliját, mert nincs mit ünnepelniük

A maranellóiak évente megrendezik szokásos, karácsony előtti évösszegző eseményüket, de az F1-es csapattól származó információk szerint könnyen lehet, hogy ez idén elmarad majd.

részletek

Rossella mamának sem beszélnek Schumacherről

A híres maranellói étterem vezetője a ferraris évek alatt jó barátságba került Michael Schumacherrel. A család titkolózása alól azonban egy ilyen közeli barát sem jelent kivételt.

részletek

A nap, amit Sebastian Vettel sosem felejt el

A jelenleg a Ferrari csúcsra való visszatérésén munkálkodó négyszeres F1-es bajnok az ezredforduló környékén látta és hallotta először működés közben a Scuderia versenygépét. Sosem felejti el azt a napot.

részletek

Dübörög a lelkesedés a Ferrarinál

A maranellói gyár munkásai teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy előrébb tolják a Ferrari szekerét, melyet az elnök igen komolyan kritizált mostanában. A FIAT Chrylser első embere minden esetre le van nyűgözve a látottaktól.

részletek

A Ferrarinál nehezen beszélnek Schumacherről

Sebastian Vettel elárulta, a mai napig érezhető, hogy a Ferrari F1-es csapatánál nagyon hálásak Schumachernek – ám ha a jelenlegi helyzete kerül szóba, sokan nehezen tudják kezelni a szituációt.

részletek

Szünetre vonul a Ferrari gyászoló műszaki főnöke

James Allison nemrég veszítette el váratlanul feleségét. Az F1-es szakember visszatért családjához, és nem tudni, mikor áll újra munkába a Ferrari maranellói gyárában.

részletek

A Ferrari szimulátorában tesztelik a Haast

Az olasz istálló teljes körű segítséget nyújt az újonc F1-es csapatnak, így Roman Grosjean Maranellóban próbálta megtalálni a Haas alapbeállításait.

részletek

Vettel kevesebbet várt idén a Ferraritól

Sebastian Vettel 2015-ös teljesítménye sokak képzeletét felülmúlta, Vettel képzeletét pedig a Ferrari teljesítménye múlta felül. Most akkor ki van jobban meglepődve?

részletek
Olvastad már?