Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Maranello

A Ferrari lefújhatja karácsonyi buliját, mert nincs mit ünnepelniük

A maranellóiak évente megrendezik szokásos, karácsony előtti évösszegző eseményüket, de az F1-es csapattól származó információk szerint könnyen lehet, hogy ez idén elmarad majd.

részletek

Rossella mamának sem beszélnek Schumacherről

A híres maranellói étterem vezetője a ferraris évek alatt jó barátságba került Michael Schumacherrel. A család titkolózása alól azonban egy ilyen közeli barát sem jelent kivételt.

részletek

A nap, amit Sebastian Vettel sosem felejt el

A jelenleg a Ferrari csúcsra való visszatérésén munkálkodó négyszeres F1-es bajnok az ezredforduló környékén látta és hallotta először működés közben a Scuderia versenygépét. Sosem felejti el azt a napot.

részletek

Dübörög a lelkesedés a Ferrarinál

A maranellói gyár munkásai teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy előrébb tolják a Ferrari szekerét, melyet az elnök igen komolyan kritizált mostanában. A FIAT Chrylser első embere minden esetre le van nyűgözve a látottaktól.

részletek

A Ferrarinál nehezen beszélnek Schumacherről

Sebastian Vettel elárulta, a mai napig érezhető, hogy a Ferrari F1-es csapatánál nagyon hálásak Schumachernek – ám ha a jelenlegi helyzete kerül szóba, sokan nehezen tudják kezelni a szituációt.

részletek

Szünetre vonul a Ferrari gyászoló műszaki főnöke

James Allison nemrég veszítette el váratlanul feleségét. Az F1-es szakember visszatért családjához, és nem tudni, mikor áll újra munkába a Ferrari maranellói gyárában.

részletek

A Ferrari szimulátorában tesztelik a Haast

Az olasz istálló teljes körű segítséget nyújt az újonc F1-es csapatnak, így Roman Grosjean Maranellóban próbálta megtalálni a Haas alapbeállításait.

részletek

Vettel kevesebbet várt idén a Ferraritól

Sebastian Vettel 2015-ös teljesítménye sokak képzeletét felülmúlta, Vettel képzeletét pedig a Ferrari teljesítménye múlta felül. Most akkor ki van jobban meglepődve?

részletek

Mick Schumachert Maranellóban látták

A hétszeres világbajnok F1-es fia a Ferrari városában járt – ott pedig az istálló egyik fontos emberével találkozott, aki rövidesen egy teszten is segíteni fogja a karrierje elején járó németet.

részletek

Vettel is a Ferrarinál akarja befejezni

Megszokott jelenség, amint a Ferrari F1-es világbajnokai időről időre kijelentik, hogy sohasem fognak másik csapathoz igazolni a Scuderiától, amit aztán vagy betartanak, vagy nem. Sebastian Vettel van soron.

részletek

Új gyárépületbe költözik a Ferrari

Dupla kihívással néz szembe az F1-es csapat 2015 elején: miközben meg kell szilárdítaniuk konstruktőri második helyüket, új épületbe költöznek Maranellóban, számolt be egy német lap.

részletek

„Istenkáromlás” lenne Angliában építeni a Ferrarit

Bár a vezetőség teljesen megújult, a régi filozófia egyes elemeihez továbbra is ragaszkodnak a Ferrarinál. Az új elnök kizárta annak lehetőségét, hogy az autó építése Olaszországon kívül történjen, még ha ez javítana is a hatékonyságon.

részletek
Olvastad már?