Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Mansell

Mansell kihívná Hamiltont egy időmérőre

Nagy-Britanniában a mai napig Nigel Mansell rendkívül népszerű, pedig lassan huszonöt éve visszavonult. Egy időmérő edzésre szívesen kihívná Lewis Hamiltont, úgy érzi, nem esélytelenül.

részletek

Mansell: Lehet, most sem versenyképes a McLaren

Az 1992-es világbajnok szerint könnyen lehet, hogy Fernando Alonso már tudja, a McLaren idén sem ér az élmezőnybe, ezért keresi a WEC-ben a versenyzési lehetőséget, mert ott viszont nyerhet.

részletek

Mansell megjósolta az idei világbajnokot

Óvatos jóslatokba bocsátkozott Nigel Mansell az idei F1-es szezont tekintve. Varázsgömbjében négymárkás küzdelmet látott, amit szerinte egyértelmű, hogy ki fog megnyerni.

részletek

Akik a Williams legsikeresebb pilótáivá váltak

Korábban sosem tapasztalt, rutintalan párossal vág neki a 2018-as évadnak a Williams istálló. A korábbi évtizedekben azonban óriási neveket is foglalkoztatott a csapat. Kik voltak a legeredményesebbek?

részletek

Brown: Schumachernek a hároméves kihagyás volt sok

Michael Schumacher 2010 és 2012 között visszatért a Formula-1-be, de ekkor már nem sok babér termett számára. Zak Brown szerint a hosszú kihagyás tett be neki, nem az életkora.

részletek

Minimum 26 autóra van szükség a világbajnok szerint

A Formula-1-nek nem szabad hagynia, hogy a Ferrari távozzon a mezőnyből. Nigel Mansell emlékszik arra az időre, mikor 43-an szerepeltek egy nagydíjon, ezért több gyártót és nagyobb létszámot szeretne látni a rajtrácson.

részletek

Amikor ember kerül a pályára

Az elmúlt évtizedekben többször is előfordult, hogy szurkolók, vagy demonstrálók kerültek a pályára, miközben esemény zajlott. Nem csak a leintés után, időnként verseny közben is megesett.

részletek

Már nem hátrány a tapasztalatlanság - Mansell

Olyan könnyen vezethetők a mai F1-es autók, hogy nem lesz problémája a Williams szinte tinédzser pilótapárosának – állítja Mansell. Sőt, szerinte egy előnyük is származik a kialakult helyzetből.

részletek

Mansell: 2018-ban is Hamilton a favorit

Lewis Hamilton a 2017-es szezon második felében ellentmondást nem tűrően szerezte meg újabb bajnoki címét. Nigel Mansell szerint idén is a címvédő lesz a legesélyesebb a végső győzelemre.

részletek

Kőkemény menet vár a McLarenre

Bár a Renault motorjai elvben jobbak a Hondáénál, a wokingi F1-es istálló előtt a gyári csapat és a Red Bull is ott áll legyőzendő félként - Nigel Mansell bízik benne, hogy a franciák mindenkit egyenlő bánásmódban részesítenek majd

részletek

Mansell: „Zilliószor jobb a biztonság”

Nigel Mansell úgy véli, hogy a Formula-1 az utóbbi évtizedek során rendkívül biztonságos sportággá változott, összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilóták.

részletek

Hiányoznak a kőkemény csaták

A rajongók egyik fő bánata, hogy nem igazán van már jelen a modern Formula-1-ben az igazi, kerék a kerék elleni csata. Három olyan esetet szedtünk össze, amiben biztosan nem csalódhatunk.

részletek
Olvastad már?