Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Mansell

Már nem hátrány a tapasztalatlanság - Mansell

Olyan könnyen vezethetők a mai F1-es autók, hogy nem lesz problémája a Williams szinte tinédzser pilótapárosának – állítja Mansell. Sőt, szerinte egy előnyük is származik a kialakult helyzetből.

részletek

Mansell: 2018-ban is Hamilton a favorit

Lewis Hamilton a 2017-es szezon második felében ellentmondást nem tűrően szerezte meg újabb bajnoki címét. Nigel Mansell szerint idén is a címvédő lesz a legesélyesebb a végső győzelemre.

részletek

Kőkemény menet vár a McLarenre

Bár a Renault motorjai elvben jobbak a Hondáénál, a wokingi F1-es istálló előtt a gyári csapat és a Red Bull is ott áll legyőzendő félként - Nigel Mansell bízik benne, hogy a franciák mindenkit egyenlő bánásmódban részesítenek majd

részletek

Mansell: „Zilliószor jobb a biztonság”

Nigel Mansell úgy véli, hogy a Formula-1 az utóbbi évtizedek során rendkívül biztonságos sportággá változott, összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilóták.

részletek

Hiányoznak a kőkemény csaták

A rajongók egyik fő bánata, hogy nem igazán van már jelen a modern Formula-1-ben az igazi, kerék a kerék elleni csata. Három olyan esetet szedtünk össze, amiben biztosan nem csalódhatunk.

részletek

Mansell: Négy év kell, hogy Hamilton beérje Schumachert

A britek korábbi világbajnoka honfitársa mellett bontott zászlót: úgy véli, 2018-ban Lewis Hamilton még jobb lesz, jóslata szerint pedig Michael Schumacher mindkét fő rekordját utoléri majd.

részletek

A legjobban felbolyduló pilótapiac

Az idei évben nem sok változás áll be a pilótafelállást tekintve a Formula-1-ben. Volt azonban egy évad, amikor alig maradt valaki a helyén, óriási változások történtek a csapatoknál.

részletek

Amikor a Ferrari hiába reménykedett

Közel állt ahhoz a Ferrari, hogy tíz év szünet után újra világbajnokot ünnepelhessenek Maranellóban, de végül elbuktak. Volt már ilyenre példa az aranykorban is, akkor végül Senna győzött.

részletek

Mansell egyszerre kritizálta és dicsérte a Ferrarit

A Scuderia egykori F1-es pilótája nagyon örült neki, hogy a vörösök idén harcba szálltak a vb-címekért, annak viszont kevésbé, hogy milyen könnyelműen dobták el maguktól a lehetőséget.

részletek

Amikor Senna majdnem elhagyta az F1-et

Időnként a világbajnokok is kerülhetnek partvonalra a Formula-1-ben. Ayrton Senna 1992-ben a háttérbe szorult, kis híján el is hagyta a száguldó cirkuszt. Tesztelt is Amerikában, nem is akárhogy.

részletek

A Williams legjobb világbajnoki autója

A magas szintű technológia és innováció kincsestára volt az 1992-es Williams-Renault, amivel Nigel Mansell, a mezőnyt porrá verve szerezte meg pályafutása egyetlen világbajnoki címét.

részletek

F1-esek kirándulásai más sorozatokban

Nem egyedi eset, hogy a Formula-1-ben jó ideje szereplő versenyzők kipróbálják az autósport egyéb ágait is, sőt, bizonyos esetekben kifejezetten sikerrel. Ezekből csemegézünk. Hogy csinálta Mansell, Senna, Raikkönen?

részletek
Olvastad már?