Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Manor

Kubica is indulhat a WEC-ben, LMP1-est tesztel

Hétfőn a Manor csapat autóját próbálja ki Robert Kubica, a teszt eredménye pedig szerződés lehet: a lengyel 2015 óta először futna teljes szezont egy bajnokságban, miközben az F1-es nagydíjakon is ott lenne tartalékként.

részletek

Manor: Nem zárjuk ki az F1-es visszatérést

A Liberty Media és az FIA folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentsék a Formula-1 költségeit. Ez pedig régi istállókat is visszacsábíthat a száguldó cirkuszba. Az egyik ilyen csapat a Manor lehet.

részletek

Gesztus a Manornak: Visszakapta nevezési díját a csődbe ment csapat

A brit kiscsapat tavaly év végén befizette a 2017-es F1-es részvétel költségét, aztán fizetésképtelenné vált, a rajtrácsra sosem jutott el. Az FIA most szolidaritásból visszafizette a félmillió dollárt.

részletek

Visszavonta a pert a De Villota család

Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral – habár a csapat valójában már nem is létezik.

részletek

Ocon lassan lehagyja Perezt?

Nem tökéletes a viszony a Force Indiánál. Esteban Ocon váratlanul gyorsan felvette Sergio Perez tempóját, helyenként már meg is haladja. Őrségváltás készülőben?

részletek

Kínai hullám az F1-ben?

A napokban röppent fel a hír, miszerint egy kínai érdekeltségű istálló nevezhet a Formula-1-be a közeli jövőben, máris itt a folytatás, egy másik kínai csapat is érkezhet. Növekvő kínai befolyás a száguldó cirkuszban?

részletek

Az F1 rosszabb hely lett a Manor nélkül

A néhai Manor istálló egykori csapatfőnöke jelenleg Le Mans-ban küzd a minél jobb helyezésekért, de közben arra is időt szakított, hogy megemlékezzen a télen megszűnt istállóról – nem érti, mi történhetett…

részletek

Manor-felszerelést használ a „11. csapat”

A Spanyol Nagydíjon csatlakozott az F1-es mezőnyhöz egy kétüléses formáció. Saját boksszal és motorhome-mal rendelkeznek, melyek történetében fontos szerepet kapott a Manor és egy repülőgépfestő műhely.

részletek

A Manor volt Dávid, a Sauber meg Góliát

A tavalyi legkisebb csapattól az ideihez szerződő Pascal Wehrlein egy nyilatkozatában rámutatott: a Manor még mostani munkaadójához, a Sauberhez képest is sokkal kisebb személyzettel működött.

részletek

Kiderült, mikor szedik ízekre a Manort

Az új befeketetőt nem találó, és január végén csődbe ment egykori F1-es istálló alkatrészei hamarosan hivatalosan is kalapács alá kerülnek.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek

Árverésen a Manor 2017-es modellje

Több korábbi alkatrész és csapatruházat mellett elárverezik a csődbe ment kiscsapat idei versenygépének szélcsatornában használt, méretarányos változatát is, hogy ebből fizethessék ki a hitelezőket.

részletek
Olvastad már?