Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

Manor

„A Manor megszűnése az F1 csődje is egyben”

Egy korábbi csapatfőnök - akinek alakulata anno elkerülte a csődbe jutást - úgy véli, a rendszer a hibás azért, mert a Manor nem tudta tovább folytatni F1-es szereplését.

részletek

Indonéz csapat épülhet a Manor romjain

Még mindig nem kizárt, hogy 11 csapat lesz a 2017-es F1-es rajtrácson, két indonéz cégóriás ugyanis tokkal-vonóval felvásárolhatja a Manor maradványait, és beültetheti pilótáit – állítják egyes sajtóértesülések.

részletek

Nekrológ: A 2010-es generáció

A Manor összeomlásával véget ért az F1-es csapatok „2010-es generációjának” története, melyet most röviden áttekintünk a kiválasztási folyamattól a szűk esztendőkön át egészen a megszűnésükig.

részletek

Manor: A Bianchi-családtól féltek az érdeklődők?

Noha a konstruktőri 10. hely elvesztése kétségkívül érzékenyen érintette a Manor istállót, a történet mögé nézve azt láthatjuk, hogy legalább három ennél nyomósabb oka is volt az F1-es kiscsapat megszűnésének.

részletek

Megbukott a Mosley-modell, a Haas a követendő példa az F1-ben?

A Manorral a 2010-ben bemutatkozó újoncok utolsó képviselője is eltűnik a sportágból, amely nem csak sportág pénzügyi helyzetét, de a hagyományos magánzó-csapatok rendszerét is át fogja alakítani.

részletek

Teljessé vált a 2017-es F1-es mezőny

A Manor pénteki végleges bezárása után az utolsó kérdőjel is eltűnt a Formula-1 2017-es felállását illetően – íme, az a 20 versenyző és 10 csapat, akikért idén szoríthatunk a száguldó cirkuszban!

részletek

Manor: Véget ért az álom

Hét szezon, három tulajdonosváltás, két pontszerzés és két tragikus baleset – véget ért a Manor-istálló története, most már csodára lenne szükség ahhoz, hogy 11 csapat legyen az idei rajtrácson.

részletek

Pozitív hírek érkeznek a Manorról

Bár eredetileg január 20-at tűzték ki határidőnek, ameddig a Manornak új tulajdonost kell találnia, jövő hét végéig további haladékot kaptak – a napokban jelentősen javultak az istálló kilátásai.

részletek

Wehrlein megköszönte a Mercedes támogatását

A frissen bejelentett Sauber-pilóta nem csak új F1-es csapatának, de a Mercedesnek is köszönetet mondott a lehetőségért - rendszeresen pontot akar szerezni 2017-ben.

részletek

Felvásárolhatják a Manort, megmenekülhetnek

Úgy fest, hogy mégis megmenekülhet az F1-es kiscsapat - nem csak érdeklődő van, már konkrét ajánlatot is kaptak, péntekig eldőlhet, hogy látjuk-e őket a 2017-es rajtrácson.

részletek

Fény az alagút végén: tárgyalnak a Manorról

Újraindultak a tárgyalások azzal az ázsiai konzorciummal, mely decemberben már majdnem megvette a legkisebb F1-es csapatot, s bár a Manor csődeljárás alatt van, a gyárban töretlenül készülnek a szezonra.

részletek

Javultak a Manor túlélési esélyei

Bár a csődbiztostól január 20-ig kaptak haladékot új befektető találására, az F1-es mezőny egyik legkisebb istállója felől ezúttal egy pozitívabb hír látott napvilágot.

részletek
Olvastad már?