Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

Manor

Felvásárolhatják a Manort, megmenekülhetnek

Úgy fest, hogy mégis megmenekülhet az F1-es kiscsapat - nem csak érdeklődő van, már konkrét ajánlatot is kaptak, péntekig eldőlhet, hogy látjuk-e őket a 2017-es rajtrácson.

részletek

Fény az alagút végén: tárgyalnak a Manorról

Újraindultak a tárgyalások azzal az ázsiai konzorciummal, mely decemberben már majdnem megvette a legkisebb F1-es csapatot, s bár a Manor csődeljárás alatt van, a gyárban töretlenül készülnek a szezonra.

részletek

Javultak a Manor túlélési esélyei

Bár a csődbiztostól január 20-ig kaptak haladékot új befektető találására, az F1-es mezőny egyik legkisebb istállója felől ezúttal egy pozitívabb hír látott napvilágot.

részletek

Eddig kapott haladékot a Manor

A csődeljárás alá került istálló számára kulcsfontosságú lenne egy új befektető támogatásának megszerzése, különben felszámolhatják, két hónappal a 2017-es F1-es szezon kezdete előtt.

részletek

Nagyon kicsi az esély a Manor túlélésére

Megszólalt a csődeljárást levezető cég, s a sorok közt olvasva úgy tűnik, hogy bár vannak érdeklődők a legkisebb F1-es csapat megvásárlására, a túlélés esélye kicsi – nem akartak még egy összeomlást.

részletek

Mégis mire vár a Mercedes?

Rádióműsorunk legújabb részében beszélgettünk a Mercedes különös tétovázásáról, az ismét kilátástalan helyzetbe került Manorról és a Dakar Ralit hátráltató tarthatatlan körülményekről.

részletek

Valaki szeretné viszontlátni Haryantót az F1-ben

Egyelőre úgy tűnik, hogy Rio Haryanto kizúgása után a 2017-es szezonban senki sem fogja képviselni Ázsiát a száguldó cirkuszban - a korábbi malajziai pilóta viszont szeretné, ha visszatérne.

részletek

Brawn: Az F1-nek változtatnia kell

Ross Brawn szerint a Formula-1-nek az lenne a feladata, hogy a kicsapatok számára is járhatóvá tegye a sikerhez vezető utat – jelenleg ugyanis minden a pénzen múlik.

részletek

Megszólalt a Manor eddigi tulajdonosa

A péntek délelőtt bombaként robbant hírt most a Manort két éve hasonló csávából kihúzó tulajdonos is megerősítette, hozzátéve, csapata sorsa az F1-es Brazil Nagydíjon pecsételődött meg.

részletek

Hivatalos: Csődbe ment a Manor

Összehívták az F1-es alakulat dolgozóit, akikkel közölték: a Manort üzemeltető cég csődeljárás alá került, és korlátozottak a lehetőségek, hogy ott legyenek a 2017-es rajtrácson.

részletek

Ki kapja a még szabad F1-es üléseket?

Öt helyet nem töltöttek még be a 2017-es rajtrácson, és bár három csapat aligha okoz meglepetést, a Manor két ülésének esélyeseit érdemes alaposabban áttekinteni.

részletek

Csődeljárás: Véget érhet a Manor története

Hiába a technikai fejlődés és a potenciális vásárlókról szóló hírek, brit sajtóértesülések szerint bármelyik pillanatban bejelenthetik, hogy csődeljárás alá kerül a legkisebb F1-es csapat.

részletek
Olvastad már?