Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Mallya

Force India: 2018-ban nem lesz csapatutasítás

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Force India pilótái konfliktusba keverednek egymással a pályán. Vijay Mallya szerint versenyzőinek sikerült megoldaniuk a tavalyi problémákat.

részletek

Energiaitalos cég akarja megvásárolni a Force Indiát

A jogi ügyeitől elfoglalt Vijay Mallya megválna csapatától: a brit sajtó hírei szerint már van is érdeklődő, aki több száz millió fontot kínálna az alakulatért.

részletek

Nincsenek irreális tervek a Force Indiánál, de...

Tudják, hogy a legjobb három messze van, büszkék is a negyedik helyre, de azért csökkentenék a különbséget és szeretnék, ha egyenlőbbé válnának a feltételek - ez valós forgatókönyv lehet?

részletek

Mallya retteg az indiai börtöntől

Kiadatási parancs van érvényben a Force India csapatfőnöke ellen: Vijay Mallya egy börtönben elkövetett gyilkossággal érvel amellett, hogy ne adják át hazája igazságszolgáltatásának.

részletek

Végre lazíthat a Force India

A silverstone-i gárda bebetonozta magát a konstruktőri negyedik helyre, így a maradék két nagydíjon jöhet a kísérletezgetés: új pilóták kipróbálásáról és agresszívabb taktikákról fantáziálnak.

részletek

Pénzmosásra használta főnöke a Force Indiát

Újra letartóztatták, majd óvadék ellenében mindjárt ki is engedték Vijay Mallyát. 1,4 milliárd dollárt kérnek számon rajta Indiában, melynek egy hányada az F1-es csapatnál kötött ki.

részletek

Elsőre elkaszálták a Force India névváltoztatását

Hónapok óta köztudott, hogy Vijay Mallya csapatfőnök a Force India nevét szeretné megváltoztatni. Az első variáció nem kapott zöld lámpát, de úgy tűnik, megvan a megoldás.

részletek

„Az idei fejlesztések a jövő évet is segítik”

Mivel nem vezetnek be gyökeresen új szabályokat a Formula-1-ben a következő évadra, jóval többen folytatják az idei autó fejlesztését is. Ez ugyanis nagyban segíti a jövő évi modellt.

részletek

Mallya: A Spában történtek többé nem fordulnak elő

A Force India tulajdonosa és csapatvezetője természetesen nem örül F1-es pilótái ütközésének, de úgy véli, az új csapatpolitikának már mindketten tudatában vannak.

részletek

Nem adja fel a Force India, cél a dobogó!

Remekül szerepelnek, folyamatosan pontokat szereznek, de egy valami még hiányzik 2017-ben: az első három hely valamelyikének elérése. Vijay Mallya hiszi, hogy ez idén is sikerülhet csapatának.

részletek

Stroll kezébe kerülhet a Force India

Vijay Mallya, a silverstone-i F1-es csapat tulajdonosa nem titkolja, hogy megfelelő összegért túladna alakulatán - olasz lapértesülések szerint a kanadai milliárdos lehet a befutó.

részletek

A Force India a Red Bullt is elkapná

Vijay Mallya, a csapat tulajdonosa nyilatkozott az eddigi teljesítményükről, és az idei évi terveikről. Az istálló nem túl messzi céljai között szerepel az energiaitalos alakulat elkapása is.

részletek
Olvastad már?