Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Magnussen

Grosjean ismét remekelt

Romain Grosjean Szingapúrban is jócskán gyorsabbnak bizonyult csapattársánál. Az utóbbi versenyhétvégék döntő többségén a francia újra átvette a vezető szerepet a Haasnál, így megmenekülhet.

részletek

Magnussen „egy fényévvel” kikapott Grosjeantól

A Haas dán pilótája – akit Ericsson ütött ki a Q1-ben – maga sem érti, hogyan maradhatott el egy másodperccel csapattársától, aki végül nyolcadik rajtkockát szerzett, és különösen büszke teljesítményére.

részletek

Alonso hosszú idő után a tabella élén

Hiába a mezőny egyik legjobb pilótája, sem versenyen, sem edzésen, sem a végsebességi adatok közt nem volt esélye az élre kerülni jó ideje a spanyolnak. A monzai időmérőn azonban megtört az átok.

részletek

Vandoorne: Egyszer a legrosszabb vagy, egyszer szupersztár

Jelen pillanatban a McLaren pilótája a leginkább alulértékelt F1-esek közé tartozik: nincs kibékülve azzal, hogy a kritizálók nem az összképet nézik, hanem a legutóbbi futam alapján ítélkeznek.

részletek

Magnussen: Alonso azt hiszi, hogy ő egy isten

Alaposan nekiment a McLaren-Renault kétszeres világbajnokának a dán pilóta az időmérős afférjuk után: a Haas versenyzője már alig várja spanyol riválisa szezon végi visszavonulását.

részletek

Alonso: Magnussen rosszabbul járt ezzel

A McLaren és a Haas pilótája az F1-es Olasz Nagydíj időmérőjének második etapja során talált egymásra a pályán – a spanyol világbajnok szerint ő ezzel igazából nem is vesztett semmit.

részletek

Verstappen, Hülkenberg és Magnussen még mindig kételkedik a halóban

Bár valószínű, hogy a fejvédőelem fontos, akár életmentő szerepet is betöltött a Belga Nagydíj rajtbalesetekor, Max Verstappent, Nico Hülkenberget és Kevin Magnussent még ez sem győzte meg a halo szükségességéről.

részletek

A Haas villámgyorsan utolérheti a Renault-t

Óriási harc dúl a konstruktőri negyedik helyért, a Renault korábbi előnyének nagy része elfogyott, Grosjean és Magnussen pedig folyamatosan szállítja a jó eredményeket, ahogy Spában is.

részletek

Grosjean örül, Magnussen csalódott a Haasnál

Ismét sikerült az első tíz közé kerülnie az amerikai alakulat versenyzőinek, és ami megnyugtató lehet számukra, hogy szárazon és vizes körülmények között egyaránt gyorsnak bizonyultak.

részletek

Hamarosan dönt a Haas a pilótákról

Az amerikai istálló a középmezőny elejére ugrott 2018-ban, így több versenyző is érdeklődik az üléseik iránt. Günther Steiner elmondta, még nem tudja, kik lesznek a pilótáik, de nemsokára ez is eldől.

részletek

Magnussen rengeteg pénzt veszít

Egy hosszú ideje húzódó perben jogilag elmarasztalták Kevin Magnussent. Az eljárást korábbi menedzsere indította a dán pilóta ellen és a hölgynek adtak igazat. Ez óriási pénzösszeget jelent.

részletek

Magnussen a „B-liga” első helyére hajt

Annyira nagy a szakadék a három nagycsapat és a többiek között, hogy a középmezőny tagjai elméletben már egy saját bajnokságot is alkottak. Ennek az élén végezne év végén Kevin Magnussen.

részletek
Olvastad már?