Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Magnussen

Giovinazzi: A hátsó kamera jó megoldás lenne

Bár csak 2019-től lesz a Formula-1-es mezőny teljes körű tagja Antonio Giovinazzi, már most előállt egy ötlettel, amely a jövő évi látási viszonyokat javítaná fel. Szerinte nincs szükség tükrökre.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Magnussen: Nem látni, aki mögöttünk jön

A Haas dán F1-es pilótája szerint egészen addig nem látni a hátulról érkezőt, amíg ki nem bújik a szélárnyékból, ezzel magyarázza a kései, veszélyes manővereit az elmúlt időszakból.

részletek

Mexikó elátkozott pálya a Haasnak

Hiába az idei kitűnően sikerült versenyautó, Mexikóban egyszerűen nem akar összejönni a Haasnak. Zsinórban a harmadik évben is kihullottak már a Q1-ben, értetlenül vakarják a fejüket a csapatnál.

részletek

Jön az esküvő Magnussenéknél

Egy dán bulvárlap, az Ekstra Bladet szerint a Haas versenyzője, Kevin Magnussen eljegyezte barátnőjét, Louise-t, jövőre pedig az esküvőre is sor kerülhet. Magnussen nem is tagad, de sokat nem is akar róla beszélni.

részletek

Ocon: Hülye indokkal zártak ki

Ennél rosszabb érzés nincs – fakadt ki Esteban Ocon, akit az FIA egy marginális hiba miatt utólag zárt ki az USA Nagydíjról. Magnussent szintén elmeszelték, ő egy gúnyos becenévvel illette az F1-et.

részletek

Kizárások: Változott az austini végeredmény

Két, eredetileg az első tíz között végző pilótát is diszkvalifikáltak az USA Nagydíjáról, így alaposan megváltozott a pontszerzők névsora. Esteban Ocon és Kevin Magnussen is szabályt szegett.

részletek

Ez a Haas idei jó szereplésének titka

Kevin Magnussen, az amerkai csapat pilótája látja, miben és hol fejlődik csapata. A Haas kétségkívül a középmezőny elején harcol 2018-ban, és a dán versenyző ennek okait tárta fel a nagyközönségnek.

részletek

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

Elképesztő izgalmak a B-ligában

A szezon hajrája előtt ismét megnéztük, hogyan alakulna a világbajnokság egy alternatív valóságban, melyből kiemeltük a három nagycsapatot: az előző hét futam hat különböző győztest hozott, megjósolhatatlan a végeredmény.

részletek

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek

Leclerc: Magnussen hülye és az is marad

Charles Leclerc versenyét nagyban befolyásolta Kevin Magnussen újabb hajmeresztő manővere óriási sebességnél. A fiatal monacói szerint érthetetlen, hogy ezért nem büntették dán riválisát.

részletek
Olvastad már?