Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Magnussen

Steiner egyre frusztráltabb Grosjean miatt

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elmondta, egyelőre bízik Romain Grosjeanban, de nem tudja, mikor érkezhet el a kritikus pont, ami megtörheti a pilótájába vetett hitét.

részletek

Grosjean megint háromszor ütközött

A Haas rutinos pilótája ismét támadások kereszttüzébe került, a pénteki autótörését követően a vasárnapi futamon Magnussennek és Sainznak is nekiment, utóbbi a versenyük végét jelentette.

részletek

A Haas csapatfőnöke szerint Alonso mindig csak siránkozik

Fernando Alonso a Brit Nagydíj hétvégéjén pénteken és vasárnap is összeakadt a Haas dánjával, Kevin Magnussennel, és nem is volt elégedett. A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner már fenn sem akad ezen.

részletek

Magnussen: Ez egy pole-t jelent a ’B’ ligában

A Haas szerepelt a legjobban a Brit Nagydíj időmérő edzésén a három élcsapat mögött. Magnussen futott gyorsabb időt az amerikai alakulaton belül, aki pole-pozíciónak fogja fel jelenlegi rajthelyét.

részletek

Ez történt a Brit Nagydíj időmérőjén!

A szabadedzések alapján szoros küzdelemre volt kilátás a brit időmérőn a Mercedesek és a Ferrarik között. Az elsőt a Mercedes vitte, a másodikon a Ferrari volt a leggyorsabb, a harmadikon alig volt különbség.

részletek

Hamilton hangolt legjobban a brit időmérőre, Hartley ijesztő balesetet szenvedett

Kifejezetten kiegyenlítettnek tűnt a mezőnyből kiemelkedő két gárda, a Ferrari és a Mercedes küzdelme a pénteki első két szabadedzés alapján. A harmadikon is együtt maradtak.

részletek

Magnussen is majdnem összetörte a Haast

Romain Grosjean a falnak csapta autóját a Brit Nagydíj első szabadedzésén, és elmondása szerint csapattársa, Kevin Magnussen is majdnem így járt ugyanabban a kanyarban.

részletek

Alonso: Nem merték Magnussent megbüntetni

Az első szabadedzésen ismét egymásra talált Fernando Alonso és Kevin Magnussen. A spanyol ász szerint a versenybíróság szándékosan volt elnéző a dánnal szemben, mert túl sok van a rovásán.

részletek

Magnussen: A McLaren teljesítménye sajnálatos

Kevin Magnussen szerint sajnálatos, ami az utóbbi időben zajlik a McLaren háza táján. Sajnálja, hogy volt csapata nem tart ott, ahol lennie kellene, de közben saját jelenlegi helyzetével elégedett.

részletek

Magnussen nem törődik a ferraris pletykákkal

Kevin Magnussen egyértelművé tette, hogy nem foglalkozik az őt Ferrariban látó híresztelésekkel, jelenleg kizárólag a Haasra akar koncentrálni, mivel nincs is számára jobb opció.

részletek

Legjobb F1-es eredményét érte el a Haas

Még az amerikai csapatnál sem számítottak ilyen remek eredményre. A pilóták a negyedik és az ötödik pozícióban végeztek, amire még nem volt példa a csapat Formula-1-es története során.

részletek

A riválisok sem értik a McLarent

Bár semmiképpen sem írják le a nagynevű ellenfelet, a Formula-1 elképedve ámul a wokingi istálló látványos gyengélkedése miatt. Az idei évre mindenki az élmezőnybe várta Alonsóékat.

részletek
Olvastad már?