Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 18. péntek

Magnussen

Az elmúlt 25 év legjobb debütálásai

Három tehetséges pilóta bemutatkozását láthatjuk idén Ausztráliában. Valós győzelmi esélyeik nincsenek, de csatlakozhatnak egy remek társasághoz, akik azonnal képesek voltak pontot szerezni.

részletek

Magnussen: Grosjean gyorsabb versenyző, mint Jenson Button

Nagyra tartja kollégáját a Haas dán pilótája: bár úgy véli, eddigi legjobb csapattársa a 2009-es világbajnok Jenson Button volt, elmondása szerint Romain Grosjean időmérőn egyértelműen gyorsabb nála.

részletek

Ezek lesznek 2019 fontosabb mérföldkövei

2019-ben több érdekes sarokpontot is elér a Formula-1 mezőnye. Verstappen, Grosjean, Raikkönen, Ricciardo, az ezredik nagydíj és több más érdekes, várható statisztikai különlegesség a gyűjtésben.

részletek

Magnussen: A legjobb évem? Nem nyertem semmit

Újoncként szerzett dobogója önmagában többet ért, mint az idei eredmények. Kevin Magnussen úgy véli, a Haas sokkal többre juthatott volna, ha megfogalmazása szerint nem mindig szemből kapja a szelet.

részletek

Magnussen már elfelejtette, mi is az a siker

A Haas dán F1-es pilótája szerint olyan nagy a szakadék az élcsapatok mögött, hogy nekik esélyük sincs olyan dolgokra, amik a legjobbak a versenyzésben és amik neki is nagyon hiányoznak.

részletek

Alonso 21-0-ra verte Vandoorne-t

A 2018-as szezonban már nem rendeznek több időmérő edzést, így e tekintetben már végeredményt is hirdethetünk, hogy miként végeztek a csapattársak egymással szemben.

részletek

„Vandoorne sz-r körülmények közé került”

A fiatal belga tehetség a Formula-1 előtt mindent megnyert, amit csak lehetett, ám a száguldó cirkuszban nem hagyott nyomot. Kevin Magnussen szerint Stoffel Vandoorne a körülmények áldozata.

részletek

Magnussen: Még mindig tisztelem Alonsót

A Silverstone-ban és Monzában történt esetekből arra következtethetnénk, hogy a dán lesújtó véleménnyel van világbajnok ellenfeléről. Magnussen elmondta, versenyzőként ugyanúgy tiszteli őt.

részletek

Magnussen: Még zöldfülűek vagyunk az autóhoz

Kifejezetten gyors autót épített 2018-ra a Haas, dán pilótájuk szerint a csapat még nem is áll készen arra, hogy mindent kihozzon belőle. Ehhez három évnél több F1-es tapasztalatra lenne szükség.

részletek

Giovinazzi: A hátsó kamera jó megoldás lenne

Bár csak 2019-től lesz a Formula-1-es mezőny teljes körű tagja Antonio Giovinazzi, már most előállt egy ötlettel, amely a jövő évi látási viszonyokat javítaná fel. Szerinte nincs szükség tükrökre.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Magnussen: Nem látni, aki mögöttünk jön

A Haas dán F1-es pilótája szerint egészen addig nem látni a hátulról érkezőt, amíg ki nem bújik a szélárnyékból, ezzel magyarázza a kései, veszélyes manővereit az elmúlt időszakból.

részletek
Olvastad már?