Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Magnussen

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

„Őrület, hogy vannak a Haasnál gyorsabbak is”

Nagyon erősnek és jónak érzi az amerikai istálló idei F1-es gépét Kevin Magnussen, aki szerint egyértelmű, hogy ők a középmezőny éllovasai, amit az Ausztrál Nagydíj időmérőjén meg is mutattak.

részletek

Magnussen Montoyának köszönheti szerződését

Nem túl gyakori eset, hogy egy egykori Formula-1-es pilóta úgy ajánl valakit egy csapat figyelmébe, hogy személyesen nem is ismerik egymást, pedig Kevin Magnussen esetében ez történt.

részletek

A Haas direkt ráment a kerékcserékre

A tavalyi szezonnyitón két orbitális bokszutcai bakinak köszönhetően rengeteg pontot bukott a Haas-Ferrari. Nem feledték a csapatnál a tavalyi fiaskót és kétszer annyit gyakorolták a kerékcseréket.

részletek

Magnussen: Ha esélyünk sem lesz a győzelemre, lelépek

Kevin Magnussen elmondta, ha a közeljövőben nem látja azt, hogy esélye van a győzelemre és arra, hogy harcban legyen a világbajnoki címért, inkább más sportot keres magának, ahol sikeresebb lehet.

részletek

Haas-főnök: Magnussenből még lehet világbajnok

Míg a dán pilóta már a Hülkenberg-féle versenyzők csoportjába sorolja magát, addig Günther Steiner szerint az is benne van a pakliban, hogy 2021-ben leigazolja egy nagycsapat. Persze a legjobb lenne, ha a Haasnak nyerne futamot.

részletek

Mégis jóval több előzés lehet idén?

Bár többen is arról panaszkodtak, hogy a rivális közelről követése továbbra is szinte lehetetlen, Kevin Magnussen nem tartozik közéjük. A rutinos dán pilóta szerint igenis előnyös az új szabály.

részletek

Megizmosodott az F1-es mezőny

Ricciardo Schwarzeneggert, Hamilton Hulkot emlegeti: a minimumsúly bevezetésének hála a versenyzők ráfeküdhettek az erőnléti edzésekre, és a bőrükben is jobban érzik magukat, mióta szabadabb az étrendjük.

részletek

Fittipaldi azt hitte, ugratják, hogy vezethet

Pietro Fittipaldi egyáltalán nem számított arra, hogy már kedden autóba kell ülnie a Haasnál. Végül a véletlennek köszönhette a lehetőséget, amit először nem is akart elhinni, azt hitte, vicc.

részletek

Meglazult fejvédő hátráltatta Magnussen napját

A Haas dán versenyzője ugyan csak 59 kört teljesített kedden, mégis odaért az eredménylista harmadik helyére - mint kiderült, nem önszántából kellett átadnia a VF-19-est a gárda tesztpilótájának, Pietro Fittipaldinak.

részletek

Grosjean túltolta a súlygyarapodást

2019-től már egy pilótának sem kell alkalmazkodnia az autók súlyához, a francia F1-es pilóta azonban úgy véli, hogy a téli szünet során kicsit többet "bűnözött" a kelleténél.

részletek

Magnussen reméli, nem lesz több spórolás, mert egy vicc

A Haas autóbemutatóján az idei újdonságokról faggatták a pilótákat, az üzemanyaglimitről és aerodinamikáról: Kevin Magnussen bizakodó, Romain Grosjean kételkedő.

részletek
Olvastad már?