Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Magnussen

Steiner szerint Magnussenben megvan a tehetség

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint, a folytonosság és a jól megépített autó lehet az oka Kevin Magnussen eddigi jó szereplésének, amivel maga a dán versenyző is egyetért.

részletek

Idén végre nem olyan kényes a Haas autója

A Haas F1-es csapatának két évig a kiegyensúlyozatlanság volt a gyenge pontja, ám Magnussen szerint ennek az időszaknak vége. Sokat tanulhattak a Ferraritól, az idei autó barátságosabbra sikeredett.

részletek

A Haas taktikai zűrzavarba került

A Haas zsinórban másodszor is pontszerző helyen végzett, és csakúgy, mint Bahreinben, most is Kevin Magnussen szolgáltatta a top10-es eredményt. Romain Grosjean ezúttal is a pontokon kívül maradt.

részletek

Grosjean jobb volt, mégis Magnussen örülhet

A Haas versenyzői, Romain Grosjean és Kevin Magnussen a 10. és 11. helyre kvalifikálták magukat a szombati időmérőn. Az előny mégis a dán pilótáé lehet, aki szabadon választhat majd gumikeveréket.

részletek

Idegeskedve lett ötödik Magnussen

A melbourne-i balszerencse után Kevin Magnussen és a Haas visszakapta, amit a szezonnyitón elveszítettek, habár a dán aggasztó jeleket észlelt a VF-18-tól. A csapat előtt újra felrémlett a kettős kiesés képe.

részletek

Magnussen: Nem mindenhol lesz nehéz előzni

A 2017-es szezonnyitóhoz hasonlóan a 2018-as első futam sem hozott sok előzést. Kevin Magnussen szerint a pályák karakterisztikája is hatalmas szerepet játszik a helycserék számában.

részletek

Ez áll a Haas javulásának hátterében

Ezúttal nem a Ferrarihoz való hasonlóságokról van szó. Kevin Magnussen és Romain Grosjean beszélt arról, mitől fejlődhetett annyit az amerikai alakulat az elmúlt télen.

részletek

Magnussen: Mindenki hibázhat

Drámát élt át a Haas-Ferrari Ausztráliában, két, rosszul elvégzett kerékcsere okán huszonkét pontot veszített az istálló. De Romain Grosjean után Kevin Magnussen is túllépett a fájó eseten.

részletek

A Haas a ferraris hasonlóságokat magyarázza

Rendkívül jó tempót mutatott az amerikai csapat harmadik F1-es évében. Egészen a kiesésig tartották az élmezőnyt, és joggal pályázhattak az első öt vagy hat pozíció valamelyikére.

részletek

Magnussen: Szívszaggató, nehéz ezt lenyelni

Óriási dráma zajlott le néhány kör alatt a Haas parádésan teljesítő csapatánál az F1-es évadnyitón: előbb Kevin Magnussen, majd Romain Grosjean is kiesett a kerékcserék után.

részletek

A Haas szerint Alonso bosszús, azért fúj rájuk

A legkisebb csapat Ausztráliában messze a McLaren előtt jár: Kevin Magnussen úgy gondolja, ezért nevezte a Ferrari másolatának Alonso a Haas autóját. Csapattársa és főnöke sem hagyta szó nélkül az esetet.

részletek

Sosem indult még ilyen elölről a Haas

A szombati kvalifikáción kiderült, hogy az amerikai gárda valóban ütőképes autót rakott össze. A csapat történetének legjobb rajthelyét megszerző Kevin Magnussen négy éve startolt utoljára ilyen jó pozícióból.

részletek
Olvastad már?