Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Magnussen

Haas: Nincs jó amerikai pilóta az F1-hez

Második évén van túl a száguldó cirkuszban a Haas, de eddig nem foglalkoztattak hazai versenyzőt. Günther Steiner jelenleg nem is lát senkit az Egyesült Államokból, akit szerződtetni tudna csapatához.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

Magnussen nehezen viselte az F1 terhét

A dán F1-es pilóta szerint korábban nagy volt rajta a nyomás, ráadásul előbb kitették a McLarentől, majd vissza kellett szoknia a Renault-nál - a Haasnál viszont úgy érzi, hogy megtalálta, amire szüksége volt.

részletek

Egy F3-as csapat a Formula-1-ben?

Általában a Formula-1-es pilótákat a versenyzésen kívül is agyonterhelik különböző szponzori kötelezettségekkel. Van azonban egy üdítő kivétel, ahol úgy érzi magát a versenyző, mintha az F3-ban lenne.

részletek

Direkt ment át agresszívba Magnussen

Egyetlen más pilótát sem kritizáltak annyit társai, mint a sokszor keménykedő Kevin Magnussent: a dán a büntetések hiányával védi magát, illetve azt is elmondta, tudatosan váltott stratégiát.

részletek

Magnussent nem érdekli Alonso és Hülkenberg

A Haas dán pilótájáról idén nem éppen a dicséret hangján szóltak a riválisok. Bár a kritikák többsége a nyilvánosság előtt zajlott, Kevin Magnussent a legkevésbé sem izgatja a konkurencia.

részletek

Ki hány büntetőpontot kapott 2017-ben?

Egyáltalán nem meglepő, hogy ki végzett az idei büntetőpontok összesítő lista első helyén, miközben a teljes F1-es szezont teljesítő versenyzők közül csak hárman kerülték el ezt a fajta szankciót.

részletek

Magnussen szezonja a legjobb és pocsék is volt egyben

Versenyen nyújtott teljesítményével kifejezetten elégedett a Haas dán pilótája, de az időmérőkön küszködött az autóval – részletesen kifejtette, milyen vezetéstechnikai gond hátráltatta.

részletek

Kevin Magnussen jól érzi magát a Haasnál

A dán pilóta elismerősen nyilatkozott a csapaton belül uralkodó légkörről, amelyet párhuzamba állított a korábbi munkaadóinál tapasztaltakkal. Bízik abban, hogy építkezhet az idei eredményeire.

részletek

Ilyen egy F1-es rosszfiú csapattársának lenni

Ha megkérdeznénk a mezőny összes tagját, nem sokan alkotnának hízelgő véleményt Kevin Magnussenről. Csapattársként azonban nincs vele probléma, legalábbis Romain Grosjean jobban kijön a dánnal, mint előtte bárkivel.

részletek

Magnussen: Vicc, hogy én vagyok a rosszfiú

Bár alig keveredett több incidensbe, mint társai, mégis Kevin Magnussen lett a 2017-es F1-es szezon főgonosza. A dán nem érti, hogy miért alakult ki ilyen negatív visszhang megmozdulásai miatt.

részletek

A szezonzárón nincs mit veszteni?

A világbajnoki cím már eldőlt, a motorokkal pedig végre nem kell igazán spórolni. Végre feltekerik az erőforrásokat és kerék a kerék elleni harcba bocsátkozik a mezőny nagy része?

részletek
Olvastad már?