Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

M1RA

Idei legrosszabb hétvégéjét zárta Michelisz csapata a TCR-ben

Bár a ballasztsúlyok is megnehezítették Tassi Attila helyzetét, a M1RA magyar pilótája két ütközés miatt egyik versenyét sem fejezte be - de csapattársa sem jutott be a pontszerzők közé.

részletek

Tassi Attila piszkosul nehéz helyzetbe került Oscherslebenben

Három héttel ezelőtt a Hungaroringen mindkét futamot megnyerte Tassi Attila, és ezzel a M1RA 18 éves versenyzője átvette a vezetést a TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban. Teljesítményét egy „potyautasnyi” pluszsúllyal büntették a szabályok, és ez alaposan megfogta a Hondáját a bajnokság hetedik fordulójában az oscherslebeni időmérőn.

részletek

Tassi: Ez a legjobb módja az ünneplésnek

A M1RA fiatal versenyzője a második futamot is behúzta a Hungaroringen. Attila elárulta, nemrég töltötte be 18. életévét, amit jobb módon nem is ünnepelhetett volna, mint ezzel a kettős győzelemmel.

részletek

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Michelisz elmondta, szándékosan engedte-e el Tassit

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek

TCR: Tassi első győzelme Michelisz előtt

Felrobbanhatott a Hungaroring közönsége, hiszen Tassi Attila és Michelisz Norbert kettős magyar győzelmet aratott a volkswagenes Vernay előtt. A Zengő pilótái nem tudtak pontot szerezni.

részletek

Két magyar győzelmi esélyekkel: Milyen stratégiával versenyez Michelisz és Tassi?

Akár mester és tanítványa: Michelisz Norbert eddig uralja a hungaroringi TCR-hétvégét, Tassi Attila pedig szorosan ott van a nyomában - de mit hoz a vasárnap, és főként mire mennek ők egymással a pályán?

részletek

Michelisz a pole-ban, Tassi mögüle indul a Ringen

Taroltak a M1RA magyar pilótái a TCR kvalifikációján: bár a Q1-ben a hétvége során először legyőzték Micheliszt, a holnap reggeli első futamon a közönségkedvencé lett a pole-pozíció, és a fiatal tanítvány is remekelt.

részletek

Újabb kettős győzelmet aratott a M1RA

A két nagy balesetet hozó első versenyen, valamint a másodikon is remek felzárkózást mutatott a hátrasorolt Tassi Attila: utóbbin második helyen ért célba az idén harmadszor nyerő csapattársa, Roberto Colciago mögött.

részletek

Tassi szerint akár a pole is meglehetett volna

Alig 24 órával azután, hogy Tassi Attila rémisztő balesetet szenvedett a Salzburgringen, a negyedik helyre hozta be a M1RA Hondáját az időmérőn. Mondják, hogy ha ledob a ló, minél előbb vissza kell ülni a nyeregbe. A 17 éves tehetség megtette…

részletek

Michelisz a TCR-ben indul a Hungaroringen!

Végre kiderült a TCR magyarországi versenyének hivatalos időpontja: a csupán három hét múlva esedékes futamokon pedig saját csapata színeiben Michelisz Norbert is elindul.

részletek

Új cél a Michelisz-csapatnál: Bajnoki cím

Két győzelemnél jár, és vezeti a csapatösszetettet a M1RA a TCR-ben: kevesen hitték volna, hogy a magyar túraautós vadonatúj istállója ilyen hamar megveti lábát a szériában. Bári Dávid ezek után még magasabbra helyezi a lécet.

részletek
Olvastad már?