Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

M1RA

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Michelisz elmondta, szándékosan engedte-e el Tassit

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek

TCR: Tassi első győzelme Michelisz előtt

Felrobbanhatott a Hungaroring közönsége, hiszen Tassi Attila és Michelisz Norbert kettős magyar győzelmet aratott a volkswagenes Vernay előtt. A Zengő pilótái nem tudtak pontot szerezni.

részletek

Két magyar győzelmi esélyekkel: Milyen stratégiával versenyez Michelisz és Tassi?

Akár mester és tanítványa: Michelisz Norbert eddig uralja a hungaroringi TCR-hétvégét, Tassi Attila pedig szorosan ott van a nyomában - de mit hoz a vasárnap, és főként mire mennek ők egymással a pályán?

részletek

Michelisz a pole-ban, Tassi mögüle indul a Ringen

Taroltak a M1RA magyar pilótái a TCR kvalifikációján: bár a Q1-ben a hétvége során először legyőzték Micheliszt, a holnap reggeli első futamon a közönségkedvencé lett a pole-pozíció, és a fiatal tanítvány is remekelt.

részletek

Újabb kettős győzelmet aratott a M1RA

A két nagy balesetet hozó első versenyen, valamint a másodikon is remek felzárkózást mutatott a hátrasorolt Tassi Attila: utóbbin második helyen ért célba az idén harmadszor nyerő csapattársa, Roberto Colciago mögött.

részletek

Tassi szerint akár a pole is meglehetett volna

Alig 24 órával azután, hogy Tassi Attila rémisztő balesetet szenvedett a Salzburgringen, a negyedik helyre hozta be a M1RA Hondáját az időmérőn. Mondják, hogy ha ledob a ló, minél előbb vissza kell ülni a nyeregbe. A 17 éves tehetség megtette…

részletek

Michelisz a TCR-ben indul a Hungaroringen!

Végre kiderült a TCR magyarországi versenyének hivatalos időpontja: a csupán három hét múlva esedékes futamokon pedig saját csapata színeiben Michelisz Norbert is elindul.

részletek

Új cél a Michelisz-csapatnál: Bajnoki cím

Két győzelemnél jár, és vezeti a csapatösszetettet a M1RA a TCR-ben: kevesen hitték volna, hogy a magyar túraautós vadonatúj istállója ilyen hamar megveti lábát a szériában. Bári Dávid ezek után még magasabbra helyezi a lécet.

részletek

Mindkét magyar dobogóra állhatott Grúziában

Az első, esős futamon a SEAT-ot vezető Ficza Ferenc, a második, immár száraz pályán rendezett versenyen pedig a most debütáló M1RA fiatal pilótája, Tassi Attila fért be a top3-ba a TCR szezonnyitóján.

részletek

Michelisz csapata kis híján a WTCC-ben kötött ki

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek
Olvastad már?