Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Lotus

Retro – Raikkönen: Út a kultstátuszig

Kimi Raikkönen még akkor is az F1-es mezőny legnépszerűbb versenyzője maradna, ha folyamatosan a vert mezőnyben tekerné a kormányt - de mivel tett szert ekkora hírnévre a finn?

részletek

Sikeres csapatok súlyos motorgondjai

A McLaren elpazarolt három évet a Formula-1-ben a siker esélye nélkül a gyenge Hondával. Az elmúlt 30 évben többször is előfordult, hogy világbajnoki esélyes csapat hirtelen motor nélkül maradt.

részletek

Nem minden orosz pilóta balhés

Mostanában az orosz versenyzőkről mindenkinek Danyiil Kvjat utóbbi évekbeli torpedózásai jutnak eszébe, pedig a most 33 éves Vitalij Petrov sokkal nyugodtabb versenyző volt. Mi volt Petrov 5 legemlékezetesebb pillanata?

részletek

Raikkönen mélypontjai és feltámadásai

Kimi Raikkönen elpusztíthatatlan a Formula-1-ben, számos mélypontot átélt már karrierje során, de minden alkalommal fel tudott állni a padlóról. Újabb virágzását éli a finn pilóta.

részletek

Volt főnöke elárulta Raikkönen legnagyobb erősségét

A finn F1-es pilóta utoljára a Lotus színeiben állhatott a dobogó tetejére, még Eric Boullier irányítása alatt - a francia megosztotta legkedvesebb emlékeit a Jégemberről.

részletek

Retro - Nigel Mansell, a híres vörös ötös

Nigel Mansellnek, a Formula-1 1992-es világbajnokának rendkívül rögös útja volt, amíg megnyerte a világbajnoki címet. Videós és képes összeállításunk köszönti Mansellt 64. születésnapján.

részletek

Bemutatták a Lotus legerősebb utcai autóját

Igencsak limitált kiadásban jelent meg a Lotus Evora GT430-as, amelyet házon belül a valaha volt legerősebb autójának nevezett a márka.

részletek

Grosjean a Ferrarihoz igazolhatott volna

A francia pilóta célja a Haashoz igazolással is az volt, hogy közelebb kerüljön a maranellói istállóhoz, de ahogyan elmondta, korábban is volt esélye rá, hogy vörösbe öltözzön.

részletek

Retro – A Lotus a futamra omlott össze

De Angelis és Senna a legendás csapat számára utoljára foglalta el az első sort Kanadában. Előnyük a futamon azonban néhány körön át tartott csak, és a dobogón már a Ferrarinak jutott a legjobb két hely.

részletek

Kubica tempója tökéletes az F1-es visszatéréshez

Robert Kubica több, mint hat év szünet után vezetett Formula-1-es autót Valenciában a múlt héten, tempója pedig a számok szerint is alkalmassá teszi a visszatéréshez.

részletek

Kubica gyorsabb volt, mint Szirotkin?

A hét elején nagy szenzációt keltett, amikor Robert Kubica privát teszten, közel hat és fél év után újra F1-es autót vezetett. Az újabb hírek szerint a köridők nagyon versenyképesek voltak.

részletek

Kubica váltja Palmert a Renault-nál?

Az utóbbi két hónap bővelkedik szenzációkban. Először Fernando Alonso Indy 500-as indulásának híre, most pedig Robert Kubica lehetséges visszatérése az autósport mozgatórugója.

részletek
Olvastad már?