Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Lotus

Retro - Nigel Mansell, a híres vörös ötös

Nigel Mansellnek, a Formula-1 1992-es világbajnokának rendkívül rögös útja volt, amíg megnyerte a világbajnoki címet. Videós és képes összeállításunk köszönti Mansellt 64. születésnapján.

részletek

Bemutatták a Lotus legerősebb utcai autóját

Igencsak limitált kiadásban jelent meg a Lotus Evora GT430-as, amelyet házon belül a valaha volt legerősebb autójának nevezett a márka.

részletek

Grosjean a Ferrarihoz igazolhatott volna

A francia pilóta célja a Haashoz igazolással is az volt, hogy közelebb kerüljön a maranellói istállóhoz, de ahogyan elmondta, korábban is volt esélye rá, hogy vörösbe öltözzön.

részletek

Retro – A Lotus a futamra omlott össze

De Angelis és Senna a legendás csapat számára utoljára foglalta el az első sort Kanadában. Előnyük a futamon azonban néhány körön át tartott csak, és a dobogón már a Ferrarinak jutott a legjobb két hely.

részletek

Kubica tempója tökéletes az F1-es visszatéréshez

Robert Kubica több, mint hat év szünet után vezetett Formula-1-es autót Valenciában a múlt héten, tempója pedig a számok szerint is alkalmassá teszi a visszatéréshez.

részletek

Kubica gyorsabb volt, mint Szirotkin?

A hét elején nagy szenzációt keltett, amikor Robert Kubica privát teszten, közel hat és fél év után újra F1-es autót vezetett. Az újabb hírek szerint a köridők nagyon versenyképesek voltak.

részletek

Kubica váltja Palmert a Renault-nál?

Az utóbbi két hónap bővelkedik szenzációkban. Először Fernando Alonso Indy 500-as indulásának híre, most pedig Robert Kubica lehetséges visszatérése az autósport mozgatórugója.

részletek

Kubica Raikkönen F1-es autóját tesztelheti!

A lengyel versenyző több mint hat éve nem vezetett Forma-1-es gépet, nemrég azonban újrakezdte a formulaautós gyakorlásokat - kedden ismét F1-es lehetőséghez jut majd.

részletek

Retro – Sosem tesztelte, mégis megnyerte

Jim Clark hőstettei számos Retro-cikkre lennének elegendők. A Holland Nagydíj 1967-ben egy volt közülük: ezen a versenyen debütált a Lotus 49 a Cosworth DFV motorral, melyet azonban Clark sosem vezetett.

részletek

A Renault érdeke, hogy a Red Bull is jó motort kapjon

A Renault határozottan cáfolja, hogy a gyári istálló jobb erőforrást kapna, mint a partnercsapatok. A franciák saját érdeke, hogy a bikák pontosan ugyanolyan motorral szálljanak harcba, mivel számukra ez etalont jelent a fejlesztésnél.

részletek

Retro – Az argentin csillag, aki sehol sem találta helyét

A legjobb nem bajnok F1-esek listáján előkelő helyet érdemel Carlos Reutemann, aki csapattársak ellenszenve, rosszul időzített átigazolások, egy rövid háború és egy katasztrofális döntő futam miatt nem tudott a világbajnokok soraiba lépni, akik közül nem egyet legyőzött azonos autóban.

részletek

Mire jutott a csodás hangú Lamborghini V12 az F1-ben?

Csütörtök délelőtt hozták nyilvánosságra, hogy a pénteki FIA motorkonferencián részt vesz Stefano Domenicali is, a Lamborghini képviseletében. Vessünk egy pillantást a Lamborghini F1-es múltjára, köztük egy csodás videóval 1990-ből!

részletek
Olvastad már?