Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Lopez

Buemi a pole-ban, Lopez remekül tért vissza

A hongkongi zűrzavar után mondhatni, visszaállt a rend a Formula-E erőviszonyaiban, viszont látványos hibáktól és balesetektől így sem volt mentes a Marrakesh ePrix időmérője.

részletek

Ezért került ki Jose Maria Lopez a Formula-E-ből

Egy évvel ezelőtt még a legfelkapottabb nem F1-es versenyzőnek számított a háromszoros WTCC-bajnok. Lopez sosem érezte magát jól a Virginnél, úgy véli, a csapat teljesítményétől függetlenül eldöntötte, le fogja cserélni.

részletek

Buemi nyert, Lopez dobogón, di Grassi bajban

Talán már jeleznünk sem kell: őrült versenyt hozott a Formula-E Párizsban is, ahol a bajnoki éllovas mögött célba érve Jose Maria Lopez lett a nap hőse, míg Lucas di Grassi számításai ezúttal nagyon félresikerültek.

részletek

Buemi hat ezreddel rontotta el Vergne örömét

A Formula-E eddigi legszorosabb időmérőjét hozta a Párizs ePrix, ahol Renault-motoros autók sajátították ki az első rajtsort, mögöttük azonban lesben áll a remeklő Lopez és Gutierrez.

részletek

Lopez: Jól tette a Toyota, hogy lefokozott

A Formula-E párizsi hétvégéjén beszélgettünk a WTCC kényelmét idén két komoly kihívásra cserélő Jose Maria Lopezzel, aki egyelőre nem bánja a győzelmek hiányát, hiszen bőven lefoglalja őt a tanulás.

részletek

Lefokozta Lopezt Le Mans-ra a Toyota

Újabb csapást szenvedett el a WTCC-bajnok első WEC-szezonjában: a Toyota átrakta harmadik autójába, hogy kevés rutinja ne ássa alá a gyártó esélyeit.

részletek

Lopez Monacót is kihagyhatja sérülése miatt

Nagyon úgy tűnik, hogy Jose Maria Lopez silverstone-i balesete komolyabb következményeket von maga után, mint azt elsőre hinni lehetett: a WEC után a Formula-E futamáról is hiányozhat, hiszen most mindent Le Mans-nak rendel alá.

részletek

Lopez nem indul, búcsú a bajnoki címtől?

Silverstone-i balesetében szerzett csigolyasérülése nem gyógyult meg, így Jose Maria Lopez kihagyja a spái WEC-fordulót – és ezzel a pontozási rendszer miatt jó eséllyel le is mondhat a bajnokságról.

részletek

Di Grassi őrült versenyen szakította meg Buemi sorozatát

A futam egy pontján utolsó is volt, mégis a brazil diadalmaskodott a szezon negyedik állomásán, ezáltal öt pontra csökkentette hátrányát az eddig hibátlan mérleggel rendelkező címvédővel szemben.

részletek

Formula-E: Di Grassi először a pole-pozícióban

Furcsán hangzik, de az elektromos széria négyszeres győztese és állandó élmenője először indulhat a pole-pozícióból Buenos Aires-ben. Buemi harmadik, Lopez baleset miatt csak hátulról kezdi meg hazai futamát.

részletek

Három autóval megy Le Mans-ba a Toyota

Újkori története során először három autót visz a Toyota Le Mans-ba, és a harmadik egységben még van két szabad hely – talán F1-es pilóta is beülhet? Jose Maria Lopez teljes szezont fut a japánoknál!

részletek

Amikor a címvédő hajnal 4-kor érkezik a versenyre

Nem csak a nürburgringi 24 órás és a New York ePrix ütközése fog fejfájást okozni azon versenyzők számára, akik párhuzamosan szerepelnek a WEC-ben és a Formula-E-ben. Számukra április 1-je egyáltalán nem lesz vicces.

részletek
Olvastad már?