Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Lopez

Buemi hat ezreddel rontotta el Vergne örömét

A Formula-E eddigi legszorosabb időmérőjét hozta a Párizs ePrix, ahol Renault-motoros autók sajátították ki az első rajtsort, mögöttük azonban lesben áll a remeklő Lopez és Gutierrez.

részletek

Lopez: Jól tette a Toyota, hogy lefokozott

A Formula-E párizsi hétvégéjén beszélgettünk a WTCC kényelmét idén két komoly kihívásra cserélő Jose Maria Lopezzel, aki egyelőre nem bánja a győzelmek hiányát, hiszen bőven lefoglalja őt a tanulás.

részletek

Lefokozta Lopezt Le Mans-ra a Toyota

Újabb csapást szenvedett el a WTCC-bajnok első WEC-szezonjában: a Toyota átrakta harmadik autójába, hogy kevés rutinja ne ássa alá a gyártó esélyeit.

részletek

Lopez Monacót is kihagyhatja sérülése miatt

Nagyon úgy tűnik, hogy Jose Maria Lopez silverstone-i balesete komolyabb következményeket von maga után, mint azt elsőre hinni lehetett: a WEC után a Formula-E futamáról is hiányozhat, hiszen most mindent Le Mans-nak rendel alá.

részletek

Lopez nem indul, búcsú a bajnoki címtől?

Silverstone-i balesetében szerzett csigolyasérülése nem gyógyult meg, így Jose Maria Lopez kihagyja a spái WEC-fordulót – és ezzel a pontozási rendszer miatt jó eséllyel le is mondhat a bajnokságról.

részletek

Di Grassi őrült versenyen szakította meg Buemi sorozatát

A futam egy pontján utolsó is volt, mégis a brazil diadalmaskodott a szezon negyedik állomásán, ezáltal öt pontra csökkentette hátrányát az eddig hibátlan mérleggel rendelkező címvédővel szemben.

részletek

Formula-E: Di Grassi először a pole-pozícióban

Furcsán hangzik, de az elektromos széria négyszeres győztese és állandó élmenője először indulhat a pole-pozícióból Buenos Aires-ben. Buemi harmadik, Lopez baleset miatt csak hátulról kezdi meg hazai futamát.

részletek

Három autóval megy Le Mans-ba a Toyota

Újkori története során először három autót visz a Toyota Le Mans-ba, és a harmadik egységben még van két szabad hely – talán F1-es pilóta is beülhet? Jose Maria Lopez teljes szezont fut a japánoknál!

részletek

Amikor a címvédő hajnal 4-kor érkezik a versenyre

Nem csak a nürburgringi 24 órás és a New York ePrix ütközése fog fejfájást okozni azon versenyzők számára, akik párhuzamosan szerepelnek a WEC-ben és a Formula-E-ben. Számukra április 1-je egyáltalán nem lesz vicces.

részletek

Loeb elismerte: Gyengébb volt Lopeznél

A két pilóta közösen érkezett a Citroen WTCC-csapatához három évvel ezelőtt, ám teljesen eltérő pályaívet futottak be együtt töltött két évük alatt.

részletek

Lopez vissza akar térni a WTCC-be

Három bajnoki év túl sok kellemes emléket jelent ahhoz, hogy Jose Maria Lopez egyszer s mindenkorra végezzen a túraautózással. Visszavágyik, mert hiányol valamit, amit a Formula-E-ben és a WEC-ben sem kaphat meg.

részletek

Katar: A világbajnok az élen, Michelisz a 11.

Jose Maria Lopez bizonyult a leggyorsabbnak a WTCC első katari gyakorlásán, amelyet Nagy Dani kiforgása miatt egy ízben meg is kellett szakítani. A világbajnoki dobogóért harcoló Michelisz Norbi egy 11. helyezéssel nyitott.

részletek
Olvastad már?