Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Lopez

Három autóval megy Le Mans-ba a Toyota

Újkori története során először három autót visz a Toyota Le Mans-ba, és a harmadik egységben még van két szabad hely – talán F1-es pilóta is beülhet? Jose Maria Lopez teljes szezont fut a japánoknál!

részletek

Amikor a címvédő hajnal 4-kor érkezik a versenyre

Nem csak a nürburgringi 24 órás és a New York ePrix ütközése fog fejfájást okozni azon versenyzők számára, akik párhuzamosan szerepelnek a WEC-ben és a Formula-E-ben. Számukra április 1-je egyáltalán nem lesz vicces.

részletek

Loeb elismerte: Gyengébb volt Lopeznél

A két pilóta közösen érkezett a Citroen WTCC-csapatához három évvel ezelőtt, ám teljesen eltérő pályaívet futottak be együtt töltött két évük alatt.

részletek

Lopez vissza akar térni a WTCC-be

Három bajnoki év túl sok kellemes emléket jelent ahhoz, hogy Jose Maria Lopez egyszer s mindenkorra végezzen a túraautózással. Visszavágyik, mert hiányol valamit, amit a Formula-E-ben és a WEC-ben sem kaphat meg.

részletek

Katar: A világbajnok az élen, Michelisz a 11.

Jose Maria Lopez bizonyult a leggyorsabbnak a WTCC első katari gyakorlásán, amelyet Nagy Dani kiforgása miatt egy ízben meg is kellett szakítani. A világbajnoki dobogóért harcoló Michelisz Norbi egy 11. helyezéssel nyitott.

részletek

Lopez a Citroennek: Köszönöm, hogy életet leheltetek a karrierembe

A Túraautó-világbajnokságból szezon végén távozó argentin pilóta négy éve még egy volt a beváltatlan tehetségek listáján, az elmúlt három szezonban azonban a nemzetközi autósport-színtér megkérdőjelezhetetlen alakjává vált.

részletek

Csatlakozik a Toyota WEC-projektéhez a WTCC-király

A WTCC-ből távozó Jose Maria Lopez nem elégszik meg a Formula-E-s szerepléssel, a Toyota LMP-1-es autójába is beülhet - aláírt a japánokhoz a 2017-es szezonra.

részletek

Piquet zűrös időmérőn tért vissza az élre

Hatalmas meglepetésre Nelson Piquet-vel az élen a NextEV csapata sajátította ki az első rajtsort a Hong Kong ePrix-re, miután Robin Frijns balesete következtében elmaradt a finálé.

részletek

Lopez elárulta, mit számít három WTCC vb-cím a Formula-E-ben

A WTCC-ben három bajnoki címet szerző argentin új kalandnak vág neki ezen a hétvégén, hiszen megejti debütálását a Formula-E szezonnyitóján, Hong-Kongban.

részletek

Ki kicsoda? Startol a Formula-E új szezonja

Vasárnap a Hong Kong ePrix-vel megkezdődik a Formula-E harmadik szezonja. A mezőny színvonala és a beszálló autógyártók száma egyre magasabb - lássuk, kikre kell figyelni a 2016/17-es idényben!

részletek

Lopez simán nyert, Michelisz a tízen kívül

A háromszoros világbajnok argentin könnyed rajt-cél győzelmet aratott két márkatársa, Yvan Muller és a privát bajnokságot megnyerő Mehdi Bennani előtt. Michelisz Norbi ezúttal nem szerzett pontot.

részletek

WTCC: Épphogy legyőzte Lopez a Ladát

Egészen szorosan alakult a kínai kvalifikáció vége, Jose Maria Lopez az utolsó szektorban fordított Nick Catsburghoz képest. Michelisz első sorból indulhat az első futamon.

részletek
Olvastad már?