Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Liuzzi

„Harc Schumacherrel? Orgazmus!”

Vitantonio Liuzzi emlékezett vissza pályafutása legelső F1-es futamára, sőt, első körére - meglehetősen emlékezetesre sikerült számára a bemutatkozás.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

Retro - Vettel életben tartja bajnoki esélyeit

Kulcsfontosságú győzelmet húzott be Sebastian Vettel, a Red Bull viszont már megszerezte első konstruktőri bajnoki címét az F1-es Brazil Nagydíjon hét évvel ezelőtt.

részletek

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Danyiil Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

részletek

Retro – A be nem váltott osztrák ígéret

1983-ban ezen a napon látta meg a napvilágot Christian Klien, aki bár három évet is eltöltött az F1-ben, pont addigra kellett távoznia a Red Bulltól, amikor a csapat égisze emelkedni kezdett.

részletek

Amikor... Schumacher behúzta a nyakát

A szezon utolsó futama előtt is összegyűjtöttük az adott helyszín legemlékezetesebb pillanatait - így fest az Abu Dhabi-Top 10, komoly bukásoktól, érzelmes bajnoki címekig.

részletek

Amikor... az F1 leghosszabb időmérőjét rendezték

Az F1 brazíliai vendégszereplése ugyanúgy köthető az esőhöz, mint a balesetekhez, most az utóbbiakból hoztunk az olvasóknak egy csokorra valót az elmúlt két évtizedből.

részletek

Retro - Szokatlan roncsderbi Suzukában

A törött autók nem nyújtanak szokatlan látványt Suzukában, de a 2010-es Japán Nagydíj során tuti volt valami a levegőben - Sebastian Vettelt és Kamui Kobayashit ez azonban nem nagyon érdekelte.

részletek

Retro - Rubinho utolsó nagy dobása

Először azt hittük, hogy Lewis Hamilton mindenkit le fog mosni a pályáról, de jöttek a dicsőséges Brawn-autók, és lealázták a mezőnyt - Rubens Barrichello 11. győzelme egyben az utolsó is lett F1-es karrierje során.

részletek

F1-Archív: James Hunt testvére és a Lotus

McLaren-teszterek mehetnek a USF1-hez, Bourdais bemutatkozhat, török pilóta a Jordannél, Button miatt viszálykodó csapatok, moszkvai futam, gyerekes Alesi. Ezek voltak augusztus 10. F1-es hírei.

részletek

Monza történelmét nem lehet pénzért megvenni

Úgy tűnik, a hónapokon át tartó ijedtség után kezd egyenesbe jönni Monza F1-es jövője. Ennek a korábbi olasz pilóták is örülnek, akik szerint elképzelhetetlen lenne a sport a legendás pálya nélkül.

részletek

Trulli továbbra is marad a Formula-E-ben

Nem vonul vissza a versenyzéstől, hanem még egy szezont teljesít az elektromos szériában saját csapatában Jarno Trulli. Csapattársa egy másik volt F1-es, Vitantonio Liuzzi marad.

részletek
Olvastad már?