Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

LibertyMedia

Rosberg: AZ F1 és az FE egy nap egyesülni fog

A 2016-os F1-es világbajnok és Formula-E részvényes Nico Rosberg úgy gondolja, hogy egy nap eljön majd az idő, amikor már felesleges lesz a belső égésű motorok használata, és egybeolvad a két sorozat.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Sajtó: Eldőlt, jön a Vietnami Nagydíj

Egyes források szerint megtörtént a megegyezés és a jövő hónapban hivatalosan is bejelentik, hogy 2020-tól egy új helyszínnel bővül az F1-es versenynaptár.

részletek

Ráncfelvarrás előtt áll az F1-es időmérő

Rövidebb etapok és a Q4 bevezetése – ezekkel a megoldásokkal ütne két legyet egy csapásra a Liberty Media. Már jövőre megnehezítenék az élmezőny dolgát, miközben egy dilemmát is megoldanának.

részletek

2019-ben érkezhet a Q4?

Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy jövőre a Q3-mal nem ér véget az időmérő edzés, hanem egy Q4-et is beiktatnak, és ott fog eldőlni a pole-pozíció sorsa. Egyéb változások is lesznek.

részletek

Brawn: Verstappen megérett a bajnoki címre

Max Verstappen az év elején még sokat hibázott, és nem mondhattuk el róla, hogy stabil versenyeket futna. Ross Brawn az utóbbi időszakban érezte úgy, hogy a tempó mellett már a higgadtsága is megvan.

részletek

Csalódott a Ferrari az F1 terveit látva

Nem nyűgözték le a Ferrari mérnökeit a Liberty Media által ma nyilvánosságra hozott koncepciórajzok. A maranellóiak szerint az autók úgy fognak kinézni, mint a régi amerikai Champ Carok.

részletek

Részletek az F1 2021-es koncepciójáról

A pár nappal ezelőtti szivárogtatás után a Liberty Media ma hivatalosan is bemutatta a jövő F1-es autóinak látványterveit. Ross Brawn látványosabb küzdelmekre számít, mint korábban bármikor.

részletek

Todt: Nem bánnám, ha még több verseny lenne

Jean Todt egyáltalán nem bánná, ha a jövőben akár 22 vagy 23 verseny lenne. A jelenlegi mennyiséggel is elégedett, és úgy gondolja, a Liberty Media jó munkát végez e téren.

részletek

Mégis lesz Német Nagydíj 2019-ben?

Sokáig úgy tűnt, hogy anyagi nehézségek miatt nem rendezik meg jövőre a Német Nagydíjat, azonban így, hogy Miamiban jövőre biztosan nem lesz futam, valószínűleg megmenekült Hockenheim.

részletek

15 versenyző kaphat pontot az F1-ben

A versenyhétvégék több pontján is módosítana a Liberty Media – a kétnapos nagydíjak ötletét elvetették, ám az időmérő edzés menetén és a pontrendszeren is finomhangolás várható.

részletek

Nagykövetté tenné az F1 Alonsót

Különösen fájó Az F1-tulajdonos Liberty Media számára, hogy Fernando Alonso jövőre visszavonul a sorozatból, ezért a kereskedelmi igazgató egy különleges szereppel tartaná őt közel a Formula-1-hez.

részletek
Olvastad már?