Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

LibertyMedia

Így vonzana több nézőt az F1-be Mika Hakkinen

A Formula-1 új vezetése azon fáradozik, hogy ismét visszacsábítsa a rajongókat a versenypályára és a képernyők elé. Ehhez Mika Hakkinennek is akadna egy-két használható ötlete.

részletek

A Red Bull a közönségnek játszana

A Formula-1 új vezetése igyekszik a rajongók számára élvezetesebbé tenni a show-t, az előnyben levő csapatok azonban nem akarnak változást. A bikák azonban a szórakoztatást tennék első helyre.

részletek

Dumontier: Ne töröljék el a péntekeket

A Liberty Media már eddig is hozott újításokat a száguldó cirkuszba és számos más tervezet is az asztalon van. Ugyanakkor nem mindegyik aratott osztatlan lelkesedést az ötletek közül.

részletek

Idén forradalmi tv-s élménnyel kényeztetne minket az F1

Az idei szezonra gyökeresen átdolgozza az F1 vezetősége a tv-s közvetítéseket. A képernyők előtt és a nagydíjak helyszínén is közelebb kerülhetünk majd a sportághoz, mint valaha.

részletek

Videojátékokra hajazhatnak a jövő F1-es autói

Az FIA ellentmondást nem tűrően erőszakolta rá az F1-re a halót, ám a Liberty Mediának talán van megoldása, hogy az eszköz ne csúfítsa el teljesen az autókat. Ross Brawnék videojátékokból merítenének.

részletek

Továbbra sem biztos a brit F1-es futam jövője

Hozzászokhattunk, hogy egyre több versenyt rendeznek Európán kívül, az viszont nagy baj lenne, ha Nagy-Britannia is kiszállna, pedig erre egyre nő az esély.

részletek

Változhat az F1-es hétvégék menetrendje

A Liberty Media folyamatosan ötletel, hogyan tehetnék érdekesebbé a nagydíjakat. Volt már szó lerövidített futamokról és szombati sprintversenyekről is, de Ross Brawnnak most más ötlete van.

részletek

Brawn: Az F1 Ferrari nélkül is működne

A Liberty Media tagja, Ross Brawn nem szeretné, ha a sport elveszítené az F1 egyik legikonikusabb gárdáját, de szerinte ehhez az olaszoknak is együtt kell működniük a vezetőséggel.

részletek

Ősrégi módszerekkel vitte Ecclestone az F1-et

Az F1 felvásárlásakor a Liberty Media talán sejtette, hogy szükség lesz szervezeti átalakításokra, ám a kereskedelmi felelősüknek az álla is leesett, amikor szembesült a valósággal.

részletek

Ecclestone: A Ferrari meglenne az F1 nélkül

Hamarosan egy éve az új vezetés regnál a száguldó cirkuszban, de a csatározások nem csökkentek. Bernie Ecclestone szerint a Ferrari létezne az F1 nélkül, fordítva már kevésbé.

részletek

"A Ferrari blöfföl, a Liberty legyen kemény"

Martin Brundle úgy véli, az új tulajdonosoknak kemény hozzáállást kell tanúsítaniuk, hogy a Formula-1 ismét sokkal jobb legyen. A brit szakértő szerint a Ferrari fenyegetése merő blöff.

részletek

Massa szerint végre nem kell úgy vezetni, „mint egy nagymama”

Felipe Massa több nagy változásnak is szemtanúja volt az F1 modern történetében, és évek óta először érzi azt, hogy újra élvezetes vezetni. Elárulta, pontosan mi tetszik neki az idei autókban.

részletek
Olvastad már?