Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

LibertyMedia

Hamiltonnak megint törölnie kellett egy posztját

A Liberty Media csoport lazábban veszi az F1-es képek és hanganyagok jogait és megengedőbbek a pilótákkal szemben a közösségi médiában, de azért ez nem jelenti azt, hogy bármi kikerülhet.

részletek

Visszatér a Török Nagydíj?

A versenynaptárból évek óta hiányzó Török Nagydíjnak komoly esélye van a visszatérésre. A pályát ugyan kedvelték a szurkolók és a pilóták is, de a nézőszám csapnivalóan alacsony volt.

részletek

Több pilótát a paddockba, de nem csak nézőnek

Napvilágot látott az F1 új tulajdonosainak legújabb elképzelése, miszerint minden volt Formula-1-es versenyzőnek paddock-belépőt kellene biztosítani és némi feladatot is kapnának.

részletek

Ecclestone: Ki akarják törölni az emlékem

A Liberty Media nem tartotta meg neki tett szavát, irigyli az új főnök, Chase Carey helyzetét, a sportág új irányát pedig a luxusétteremhez és hamburgerezőhöz hasonlítja – újra nyilatkozott Bernie Ecclestone.

részletek

Ecclestone még egy évet maradt volna

A 86 éves üzletember ezt az évet még a Liberty Mediával együtt dolgozva töltötte volna, de nem csalódott az új tulajdonosok döntése miatt. Azt viszont kikéri magának, hogy rossz munkát végzett volna.

részletek

Eladta F1-es részesedését a Ferrari

A nagy múltú istálló volt az első, amely élt a Liberty Media által felajánlott lehetőséggel, és részvényeket vásárolt a cégből – azonban eladta közvetlen részesedését a Formula-1-ből.

részletek

„Hihetetlen, amit Ecclestone tett az F1-ért”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint időbe telik majd, amíg felismerjük az F1 korábbi vezetőjének összes érdemét, ugyanakkor már kíváncsian várja az új tulajdonos elképzeléseit.

részletek

Kísérleti versenyeket tartana Ross Brawn

Az F1 új sportért felelős vezetőjének álma, hogy visszahozza a nagy múltú bajnokságon kívüli versenyeket: ezeken próbálnák ki minden évben egyszer az új formátumokat.

részletek

Ross Brawntól se várjunk gyors megoldást

Hiába bukkant fel a legendás tervező az F1 vezetésében, téved, aki azt gondolja, rövidesen a múlté lesz a sport minden problémája. A csapatok azonban egyelőre beálltak Brawn mögé.

részletek

Hill Trumphoz hasonlította az új F1-es vezetést

A korábbi F1-es világbajnok szerint amikor valaki belép egy arénába, ott el kell fogadnia a szabályokat - ez jelen esetben azt jelenti, hogy senkitől sem számíthatnak segítségre.

részletek

Ha a nézőket nem érdekli az F1, akkor a Ferrarit se

Sergio Marchionne egy burkolt ultimátum-szerűséget fogalmazott meg a Formula-1 új vezetői felé: ha nem tesznek gyorsan valamint a sport népszerűsítése érdekében, akkor elgondolkodnak azon, hogy 2020 után is érdemes-e maradni.

részletek

„Az amerikaiak azt hiszik, mindent jobban tudnak”

Az F1-es versenyek legyenek olyanok, mint a Super Bowl – hallani mostanában sok helyről. A szkeptikus Max Mosley, az FIA ex-elnöke nem is érti, miért állandóan ehhez a rendezvényhez kell hasonlítani.

részletek
Olvastad már?