Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 19. szerda

LibertyMedia

Ecclestone majdnem elvitte Londonba az F1-et

A száguldó cirkusz volt tulajdonosának kész terv hevert az asztalán egy londoni nagydíjról, de a város vezetése olyan kevés pénzt adott volna rá, ami „csak az ásványvízre lett volna elég”.

részletek

Ecclestone: Nem lesz semmilyen Miami Nagydíj

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy a Liberty Media azon terve, hogy legyen még egy Amerikában rendezett nagydíj, kútba fog esni, legalábbis Miamiban soha nem lesz futam az ő meglátása szerint.

részletek

Csak Silverstone-ban lehet Brit Nagydíj?

A brit motorsport-szövetség elnöke, nem mellesleg korábban világbajnok ralinavigátorként és az F1-es BAR-Honda csapatfőnökeként tevékenykedő David Richards szerint mindenképp. Richards szerint nem jó ötlet pont náluk az utcai futam.

részletek

Radikális változásokon eshet át az F1 a következő években

Teljesen átalakulhat a Formula – 1 versenynaptára és a versenyhétvégék felépítése a jövőben, hintette el nemrég Chase Carey, aki szerint a már nem túl vonzó versenyhelyszínek kieshetnek és helyükre teljesen új, promóciós szempontból előnyösebbek érkezhetnek.

részletek

Nem mondott le a Liberty egy második amerikai versenyről

Bár a Liberty Media regnálásának első új versenyhelyszíne Vietnám lett, az F1-et vezető csoport nem tett le a kezdetektől meglévő vágyáról, egy második amerikai futamról.

részletek

Egy vietnámi pilóta a következő lépés?

Chase Carey szerint Ázsiának nagyon fontos szerepet szánnak az F1 jövőjével kapcsolatban és nem feltétlenül csak a helyszíneket tekintve.

részletek

A Ferrari megtartaná a Pirellit

Az F1 tulajdonosai a közeljövőben döntik el, hogy 2020-tól is a Pirelli lesz-e sorozat gumibeszállítója, vagy egy új márkát üdvözöl a mezőny. A Ferrari az olaszok mellett tenné le voksát.

részletek

Tost: Nincs kiskapu a költségvetési sapkán

A kis- és középcsapatok érdekeit szolgálná a kiadások maximalizálása a Formula-1-ben, ám sokan aggódnak annak ellenőrizhetősége miatt. Franz Tost nem tartozik közéjük, szerinte minden rendben lesz.

részletek

Rosberg: AZ F1 és az FE egy nap egyesülni fog

A 2016-os F1-es világbajnok és Formula-E részvényes Nico Rosberg úgy gondolja, hogy egy nap eljön majd az idő, amikor már felesleges lesz a belső égésű motorok használata, és egybeolvad a két sorozat.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Sajtó: Eldőlt, jön a Vietnami Nagydíj

Egyes források szerint megtörtént a megegyezés és a jövő hónapban hivatalosan is bejelentik, hogy 2020-tól egy új helyszínnel bővül az F1-es versenynaptár.

részletek

Ráncfelvarrás előtt áll az F1-es időmérő

Rövidebb etapok és a Q4 bevezetése – ezekkel a megoldásokkal ütne két legyet egy csapásra a Liberty Media. Már jövőre megnehezítenék az élmezőny dolgát, miközben egy dilemmát is megoldanának.

részletek
Olvastad már?