Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

LibertyMedia

Egy csapat sem akar F1-es részvényt venni

De Chase Carey és a Liberty Media nincs elkeseredve, ajánlanak újabb lehetőséget a csapatok számára, mert ezt látják járható útnak a jövőre nézve.

részletek

A tulajdonos német csapatokat akar az F1-be

Chase Carey, a sportág első embere arról beszélt, mennyire fontos Németország a Liberty Media számára: nem csupán a nagydíjat akarják megmenteni, hanem neves márkákat is a mezőnybe csábítanának.

részletek

Silverstone kiszáll, az F1 főnöksége dühöng

A silverstone-i pálya felbontotta a Brit Nagydíj megrendezéséről szóló szerződését, így jelen állás szerint a 2019-es lesz az utolsó verseny a helyszínen. Mivel az angolok lépése taktikai jellegű, az F1 Csoport dühös közleményben reagált.

részletek

Exkluzív: Gyulay Zsolt a Liberty Mediával tárgyalt Ausztriában

Közvetlen és előremutató beszélgetést folytatott a Hungaroring elnök-vezérigazgatója a Liberty Media fejével az Osztrák Nagydíjon.

részletek

Bajban a Liberty: Melyik futamokat tartsa meg?

Silverstone a napokban elhatározhatja, hogy kilép szerződéséből annak évről évre növekvő költségei miatt. A Liberty Media szempontjából az időzítés a legrosszabb: még nem döntöttek hosszú távú stratégiáról a versenynaptárat illetően.

részletek

Ez kell az évi huszonöt F1-es futamhoz

Nagyon zsúfolt lesz a naptár, de megoldható a helyzet - kérdés, hogy ki szeretne elindulni ebbe az irányba.

részletek

Jövőre korábban indul az F1-es szezon

Nem kell annyit várni az első versenyre – és ennek következtében a tesztekre sem – 2018-ban, mint idén: csak a Liberty Mediának kell rábólintania az Ausztrál Nagydíj új időpontjára.

részletek

„Ne süllyedjen az F1 szocializmusba”

A sportág napirendre tűzte a bevételek igazságosabb szétosztását a csapatok között. A kisebb istállók mind többet akarnak, Gene Haas azonban elismeri: a nagyoknak jogosan jár magasabb összeg.

részletek

Az első lépés a rajongók felé: Kétüléses autó az F1-ben

A Spanyol Nagydíjtól fogva számos, helyszíni nézőket szolgáló újdonságot vezetnek be a Formula-1-ben: köztük először visznek körbe egy szerencsés rajongót az aszfaltcsíkon. A tulajdonos Liberty Media végre tényleg érezteti jelenlétét.

részletek

Marad-e a Spanyol Nagydíj a versenynaptárban?

Barcelona közkedvelt helyszín a Formula-1-es cirkuszban mind a versenyzők, mind az istállók számára. Az utóbbi időszakban kiderült, hogy Malajzia kiszáll és Brazília jövője is kérdéses. Mi a helyzet Spanyolországgal?

részletek

A Formula-1 London belvárosában?

A Formula-E gyakran rendez futamot híres nagyvárosok belterületein, ám a Formula-1-ben ez nem igazán megszokott Monte-Carlo, Szingapúr és a nemrég érkezett Baku kivételével. Az F1 új főnökei most egy londoni verseny megrendezéséről tárgyalnak.

részletek

Brawn: Nem miattam ment el Ecclestone

Az egykori Ferrari-mérnök egy interjúban elismerte, nem lenne képest együtt dolgozni Bernie Ecclestone-nal – de leszögezte, nem szabta meg ezt feltételként új F1-es pozíciója elfogadásakor.

részletek
Olvastad már?