Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

LibertyMedia

Antikorrupciós vizsgálat indult az FIA ellen

Egy francia szervezet helytelennek tartja, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség áldását adta az F1 többségi jogainak felvásárlására a Liberty Media által.

részletek

Ecclestone: Mondhatták volna úgy is, nem akarnak a versenyeken látni

A nézőknek feltűnhetett, hogy az F1 korábbi vezetője, Bernie Ecclestone egy ideje nem jelenik meg egy futamon sem. Elárulta: a Liberty Media küldött neki egy levelet, melyben félreérthetetlen célzás szerepelt.

részletek

Amerikai nagydíjjal bővülne a versenynaptár

Látványos világvárosokkal feszítené még nagyobbra az F1 szárnyait a Liberty Media. Los Angeles, Las Vegas, New York és Miami mellett egy klasszikus helyszín is esélyes pályázó.

részletek

Az FIA elnöke a médiára is számít az F1 jobbá tételében

Bár a sajtó munkatársait sokszor tehernek érzik a száguldó cirkuszban, a Nemzetközi Automobil Szövetség első embere nyitott a tőlük származó ötletekre is.

részletek

A csapatok csalódtak az F1 új tulajdonosában

A sportág többségi tulajdonjogait az elmúlt egy év alatt megszerző, az F1 képét pedig számtalan helyen átformáló Liberty Media szerepvállalásához a csapatok is nagy reményeket fűztek, ám idén nem sok minden valósult meg az ígéretek közül.

részletek

Jöhet a második Amerikai Nagydíj?

Az F1 új tulajdonosai egyáltalán nincsenek az ötlet ellenére. Chase Carey még helyszíneket is megnevezett, melyik város adhatna otthont a száguldó cirkuszban Austin mellett az Egyesült Államokban.

részletek

A közeljövőben nem lesz második USA Nagydíj

Chase Carey, az F1 első embere arról beszélt, az ország egyik ikonikus nagyvárosába vinnék a világbajnokságot, ez azonban nem megy egyik szezonról a másikra – ötéves tervet említett.

részletek

Egy csapat sem akar F1-es részvényt venni

De Chase Carey és a Liberty Media nincs elkeseredve, ajánlanak újabb lehetőséget a csapatok számára, mert ezt látják járható útnak a jövőre nézve.

részletek

A tulajdonos német csapatokat akar az F1-be

Chase Carey, a sportág első embere arról beszélt, mennyire fontos Németország a Liberty Media számára: nem csupán a nagydíjat akarják megmenteni, hanem neves márkákat is a mezőnybe csábítanának.

részletek

Silverstone kiszáll, az F1 főnöksége dühöng

A silverstone-i pálya felbontotta a Brit Nagydíj megrendezéséről szóló szerződését, így jelen állás szerint a 2019-es lesz az utolsó verseny a helyszínen. Mivel az angolok lépése taktikai jellegű, az F1 Csoport dühös közleményben reagált.

részletek

Exkluzív: Gyulay Zsolt a Liberty Mediával tárgyalt Ausztriában

Közvetlen és előremutató beszélgetést folytatott a Hungaroring elnök-vezérigazgatója a Liberty Media fejével az Osztrák Nagydíjon.

részletek

Bajban a Liberty: Melyik futamokat tartsa meg?

Silverstone a napokban elhatározhatja, hogy kilép szerződéséből annak évről évre növekvő költségei miatt. A Liberty Media szempontjából az időzítés a legrosszabb: még nem döntöttek hosszú távú stratégiáról a versenynaptárat illetően.

részletek
Olvastad már?