Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

LibertyMedia

Jövőre elmaradhat a Német Nagydíj

A Formula-1 döntéshozói hamarosan nyilvánosságra hozzák a 2019-es versenynaptárat, melyben valószínűleg nem szerepel majd a Német Nagydíj, mivel pénzügyi akadályokba ütköztek a szervezők.

részletek

2021-ig biztosan lesz Belga Nagydíj

A helyi önkormányzat és a Liberty Media 2021-ig meghosszabbította a 2018 végén lejáró kontraktust, így további három évig ad majd otthont a Belga Nagydíjnak Spa-Francorchamps.

részletek

Az ellenfelek tettek keresztbe a Force Indiának

A silverstone-i alakulat előleget kért a Liberty Mediától, hogy megkönnyítse téli felkészülését, egyes csapatok azonban megakadályozták a kifizetést. Szafnauer a Force India iránt érdeklődő vásárlók komolyságáról is beszélt.

részletek

Kölcsönért cserébe léptették le a Force India-főnököt?

Német sajtóhír szerint a Liberty Media állhat Vijay Mallya május végén történt lemondása hátterében: a rossz anyagi helyzetben levő csapatnak nyújtott kamat nélküli kölcsönért cserében csak egy kérésük volt.

részletek

A városi versenyek jelenthetik az F1 jövőjét

Idén három klasszikus utcai pálya van az F1-ben, ám Baku, Monaco, és Szingapúr mellé a jövőben további városi versenyeket szeretne a Liberty Media. Hermann Tilke szerint ez nagyon is jó a sportágnak.

részletek

Okosgumik érkezhetnek az F1-be

Jelentős átalakulás zajlik a Formula-1-ben, nincs terület, amelyet ne akarna valamilyen módon megfűszerezni a Liberty Media. A Pirelli a tulajdonosokat megelőzve két érdekes ötlettel is előállt.

részletek

Ecclestone: Todt elhanyagolja, a Liberty tönktreteszi az F1-et

A sportág egykori ura úgy véli, amennyiben az FIA elnöke továbbra is inkább a biztonságos közlekedéssel foglalkozik elsősorban, a Liberty tönkretesz mindent.

részletek

Egy hónap múlva véglegesítik az F1 2021-es szabályait

Szép lassan csak elérik céljukat a csapatok, és az illetékesek ígéretei szerint egy hónap múlva minden részlet ismert lesz azzal kapcsolatban, hogy milyen szabályok szerint versenyeznek és milyen motorokat használnak majd az F1-ben 2021-től.

részletek

Monacóban ismét az F1 jövője a téma

Pénteken fontos találkozó helyszíne lesz Monaco, ugyanis a Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media és a csapatok vezetői találkoznak, hogy megvitassák a 2021-től esedékes szabályokat.

részletek

Lauda alaposan megsorozta az F1 irányítóit

A korábbi Formula-1-es világbajnok osztrák egy interjún belül lebegtette be a Mercedes kiszállását a sportágból, s kritizálta az F1 új tulajdonosainak intézkedéseit.

részletek

A Force India ellenzi az F1 lebutítását

Az istálló egyik vezetője, Otmar Szafnauer szerint nem biztos, hogy jót tesz a sportágnak, ha visszaszorítják a telemetriát és eltávolítják a „virtuális garázsokat”.

részletek

Az F1 nyögni fogja a nyári csúcsszezont

Tovább sűrítené az F1 versenynaptárát a Liberty Media, pedig már az idei nyara is húzós lesz a csapatoknak. A Haas csapatvezetője eközben attól tart, nehogy a néző sokalljon be.

részletek
Olvastad már?