Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

LibertyMedia

Jövőre korábban indul az F1-es szezon

Nem kell annyit várni az első versenyre – és ennek következtében a tesztekre sem – 2018-ban, mint idén: csak a Liberty Mediának kell rábólintania az Ausztrál Nagydíj új időpontjára.

részletek

„Ne süllyedjen az F1 szocializmusba”

A sportág napirendre tűzte a bevételek igazságosabb szétosztását a csapatok között. A kisebb istállók mind többet akarnak, Gene Haas azonban elismeri: a nagyoknak jogosan jár magasabb összeg.

részletek

Az első lépés a rajongók felé: Kétüléses autó az F1-ben

A Spanyol Nagydíjtól fogva számos, helyszíni nézőket szolgáló újdonságot vezetnek be a Formula-1-ben: köztük először visznek körbe egy szerencsés rajongót az aszfaltcsíkon. A tulajdonos Liberty Media végre tényleg érezteti jelenlétét.

részletek

Marad-e a Spanyol Nagydíj a versenynaptárban?

Barcelona közkedvelt helyszín a Formula-1-es cirkuszban mind a versenyzők, mind az istállók számára. Az utóbbi időszakban kiderült, hogy Malajzia kiszáll és Brazília jövője is kérdéses. Mi a helyzet Spanyolországgal?

részletek

A Formula-1 London belvárosában?

A Formula-E gyakran rendez futamot híres nagyvárosok belterületein, ám a Formula-1-ben ez nem igazán megszokott Monte-Carlo, Szingapúr és a nemrég érkezett Baku kivételével. Az F1 új főnökei most egy londoni verseny megrendezéséről tárgyalnak.

részletek

Brawn: Nem miattam ment el Ecclestone

Az egykori Ferrari-mérnök egy interjúban elismerte, nem lenne képest együtt dolgozni Bernie Ecclestone-nal – de leszögezte, nem szabta meg ezt feltételként új F1-es pozíciója elfogadásakor.

részletek

Hamiltonnak megint törölnie kellett egy posztját

A Liberty Media csoport lazábban veszi az F1-es képek és hanganyagok jogait és megengedőbbek a pilótákkal szemben a közösségi médiában, de azért ez nem jelenti azt, hogy bármi kikerülhet.

részletek

Visszatér a Török Nagydíj?

A versenynaptárból évek óta hiányzó Török Nagydíjnak komoly esélye van a visszatérésre. A pályát ugyan kedvelték a szurkolók és a pilóták is, de a nézőszám csapnivalóan alacsony volt.

részletek

Több pilótát a paddockba, de nem csak nézőnek

Napvilágot látott az F1 új tulajdonosainak legújabb elképzelése, miszerint minden volt Formula-1-es versenyzőnek paddock-belépőt kellene biztosítani és némi feladatot is kapnának.

részletek

Ecclestone: Ki akarják törölni az emlékem

A Liberty Media nem tartotta meg neki tett szavát, irigyli az új főnök, Chase Carey helyzetét, a sportág új irányát pedig a luxusétteremhez és hamburgerezőhöz hasonlítja – újra nyilatkozott Bernie Ecclestone.

részletek

Ecclestone még egy évet maradt volna

A 86 éves üzletember ezt az évet még a Liberty Mediával együtt dolgozva töltötte volna, de nem csalódott az új tulajdonosok döntése miatt. Azt viszont kikéri magának, hogy rossz munkát végzett volna.

részletek

Eladta F1-es részesedését a Ferrari

A nagy múltú istálló volt az első, amely élt a Liberty Media által felajánlott lehetőséggel, és részvényeket vásárolt a cégből – azonban eladta közvetlen részesedését a Formula-1-ből.

részletek
Olvastad már?