Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 14. szerda

Liberty

Jön a földrajzosok versenynaptára még több utcai pályával

A Formula-1-es versenynaptár nagyfokú átrendeződésére számíthatunk a jövőben a sport kereskedelmi ügyeit vezető Sean Bratches szerint, aki az új pályákat illetően a városon belüli helyszínekre helyezné a hangsúlyt.

részletek

A gumistratégia módosításáról üléseztek az F1 csapatfőnökei

A Formula–1 csapatvezetői a Japán Nagydíj előtt tartották éves tanácsülésüket, ahol ezúttal azt vitatták meg, hogyan tehetnék izgalmasabbá a sportot, elsősorban a gumistratégiák változatosabbá tételén keresztül.

részletek

Vettel nem rajong a Liberty új időmérős tervéért

Sebastian Vettel nem volt különösebben elragadtatva, a Liberty Media legújabb időmérős ötletétől. A német úgy látja, mindegy hány részből áll a kvalifikáció, az embereket úgyis az utolsó érdekli a legjobban.

részletek

Még mindig nem biztos a Ferrari maradása az F1-ben

A Scuderia új vezérigazgatója szerint ugyan közeledtek az álláspontok, de még mindig messze vannak attól, hogy bármit is alá lehessen írni - zajlanak a tárgyalások, a vége viszont egyelőre távolinak tűnik.

részletek

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Felbomlott a Ferrari-Mercedes paktum?

Két frakció alakult ki a 2021-es szabályokról és szerződésekről szóló vitában, a Liberty Mediával szemben a két topcsapat helyezkedett el. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferrari átállt, és a színfalak mögött már egyezkedik az F1 tulajdonosával.

részletek

Akár minden egyes versenyző pontot kaphat az F1-ben

Alapjaiban változhat meg a Formula-1 pontszámítási rendszere, ha a Liberty keresztül tudja vinni azt a tervet, amiről pénteken szó esett a Stratégiai Csoport találkozóján.

részletek

Miami Nagydíj: jön a szavazás és a tiltakozás

Felgyorsultak az események az új Formula-1-es versenyhelyszínek körül, Miami akár már a jövő év őszén nagydíjat rendezhet, ha nem akadályozzák meg a floridai város lakói.

részletek

A Liberty-főnök felesége miatt mentek a rajtrácslányok

Kiderült az igazság arról, mi volt a grid girlök megszüntetésének kiváltó oka – állítja a svájci Blick. Sharon Maffei az USA Nagydíjon közölte férjével, hogy a lányoknak nincs helyük az F1-ben.

részletek

Vettel nem érti a Liberty változtatásait

A négyszeres F1-es világbajnok sajnálja, hogy nincsenek többé rajtrácslányok, de a későbbi rajtidőpontok értelmét sem látja át – viszont van olyan újítás, ami a német tetszését is elnyerte.

részletek

Ecclestone nem érti, kit zavartak a rajtrácslányok

Egyre többen és többen hallatják a hangjukat a Formula-1 vezetőinek legfrissebb döntése nyomán, sokan szinte visszasírják Bernie Ecclestone-t, aki biztosan nem szabadult volna meg a rajtrácslányoktól. Mint most ő maga elmondja, tényleg nem.

részletek

Ezekben a városokban lesz idén F1-es show

A nagy sikert arató, százezer néző előtt zajló londoni bemutató mintájára 2018-ban számos nagyvárosban parádézik a Formula-1. A tervekben öt helyszín szerepel, az USA és Kína is.

részletek
Olvastad már?