Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök

Liberty

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Felbomlott a Ferrari-Mercedes paktum?

Két frakció alakult ki a 2021-es szabályokról és szerződésekről szóló vitában, a Liberty Mediával szemben a két topcsapat helyezkedett el. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferrari átállt, és a színfalak mögött már egyezkedik az F1 tulajdonosával.

részletek

Akár minden egyes versenyző pontot kaphat az F1-ben

Alapjaiban változhat meg a Formula-1 pontszámítási rendszere, ha a Liberty keresztül tudja vinni azt a tervet, amiről pénteken szó esett a Stratégiai Csoport találkozóján.

részletek

Miami Nagydíj: jön a szavazás és a tiltakozás

Felgyorsultak az események az új Formula-1-es versenyhelyszínek körül, Miami akár már a jövő év őszén nagydíjat rendezhet, ha nem akadályozzák meg a floridai város lakói.

részletek

A Liberty-főnök felesége miatt mentek a rajtrácslányok

Kiderült az igazság arról, mi volt a grid girlök megszüntetésének kiváltó oka – állítja a svájci Blick. Sharon Maffei az USA Nagydíjon közölte férjével, hogy a lányoknak nincs helyük az F1-ben.

részletek

Vettel nem érti a Liberty változtatásait

A négyszeres F1-es világbajnok sajnálja, hogy nincsenek többé rajtrácslányok, de a későbbi rajtidőpontok értelmét sem látja át – viszont van olyan újítás, ami a német tetszését is elnyerte.

részletek

Ecclestone nem érti, kit zavartak a rajtrácslányok

Egyre többen és többen hallatják a hangjukat a Formula-1 vezetőinek legfrissebb döntése nyomán, sokan szinte visszasírják Bernie Ecclestone-t, aki biztosan nem szabadult volna meg a rajtrácslányoktól. Mint most ő maga elmondja, tényleg nem.

részletek

Ezekben a városokban lesz idén F1-es show

A nagy sikert arató, százezer néző előtt zajló londoni bemutató mintájára 2018-ban számos nagyvárosban parádézik a Formula-1. A tervekben öt helyszín szerepel, az USA és Kína is.

részletek

Mindent az előzésekért: Több versenypályát is átépíthetnek az F1-ben

Ross Brawn és csapata folyamatosan azon gondolkozik, hogyan tudná fejleszteni a show-t a sportágban, a szakember pedig azt sem zárja ki, hogy ennek érdekében hozzányúlnak a pályákhoz is.

részletek

Egy szakértő szerint kihalás szélére kerülhet az F1

A Sky Sports weboldalán megjelent legutóbbi írásában Martin Bruundle valódi ultimátumot állított a sportág vezetői elé: a brit szerint vagy sikerül mihamarabb élhetőbbé varázsolni az F1-et, vagy rövid úton szét fog hullani.

részletek

A Liberty válaszolt a Ferrari vádjaira

A Scuderia elnök-vezérigazgatója, Sergio Marchionne nemrég úgy vélekedett, hogy a januári hatalomátvétel után az új tulajdonos NASCAR-t akar csinálni az F1-ből - a sportág vezérigazgatója azonban mereven elzárkózik a vádtól.

részletek

Nagyon komoly jel az F1-es Vietnami Nagydíjra

A sportág egyik főtámogatója már egy évvel ezelőtt úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretne futamot látni a délkelet-ázsiai országban, most az F1 vezetői hivatalos tárgyalásokat folytatnak egy jövőbeli versenyről.

részletek
Olvastad már?