Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

Liberty

Ezekben a városokban lesz idén F1-es show

A nagy sikert arató, százezer néző előtt zajló londoni bemutató mintájára 2018-ban számos nagyvárosban parádézik a Formula-1. A tervekben öt helyszín szerepel, az USA és Kína is.

részletek

Mindent az előzésekért: Több versenypályát is átépíthetnek az F1-ben

Ross Brawn és csapata folyamatosan azon gondolkozik, hogyan tudná fejleszteni a show-t a sportágban, a szakember pedig azt sem zárja ki, hogy ennek érdekében hozzányúlnak a pályákhoz is.

részletek

Egy szakértő szerint kihalás szélére kerülhet az F1

A Sky Sports weboldalán megjelent legutóbbi írásában Martin Bruundle valódi ultimátumot állított a sportág vezetői elé: a brit szerint vagy sikerül mihamarabb élhetőbbé varázsolni az F1-et, vagy rövid úton szét fog hullani.

részletek

A Liberty válaszolt a Ferrari vádjaira

A Scuderia elnök-vezérigazgatója, Sergio Marchionne nemrég úgy vélekedett, hogy a januári hatalomátvétel után az új tulajdonos NASCAR-t akar csinálni az F1-ből - a sportág vezérigazgatója azonban mereven elzárkózik a vádtól.

részletek

Nagyon komoly jel az F1-es Vietnami Nagydíjra

A sportág egyik főtámogatója már egy évvel ezelőtt úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretne futamot látni a délkelet-ázsiai országban, most az F1 vezetői hivatalos tárgyalásokat folytatnak egy jövőbeli versenyről.

részletek

Még mindig van hová fejlődnie az F1 médiájának

A sportág vezetői az elmúlt hónapok során számtalan újítással kedveskedtek a rajongóknak, de a Pirelli volt motorsport-igazgatója szerint ez még mindig nem elég.

részletek

Ilyen tévéközvetítésről álmodik az F1 vezetője

A Liberty Media színre lépésével megkezdődött a sportág digitális átalakulása, ám a közvetítések rendszerének módosítása még várat magára - Chase Carey szerint komoly kihívás előtt állnak.

részletek

Egy csapat sem akar F1-es részvényt venni

De Chase Carey és a Liberty Media nincs elkeseredve, ajánlanak újabb lehetőséget a csapatok számára, mert ezt látják járható útnak a jövőre nézve.

részletek

Egy dolgot biztosan nem fog csinálni Silverstone

A britek F1-es pályáját irányító BRDC nemrég bejelentette, hogy kihátrálnak a sportággal kötött szerződésükből - habár van esély újabb megegyezésre, a testület tagjai egy dologban egészen biztosak a helyszín jövőjét illetően.

részletek

A legnagyobb dolog, amit az F1 vezetése másképp akar csinálni, mint Ecclestone

A Liberty Media több szegmensben is saját képére formálta a sportágat az elmúlt hónapokban, ám Chase Carey szerint van egy terület, ahol gyors szemléletváltásra van szükség.

részletek

Új helyszínre költözhet a Brit Nagydíj

Silverstone-nak alig néhány napja maradt arra, hogy aktiválja az F1-el kötött szerződésében található záradékot, mellyel 2019 után lemondana a futamrendezésről - a Liberty Media hajlik rá, hogy máshová vigyék a versenyt.

részletek

Meglepő vásárlót javasolnak Silverstone-nak

Nagy-Britannia első számú F1-es pályája felett továbbra is ott lóg Damoklész kardja, és még mindig nem tudni, mi lesz a sorsa a közeljövőben - Zak Brown elmondta, kit látna legszívesebben a helyszín élén.

részletek
Olvastad már?