Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Lexus

Goodwood-ban érkezik az új Lexus LC kupé

A Toyota prémium márkája, a világ vezető hibrid gyártójaként ismert Lexus a június 29. és július 2. között megrendezett legendás Goodwood Festival of Speed alkalmával nagyszabású ünnepségen mutatja be a az autózás szerelmeseinek a július 1-től már Európában is rendelhető vadonatúj, többszörösen dizájndíjas szupertsportkupéját, az LC-t.

részletek

GT Open: Éllovasként érkezik a Hungaroringre a Lexus

A világ vezető hibrid prémium márkája, a Lexus a versenypályán is megállja a helyét: az Emil Frey Lexus Racing csapat pilótái vezetik a Nemzetközi GT Open Bajnokságot. A Costa Balboa / Frommenwiler páros négy ponttal vezet az egyéni tabellán, miközben a versenyistálló a harmadik helyen áll a csapatok versenyében, így vágnak neki a két hét múlva Magyarországon, a Hungaroringen megrendezésre kerülő következő futamoknak.

részletek

Elektromos áttörés helyett hibrid forradalom

Az elektromos autók terjedését segítő tényezők nemigen mozdultak előre 2016-ban: sem az infrastruktúra, sem az autókínálat sem a több országban elérhető támogatások és kedvezmények ellenére is magas beszerzési árak területén nem történt lényegi előrelépés.

részletek

Ismét a Toyota a világ vezető autógyártója

Jóllehet a világ leginnovatívabbnak és legzöldebbnek tartott autógyártója, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert, és a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota, amely évek óta vezette az autóipari értékesítéseket, tavaly év végén néhány hónapra minimális lemaradással a második helyre szorult, a japán gyártó immáron ismét vezeti a világszintű eladásokat.

részletek

Az oroszoknál a Lexus a menő

A Toyota luxus márkája, a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus rendkívül népszerű a világ egyik legdinamikusabban növekvő piacának számító Oroszországban, amihez a márka egyedülálló környezetbarát hibrid modellportfólióján és a modelljeiben bemutatkozó forradalmi technológiákon túl az is hozzájárul, hogy az orosz autóvásárlók a japán prémium márkában bíznak meg a legjobban. Az orosz piacon, ahol az ügyfelek kimagasló elvárásokat támasztanak a luxus márkákkal szemben, a Lexus immár zsinórban másodszor szerezte meg az első helyezést a “Vásárlói Bizalom” kategóriában az évente megrendezett “ÉV AUTÓGYÁRTÓJA” szavazáson.

részletek

Eljött az önvezető és egymással kommunikáló autók ideje

A Toyota megsokszorozza az önvezető és egymással kommunikáló autók fejlesztése terén tett erőfeszítéseit: az iparági vezető szerepet betöltő japán vállalat öt éves, 35 millió dolláros kutatási programot indít a jövő mobilitásának biztonságos bevezetésére.

részletek

Filmzenét íratna a rajongókkal a Lexus

„Mutasd meg, ki vagy!” - szólítja fel a rajongókat a Lexus és a többszörösen díjnyertes, korábban Bruno Mars-szal, Adele-lel és Amy Winehouse-szal is számos listavezető dalt jegyző zenei producer, Mark Ronson a vadonatúj LC luxuskupé bemutatása alkalmából. Nem mást várnak az önjelölt tehetségektől, mint hogy saját filmzenét írjanak a Lexus lenyűgöző szupersport kupéja nyújtotta vezetési élmény által ihletve.

részletek

Megkezdte gyártani Európának új sportkocsiját a Lexus

Megkezdődött minden idők legizgalmasabb Lexusa, az LC szupersport kupé európai piacra szánt modelljeinek gyártása. A Lexus Japánban található Motomachi üzemében – ahol korábban az LFA szupersportkocsi is készült – külön gyártósort építettek az új LC összeszerelésére, amelyet úgy terveztek meg, hogy a különleges szakértelemmel bíró Takumi mesterek minden munkafázisban a legmagasabb szinten összpontosíthassanak a világelső precizitásra és minőségre. A Lexus új luxuskupé-zászlóshajója augusztusban jelenik meg az európai márkakereskedésekben, ám a modellre már most várólista van a legtöbb országban.

részletek

A Lexusnak áll a zászló?

Miközben a jelek szerint a dízel botrány még egyes prémium gyártókat sem kerülte el, a Toyota prémium márkája, az értékesítéseit hazánkban is elképesztő ütemben növelő Lexus nem csupán nem kínál dízel modelleket, de értékesítéseiben kimagasló arányban szerepelnek a környezetbarát hibrid modellek: az idei év első négy hónapjában az Európában eladott Lexusok 68%-a hibrid volt, míg Magyarországon ez 95,7%-ot tett ki.

részletek

Íme Texas legjobb nagy teljesítményű kupéja

A Lexus lenyűgöző szupersport kupéja, az LC ezúttal ismét Amerikában kapott rangos elismerést: ezúttal a Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja” díjat ítélték a világszerte elképesztően sikeresnek bizonyuló modellnek. A díj már csak azért is fontos a japán luxusmárka számára, mert Amerika az, ahol a Lexus megszületett, jóllehet az elmúlt közel harminc évben Európa és Ázsia prémiumautó vásárlóinak szívét is meghódította.

részletek

Hibrid forradalom zajlik Magyarországon!

Az európai dízel eladások már a tavalyi évben is megfigyelhető drasztikus mértékű csökkenése az idei évben is folytatódik: a csökkenés 2011 óta folyamatos, de 2005 óta 2016-ban fordult elő először, hogy a kontinensen eladott autók kevesebb, mint fele volt dízelüzemű.

részletek

A Toyota és a Lexus volna a két legolcsóbb autómárka?

A környezetbarát hibrid technológiájáról és legendás megbízhatóságáról ismert Toyotáról valamint a japán autógyártó prémium márkájáról, a forradalmi műszaki megoldásairól, jövőbemutató technológiáról és futurisztikus, letisztult luxusautóiról ismert Lexusról elsőre a legtöbbeknek nem az olcsó autók jutnak eszébe. Egy amerikai tanulmány eredményeként ugyanakkor kiderült, egyetlen autómárka modelljeinek fenntartására sem kell olyan keveset költeni az első tíz évben, mint a Toyota és Lexus esetében.

részletek
Olvastad már?