Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Lexus

Van-e zöldebb autógyártó a Teslánál?

Amikor zöld autózásról esik szó, a Toyota és a Lexus mellett sokaknak a Tesla ugrik be az elsők között, sőt, vannak, akik egyenesen az akkumulátoros elektromos autózás szinonimájaként ismert, és nem mellesleg a marketing szakemberként is zseniális Elon Musk által fémjelzett amerikai márkát említik elsőként.

részletek

Történelmi Lexus-győzelem Ohióban

A 3GT csapat pilótái, Dominik Baumann és Kyle Marcelli mindvégig az élen autózva első helyen értek célba a 14. rajtszámú Lexus RC F GT3-as versenygéppel a Mid-Ohio Sports Car versenypályán, megszerezve ezzel az első győzelmet a RC F GT3 számára az IMSA WeatherTech SportsCar bajnokság GTD osztályában.

részletek

Teljesítmény, kifinomultság: ezt ígéri az új Lexus

A világ vezető környezetbarát prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus Európában eddig még ismeretlen, a tengerentúlon azonban hat generációt megélt luxusszedánja, a hetedik generációs ES esetében az érzelmeket ébresztő dizájn a gyártó szerint hűen tükrözi az autó menetdinamikai képességeit: az eddig is kényelmes és csendes futásáról ismert szedán átalakításával ugyanis kategóriaelső vezetési élményt és teljesítményt kínáló autó született, megőrizve a környezetbarát hibrid elekromos hajtás előnyeit. Az ES modellkínálatában ugyanakkor most először megjelenik az F SPORT változat.

részletek

A Toyota alkalmazottjai indulnak a Nürburgringen

A TOYOTA GAZOO Racing egy Lexus LC-t vezető, Toyota alkalmazottakból álló csapattal áll rajthoz az idei Nürburgring 24 órás Hosszútávú Versenyen, amit ezen a hétvégén május 10. és 13. között rendeznek Németországban. A Nürburgring 24 órás Hosszútávú Verseny híresen kemény futam: az autók 24 órán köröznek a 25 km hosszú, 300 méteres szintkülönbségű és mintegy 200 kanyarral tarkított pályán, amelyet a hozzáértők a Zöld Pokolként is emlegetnek A TOYOTA GAZOO Racing 2007 óta vesz részt ezen a futamon, amely hozzájárul autói és pilótái tökéletesítéséhez.

részletek

Megint gyorsulnak a Lexus erőgépek

Az Emil Frey Lexus Racing versenycsapata a Blancpain GT 2018-as versenysorozat második Sprint Cup versenyére, Brands Hatchre készül az RC F GT3 -as versenygépekkel. A csapat új ismeretek birtokában, pozitív hangulatban készül a hétvégi versenyre.

részletek

Lehullt a lepel a vadonatúj Lexus ES-ről

A Lexus egyszerre leplezte le vadonatúj luxus szedánját, az ES-t a Pekingi Autószalonon és tartott ezzel párhuzamosan egy exklúzív bemutatót Európában most először kapható sikermodellje legújabb generációjának Brüsszelben.

részletek

A vadonatúj ES-t leplezik le Pekingben

A világ vezető prémium környezetbarát hibrid elektromos autógyártója, a Lexus egy hete titokzatos új modellről adott közre részletfotót, amelyről a japán prémium autómárka ígérete szerint április 25-én, az autóipar egyik legrangosabb ázsiai eseményén, a Pekingi Autószalonon hull le a lepel. A Lexus most elárulta, a titokzatos újdonság nem más, mind a vadonatúj, újjászületett ES.

részletek

Monzára készülnek a Lexus erőgépek

Az Emil Frey Lexus Racing versenycsapata a Blancpain GT 2018-as versenysorozat második fordulójára, Monzába készül az RC F GT3 -as versenygépekkel ami egyben a Blancpain GT Series hosszútávú bajnokság idénynyitó futama is. A német Marco Seefrieddel és a finn Markus Palttalaval kiegészülő csapat elsődleges feladata most az adatok elemzése a Zolderben tapasztalt nehézségeket követően.

részletek

Küzdelmes idénynyitón van túl a Lexus RC F GT3

Az Emil Frey Lexus Racing a Sprint Cup versennyel indította debültáló idényét Blancpain GT 2018-as versenysorozatában, amelynek során az RC F GT3 -as versenygépeknek számos kihívással meg kellett küzdeniük.

részletek

Dobogón nyitotta az évadot a Lexus LC 500

Jól rajtolt a Lexus lenyűgöző szupersport kupéja, az LC500 a Super GT szezonban: az évad első futamán, Okayamában dobogós helyen végzett a japán prémium gyártó erőgépe.

részletek

Titokzatos Lexus érkezik Pekingben

A Lexus titokzatos új modellről adott közre részletfotót, amelyről a japán prémium autómárka ígérete szerint április 25-én, az autóipar egyik legrangosabb ázsiai eseményén, a Pekingi Autószalonon hull le a lepel.

részletek

A Lexus NX a legértéktartóbb SUV?

A hibrid elektromos autókra számos tanulmány szerint nagyságrendekkel jobb értéktartás (magasabb maradványérték) jellemző, mint a hagyományos, benzines vagy dízelüzemű autókra - legutóbb épp a mértékadó CAP-HPI elemzése jutott erre a megállapításra.

részletek
Olvastad már?