Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Lexus

Megnyílt a Lexus második hazai márkakereskedése

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, az első félévben 19,6%-al bővülő magyarországi prémium autópiacon értékesítéseit 94,5%-al növelő Lexus, Szegeden hivatalosan is megnyitotta második magyarországi márkakereskedését. Az immáron 25 éve az egyik legsikeresebb hazai Toyota márkakereskedésként működő Kovács Autóház által megnyitott bemutatóterem Európa egyik legszebb Lexus márkakereskedése lett. Az ünnepélyes megnyitó házigazdája a Forbes által nemrégiben a ’legértékesebb hazai hírességként’ aposztrofált Sebestyén Balázs, népszerű rádiós és tévés műsorvezető volt, aki immáron közel egy éve maga is környezetbarát hibrid Lexust vezet.

részletek

Jön a Lexus és a Nissan a DTM hétvégéjére

Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Németország és Japán túraautós bajnoksága, a DTM és a Super GT, amelyek világviszonylatban is a zártkarosszériás pályaversenyzés élvonalának számítanak.

részletek

A Lexus a legjobb használtautó?

A legendás megbízhatóságáról és alacsony üzemben tartási költségeiről ismert japán prémium márka, a Lexus megtisztelő címet kapott az idei Auto Express Driver Power felmérésen, ahol Nagy-Britannia használtautó-piacának „legjobb márkájává” választották. Ez az eredmény tovább erősíti a vállalat széles körű dominanciáját a brit piacon, ahol a Lexus idén már elnyerte az ország legjobb márkakereskedőinek, sőt a legjobb autógyártónak járó címet is – emellett pedig a Driver Power újautó-értékelő felmérésén az RX 450 h lett a „legjobb prémium SUV”.

részletek

Sebestyén Balázs vezette elsőként az álom-Lexust

Az immáron közel egy éve egy környezetbarát hibrid Lexus RX crossovert vezető Sebestyén Balázs különleges élményben részesült: Magyarországon elsőként ülhetett a Lexus hatalmas várakozások övezte szupersport-kupéja, az LC 500 volánja mögé.

részletek

Egyedi fényezést kapott a Lexus sportkupéja

A Lexus hibrid változatban is lenyűgöző teljesítményű, ám V8-as benzines motorral is elérhető új szupertsport kupéja, az LC nem csupán megdöbbentő menetképességeivel, de hihetetlenül látványos formavilágával, egyszerre finom eleganciát és nyers sportosságot sugárzó vonalvezetésével is belopta magát a rajongók szívébe, már mielőtt a modell megérkezett volna a márkakereskedésekbe.

részletek

Közel egy éve vezet hibrid Lexust Sebestyén Balázs

A hazai Forbes által nemrégiben a ’legértékesebb hazai hírességként’ jegyzett rádiós és televíziós műsorvezető, Sebestyén Balázs immár közel egy éve letette a voksát a környezetbarát autózás mellett. Választása a világ vezető hibrid prémium márkájára, a Lexusra esett, azon belül is egy RX crossover mellett döntött.

részletek

A Lexus LS a jövő biztonsági rendszereit kínálja

Az immáron Magyarországon is rendelhető, a hazai márkakereskedésekben decemberben érkező, a prémium luxuslimuzinok szegmensét ismételten újrafogalmazó Lexus LS szedánban a japán luxusmárka minden eddiginél magasabbra tette a mércét a biztonság terén: a ma ismert aktív biztonsági rendszerek továbbfejlesztése mellett több világelső technológia is helyet kapott a márka csúcsmodelljében. A LS zászlóshajó lesz az első Lexus, amelyben nemcsak a Lexus Safety System + továbbfejlesztett megoldásai jelennek meg, hanem mindezt még a Lexus Safety System + A csomag kifinomult vezetősegítő és fejlett ütközésmegelőző technológiái is kiegészítik.

részletek

Trendibb és sportosabb lett a Lexus hibrid kompaktja

Az értékesítéseit Magyarországon is elképesztő ütemben növelő, a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus belépő modellje, a piacon egyedülálló módon kizárólag környezetbarát hibrid hajtással elérhető CT még trendibb külsőt és belsőt kapott.

részletek

Megújult a legütősebb prémium crossover

Az értékesítéseit Magyarországon is elképesztő ütemben növelő Lexus továbbfejlesztette legnépszerűbb európai (és magyarországi) modellje, az NX crossover kifinomultan sportos stílusát.

részletek

10 fokozatú váltó kerül az új Lexus sportkocsiba

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autógyártója, a Lexus legendás mérnöke, Yoshio Hasegawa tíz évvel ezelőtt rendkívül büszke volt arra, hogy forradalmian új sebességváltót tervezett a nagy teljesítményű Lexus IS F limuzinhoz. Az új Direct Shift váltómű akkoriban a hidraulikus automata sebességváltók csúcsát jelentette. A szakmában rendkívüli tekintélynek örvendő szakember ugyanakkor pályafutásának koronájaként a vadonatúj Lexus LC szupersport kupé váltójának ’megkomponálására’ tekint’.

részletek

LC 500h - Új korszak a hibridek történetében!

A világ vezető hibrid prémium autógyártójaként ismert Lexus hibrid technológiája mindig is volt közismert arról, hogy zökkenőmentesen leadott, kifinomult teljesítménye és hatékonysága remekül illik a luxusautókhoz. Ám az új LC zászlóshajó kupé teljesítményéhez valami egészen másra volt szükség. Koji Sato, a szupersport kupé főmérnöke és a hibrid hajtásért felelős munkatársa, Koji Oshima egyetértettek abban, hogy ide olyan teljesítmény kell, ami lenyűgözi az autózás szerelmeseit. Végtére is az LC egyik célja éppen az volt, hogy megváltoztassa az emberek elképzeléseit a Lexus márkáról. De hogyan lehetne ezt elérni egy hibriddel?

részletek

Meglepő dolog segítette a Lexus tervezését

Az autótervezés legmodernebb eszközei manapság a virtuálisvalóság-rendszerek és a számítógépes szimulációk. Ám a világ vezető hibrid prémium autógyártója, a japán Lexus olyan helyről merített ihletett a hatalmas várakozások övezte LC luxuskupé radikálisan új futóművének megalkotásához, amire a legtöbben álmunkban sem gondolnánk.

részletek
Olvastad már?