Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 22. szombat

Leszorítóerő

Ebben gyenge, illetve erős a Sauber

Charles Leclerc kezd egyre inkább berobbanni a Formula-1 világába. Újoncként egy rövid bizonytalan szakasz után jelentősen feljavult, de ebben a versenyautója is partner. Igaz, vannak gyengeségek is.

részletek

Változtatások a széthulló Haasnál

A szezon kezdete óta megfigyelhettük, hogy a Haas versenyautói szeretik elhagyni különböző alkatrészeiket. Monte-Carlóban ez még inkább előtérbe került, így kénytelen volt változtatni a csapat.

részletek

Sok leszorítóerőt nyert a McLaren

Az évközi teszteken lehet a csapatoknak igazán kipróbálni az újításokat. Ezt tette a McLaren és a reakciókból úgy tűnik, a kanyarstabilitása sokat javult az új MCL33-nak.

részletek

Hamilton: A Mercedes idén sokat szenved még

Bár Lewis Hamilton remek győzelmet aratott Szingapúrban múlt hétvégén, jól tudja, hogy csapata több pályán is szenvedhet még idén. Vettel utolsó esélye a világbajnoki címre?

részletek

Késésben a Mercedes fejlesztései

Alapesetben is nehéz hétvége elé néz a Mercedes Szingapúrban, most úgy fest, hogy a fejlesztései sem készülnek el a következő versenyhétvégére. Hiányozhat a nagy leszorítóerő.

részletek

Csak óvatosan a nagyobb leszorítóerővel!

A Mercedes technikai igazgatója szerint nem lenne jó ötlet az F1-es autók nagy mértékű aerodinamikai átalakítása, hiszen először minden újítást hosszas tesztelések alá kellene vetni.

részletek
Olvastad már?