Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Leszorítóerő

Verstappen autója komolyan megsérült Brazíliában

Max Verstappen és Esteban Ocon brazíliai ütközése után azonnal tudni lehetett, hogy ezt bizony nem fogjuk elfelejteni egyik napról a másikra. A holland az autója sérüléseiről beszélt.

részletek

Csapatvezetők: Visszalépés a 2019-es szabály

Több csapatfőnök is úgy gondolja, a Formula-1 hatalmas visszalépést szenved el a 2019-es aerodinamikai megkötésekkel. Az autók kinézete romlik, előzésből viszont nem lesz több.

részletek

Verstappen: Idei egyik legrosszabb edzésem

Bár az egyik Ferrarit megelőzte Max Verstappen, mégis a pénteki második szabadedzést tartja idei egyik legrosszabbjának. Óriási a lemaradása Hamilton mögött, egyetlen kört sem élvezett a holland.

részletek

Az esős beállítás szúrt ki Ricciardóval

Mivel az időmérő edzésen is megvolt az esélye egy komolyabb esőnek, a Red Bull kétfelé szedte versenyzőit taktikailag. Az ausztrál kapta az esős beállításokat, ez ráadásul a versenyét is befolyásolhatja.

részletek

Ebben gyenge, illetve erős a Sauber

Charles Leclerc kezd egyre inkább berobbanni a Formula-1 világába. Újoncként egy rövid bizonytalan szakasz után jelentősen feljavult, de ebben a versenyautója is partner. Igaz, vannak gyengeségek is.

részletek

Változtatások a széthulló Haasnál

A szezon kezdete óta megfigyelhettük, hogy a Haas versenyautói szeretik elhagyni különböző alkatrészeiket. Monte-Carlóban ez még inkább előtérbe került, így kénytelen volt változtatni a csapat.

részletek

Sok leszorítóerőt nyert a McLaren

Az évközi teszteken lehet a csapatoknak igazán kipróbálni az újításokat. Ezt tette a McLaren és a reakciókból úgy tűnik, a kanyarstabilitása sokat javult az új MCL33-nak.

részletek

Hamilton: A Mercedes idén sokat szenved még

Bár Lewis Hamilton remek győzelmet aratott Szingapúrban múlt hétvégén, jól tudja, hogy csapata több pályán is szenvedhet még idén. Vettel utolsó esélye a világbajnoki címre?

részletek

Késésben a Mercedes fejlesztései

Alapesetben is nehéz hétvége elé néz a Mercedes Szingapúrban, most úgy fest, hogy a fejlesztései sem készülnek el a következő versenyhétvégére. Hiányozhat a nagy leszorítóerő.

részletek

Csak óvatosan a nagyobb leszorítóerővel!

A Mercedes technikai igazgatója szerint nem lenne jó ötlet az F1-es autók nagy mértékű aerodinamikai átalakítása, hiszen először minden újítást hosszas tesztelések alá kellene vetni.

részletek
Olvastad már?