Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Leclerc

Ocon: Leclerc a vb-címért mehet jövőre

Esteban Ocon nem lepődne meg, ha Charles Leclerc már 2019-ben a bajnoki elsőségért küzdene a Ferrarival. A francia pilóta jól ismeri vetélytársát, és közös csatáikat is felidézte a múltból.

részletek

Leclerc: A Ferrari elküldhet, ha nem vagyok elég jó

Charles Leclerc jövőre a Scuderia Ferrari pilótájaként fog versenyezni a Formula–1-ben. A monacói pilóta azonban úgy érzi, ha nem hozza az elvárt eredményeket, az olasz csapatnak jogában áll elküldeni őt.

részletek

Arrivabene: Megtiszteltetés volt Kimivel dolgozni

Maurizio Arrivabene megdicsérte Raikkönen hozzáállását az elmúlt hetekre nézve, hiszen a finn, bár tudja, hogy év végén távoznia kell, még így is mindent alárendelt a csapat sikeréért.

részletek

Leclerc felfedte eddigi sikereinek titkát

Charles Leclerc viharsebességgel tört előre a juniorszériákban és húszévesen már a Formula-1-ben debütálhatott, ráadásul egyáltalán nem vallott szégyent. Úgy érzi, megértette a siker receptjét.

részletek

"Csúnya vége lesz" Magnussen viselkedésének

Magnussen szörnyen veszélyesen vezet, ennek egyszer súlyos következménye lesz - reagált az Alfa Romeo Sauber csapatfőnöke a dán vasárnapi megmozdulására, ami két tönkretett futamot eredményezett.

részletek

Elképesztő izgalmak a B-ligában

A szezon hajrája előtt ismét megnéztük, hogyan alakulna a világbajnokság egy alternatív valóságban, melyből kiemeltük a három nagycsapatot: az előző hét futam hat különböző győztest hozott, megjósolhatatlan a végeredmény.

részletek

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek

Leclerc: Magnussen hülye és az is marad

Charles Leclerc versenyét nagyban befolyásolta Kevin Magnussen újabb hajmeresztő manővere óriási sebességnél. A fiatal monacói szerint érthetetlen, hogy ezért nem büntették dán riválisát.

részletek

Borzasztó nehéz futam elé néz Leclerc

Életében először utazott Suzukába, Jules Bianchi balesetének helyszínére Charles Leclerc, akire hétvégén egy érzelmileg megterhelő nagydíj vár. Már a pályabejárás sem volt könnyű számára.

részletek

Massa: Leclerc érettebb, mint Verstappen

Bár sok szakértő úgy véli, a Ferrari túl korán dobja a mélyvízbe Charles Leclerc-t, hogy ilyen fiatalon leszerződteti, Felipe Massa úgy véli, nem lesz gond, a Scuderia jól döntött a monacóival.

részletek

Hamilton: Raikkönen távozásával nagyot veszít a Ferrari

Lewis Hamilton megkérdőjelezte a Ferrari azon döntését, hogy év végén ajtót mutatnak Kimi Raikkönennek, és helyére a monacói Charles Leclerc-t ültetik be. Szerinte egy fontos versenyzőt veszítenek el.

részletek

Berger alig várja a Leclerc-Vettel párharcot

Gerhard Berger már előre dörzsöli a tenyerét a következő évekre tekintve. A legérdekesebb párharcnak a rutinos Vettel és a zöldfülű Leclerc csatáját várja, az ifjonc felérhet a világbajnokra.

részletek
Olvastad már?