Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 27. péntek

Leclerc

Értetlenül áll az események előtt Leclerc

A Sauber újonc F1-es pilótája nem igazán érti, hogy mi történt vele az egyes kanyarban, főleg hogy ez az egész versenyét befolyásolta a későbbiekben.

részletek

Leclerc: Őrület, mennyi gomb van itt

Számtalan inger érte az újonc Charles Leclerc-t az F1-es szezonnyitón, aki a formulaautós ranglétrát bejárva most elárulta, a kisebb kategóriák után milyen az élet a pályaversenyzés csúcsán.

részletek

Leclerc boldog első versenyét követően

Charles Leclerc teljesítette talán egyik legfontosabb feladatát az első futamán, sikerült befejeznie az Ausztrál Nagydíjat, ami nem csak neki, de csapatának is értékes tapasztalatokat jelentett.

részletek

Kivel harcolna szívesen a vb-címért Ocon?

Persze egyelőre erre a Force Indiában nincs reális esélye, de azért a francia – aki a Mercedes ülésére is pályázik – megnevezte két fiatal társát, akikkel szívesen összemérné az F1 élmezőnyében.

részletek

Egy dolgot vár el idén Leclerc-től a Sauber

Első évét fogja kezdeni Charles Leclerc a 2018-as F1-es szezonban. Frederic Vasseur, a Sauber csapatvezetője árulta el a fiatal tehetséggel kapcsolatos idei elvárásait.

részletek

Leclerc dühös a „béna” hibája miatt

Értékes órákat veszített a barcelonai tesztsorozat utolsó napján Charles Leclerc, a Sauber újonca. Egyik gyorskörén megpördülve a falnak koccant, ezt követően kellett a garázsban rostokolnia.

részletek

Érkezik az egységes Formula-3

Remek hír a fiatal, tehetséges versenyzők számára, pénteken a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy határozott, 2019-től egy új, egységes F3-as sorozatot indít, ami remek ugródeszka lehet.

részletek

Ericcson: Le tudom győzni Leclerc-t

A svéd F1-es idén kemény ellenféllel kell, hogy szembenézzen: a tavalyi F2 bajnoka, a Ferrari-nevelt Charles Leclerc lesz a csapattársa. Ericsson ebben látja az alkalmat, hogy képességeit bizonyítsa.

részletek

A Saubernek egyelőre nem segít az Alfa Romeo

A Sauber nagy reményekkel várta az idei szezont az Alfa Romeóval kötött szövetség és a Ferrari segítségének tudatában, ám eddig a felzárkózás csak ígéret maradt, az istálló a vert mezőnyben tanyázik.

részletek

Leclerc furcsa idénykezdete

Charles Leclerc az egyik legtöbbre hivatott fiatal versenyzője a Formula-1-nek. Szokatlan érzéssel kezdheti a 2018-as évadot, most először készülődik a győzelem leghalványabb reménye nélkül.

részletek

Leclerc: Sokat dob a Ferrari-motor a Sauberen

A tavalyi F2-es bajnok idén már az F1-es mezőny tagjaként fog szerepelni az Alfa Romeo Sauber színeiben. A monacói pilóta elvárásait és céljait osztotta meg a nagyközönséggel.

részletek

A Saubernek nagy előrelépés a Ferrari 2018-as motorja

Frederic Vasseur bízik benne, hogy 2018 egy sokkal versenyképesebb év lesz a Sauber számára. Mindezt az Alfa Romeóval kötött partnerségre, a Ferrari legfrissebb motorjára és új pilótájukra alapozva.

részletek
Olvastad már?