Leclerc - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Leclerc

Villeneuve: Leclerc csak káoszt okozna a Ferrarinál

Jacques Villeneuve szerint csak káoszt szülne Maranellóban, ha Sebastian Vettel mellé beültetnék idén Charles Leclerc-t. Úgy gondolja, hogy Raikkönen rászolgált a Ferrari bizalmára.

részletek

Villeneuve ezúttal az autókat ekézi

Az 1997-es világbajnok ezúttal a mai Formula-1-es autókra és a technikára panaszkodott, mivel véleménye szerint nincs rendjén, hogy 18 évesek versenyeznek az F1-ben.

részletek

A Sauber összeteheti a kezét Leclerc miatt

Bár a Sauber idei technikai fejlődése önmagában is figyelemre méltó, a csapat ugrásszerű előrelépésében legalább ugyanekkora szerepet játszik az utóbbi évek egyik legígéretesebb újonca is.

részletek

Sajtó: Raikkönen további két évig maradhat a Ferrarinál

Az olasz istállóhoz közel álló források szerint Kimi Raikkönen 2020 végéig marad majd Sebastian Vettel csapattársa a Ferrarinál, így Charles Leclerc számára nem jut hely a vörösöknél.

részletek

Giovinazzi a Sauberben akar versenyezni

Antonio Giovinazzi kerek perec kijelentette, hogy jövőre az egyik Sauberben akar ülni. Négyszer fogja még idén vezetni az autót pénteken, ezalatt akarja bizonyítani, hogy érdemes rá.

részletek

Óriási bővítés előtt a Sauber

2016-ban közel járt a csődhöz a svájci istálló, most viszont nagy terveket szövögetnek a kiscsapatnál. A közeljövőben 33%-os bővítés következhet, ez pedig nem jó hír a riválisok számára.

részletek

A Ferrari-juniornak Senna a példaképe

Bár Charles Leclerc Ferrari-védenc, és nagy álma a Scuderiánál versenyezni, példaképe egy olyan F1-es pilóta, aki soha nem öltötte magára a vörösök overálját.

részletek

Leclerc összekeverte a Hungaroringet Hockenheimmel

A Sauber pilótáival folytatott exkluzív interjúnkat különös esemény előzte meg, majd pedig a beszélgetésünk is emlékezetesre sikeredett. Mindkét pilóta rendíthetetlennek tűnt, de pozitív értelemben inkább csak Charles Leclerc.

részletek

Vasseur: Leclerc-nek nagy rizikó a Ferrarihoz menni

A juniorsorozatokban és a Saubernél is kiemelkedően jó teljesítményt nyújt Charles Leclerc, csapatfőnöke mégis félti őt, nehogy rámenjen a karrierje arra, hogy túl korán megy a Ferrarihoz.

részletek

Marchionnét gyászolja az F1 közössége

A szerdai gyászhír után a Formula-1-es pilóták, csapatok és vezetők közösségi oldalait elárasztották az együttérző üzenetek. A Ferrari vezérével egy ádáz, de tiszteletreméltó ellenfél távozott.

részletek

Nyoma sincs a Sauber szenvedésének

A Hungaroringre is nagy várakozással érkezik az Alfa Romeo Sauber istálló. Egy évvel ezelőtt csak merő szenvedés volt minden versenyük, idén nagyot ugrottak előre a svájciak, főleg Leclerc vezetésével.

részletek

Marchionne betegsége Raikkönen kezére játszhat

Beszámoltunk róla, hogy Sergio Marchionne állapota állítólag sokkal aggasztóbb, mintsem hogy egy szimpla vállműtét utáni komplikációról lenne szó, azonban ez a változás a Ferrari élén Raikkönen kezére játszhat.

részletek
Olvastad már?