Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Leclerc

Leclerc félelmetesnek találta az F1-et

Első szezonja alapján hihetetlennek hangzik, de a monacói pilóta tartott attól, hogyan tud majd megküzdeni a száguldó cirkusz kihívásaival - leginkább az ezerfelé ágazó figyelmét emelte ki nehézségként.

részletek

Két futamot nyerne meg Leclerc 2019-ben

Charles Leclerc, a Ferrari 2019-es új versenyzője vállalhatónak tűnő célt fogalmazott meg magának a jövő évre vonatkozóan: első, vörösben töltött évében két futamot szeretne mindenképp megnyerni. El is mondta, melyik kettőt.

részletek

Hamilton érzi a fiatalok fenyegetését

Verstappen és Leclerc személyében 2019-ben új világbajnoki riválisokra számíthat Hamilton, aki a hatodik vb-címe érdekében még nagyobb alázattal és profizmussal közelíti meg a következő szezont.

részletek

Leclerc idei sikerei a remek időmérőkön múltak

Bár Marcus Ericsson is élete egyik legjobb idényét tudhatta maga mögött, nem vehette fel a versenyt tehetséges újonc csapattársával. A monacói leginkább a kvalifikációkon tündökölt.

részletek

Vettel Leclerc legyőzésére pályázik

A négyszeres világbajnok új csapattársat kap 2019-re Charles Leclerc személyében. A német reméli, jól kijönnek majd a fiatal pilótával, de mint mindig, ezúttal is a csapattársa megverése lesz a célja.

részletek

Wolff a halo ellenzőjéből támogatóvá vált

A Mercedes csapatfőnöke egyike volt azoknak, akik az első pillanattól ellenezték a kötelező fejvédelem bevezetését, ám Charles Leclerc balesete megváltoztatta véleményét az eszközzel kapcsolatban.

részletek

Alonso szárnya eltalálta volna Leclerc sisakját

Hónapokkal a Belga Nagydíj rajtbalesete után megérkezett a vizsgálat eredménye: a McLaren kerekei nem, de a szárnyvéglap eltalálta volna Charles Leclerc sisakrostélyát Spában. A halo védte meg a fiatal monacóit.

részletek

Todt: A halo bebizonyította, hogy szükség van rá

Jean Todt büszke rá, hogy harcolt a halóért, és úgy látja, hogy az idén történt események őt igazolták, noha rengeteg ellenlábasa volt a fejvédelemnek. Ross Brawn is kiállt mellette.

részletek

Vettel: Akárki a csapattárs, le kell győzni

A négyszeres F1-es világbajnok új ferraris csapattársáról, Charles Leclerc-ről és a köztük várható kapcsolatról nyilatkozott - szerinte egy alapvető dolog biztosan nem fog változni.

részletek

Villeneuve: Bottas akár év közben is repülhet

Jacques Villeneuve szerint jövőre könnyedén előfordulhat, hogy Esteban Ocont már szezon közben beülteti a Mercedes Valtteri Bottas helyére, ha a finn nem tud kellő formajavulást mutatni.

részletek

Hamiltont és Leclerc-t is díjazták a britek

Az Autosport szaklap által kiosztott díjak nagy presztízsnek örvendenek: a világbajnok kettőt is kapott belőlük. Tom Gamble nevét érdemes lesz figyelni a jövőben: ő részesült a legértékesebb, fiatal tehetségeknek járó kitüntetésben.

részletek

Verstappen: Én és Leclerc leszünk a következő nagy durranás

Max Verstappen arra számít, hogy ő maga és Charles Leclerc lesznek a Formula-1 következő Lewis Hamiltonja és Sebastian Vettele. Már jövőre bajnokok lehetnek, csak egy jó autóra lesz szükségük.

részletek
Olvastad már?