Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Leclerc

Leclerc mindig a negatívumokat keresi magában

Bár kiválóan kezdte a szezont, Charles Leclerc mindig a negatívumokat keresi a vezetési stílusában a versenyek után, hogy azokon javítva váljon egyre jobbá és jobbá.

részletek

Ebben gyenge, illetve erős a Sauber

Charles Leclerc kezd egyre inkább berobbanni a Formula-1 világába. Újoncként egy rövid bizonytalan szakasz után jelentősen feljavult, de ebben a versenyautója is partner. Igaz, vannak gyengeségek is.

részletek

Leclerc már most a Ferrari célkeresztjében?

A Sauber fiatal újonca egyre jobb benyomást tesz mindenkire az idei teljesítményével, és a tavalyi Formula-2-es bajnoki címe után a királykategóriában bizonyítja, ott a helye a legjobbak között.

részletek

Brundle: Kimi pályafutása végéhez ért

Bár jól kezdte az idényt, az utóbbi hetekben gyengébben teljesített Kimi Raikkönen. Martin Brundle pedig úgy érzi, eljött az idő, hogy a finn jégember az év végén visszavonuljon, lejárt az ideje.

részletek

Továbbra is jó formában Leclerc

Négy versenyből harmadszor végzett pontszerző helyen Charles Leclerc, Kanadában is sikerült az első tízben végeznie. A Sauber tovább folytatja a lépésről lépésre történő fejlődést.

részletek

Leclerc jövőre már a Ferrari autóját vezetheti?

Nem túlzás azt állítani, hogy Charles Leclerc idén erőn felül teljesít a Sauberrel. A 20 éves monacói pilóta teljesítményére már többen felkapták a fejüket, jövőre pedig akár a Ferrarinál is kiköthet.

részletek

Leclerc egyik legjobb idei versenyére számít

A Sauber-Ferrari monacói születésű pilótája, Charles Leclerc szerint az év egyik legjobb teljesítményét nyújthatja csapata a soron következő, hétvégi Kanadai Nagydíjon.

részletek

Leclerc: Nem értik, miért nem nyerek rögtön

Hazai, monacói F1-es futamán versenyezve Charles Leclerc óriási támogatói bázist tudhatott maga mögött – olyanokat is, akik naivan egy Sauber volánja mögött futamgyőzelmet vártak a pilótától.

részletek

Nem akárkik dicsérik Leclerc teljesítményét

Charles Leclerc a nehéz kezdés után remekül beletanult a száguldó cirkuszba és több komoly szakembert és toppilótát is lenyűgözött. Éppen erre a legbüszkébb, hogy Hamilton, Vettel, Rosberg dicséri.

részletek

Összejátszhatott a két Toro Rosso

Pierre Gasly egy kitűnő hetedik helyezéssel örvendeztette meg csapatát. A verseny után azonban az a vád érte az istállót, hogy csapattársa szándékosan lassította a mezőnyt és a terv bejött.

részletek

Döntöttek a stewardok a Leclerc-Hartley ütközésről

A monte-carlói futam után a versenybírák magukhoz rendelték Charles Leclerc-t és Brendon Hartley-t, akik a nagydíj finisében ütköztek össze. Megállapították, hogy a balesetet a Sauber fékhibája okozta.

részletek

Leclerc sajnálkozik, Hartley nem bosszús

Élete első hazai Formula–1-es futama keserűen ért véget Charles Leclerc-nek Monacóban, s a Sauber pilótája Brendon Hartley versenyét is elrontotta önhibáján kívül.

részletek
Olvastad már?