Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Leclerc

Rosberg: Vettel nem engedheti meg magának ezt a luxust

A 2016-os világbajnok úgy gondolja, Sebastian Vettel nem engedheti meg magának, hogy még egy, a tavalyihoz hasonló szezont produkáljon, mivel Leclerc könnyedén profitálhat a hibáiból.

részletek

A Ferrari kezdetben Vettelt segíti majd

Sokan kíváncsiak, hogyan fog alakulni Sebastian Vettel és Charles Leclerc viszonya a Ferrarinál. Lehetséges, hogy a fiatal pilótának első szezonjában a német világbajnokot kell segítenie.

részletek

Leclerc: Vettel nem nyomást, hanem lehetőséget jelent

A Ferrari-pilóták az új autó bemutatóján beszéltek a 2019-es szezonhoz fűződő reményeikről: Vettel izgatottan várja, hogy vezethesse az SF90-et, Leclerc pedig főként tanulni szeretne a négyszeres világbajnoktól.

részletek

A föld alól bújt elő a Ferrari SF90

Érzelemdús videók, látványos fényjáték és egy nem mindennapi trükk után megmutatta magát Sebastian Vettel és Charles Leclerc 2019-es munkaeszköze: itt az új Ferrari!

részletek

Raikkönen: Leclerc rögtön jó lehet

...ha hagyják, hogy a vezetésre koncentráljon, és nem vonják el a figyelmet a körítéssel a Ferrarinál, ami neki annyira nem tetszett. A Jégember szerint mindenesetre jó az alap, ahonnan Leclerc kezd idén.

részletek

Rosberg: Kimi egyértelmű második volt

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg nem bánná, ha már megszakadna egykori csapatának uralma. Arról is beszélt, hogy az elődjéhez képest más szintet képviselő Charles Leclerc érkezése megfűszerezi a Ferrarinál zajló eseményeket.

részletek

Leclerc megkapja Vettel eddigi mérnökcsapatát a Ferrarinál

Olasz sajtóhírek szerint szokatlan belső átrendeződés ment végbe a Ferrarinál, amely során az istálló rutinos versenyzőjének kell új mérnökökkel dolgoznia, hiszen sajátjai átnyergelnek az új csapattársához.

részletek

Verstappen: Az új Hamilton és Vettel leszünk

Saját maga mellett Charles Leclerc-t gondolja a jövő nagy generációjának a Red Bull legfiatalabb futamgyőztese. Ha Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kiszáll, ők lehetnek a trónkövetelők.

részletek

Horner: Vettelnek szintet kell lépnie Leclerc miatt

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint az ifjú monacói sokkal keményebb dió lesz, mint Kimi Raikkönen volt az elmúlt négy év során, sőt, a csapatban végbement változások is megnehezíthetik a dolgát.

részletek

Todt: Leclerc nem veszítheti el a türelmét

Sokan fényes jövőt jósolnak Charles Leclerc-nek, akitől azt várják, hogy már idén megdolgoztatja Vettelt a pénzéért. Menedzsere, Nicolas Todt szerint viszont nem szabad, hogy elveszítse türelmét.

részletek

A Vettel-Leclerc csata nem lesz az Alonso-Hamilton 2.0

Bár a Ferrari egykori sportigazgatója lát párhuzamot az élcsapatnál kialakult két helyzet között, mégsem gondolja, hogy Vettel és Leclerc viszonya mintázza majd a McLaren 2007-es bajait.

részletek

Két F1-est fog szemmel tartani Alonso

A kétszeres világbajnok nem fordít hátat a Formula-1-nek, figyelni fogja a versenyeket, különösen két pilóta szereplése érdekli. Hozzátette, nem jár a fejében visszatérés.

részletek
Olvastad már?