Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Leclerc

Vettel: Kulcsfontosságú hetek várnak ránk

Sebastian Vettel, a négyszeres világbajnok Ferrari-versenyző szerint nagyon fontos hetek várnak a csapatra olyan szempontból, hogy most tudnak megalapozni a szezon közepének néhány jó fejlesztéssel.

részletek

Leclerc: Más a vezetési stílusunk Sebbel

A fiatal monacói könnyen felvette a tempót csapattársával, de a Ferrari próbálja Vettelt favorizálni. Leclerc szerint teljesen másképp vezetnek ők ketten, és a növekvő népszerűséget is jól kezeli.

részletek

Berger: Leclerc az új Verstappen

Jönnek fel a fiatalok: különösen ketten győzték meg az első futamok után az ex-F1-es Gerhard Bergert. Az osztrák szerint a Ferrarinál szakadás következhet be.

részletek

Berger nem ért egyet a Ferrari politikájával

Kínában látszott, hogy az olasz gárda egyértelműen Sebastian Vettelt támogatja, nem Charles Leclerc-t. Sokan elmondták a véleményüket, és Gerhard Berger is a Ferrari bírálóit képviseli az ügyben.

részletek

Brundle: A Ferrari megtörheti Leclerc-t

Martin Brundle, a Sky szakértője attól tart, hogy a Ferrari csapatutasításai megtörhetik Charles Leclerc-t, aki így egy sokra tartott tehetségből egy második számú pilótává válhat.

részletek

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Rosberg: Túl korán kapta Leclerc a csapatutasítást

2016 világbajnoka, Nico Rosberg úgy érzi, túl kemény volt új versenyzőjével, Charles Leclerc-kel a Ferrari Kínában, szerinte ugyanis a monacói több időt érdemelt volna azelőtt, hogy csapatutasítást alkalmaznak vele szemben.

részletek

A Ferrari megköszöni Leclerc-nek

Mattia Binotto beszélt a nagy port kavart hétvégi csapatutasításról - ő megérti a pilótákat, de továbbra is tartja, hogy legközelebb lehet, hogy fordítva fognak majd alakulni a dolgok, ennyi.

részletek

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

Rosberg: Jól döntött a Ferrari

A csapatutasítások szinte már a Formula-1 velejárói az elmúlt időszakban. Nico Rosberg szerint a Ferrari főnökei helyében ő is megpróbálta volna a sanghaji lépést, bár sajnálja Charles Leclerc-t.

részletek

Leclerc megérti a Ferrari döntését

Charles Leclerc kénytelen volt elengedni csapata utasítására Sebastian Vettelt, ami a dobogójába került. A monacói pilóta megmagyarázta a helyzetet, és elfogadta a Ferrari álláspontját.

részletek

Ferrari: Legközelebb talán majd Leclerc jár jól

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke egyáltalán nem látja olyan drámainak a Kínai Nagydíj során kiadott csapatutasítás helyzetét, mint a közvélemény. Mindazonáltal elismeri, Charles Leclerc teljes joggal lehet dühös.

részletek
Olvastad már?