Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

LeMansi24órás

Alonso rettegett, hogy megismétlődik Indy

Fernando Alonso saját kitűnő teljesítményének is köszönhetően társaival megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az utolsó órákban rettentően félt, hogy beüt egy technikai meghibásodás.

részletek

Alonso egy hibát sem követett el Le Mans-ban

Bár csak a Toyota vett részt igazi győzelmi esélyekkel az idei Le Mans-i 24 óráson, Fernando Alonso Indianapolis után Le Mans-ban is letette névjegyét. Egy igazi legenda elismerését is kivívta.

részletek

Alonsóék nyertek Le Mans-ban!

A Toyota története első győzelmét szerezte Le Mans-ban, Vergne és a G-Drive kategóriagyőztes, két Porsche nyert a GT-k között, egy malac festését és egy színész nevét viselő 911-es. Megvan Alonso második koronája!

részletek

LM24 21. óra: Változó dobogók

Az élen álló egység kiléte egyik kategóriában sem változott az elmúlt órákban – sőt, a négyből háromban tegnap délután óta, mögöttük viszont zajlanak az események, és vannak újabb kiesők is.

részletek

LM24 18. óra: Hullanak az autók

Ahhoz képest, hogy mennyire jól kezdődött az idei Le Mans megbízhatósági szempontból, az elmúlt órákban azért alaposan megfogyatkozott a mezőny – és még mindig hátra van egy teljes WEC-futam távja.

részletek

LM24 15. óra: Büntetés után ütőtávon belül Alonsóék

Ledolgozta bő kétperces hátrányát a #8-as Toyota, de nem tudott előzni, a #7-es testvérautó összeszedte magát és ismét egyre magabiztosabb előnyben van.

részletek

LM24 9. óra: Dráma a dobogón

A két Toyota változatlanul csak egymásra figyel, mögöttük viszont zajlanak az események: fogynak a prototípusok, miközben a Porsche továbbra is magabiztosan vezeti a mezőnyt a GT-k között.

részletek

LM24 6. óra: Két safety car után

Alaposan megkavarta a kategóriák állását Jackie Chanék defektje és a ByKolles bukása, de azon nem változtatott, hogy a két Toyota óriási harcot vív egymással a japán gyártó első Le Mans-sikeréért.

részletek

LM24 3. óra: Alonso autóban, óriási GT-csata

Két nagy csatától volt hangos a 2018-as Le Mans-i 24 órás első órája: a két Toyota a győzelemért harcol, miközben a GT-k mezőnye teljesen kiszámíthatatlan – de a Porsche és a Ford fölénye egyértelmű.

részletek

ÉLŐ: A világ legnagyobb autóversenye

A Formula.hu sorozatban negyedszer követi végig 24 órán át élőben a legendás Le Mans-i egynapos versenyt, benne érdekességekkel, nyilatkozatokkal, videókkal és mindennel, ami a La Sarthe versenypályán történik.

részletek

Le Mans: Kezdődik!

Szombat délután háromkor elrajtol a világ legnagyobb autóversenyének 2018-as kiadása – beharangozó sorozatunk utolsó részében szólunk pár szót a kategóriákról, a versenyzői besorolásokról és a szabályokról.

részletek

Button hátast dobott első éjszakai köreitől

Le Mans-ra készülve élete első éjszakai etapját teljesítette Jenson Button, aki sötétben versenyezve úgy érzi, mintha bizonyos kanyarokban kétszeresére gyorsult volna alatta az autó.

részletek
Olvastad már?