Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

LeMansi24órás

McLaren: Alonso legfőbb feladata az F1

Alonso egyre több kategóriát kipróbál a száguldó cirkuszon kívül. Az Indy 500 után Daytonában a hosszútávú versenyzést is megtapasztalhatja. Csapatfőnöke viszont leszögezte: az F1 az elsődleges.

részletek

Sajtó: Alonso elindul a Le Mans-i 24 órás versenyen a Toyotával

Miután a héten felröppent a hír, hogy a kétszeres F1-es bajnok spanyol tesztelni fog a japánok LMP1-es csapatával, mérvadó sajtóértesülések szerint a spanyol Le Mans-ban is rajthoz áll 2018 júliusában.

részletek

Alonso Daytonában is a győzelemre hajt

A kétszeres világbajnok januárban Daytonában áll rajthoz a 24 órás versenyen, és az ott szerzett tapasztalatok jól jöhetnek neki, ha egyszer majd a Le Mans-i 24 órás futamon is elindul.

részletek

Szívesen látná Le Mans-ban Alonsót a Toyota

Nem sokkal azután, hogy a McLaren vezetője úgy nyilatkozott, hogy elengedné a legendás 24 órásra a spanyolt, most az egyetlen LMP1-es gyártó érdeklődését fejezte ki a kétszeres F1-es vb-győztes iránt.

részletek

Még Le Mans-ba is elengedné Alonsót a McLaren

Úgy tűnik, a wokingi istálló tényleg mindent megtenne annak érdekében, hogy megtartsa a kétszeres világbajnokot – persze azt nem engednék, hogy az F1-es szereplését mindez befolyásolja.

részletek

Két Le Mans-i 24 órás lesz a WEC szuperszezonjában

A hosszútávú világbajnokság megreformált versenynaptárának része egy átmeneti 2018/19-es szuperszezon, amely a Le Mans-i egynapossal kezdődik és végződik is.

részletek

A Toyota emelt fővel viseli a vereséget is

Két héttel ezelőtt az egész világ döbbenten nézte, amint a tartóssági versenyek leghíresebbjén, a Le Mans-i 24 órás futamon legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között elveszítette a viadalt. Akkor sokan azt jósolták, a világelső, leginnovatívabbnak és legzöldebbnek tartott japán autógyártó motorsport részlege nagyon nehezen heveri majd ki ezt a kudarcot. A Toyota azonban most a vállalat világszintű vezetője, Akio Toyoda személyes hangvételű, megérintő levele, és egy érzelmes, megható, inspiráló videó révén megmutatja, hogyan lehet emelt fővel, a versenytársak teljesítményét elismerve, és a jövőre koncentrálva viselni a kudarcot. Alább Akio Toyoda levele következik.

részletek

Egy gyönyörű versenyzői párbeszéd

Az autósport rajongói rengeteg szép pillanatot találhatnak szeretett sportágukban: mindenképpen ezek közé tartozik, amikor a versenyzők a legemberibb oldalukat mutatják ki egymás felé.

részletek

Elátkozták a Toyotát?

Nyári szünetre vonul a Formula podcastje, de előtte még jó alaposan kibeszéljük a Le Mans-i 24 órás versenyt, a várható átigazolásokat, a McLaren-Alfa Romeo párosítást, és persze Tassi szenzációs sikereit!

részletek

A Porschénél el sem akarták hinni, ami történt

Az egyik autó a pokolból a mennybe, a másik viszont a mennyből a pokolba jutott a Le Mans-i 24 órás versenyen.

részletek

Le Mans felülmúlta a tavalyi drámát

Nem hittük volna, hogy a Toyota utolsókörös bukásánál drámaibb futamot tud produkálni Le Mans, de így történt: ketten szálltak el az élről, órákon át Jackie Chanék vezettek, a Porsche az utolsó helyről nyert.

részletek

LM24 – 21. óra: Jackie Chanék az élen!

Egészen elképesztő: egy újabb LMP1-es autó adta meg magát az élről, ami azt jelenti, hogy három órával a vége előtt egy LMP2-es autó vezet – reális győzelmi esélye van a #38-as Jackie Chan-gépnek!

részletek
Olvastad már?