Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

LeMansi24órás

Piquet: Alonso Le Mans-t is meg fogja nyerni

Nelsinho Piquet dolgozott Fernando Alonso csapattársaként a Renault-nál, tehát volt ideje kiismernie a spanyolt. A Formula E brazil bajnoka szerint Alonso Le Mans-ban is sikeres lesz.

részletek

Kristensen csodálja Alonso sokszínűségét

Fernando Alonso egyre több szériába kóstol bele: túl van már egy Indy 500-on és egy Daytonai 24 órás versenyen is. A Le Mans legendája elmondta, kikre emlékezteti őt Alonso mentalitása.

részletek

A statisztika nem ígéri Alonso Le Mans-i győzelmét

Versenyképes autóval vehet részt a híres 24 órás versenyen idén Fernando Alonso. De hogy meg is nyerheti? Erre nincs sok esélye, legalábbis a számok ezt mondják, újoncként kevés pilótának sikerült.

részletek

Alonso 50 százalék esélyt ad a Le Mans-i indulásra

A hétvégén Daytonában szereplő spanyol F1-es egyelőre nem tudja megmondani, hogy már idén bemutatkozhat-e a világ legismertebb 24 órás versenyén, ehhez ugyanis még sok mindennek össze kell állnia.

részletek

Retro - Műtőasztaltól a versenypályáig

Noha hivatása szerint színészként tevékenykedik mind a mai napig, életének legutóbbi másfél évtizedében legalább akkora szerepe volt az autóversenyzésnek, mint az elvállalt szerepeknek - a Grace klinika egykori Dr. Shepherdje, az 52. születésnapját ünneplő Patrick Dempsey igazi profivá vált visszavonulásáig.

részletek

Alonso: Daytona újabb lépés Le Mans felé

A McLaren pilótája a tavalyi Indy 500 után idén a daytonai 24 órás versenyen is elindul. A spanyol már a helyszínen tesztel, és céljait osztotta meg a riporterekkel.

részletek

Rossi: Még egy jó tíz év van a karrieremben

Persze nem a MotoGP-ben: bár az olasz legenda „fél” a visszavonulástól, úgy érzi, a királykategóriából való távozás után még sokáig indulhat különböző autóversenyeken.

részletek

Alonso tagadja, hogy túlzottan kifelé kacsintgatna

Egyre több emberben merült fel, hogy Fernando Alonso elvesztette összpontosítását a Formula-1-re, főleg amiatt, mert hirtelen idén túl sok más versenyágat próbált ki. A spanyol abszolút cáfolja ezt.

részletek

Gene: Alonso megnyerheti a Le Mans-i 24 órást

Fernando Alonso egyre többet szerepel az F1-en kívül, az Indy 500 mellett egy parányit már a hosszútávú versenyzésbe is belekóstolt. Marc Gene szerint honfitársa Le Mans-ban is sikeres lehet.

részletek

A McLaren nem áll Alonso álmának útjába

Fernando Alonso egyre többet tesz azért, hogy megnyerje az autósport három legrangosabb versenyét: a Le Mans-i 24 órás versenyt, az Indy 500-at, az F1-es Monacói Nagydíj pedig már a zsebében van.

részletek

McLaren: Alonso legfőbb feladata az F1

Alonso egyre több kategóriát kipróbál a száguldó cirkuszon kívül. Az Indy 500 után Daytonában a hosszútávú versenyzést is megtapasztalhatja. Csapatfőnöke viszont leszögezte: az F1 az elsődleges.

részletek

Sajtó: Alonso elindul a Le Mans-i 24 órás versenyen a Toyotával

Miután a héten felröppent a hír, hogy a kétszeres F1-es bajnok spanyol tesztelni fog a japánok LMP1-es csapatával, mérvadó sajtóértesülések szerint a spanyol Le Mans-ban is rajthoz áll 2018 júliusában.

részletek
Olvastad már?