Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

LeMansi24órás

Három autóval megy Le Mans-ba a Toyota

Újkori története során először három autót visz a Toyota Le Mans-ba, és a harmadik egységben még van két szabad hely – talán F1-es pilóta is beülhet? Jose Maria Lopez teljes szezont fut a japánoknál!

részletek

Rossi elárulta, miért nem igazolt az F1-be

A hétszeres MotoGP-bajnok nem csak kettő, négy keréken is jól érzi magát: tesztelt az F1-ben és a NASCAR-ban, indult a WRC-ben és négyszer megnyerte a Monza Rali Show-t is, de még korántsem teljesítette összes célját.

részletek

Lorenzo rajthoz állna a Le Mans-i 24 óráson

Az ötszörös motoros világbajnok a visszavonulása után szívesen elindulna a legendás autóversenyen – ezt sokkal elképzelhetőbbnek tartja, mint hogy egy szezont lehúzzon a Formula-1-ben.

részletek

Alonso és a McLaren indulhat Le Mans-ban?

Egy spanyol lap szerint a McLaren egy GT-autóval vehet részt a legendás autóversenyen, méghozzá a kétszeres F1-es világbajnokkal a volán mögött - a szóvivő cáfol...

részletek

Retro – Aki F1-es autóval győzött a 24 óráson

Ráadásul tulajdonképpen egyedül: egy régi, de rettentő erős autó, egy mellőzött fiúgyermek és egy bagoly is fontos szerepet játszik az egyik legfurcsább Le Mans-i győzelem történetében.

részletek

HIVATALOS: Otthagyja a Le Mans-t az Audi

Háromról kettőre csökken a versenyképes LMP1-es gyári csapatok száma a WEC-ben, miután az Audi bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja az endurance-világbajnokságot, hogy a Formula-E-re koncentráljon.

részletek

Mansell mágikus felépülése utolsó bukása után

Különös történet látott napvilágot nemrég 1992 F1-es bajnokáról: élete utolsó versenyén, a 2010-es Le Mans-on elszenvedett bukása után még beszélni sem tudott, de a kártyatrükkök segítettek rajta.

részletek

Le Mans és a Shell - A 60-as szám bűvöletében

A 84. Le Mans-i 24 órás a drámai befutó miatt a legemlékezetesebb versenyek közé vonult be, de a Shell számára több egyéb szempontból is különleges volt az esemény idei kiírása.

részletek

Le Mans: Kiderült, miért állt meg a Toyota

Drámai véget ért a 2016-os Le Mans-i 24 órás, a versenyt magabiztosan vezető 5-ös Toyota utolsó körében hibásodott meg a pályán. A gyártó most elárulta, a probléma a turbóhoz kapcsolható.

részletek

„Bepánikoltam” - Egy pilóta érzései a Le Mans-i dráma alatt

Egy világ dőlt össze a Toyotában, és egy világ számára lett hirtelen rajongója a japán márkának - Kazuki Nakajima elmeséli, milyen volt elveszíteni a Le Mans-i 24 órást.

részletek

„Átadnám a helyem a dobogón a Toyotának”

Nem csak a Toyota motorsportfőnöke, hanem a rivális csapatok pilótái sem tudnak napirendre térni a Le Mans-i 24 órás utolsó perceiben történtek felett. Mindenki a japánoknak adná a győzelmet.

részletek

A Porsche nyert, a Toyota a szívek bajnoka

Szívesen dobálózik az ember nagy szavakkal egy verseny kapcsán, de ebben most semmi túlzás nincs: ennél drámaibb és szívszorítóbb befutó nem volt a Le Mans-i 24 órás futam történetében.

részletek
Olvastad már?