Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

LeMansi24órás

Alonso: Daytona újabb lépés Le Mans felé

A McLaren pilótája a tavalyi Indy 500 után idén a daytonai 24 órás versenyen is elindul. A spanyol már a helyszínen tesztel, és céljait osztotta meg a riporterekkel.

részletek

Rossi: Még egy jó tíz év van a karrieremben

Persze nem a MotoGP-ben: bár az olasz legenda „fél” a visszavonulástól, úgy érzi, a királykategóriából való távozás után még sokáig indulhat különböző autóversenyeken.

részletek

Alonso tagadja, hogy túlzottan kifelé kacsintgatna

Egyre több emberben merült fel, hogy Fernando Alonso elvesztette összpontosítását a Formula-1-re, főleg amiatt, mert hirtelen idén túl sok más versenyágat próbált ki. A spanyol abszolút cáfolja ezt.

részletek

Gene: Alonso megnyerheti a Le Mans-i 24 órást

Fernando Alonso egyre többet szerepel az F1-en kívül, az Indy 500 mellett egy parányit már a hosszútávú versenyzésbe is belekóstolt. Marc Gene szerint honfitársa Le Mans-ban is sikeres lehet.

részletek

A McLaren nem áll Alonso álmának útjába

Fernando Alonso egyre többet tesz azért, hogy megnyerje az autósport három legrangosabb versenyét: a Le Mans-i 24 órás versenyt, az Indy 500-at, az F1-es Monacói Nagydíj pedig már a zsebében van.

részletek

McLaren: Alonso legfőbb feladata az F1

Alonso egyre több kategóriát kipróbál a száguldó cirkuszon kívül. Az Indy 500 után Daytonában a hosszútávú versenyzést is megtapasztalhatja. Csapatfőnöke viszont leszögezte: az F1 az elsődleges.

részletek

Sajtó: Alonso elindul a Le Mans-i 24 órás versenyen a Toyotával

Miután a héten felröppent a hír, hogy a kétszeres F1-es bajnok spanyol tesztelni fog a japánok LMP1-es csapatával, mérvadó sajtóértesülések szerint a spanyol Le Mans-ban is rajthoz áll 2018 júliusában.

részletek

Alonso Daytonában is a győzelemre hajt

A kétszeres világbajnok januárban Daytonában áll rajthoz a 24 órás versenyen, és az ott szerzett tapasztalatok jól jöhetnek neki, ha egyszer majd a Le Mans-i 24 órás futamon is elindul.

részletek

Szívesen látná Le Mans-ban Alonsót a Toyota

Nem sokkal azután, hogy a McLaren vezetője úgy nyilatkozott, hogy elengedné a legendás 24 órásra a spanyolt, most az egyetlen LMP1-es gyártó érdeklődését fejezte ki a kétszeres F1-es vb-győztes iránt.

részletek

Még Le Mans-ba is elengedné Alonsót a McLaren

Úgy tűnik, a wokingi istálló tényleg mindent megtenne annak érdekében, hogy megtartsa a kétszeres világbajnokot – persze azt nem engednék, hogy az F1-es szereplését mindez befolyásolja.

részletek

Két Le Mans-i 24 órás lesz a WEC szuperszezonjában

A hosszútávú világbajnokság megreformált versenynaptárának része egy átmeneti 2018/19-es szuperszezon, amely a Le Mans-i egynapossal kezdődik és végződik is.

részletek

A Toyota emelt fővel viseli a vereséget is

Két héttel ezelőtt az egész világ döbbenten nézte, amint a tartóssági versenyek leghíresebbjén, a Le Mans-i 24 órás futamon legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között elveszítette a viadalt. Akkor sokan azt jósolták, a világelső, leginnovatívabbnak és legzöldebbnek tartott japán autógyártó motorsport részlege nagyon nehezen heveri majd ki ezt a kudarcot. A Toyota azonban most a vállalat világszintű vezetője, Akio Toyoda személyes hangvételű, megérintő levele, és egy érzelmes, megható, inspiráló videó révén megmutatja, hogyan lehet emelt fővel, a versenytársak teljesítményét elismerve, és a jövőre koncentrálva viselni a kudarcot. Alább Akio Toyoda levele következik.

részletek
Olvastad már?