Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

LeMansi24órás

Egy gyönyörű versenyzői párbeszéd

Az autósport rajongói rengeteg szép pillanatot találhatnak szeretett sportágukban: mindenképpen ezek közé tartozik, amikor a versenyzők a legemberibb oldalukat mutatják ki egymás felé.

részletek

Elátkozták a Toyotát?

Nyári szünetre vonul a Formula podcastje, de előtte még jó alaposan kibeszéljük a Le Mans-i 24 órás versenyt, a várható átigazolásokat, a McLaren-Alfa Romeo párosítást, és persze Tassi szenzációs sikereit!

részletek

A Porschénél el sem akarták hinni, ami történt

Az egyik autó a pokolból a mennybe, a másik viszont a mennyből a pokolba jutott a Le Mans-i 24 órás versenyen.

részletek

Le Mans felülmúlta a tavalyi drámát

Nem hittük volna, hogy a Toyota utolsókörös bukásánál drámaibb futamot tud produkálni Le Mans, de így történt: ketten szálltak el az élről, órákon át Jackie Chanék vezettek, a Porsche az utolsó helyről nyert.

részletek

LM24 – 21. óra: Jackie Chanék az élen!

Egészen elképesztő: egy újabb LMP1-es autó adta meg magát az élről, ami azt jelenti, hogy három órával a vége előtt egy LMP2-es autó vezet – reális győzelmi esélye van a #38-as Jackie Chan-gépnek!

részletek

LM24 – 17. óra: Egy legény van talpon a vidéken

A Toyoták késő éjjeli elszállása óta magányosan vezet az #1-es Porsche: előnyük már 11 kör a nagyot csatázó LMP2-esek előtt, miközben a GTE Pro kategóriában még ennél is nagyobb küzdelem zajlik.

részletek

Mai műsor (06. 18) Micsoda nap!

Véget ér a Le Mans-i 24 órás autóverseny és a hungaroringi DTM/TCR/F3-as hétvége is - nagyszerű izgalmakat tartogathat ez a nap minden motorsportrajongó számára!

részletek

LM24 – 14. óra: Toyota-dráma után Porsche-vezetés

Sokáig a Toyotának állt a zászló a 85. Le Mans-i 24 óráson, ám a késő éjszakai drámák után az #1-es Porsche ragadta magához a vezetést. Az LMP2-ben és a GTE Próban is óriási a küzdelem.

részletek

LM24 – 11. óra: Toyota-csőd

Le Mans megpróbálta felülmúlni a tavalyi drámát is, és bő két óra alatt kivégezte a Toyota teljes csapatát: óriási ziccerben az #1-es Porsche, a legjobb LMP2-es autó összetett dobogós lesz.

részletek

LM24 – 8 óra: Ketten maradtak(?)

Újabb nagymenőt ért utol a technika ördöge, az öt győzelemre esélyes autó közül csak kettő vészelte át probléma nélkül a verseny első harmadát – dráma volt az amatőr kategóriában is.

részletek

LM24 5. óra: Toyota-tempó, Porsche-dráma

Egy Porsche elszállt, a másik viszont üldözi az éllovas autót - megvolt a verseny második nagyobb balesete és sok kisebb dráma. Izgalmasan alakul a 85. Le Mans-i 24 órás verseny!

részletek

Le Mans 2. óra: Baleset és Toyota-fölény

A rajt a Porsche számára sikerült jobban, de az első kiállások során a Toyota visszaszerezte a kettős vezetést: volt egy nagy baleset, kiesők és drámák, hatalmas harc a kisebb kategóriákban – eddig remek a verseny!

részletek
Olvastad már?