Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

LeMans

A Red Bull kiszállhat az F1-ből és WEC-re válthat

Dr. Helmut Marko kijelentette, hogy amennyiben nem nyeri el a Red Bull tetszését a 2020 utáni F1-es szabálykönyv, úgy könnyen kiszállhatnak, és a WEC-ben próbálhatnak szerencsét. Autójuk is van hozzá.

részletek

A Porschénál szorítottak helyet Hartley-nak

Azok után, hogy a Toro Rossótól, így pedig Formula-1-ből is kiszorult, Brendon Hartley visszatért oda, ahol legnagyobb sikereit érte el: a Porschéhoz. Igaz, egyelőre csak „ott van”, és egyik autóban sem kapott még helyet...

részletek

Balszerencsés vasárnapon van túl Kiss Norbert

Csak az egyik futamon sikerült a pontszerzés a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbertnek Le Mans-ban. A kamion Európa-bajnokság utolsó előtti állomásán a Tankpool24 csapat Mercedesét vezető magyar pilótát több technikai hiba is hátráltatta.

részletek

Kiadták a WEC 2019/20-as versenynaptárát

A szezon Le Mans-ban zárul, két új helyszín került a menetrendbe, az igazi újdonság azonban az, hogy a rövidebb futamok nem mind 6 órásak, hanem váltakozik a versenyidő.

részletek

Alonso nyár végén dönt a jövőről, egyelőre ő sem tudja, mihez kezd

Nagyon rég voltak olyan erősek a Fernando Alonso távozásával kapcsolatos pletykák, mint mostanság, erre pedig Alonso is reagált. Nem siet a döntéssel, amit a tervek szerint nyár végére időzít.

részletek

Alonso visszavonulása spekuláció

Szinte kész tényként kezeli mindenki a Le Mans-i győzelem óta, hogy a kétszeres világbajnok már jövőre teljes idényt fut az IndyCarban. Menedzsere szerint azonban ez csak a sajtó kitalációja.

részletek

Alonso még nem heverte ki Le Mans-t

Míg társai már a Francia Nagydíjra készülnek, a spanyol még a múlt hétvégi 24 órás fáradalmaival van elfoglalva. Saját bevallása szerint csapatával a verseny történetének legnagyobb győzelmét aratta.

részletek

Fél év hiányzott Buttonék Le Mans-i sikeréhez

Gyermekbetegségekkel küzdve vágott bele az SMP Racing az idei 24 órásba, aminek meg is lett a böjtje. Egyik autójuk sem ért célba, Button szerint ehhez még fél év munkája hiányzott.

részletek

Így végeztek az F1-esek Le Mans-ban

Huszonhárom egykori és egy jelenlegi Formula-1-es pilóta is részt vett az idei 24 óráson, vegyes sikerrel. Nézzük, mit produkáltak a száguldó cirkusz egykori résztvevői a híres versenyen.

részletek

Alonso is nézi a foci vb-t

Fernando Alonso a saját maga által vállalt sűrű program mellett egyébként sem unatkozik, de szabadidejében is talál magának elfoglaltságot: a futball-világbajnokság lelkes nézőjévé avanzsál.

részletek

Szabálytalanság a Toyotánál és az LMP2-ben is

Nagy hibát követett el a 7-es számú Toyotával Kamui Kobayashi a Le Mans-i 24 órás hajrájában, így büntetést is kapott. Még nagyobbat hibázott a G-Drive, hiába nyerték az LMP2-t, kizárták őket.

részletek

A Toyotánál megjött az étvágy: „Jöhet a többi győzelem!”

A Toyotánál az első siker okozta eufória közben a vezetőség máris azon kezdett el gondolkozni, milyen jó lenne, ha mostantól sorban jönnének a sikerek Le Mans-ban. Egyedül azt sajnálják, hogy az elsőre ennyit kellett várni.

részletek
Olvastad már?