Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Lauda

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

Wolff: Lauda vissza fog jönni az F1-be

A Mercedes-főnök meglátogatta a kórházban Niki Laudát, aki szellemileg semmiben nem változott. Toto Wolff nem kételkedik, hogy kollégája a „bokszkiállás” után feltűnik még az F1-ben – a nagy kérdés az, hogy mikor.

részletek

Lauda idén már nem térhet vissza

Niki Lauda változatlanul az intenzív osztályon marad a bécsi klinikán, ahol nyáron tüdő-transzplantációt hajtottak végre rajta. A fertőzésveszély miatt idén biztosan nem láthatjuk az F1 környékén.

részletek

Lauda most is napi kapcsolatban van a Mercedesszel

Toto Wolff beszélt arról, hogy mennyire hiányzik neki vitapartnere, munkatársa és barátja, de hozzátette, hogy továbbra is mindenről beszámol neki, ami a csapat körül történik.

részletek

Hamilton: Lauda a legnagyobb harcos

Lewis Hamilton erősen szurkol az osztrák legenda felépüléséért, imádkozik is érte. A Mercedes tanácsadója tüdőátültetése után lábadozik, de állapota továbbra sem megnyugtató.

részletek

Marko: Lauda nélkül nem ugyanolyan

A Red Bull első embere elmondta, hogy bár még csak két verseny telt el úgy, hogy Niki Lauda nem volt jelen, már most azt érzi, hogy teljesen megváltozott ettől a légkör a paddockban.

részletek

F1-Archív: A Ferrari és FIA összejátszik

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Örökre változtatni kell Niki Lauda életmódján

Minden bizonnyal idén már nem látjuk F1-es nagydíjon a Mercedes tüdőátültetésen átesett elnökét, akinek számos tilalmat kell betartania, melyek közül egyesek élete végéig érvényesek.

részletek

Laudának csak napjai voltak hátra

Niki Lauda tüdőátültetésen esett át a napokban, mely nem várathatott magára, mivel az orvosok szerint az F1 osztrák legendájának nagyjából 3-7 napja lehetett hátra a műtét előtt.

részletek

Lauda állapota szépen javul

Niki Lauda remek ütemben gyógyul csütörtöki tüdőátültetését követően. Szombaton még kritikus állapotban volt, ám a vasárnap esti hírek szerint önállóan képes lélegezni és magához tért.

részletek

Kritikus Niki Lauda állapota, az orvosok bizakodnak

A háromszoros F1-es bajnok továbbra is súlyos állapotban fekszik abban a bécsi klinikában, ahol nemrég új tüdőt kapott - az orvosok bizakodóak, ám figyelmeztetnek: gyökeres életmódváltásra lesz szükség.

részletek
Olvastad már?