Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Lauda

Lauda 2020 után hagyhatja ott az F1-et

Niki Lauda, a Mercedes résztulajdonosa beszélt jövőjéről. A világbajnok alakulattal 2020-ig van szerződése, és jelenleg még nem tudja, marad-e a Formula-1-ben, vagy végleg visszavonul.

részletek

Kubica: Nem a létszámot akarom növelni az F1-ben

A lengyel versenyző eredményes tesztet hajtott végre a Williams FW40-es gépével Abu Dhabiban, és készen áll a további kihívásokra - szerinte fizikai akadálya nem lesz annak, hogy egyből sikeres legyen a sportágban.

részletek

Lauda elárulta, miért javult fel Bottas

Meglehetősen hullámzó első idényt teljesített a Mercedesnél a finn F1-es, az utóbbi két futamon azonban pole-pozíciót szerzett – az osztrákok háromszoros világbajnoka sejti, mi áll a háttérben.

részletek

Verstappen a valaha volt legjobb fiatal?

Időnként előfordul, hogy egy istálló főnöke egy rivális csapat fiatal tehetségét magasztalja. A Mercedesnél nem először hallunk igazán pozitív véleményt Max Verstappen teljesítményéről.

részletek

Lauda figyelmeztette a Mercedest

A négyszeres világbajnok F1-es istálló hétfőn gyáraiban ünnepelte az idei sikereket, az osztrák azonban felhívta a figyelmét, hogy komoly kihívás előtt áll, ha meg akarja védeni a vb-címeket.

részletek

Lauda: Hamilton Istenként vezetett

A brit F1-es pilóta több rekordot is megdöntött 2017-ben, és kezdi bebetonozni magát a sportág halhatatlanjai közé - a Mercedes elnöke szerint egész évben fenomenálisan teljesített.

részletek

Hamilton fontosabb volt, mint az autó

Az elmúlt három szezonban a Mercedes olyan mértékben dominált, hogy szinte bárki világbajnok lehetett volna vele. Ám idén a pilóta által nyújtott plusz hozta meg a címet a csapatnak.

részletek

Rosberg ismét barátkozna Hamiltonnal

Rosberg és Hamilton kapcsolata végtelenül rossz volt, amikor mindketten, a világbajnoki címért harcoltak. A német szívesen elásná a csatabárdot egy idő után, ha már nem riválisok többé.

részletek

Horner: Lauda téved, jó irányba tart az F1

A sajtó előtt fakadt ki Niki Lauda a Liberty Mediára, szerinte teljesen rossz irányba kormányozzák az F1-et. Christian Horner erre reagálva kijelentette, a Red Bull teljes vállszélességgel velük van.

részletek

Lauda félti a Liberty Mediától az F1-et

Éles hangnemű kritikát fogalmazott meg Niki Lauda az F1 vezetése felé. Úgy érzi, az amerikaiak félreértették a sportágat, így terveikkel egyenesen vakvágányra terelik azt.

részletek

Lauda: Bevallom, s*ggfej voltam

Az osztrákok egyetlen háromszoros bajnoka bevallotta, még F1-es karrierje után is nehéz volt személyes kapcsolatokat kialakítania a sportágban, ehhez pedig részben saját személyisége is hozzájárult.

részletek

Lauda: A jövő évi Mercedes Bottasnak is kedvezni fog

Habár az év első felében győzelmeket is szerzett, Valtteri Bottas teljesítménye az utóbbi időszakban különösen ellaposodott. Niki Lauda szerint inkább a csapat, semmint a versenyző hibáztatható ezért, és egy ígéretet is tett.

részletek
Olvastad már?