Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Lauda

Tényleg ennyire behozták a Mercedest?

A téli tesztek után is magasan a Mercedes istállót tartják a világbajnokság esélyesének. Niki Lauda azonban figyelmeztetett, az előny jelenleg egészen kicsi, azt is elárulta, mit mutatnak az adatok.

részletek

Lauda a lányok kitiltásáról: Meg vannak ezek veszve?

Politikai korrektségből már idén megválik az F1 a rajtrácslányoktól, ami a többségnek finoman szólva sem tetszik. Niki Lauda egyenesen őrültnek nevezte a döntéshozókat, és visszacsinálná az egészet.

részletek

Lauda: A régi versenyzők összejártak? Baromság!

Eloszlatott néhány tévhitet az évtizedekkel ezelőtti F1-ről Niki Lauda: a versenyzők nem voltak cimborák, és csapataiknak sem diktáltak olyan szinten, mint ma gondolják.

részletek

Lauda: Hagyják már ezt a fehér vonalas szabályt

Niki Lauda ismételten nemtetszését fejezte ki a pályaszéli határok szabályozása miatt, mert szerinte ez megint arcul csapás a versenyezni akaró pilóták számára. Ráadásul a megítélés mindig változó.

részletek

Lauda nem kell a Ferrarinak

Sergio Marchionne leszögezte, valószínűleg nem fog többet dolgozni Niki Lauda a maranellói alakulatnak, annak ellenére, hogy az osztrák korábban tanácsadóként is megfordult a csapatnál.

részletek

Lauda: Jól döntöttünk Bottas leigazolásával

Nico Rosberget Valtteri Bottas váltotta a Mercedesnél, aki a bajnoki címért ugyan nem tudott harcban lenni, de Niki Lauda szerint igenis hozott pozitívumokat a csapat életébe 2017-re.

részletek

Verstappenék átverték a Red Bullt, állítja Lauda

A holland pilóta új szerződésével sztárfizetést alkudott ki a Red Bulltól – Niki Lauda szerint azzal az érveléssel, hogy a Mercedes meg akarja kaparintani őt, holott szó sem volt ilyenről.

részletek

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori Formula-1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük sokakat nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

Lauda 2020 után hagyhatja ott az F1-et

Niki Lauda, a Mercedes résztulajdonosa beszélt jövőjéről. A világbajnok alakulattal 2020-ig van szerződése, és jelenleg még nem tudja, marad-e a Formula-1-ben, vagy végleg visszavonul.

részletek

Kubica: Nem a létszámot akarom növelni az F1-ben

A lengyel versenyző eredményes tesztet hajtott végre a Williams FW40-es gépével Abu Dhabiban, és készen áll a további kihívásokra - szerinte fizikai akadálya nem lesz annak, hogy egyből sikeres legyen a sportágban.

részletek

Lauda elárulta, miért javult fel Bottas

Meglehetősen hullámzó első idényt teljesített a Mercedesnél a finn F1-es, az utóbbi két futamon azonban pole-pozíciót szerzett – az osztrákok háromszoros világbajnoka sejti, mi áll a háttérben.

részletek

Verstappen a valaha volt legjobb fiatal?

Időnként előfordul, hogy egy istálló főnöke egy rivális csapat fiatal tehetségét magasztalja. A Mercedesnél nem először hallunk igazán pozitív véleményt Max Verstappen teljesítményéről.

részletek
Olvastad már?