Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Lauda

Tovább halogatják Hamilton szerződését

Bár a napokban azt olvashattuk, hogy mindenben megállapodott a Mercedes és Lewis Hamilton, mégis úgy döntöttek, tovább halasztják a kontraktus aláírását. Vajon miért?

részletek

Mercedes: Megállapodtunk Hamiltonnal

Hónapok óta téma, hogy Lewis Hamilton meghosszabbítja-e szerződését a világbajnoki címvédő istállóval. Niki Lauda most egyértelműen kijelentette, hogy megállapodtak a brit ásszal.

részletek

Lauda Verstappenre húzta a vizes lepedőt

A háromszoros F1-es bajnok osztrák nem kímélte az idén rengeteget kritizált holland pilótát, miután mindkét Red Bull elvérzett a célegyenes végén történt balesetben.

részletek

Lauda: Miért nem látta senki a törmeléket?

Kettős győzelemtől esett el a Mercedes, miután Valtteri Bottas ráhajtott az utolsó körökben egy leszakadt alkatrészre, ami defektet okozott neki. Niki Lauda kissé kiakadt az eset miatt.

részletek

Hamilton: Azt hittem, hogy Lauda utál

Érkezéséhez a Mercedeshez, akkori motivációról, Niki Laudáról és Ross Brawnról beszélt a nosztalgiázó Lewis Hamilton: előretekintve azonban a Ferrarinak is adott egy fricskát.

részletek

Lauda biztos Hamilton hosszabbításában

Lewis Hamilton még nem hosszabbította meg szerződését a Mercedesszel, de Niki Lauda szerint ez csak idő kérdése, és a felek az alapvető kérdésekben már megegyeztek egymással.

részletek

Lauda: Verstappennél az intelligenciával lehet gond

Már nem takarózhat fiatal életkorával Max Verstappen, aki látszólag nemhogy fejlődne, inkább visszafejlődik, ahogy több nagydíjon vesz részt – Niki Lauda ismét kimondta, mit gondol.

részletek

Kvalifikációs futam jöhet az időmérő helyett

A Formula-1 tulajdonosai újabb ötletet agyaltak ki, hogy nézőket csalogassanak a sportba: a rajtsorrendet egy sprintfutam váltaná fel – a csapatok véleményét kérdőívben kérték ki.

részletek

Lauda: Ricciardo büntetése butaság volt

Az Ausztrál Nagydíjon már a pénteki nap nagy drámát hozott Daniel Ricciardo számára egy elkerülhető büntetés miatt. Niki Lauda szerint azonban értelmetlen volt az ausztrált büntetni.

részletek

Mercedes: Elképesztő a hat tizedes előny

Még az időmérő edzés első két szakaszában is szorosnak tűnt az élen a helyzet, ám a végén Hamilton bámulatos körrel tört az élre és óriási előnnyel kaparintotta meg az első rajtkockát.

részletek

Tényleg ennyire behozták a Mercedest?

A téli tesztek után is magasan a Mercedes istállót tartják a világbajnokság esélyesének. Niki Lauda azonban figyelmeztetett, az előny jelenleg egészen kicsi, azt is elárulta, mit mutatnak az adatok.

részletek

Lauda a lányok kitiltásáról: Meg vannak ezek veszve?

Politikai korrektségből már idén megválik az F1 a rajtrácslányoktól, ami a többségnek finoman szólva sem tetszik. Niki Lauda egyenesen őrültnek nevezte a döntéshozókat, és visszacsinálná az egészet.

részletek
Olvastad már?