Lauda - Formula.hu - 1
Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 14. kedd

Lauda

Lauda állapota szépen javul

Niki Lauda remek ütemben gyógyul csütörtöki tüdőátültetését követően. Szombaton még kritikus állapotban volt, ám a vasárnap esti hírek szerint önállóan képes lélegezni és magához tért.

részletek

Kritikus Niki Lauda állapota, az orvosok bizakodnak

A háromszoros F1-es bajnok továbbra is súlyos állapotban fekszik abban a bécsi klinikában, ahol nemrég új tüdőt kapott - az orvosok bizakodóak, ám figyelmeztetnek: gyökeres életmódváltásra lesz szükség.

részletek

Wolff Laudának: Hiányzol, barátom!

A sikeres tüdőtranszpantáción átesett háromszoros F1-es bajnok rengeteg üzenetet kapott a műtét után, a legmeghatóbb azonban a Mercedes sportigazgatójától érkezett.

részletek

Tüdőátültetésen esett át Niki Lauda

A háromszoros világbajnok osztrák a napokban nyaralása közben influenzára utaló tünetekkel, főként erős köhögéssel került kórházba. Lauda most új tüdőt kellett, hogy kapjon Bécsben.

részletek

Niki Lauda kórházba került

A háromszoros Formula-1-es világbajnok Niki Lauda egy ibizai nyaralás során lett influenzás, melynek következtében egy bécsi kórház intenzív osztályán ápolták. Szerencsére már jobban van az osztrák legenda.

részletek

Lauda: Nem rontottuk el a taktikát

A Mercedes vezetősége váltig állítja, hogy nem döntöttek rosszul a Brit Nagydíjon, amikor nem hozták ki pilótáikat kerékcserére a biztonsági autós fázis alatt. Lauda megmagyarázta, miért nem hibáztak.

részletek

Csak hárman nyertek több futamot Vettelnél ferrarisként

Sebastian Vettel a hétvégén 51. futamgyőzelmét aratta, ezzel a vonatkozó örökranglistán fellépett Alain Prost mellé a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A Ferrari házi listáján még nem fér fel a pódiumra, de közel van.

részletek

Nem is elsősorban a melegtől, a Ferrariktól fél Lauda

Bár a Mercedes Lewis Hamilton révén megszerezte az első rajtkockát, a csapat részéről Niki Lauda a pole ellenére közel sem olyan kisimult, mint amilyet egy ilyen eredmény indokolna.

részletek

Wolff még 5 évig szerződtetné Hamiltont

Még a jelenlegi hosszabbítása sem hivatalos Lewis Hamiltonnak, a Mercedes csapatfőnöke elmondta: szívesen látná a brit világbajnokot csapatában akár a 2023-as szezonig.

részletek

Lauda elismerte, tárgyaltak Verstappennel

Bár tavaly még hevesen tagadta a Mercedes, hogy bármilyen ajánlatot tett volna Max Verstappennek, Niki Lauda most mégis elismerte, hogy megkörnyékezték a fiatal hollandot.

részletek

Lauda: Mindkét versenyzőnk hosszabbítani fog

Niki Lauda biztosra veszi, hogy mindkét jelenlegi versenyzőjét megtartja a Mercedes csapata a következő szezonra, így változatlan marad a pilótafelállásuk 2019-re is.

részletek

Laudáék keveslik Vettel büntetését

A Mercedes csapatelnöke szerint a német „óriási” hibát követett el a startnál, amellyel tönkretette a saját és Valtteri Bottas versenyét is. A hetedikként befutó finn higgadtan értékelte az incidenst.

részletek
Olvastad már?