Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Lauda

Már csak ebben bízhat Fernando Alonso

Fernando Alonso évek óta sikertelen a Formula-1-ben, ezért a tavalyi év végén távozott. Egyetlen esélye, hogy Niki Laudához, vagy Alain Prosthoz hasonló karrierzárást mutat be és újra bajnok lesz.

részletek

Laudának nincs tüdőgyulladása

Niki Laudánál, júliusi tüdőátültetése óta először megakadt a gyógyulási folyamat, mivel ibizai nyaralása során beteg lett. Az orvosok azonban mindenkit megnyugtattak, nincs szó tüdőgyulladásról.

részletek

Lauda ismét intenzív kezelésre szorul

Ez idáig úgy tűnt, az osztrák F1-es legenda, Niki Lauda felépülése jó ütemben halad a nyári tüdőátültetése óta, most azonban arról szólnak a hírek, hogy rosszabbodott a háromszoros bajnok állapota.

részletek

Világbajnokok váratlan kiesési hullámai

Többször előfordult már a Formula-1 történetében, hogy a világbajnoki címvédő következő szezonja pocsékra sikeredett. Nézzük a rekordereket, akiknek az egyes rajtszám nem hozott szerencsét.

részletek

Lauda élete legrosszabb élményén van túl

Niki Lauda akaratereje elpusztíthatatlan. Korábban is több komoly nehézséget túlélt már, de az idei nyári történéseket élete eddigi legrosszabb élményének nevezte. Azóta viszont már autót is vezet.

részletek

Prost: Lauda miatt változtam meg

A legtöbben úgy gondolják, Alain Prost versenyzését az Ayrton Sennával való rivalizálás változtatta meg. A professzor azonban cáfolja ezt, Niki Lauda volt rá messze a legnagyobb hatással.

részletek

Lauda: Januártól elhajítom a járókeretet

Nyári tüdőátültetését követően Niki Lauda a napokban hazamehetett. Remek ütemben gyógyul, az új szerv kitűnően végzi dolgát, az osztrákok legendája pedig a jövő hónapban további javulást vár.

részletek

Vettel személyes levelet küldött a lábadozó Laudának

Niki Lauda tüdőtranszplantációja után először az olasz La Gazetta Dello Sportnak adott interjújában beszélt arról, hogy Sebastian Vettel saját kezűleg írt levelet küldött neki, és arról is, hogy egészségi állapota ellenére minden futamot látott.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

Lauda végre hazamehetett

Dr. Helmut Marko elárulta, hogy a lehető legjobban halad Niki Lauda rehabilitációja, aki már haza is térhetett a kórházból, tüdőátültetése után. A Hondáról is beszélt a tanácsadó.

részletek

Mégsem utazik Abu Dhabiba a lábadozó Niki Lauda

Úgy tűnt, a nagy küzdő vállalkozik a lehetetlenre, és hónapokkal tüdőátültetése után jelen lesz a Mercedesszel a szezonzárón. Sajtóértesülés szerint a nagy terv nem reális, az osztrákot jövőre látjuk viszont.

részletek

Marko: Lauda járni sem tud, de ott lesz Abu Dhabiban

Niki Lauda a fejébe vette, hogy Abu Dhabiban a csapattal együtt szeretne ünnepelni, márpedig Helmut Marko szerint, ha valamit egyszer kitalál, az úgy is lesz, noha jelenleg a járás is nehezére esik.

részletek
Olvastad már?