Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 22. vasárnap

Lada

Újabb két sikermodell a Lada palettáján

Március végén debütált a LADA Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a LADA Vesta Kombi és a minden igényt kielégítő, vagány szabadidőautó, a LADA Vesta SW Cross.

részletek

Hihetetlen, milyen furfangosak az orosz autósok

Mi a megoldás, ha lenne hely a parkolóban, csak egy Ladát kellene arrébb tenni ahhoz, hogy oda is férjünk? Semmi gond, elő a flexszel, és csípjünk le egy darabot az útban álló autó hátuljából!

részletek

Limuzinok Trabantból, Fiatból, Ladából

A címben említett márkák természetesen soha nem készítettek limuzinokat, ám az emberi leleményesség határtalan.

részletek

Szándékosan lökte-e fel a robogóst a Lada?

A motoros teljesen szabályosan haladt, amikor az autó előzésbe kezdett, ám túl korán húzódott vissza a sáv jobb szélére – figyelmetlenség volt vagy szándékos megmozdulásról van szó?

részletek

Közel öt millióért egy negyvenéves Lada?

Igaz, alig több, mint tízezer kilométer van csak benne - a hetvenes évek legendás autója gazdáját keresi, bár az ára mindent beleszámítva is meglehetősen borsosnak mondható.

részletek

Csúnya véget ért a Lada előzési kísérlete

Finoman szólva sem így képzelte ezt az előzést a Lada sofőrje - nem igazán sikerült úrrá lenni az erőn...

részletek

Ti láttatok már ilyen Lada-belsőt?

Az újkori Lada Nivák már alapesetben is jól néznek ki, de némi tuninggal tovább lehet fokozni az élményt - tőlünk keletre ilyenekkel lehet találkozni...

részletek

Ladából fejlődik ki az orosz Transformer

A híres filmtől megihletett apa és fia készítették el a Ladából átalakuló gépszörnyet, amelyet show keretében mutattak meg a nagyérdeműnek. Még gépfegyverrel is fel van szerelve.

részletek

A Lada sofőrje nemet mondott a balkanyarra

Vagy a táblát nézte el, vagy nem figyelt, vagy elmélázott, az mindenesetre egészen biztos, hogy balesetet okozott ez a sofőr.

részletek

További folytatódik a ladás projekt

Félig-meddig hazai pályának számít az egri szezonzáró Nedecki László és Kovács Géza számára. Az ózdi pilóta és navigátora többször versenyzett már az Eger környéki, hevesi aszfaltos utakon. Most egy felemásra sikerült esztendőt szeretnének szépen lezárni.

részletek

Ladával segítenek a ralisok Egerben

Különlegesen jófejséggel rukkolt elő a fiatal mérnökhallgatóból álló ralicsapat-tulajdonos, Szabó Árpád, a Lada-specialista PSZA Motorsport vezetője.

részletek

Több mint 2000 új LADA a magyar utakon

Nem egész két év alatt átlépte a 2000-es határt a Magyarországon értékesített LADA márkájú autók száma. Az orosz márka annak köszönheti népszerűségét, hogy sok ember számára tette lehetővé az újautó-vásárlást és máig sokakban ébreszt nosztalgikus élményeket. A LADA modellek számos fejlesztésen mentek keresztül az elmúlt évtizedekben, de azon fontos jellemzői, hogy strapabíró, megbízható és megfizethető változatlanul megmaradtak.

részletek
Olvastad már?