Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Lada

Menetpróba - Lada Vesta SW Cross

A kedvelt márka, amely három éve visszatért a magyar piacra, immáron a saját tervezésű modelljével támad. Az újdonság a legdivatosabb, legjobban fogyó kategóriában harcol a vevőkért – persze a konkurencia is itt a legerősebb…

részletek

Soha nem látott csodák a Moszkvai Autószalonról

Pár napja zárta kapui a legnagyobb orosz autós seregszemle, melyet a fővárosban rendeztek. Az esemény legnagyobb sztárja egy állami célokra is használható luxuslimuzin és a Lada Niva réges-rég várt utódmodellje, a 4x4 volt.

részletek

A legek versenyén a Trabi lenyomta a Ladát és a Kispolskit

A legtöbb internetezőnek Trabant volt az első autója, de meglepő módon van olyan is, aki Ferrarival kezdte autós pályafutását. A Használtautó.hu több mint 10 ezer felhasználó segítségével állította fel az autós elsőket és legeket összefoglaló listáját.

részletek

Újabb két sikermodell a Lada palettáján

Március végén debütált a LADA Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a LADA Vesta Kombi és a minden igényt kielégítő, vagány szabadidőautó, a LADA Vesta SW Cross.

részletek

Hihetetlen, milyen furfangosak az orosz autósok

Mi a megoldás, ha lenne hely a parkolóban, csak egy Ladát kellene arrébb tenni ahhoz, hogy oda is férjünk? Semmi gond, elő a flexszel, és csípjünk le egy darabot az útban álló autó hátuljából!

részletek

Limuzinok Trabantból, Fiatból, Ladából

A címben említett márkák természetesen soha nem készítettek limuzinokat, ám az emberi leleményesség határtalan.

részletek

Szándékosan lökte-e fel a robogóst a Lada?

A motoros teljesen szabályosan haladt, amikor az autó előzésbe kezdett, ám túl korán húzódott vissza a sáv jobb szélére – figyelmetlenség volt vagy szándékos megmozdulásról van szó?

részletek

Közel öt millióért egy negyvenéves Lada?

Igaz, alig több, mint tízezer kilométer van csak benne - a hetvenes évek legendás autója gazdáját keresi, bár az ára mindent beleszámítva is meglehetősen borsosnak mondható.

részletek

Csúnya véget ért a Lada előzési kísérlete

Finoman szólva sem így képzelte ezt az előzést a Lada sofőrje - nem igazán sikerült úrrá lenni az erőn...

részletek

Ti láttatok már ilyen Lada-belsőt?

Az újkori Lada Nivák már alapesetben is jól néznek ki, de némi tuninggal tovább lehet fokozni az élményt - tőlünk keletre ilyenekkel lehet találkozni...

részletek

Ladából fejlődik ki az orosz Transformer

A híres filmtől megihletett apa és fia készítették el a Ladából átalakuló gépszörnyet, amelyet show keretében mutattak meg a nagyérdeműnek. Még gépfegyverrel is fel van szerelve.

részletek

A Lada sofőrje nemet mondott a balkanyarra

Vagy a táblát nézte el, vagy nem figyelt, vagy elmélázott, az mindenesetre egészen biztos, hogy balesetet okozott ez a sofőr.

részletek
Olvastad már?