Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Lada

Ez az, amit soha ne csinálj közúton

Inkább nem minősítenénk az ebben a videóban mutatott autós magatartást a Honda sofőrjének részéről...

részletek

Lada, mint flottaautó?

Az egyik elismert gépjárműflotta-kezelő vállalat, a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. 3 darab LADA márkájú gépkocsival bővítette autóparkját, ami újabb előremutató lépés a LADA magyarországi visszatérésének sikertörténetében. Az orosz autómárka gazdaságos üzemeltetésének és fenntartási költségeinek köszönhetően keltette fel a flottakezelő cég érdeklődését. A választott autók – történetesen a LADA Kalina Norma és a Lux felszereltségű, automataváltós Kalina Kombi, valamint a szintén Lux felszereltségű, új generációs LADA Vesta – a LADA Dél-Pest márkakereskedésében kerültek átadásra.

részletek

A Ladák mindig vicces helyzetekbe kerülnek

A ladások és autóik külön területét képviselik az autózásnak - mint ezt az alábbi videó is bizonyítja.

részletek

Lada Granta lett az ezredik

A Duna Autó Zrt. már az első negyedévben értékesítette idei ezredik új autóját. A tegnap átadott jármű egy lángvörös Lada Granta volt, melyet magánvásárló vihetett haza.

részletek

Mindenki Ladát akar? - 100-as tempót diktál a Vesta

Bő egy hónappal ezelőtt mutatkozott be a LADA új arca, a LADA Vesta, ami gyorsan szimpatikussá vált a magyar vásárlók körében. Hatásos volt az „entré”, négy hét alatt száz Vestát adott el az importőr. Érthetőnek tűnik a dolog, az autó szép, jó és az ára is igen kedvező.

részletek

Láttál már emeletes autót?

Hol máshol fordulhatna elő ilyesmi, mint az őrült jelenetek hazájában, Oroszországban: egy Lada „cipelt a hátán” egy másik Ladát – más kérdés, hogy ez így szabályos volt-e…

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-világbajnokság idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Hivatalos: Lesz Lada a WTCC-ben!

Hosszú ideje beszéltek róla, most végre hivatalossá vált: két Lada Vestát privát nevezőként láthatunk viszont a WTCC-ben idén, az egyiket ráadásul egy négyszeres világbajnok unokaöccse vezeti majd!

részletek

Viszik a Ladákat, mint a cukrot

Múlt hét szerdán, március 1-én érkezett hazánkba a várva várt LADA Vesta, alig egy hét alatt pedig több mint húszan szerettek bele az új generációs Ladába. Az első eladás az első napon, még nyitás előtt a LADA Pécsnél realizálódott - egy fehér LADA Vesta Comfort talált gazdára. Az vevő nagyon lelkes, az értékesítő nagyon ügyes volt: az első LADA Vestát trélerről adták el, az autót a vevő csak az interneten látta.

részletek

Ezért ne menj át soha a szemközti sávba!

A videóban szereplő ladás meglehetősen türelmetlennek tűnt, sorban előzte autóstársait a szemközti sávban haladva – sejthető, hogy mi vetett véget a felelőtlen manővereknek…

részletek

Így fest jelenleg a WTCC 2017-es mezőnye

Bár még két hónapot kell várnunk arra, hogy elrajtoljon a túraautó-világbajnokság idei szezonja, egyre több csapat felállása válik biztossá. Ugyanakkor még mindig rengeteg a kérdőjel a rajtráccsal kapcsolatban – nézzük, milyen bejelentések valószínűsíthetők a pletykák és sajtóértesülések alapján.

részletek

Mégis maradhatnak Ladák a WTCC-ben?

Bár az oroszok gyárilag kivonulnak a WTCC-ből, a ma felröppent sajtóhírek szerint a csapatfőnök Victor Sapovalov azon dolgozik, hogy privát indulóként mégis ott lehessenek a Vesták a rajtrácson.

részletek
Olvastad már?