Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Lada

Csúnya véget ért a Lada előzési kísérlete

Finoman szólva sem így képzelte ezt az előzést a Lada sofőrje - nem igazán sikerült úrrá lenni az erőn...

részletek

Ti láttatok már ilyen Lada-belsőt?

Az újkori Lada Nivák már alapesetben is jól néznek ki, de némi tuninggal tovább lehet fokozni az élményt - tőlünk keletre ilyenekkel lehet találkozni...

részletek

Ladából fejlődik ki az orosz Transformer

A híres filmtől megihletett apa és fia készítették el a Ladából átalakuló gépszörnyet, amelyet show keretében mutattak meg a nagyérdeműnek. Még gépfegyverrel is fel van szerelve.

részletek

A Lada sofőrje nemet mondott a balkanyarra

Vagy a táblát nézte el, vagy nem figyelt, vagy elmélázott, az mindenesetre egészen biztos, hogy balesetet okozott ez a sofőr.

részletek

További folytatódik a ladás projekt

Félig-meddig hazai pályának számít az egri szezonzáró Nedecki László és Kovács Géza számára. Az ózdi pilóta és navigátora többször versenyzett már az Eger környéki, hevesi aszfaltos utakon. Most egy felemásra sikerült esztendőt szeretnének szépen lezárni.

részletek

Ladával segítenek a ralisok Egerben

Különlegesen jófejséggel rukkolt elő a fiatal mérnökhallgatóból álló ralicsapat-tulajdonos, Szabó Árpád, a Lada-specialista PSZA Motorsport vezetője.

részletek

Több mint 2000 új LADA a magyar utakon

Nem egész két év alatt átlépte a 2000-es határt a Magyarországon értékesített LADA márkájú autók száma. Az orosz márka annak köszönheti népszerűségét, hogy sok ember számára tette lehetővé az újautó-vásárlást és máig sokakban ébreszt nosztalgikus élményeket. A LADA modellek számos fejlesztésen mentek keresztül az elmúlt évtizedekben, de azon fontos jellemzői, hogy strapabíró, megbízható és megfizethető változatlanul megmaradtak.

részletek

Frontálisan nekiment a Ladában ülő rendőrnek

Nem is az a legérdekesebb, hogy Ukrajnában még mindig Ladával közlekednek a rendőrök, hanem hogy a dupla záróvonalon keresztül csattant nekik a szemből érkező autós.

részletek

Óvatosan manőverezz egy Lada Samarával!

Az első előzés még megvolt, a másodiknál viszont a ködből váratlanul felbukkanó autó komoly problémát okozott a klasszikus autónak.

részletek

Skodának csapódott és rommá tört a Lada

Vétlen volt a Skoda Fabia, de nagyot kapott a szemből érkező Ladától - igaz, utóbbi talán még jobban összetört az esetnél.

részletek

Még könnyebb Ladához jutni Magyarországon

A LADA Hungary új termék bevezetésével tette még elérhetőbbé a LADA vásárlást a magyarországi érdeklődőknek. Június 1-jétől a Merkantil Bank háttértámogatásával egységes pénzügyi terméket vezettek be LADA Plusz Finanszírozás néven, amely mostantól országszerte minden LADA márkakereskedésben elérhető. A LADA Plusz Finanszírozás bevezetésével az érdeklődők még könnyebben és gyorsabban, minimális adminisztrációval és utánajárással vásárolhatják meg új Ladájukat.

részletek

Ez az, amit soha ne csinálj közúton

Inkább nem minősítenénk az ebben a videóban mutatott autós magatartást a Honda sofőrjének részéről...

részletek
Olvastad már?