Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Lada

Óvatosan manőverezz egy Lada Samarával!

Az első előzés még megvolt, a másodiknál viszont a ködből váratlanul felbukkanó autó komoly problémát okozott a klasszikus autónak.

részletek

Skodának csapódott és rommá tört a Lada

Vétlen volt a Skoda Fabia, de nagyot kapott a szemből érkező Ladától - igaz, utóbbi talán még jobban összetört az esetnél.

részletek

Még könnyebb Ladához jutni Magyarországon

A LADA Hungary új termék bevezetésével tette még elérhetőbbé a LADA vásárlást a magyarországi érdeklődőknek. Június 1-jétől a Merkantil Bank háttértámogatásával egységes pénzügyi terméket vezettek be LADA Plusz Finanszírozás néven, amely mostantól országszerte minden LADA márkakereskedésben elérhető. A LADA Plusz Finanszírozás bevezetésével az érdeklődők még könnyebben és gyorsabban, minimális adminisztrációval és utánajárással vásárolhatják meg új Ladájukat.

részletek

Ez az, amit soha ne csinálj közúton

Inkább nem minősítenénk az ebben a videóban mutatott autós magatartást a Honda sofőrjének részéről...

részletek

Lada, mint flottaautó?

Az egyik elismert gépjárműflotta-kezelő vállalat, a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. 3 darab LADA márkájú gépkocsival bővítette autóparkját, ami újabb előremutató lépés a LADA magyarországi visszatérésének sikertörténetében. Az orosz autómárka gazdaságos üzemeltetésének és fenntartási költségeinek köszönhetően keltette fel a flottakezelő cég érdeklődését. A választott autók – történetesen a LADA Kalina Norma és a Lux felszereltségű, automataváltós Kalina Kombi, valamint a szintén Lux felszereltségű, új generációs LADA Vesta – a LADA Dél-Pest márkakereskedésében kerültek átadásra.

részletek

A Ladák mindig vicces helyzetekbe kerülnek

A ladások és autóik külön területét képviselik az autózásnak - mint ezt az alábbi videó is bizonyítja.

részletek

Lada Granta lett az ezredik

A Duna Autó Zrt. már az első negyedévben értékesítette idei ezredik új autóját. A tegnap átadott jármű egy lángvörös Lada Granta volt, melyet magánvásárló vihetett haza.

részletek

Mindenki Ladát akar? - 100-as tempót diktál a Vesta

Bő egy hónappal ezelőtt mutatkozott be a LADA új arca, a LADA Vesta, ami gyorsan szimpatikussá vált a magyar vásárlók körében. Hatásos volt az „entré”, négy hét alatt száz Vestát adott el az importőr. Érthetőnek tűnik a dolog, az autó szép, jó és az ára is igen kedvező.

részletek

Láttál már emeletes autót?

Hol máshol fordulhatna elő ilyesmi, mint az őrült jelenetek hazájában, Oroszországban: egy Lada „cipelt a hátán” egy másik Ladát – más kérdés, hogy ez így szabályos volt-e…

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-világbajnokság idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Hivatalos: Lesz Lada a WTCC-ben!

Hosszú ideje beszéltek róla, most végre hivatalossá vált: két Lada Vestát privát nevezőként láthatunk viszont a WTCC-ben idén, az egyiket ráadásul egy négyszeres világbajnok unokaöccse vezeti majd!

részletek

Viszik a Ladákat, mint a cukrot

Múlt hét szerdán, március 1-én érkezett hazánkba a várva várt LADA Vesta, alig egy hét alatt pedig több mint húszan szerettek bele az új generációs Ladába. Az első eladás az első napon, még nyitás előtt a LADA Pécsnél realizálódott - egy fehér LADA Vesta Comfort talált gazdára. Az vevő nagyon lelkes, az értékesítő nagyon ügyes volt: az első LADA Vestát trélerről adták el, az autót a vevő csak az interneten látta.

részletek
Olvastad már?