Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Lóerő

Sajtó: Csak 30 lóerő a Honda hátránya

Jó hír a Red Bull számára, hogy brit sajtóértesülések szerint a Honda-motor mindössze harminc lóerővel marad el a Mercedes egységétől. Azt is kiszámolták, mennyit jelent ez körönként.

részletek

A Ferrari is 1000 lóerő alatt

A szakértők egybehangzó véleménye szerint a Ferrari idén kevéssel átugrotta a Mercedest motorerőben, de még mindig nem éri el az erőforrás teljesítménye az ezer lóerőt. De már nem sokáig.

részletek

Hamilton tart a Ferrari gyors válaszától

Lewis Hamilton a Német Nagydíjon aratott győzelmének köszönhetően visszavette a vezetést az összetettben, ugyanakkor attól tart, hogy Magyarországon a Ferrari azonnal visszavág a hétvégén.

részletek

Verstappen: Drasztikusan csökken az esélyünk

Visszafelé halad a Red Bull a nagy riválisokhoz képest, így a fiatal holland pilóta úgy látja, a világbajnoki cím megszerzésére jelentősen csökkent az esélyük. A karosszéria rendben, a motor nem.

részletek

Komoly szakadék a motorok között

Ha ránézünk a Brit Nagydíj időmérő edzésén mért végsebességi adatokra, azonnal látható, hogy a Ferrari és a Mercedes jelentősen ellépett a Renault-Honda duótól. De mi van a partnercsapatokkal?

részletek

Horner: A legjobbkor váltunk Hondára

Lassan három éve, hogy Fernando Alonso a Hondát egy GP2-es motorhoz hasonlította. Változnak az idők, ezúttal a Renault kapta meg a magáét Silverstone-ban Max Verstappentől és Christian Hornertől.

részletek

A Ferrari motorerőben a Mercedes előtt

Lewis Hamilton úgy véli, az idei esztendőre annyit fejlődött a Ferrari erőforrása, hogy már a korábban verhetetlen Mercedes elé került. Több szakértő szerint is a hosszú évek munkája beérett.

részletek

Csak keveset hoz az új Renault-motor?

Kanadát a legtöbb csapat megváltásként várja, mivel a gyártók többsége itt veti be legújabb fejlesztésű motorját. A Renault azonban az adatok szerint nem nyert valami sokat.

részletek

Ricciardo: Csak áttolják a felelősséget ránk

A Red Bull ausztrál pilótája is érzi, hogy csapata esélyes Monacóban, ám szerinte a többiek nyafogása már túlzott. Csak le akarják vetni magukról a felelősséget és áttolni a bikákra.

részletek

Verstappen: Feleakkora a motorerő-hátrányunk

A riválisok mellett a Red Bull pilótái is úgy vélik, autójuknak fekszik a monacói aszfaltcsík. A remek aerodinamika mellett itt kevésbé számít a motorerő, ami egyelőre a bikák gyenge pontja.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

További lóerőket nyert a Ferrari

Egy igazán jó hír a Ferrari-rajongók számára. Az új motorszabályok bevezetése ellenére, az adatok azt mutatják, hogy nemcsak a megbízhatóság, de a teljesítmény terén is javult az erőforrás.

részletek
Olvastad már?