Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Lóerő

Ricciardo: Csak áttolják a felelősséget ránk

A Red Bull ausztrál pilótája is érzi, hogy csapata esélyes Monacóban, ám szerinte a többiek nyafogása már túlzott. Csak le akarják vetni magukról a felelősséget és áttolni a bikákra.

részletek

Verstappen: Feleakkora a motorerő-hátrányunk

A riválisok mellett a Red Bull pilótái is úgy vélik, autójuknak fekszik a monacói aszfaltcsík. A remek aerodinamika mellett itt kevésbé számít a motorerő, ami egyelőre a bikák gyenge pontja.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

További lóerőket nyert a Ferrari

Egy igazán jó hír a Ferrari-rajongók számára. Az új motorszabályok bevezetése ellenére, az adatok azt mutatják, hogy nemcsak a megbízhatóság, de a teljesítmény terén is javult az erőforrás.

részletek

Horner: Sosem érjük utol az 1000 lóerős riválisokat

Meglehetősen gondterheltnek tűnik a Red Bull csapatfőnöke szűk két hónappal a szezon kezdete előtt. Szerinte a Ferrari és a Mercedes bivalyerős motorjával szemben továbbra is esélytelenek.

részletek

A Ferrarinak is meglehet az 1000 lóerő

Nagy a rivalizálás a Mercedes és a Ferrari között a Formula-1-ben. Úgy tűnik, hogy mindkét gyártó túlszárnyalja az ezer lóerős álomhatárt, ami erőforrásainak teljesítményét illeti.

részletek

Verstappen is odaszúrt a Renault-nak

Max Verstappen csak a negyedik helyet szerezte meg a Brazil Nagydíj időmérő edzésén, teljes hátrányát az erőforrás számlájára írja, pontosan kiszámolta, mennyit veszítenek a motor miatt.

részletek

Verstappen: 20-30 lóerő hátrányt simán behoz az autónk

Max Verstappen a legtöbb szakértő szerint a jövő évad egyik világbajnoki esélyese. A holland tudja, miben kell a Red Bullnak javulnia, hogy ez meg is valósulhasson, de elégedett az iránnyal.

részletek

Alonso szerint simán lehet 3 másodperc a hátrányuk Bakuban

Fernando Alonso semmi jóra nem számít Azerbajdzsánban a McLaren-Hondától. A spanyol világbajnok szerint, súlyos hátrányt szednek össze a bakui hosszú egyenesekben.

részletek

Ennyi lehet a Honda lemaradása a Mercedeshez képest

A jelenlegi F1-ben talán semmi sem egyértelműbb annál, hogy a Honda a leggyengébb erőforrás a mezőnyben - de pontosan hány lóerővel kullognak a legjobbnak tartott Mercedes mögött?

részletek

650 lóerőnél már két légzsákra van szükség

A Chevrolet Corvette Z06-osa bizony ekkora teljesítményre képes, ezért a kelleténél nagyobb biztonsági felszerelés kell az autóba...

részletek

Amikor nyolcezer lóerő elszabadul

Egy Top Fuel autó amellett, hogy veszettül gyors, óriási hangja is van, pláne ha két méterre tőlünk égeti a gumikat!

részletek
Olvastad már?