Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Lóerő

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

21%-os javulás a Ferrari-motor teljesítményében

A Formula-1-ben akár a legkisebb apróságnak is hatalmas szerepe lehet a győzelemért vívott harcban. A folyamatosan fejlesztett üzemanyagnak a Ferrari-erőforrás is rengeteget köszönhet.

részletek

Mateschitz: Az első versenyképes motorunk

A Red Bull tulajdonosa rendkívül elégedett az új Honda-motor teljesítményével, most először érzi azt tizennégy év után, hogy igazán versenyképes erőforrással rendelkeznek. Nagy sikereket vár.

részletek

Hülkenberg: Jelentősen jobb a Renault-motor

Azt ugyan továbbra is érzi, hogy nem került egy csapásra az élmezőnybe a francia gyári istálló, de ami a motort illeti, határozott fejlődést érez Nico Hülkenberg a keddi tesztnapot követően.

részletek

„A Honda egyszerűen fantasztikus”

Az energiaitalosok részéről már a téli szünetben is folyamatosan dicsérték a japán erőforrást. Az első heti tesztelés után sem változott a kép, a Toro Rosso technikai igazgatója szerint a motor kiváló.

részletek

Jöhetnének az 1500 lóerős versenyautók

A Pirelli egykori F1-es főnöke, Paul Hembery úgy véli, a száguldó cirkusz vezetőinek meg kellene fontolniuk, hogy 1500 lóerős autókkal lehessen versenyezni, hogy a versenyzők ismét „királyok” legyenek.

részletek

Áttörést érhetett el a Renault-motor

Hosszú évek szenvedése után jó esély van arra, hogy a francia erőforrás végre felveheti a versenyt a legjobbakkal. A McLaren információi szerint a Renault jelentőset ugorhat lóerőben jövőre.

részletek

Verstappen Abu Dhabiban sem várja az egyeneseket

Az elmúlt hetekben Max Verstappen és a Red Bull kiemelkedően jól szerepelt, ám a holland nem számít ennek megismétlődésére a szezonzárón. A sok egyenes a gyengébb motorerő miatt nem előnyös.

részletek

Mexikóban is kiemelkedett a Ferrari-motor

Austin után a magasan fekvő Mexikóvárosban is a Ferrari-motorok uralták a legjobb végsebességek listáját. A Honda és a Renault egy szinten, a McLarenek azonban komoly hátrányban.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

Sajtó: Csak ötven lóerő a Honda hátránya

A német sajtó információi szerint az adatok azt mutatják, hogy a japán gyártó legújabb erőforrása annyira jól sikerült, hogy már csak ötven lóerő lemaradásban van a Mercedes mögött.

részletek

Több, mint 50 lóerőt javult a Honda

A Toro Rosso mellett a Red Bull főtanácsadója is nagy örömmel fogadta a Honda-erőforrás jelentős fejlődését. Most először a pontos számot is tudhatjuk, de még mindig bőven van hova javulni.

részletek
Olvastad már?