Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

Kvjat

Csak egy mód volt a Q3-ba kerülésre Bakuban

Az F1-es versenynaptár leghosszabb padlógázas szakasza miatt több csapat is abban reménykedett, hogy a lassabb autók nem engedik el a gyorsabbakat idejekorán - abban reménykedve, hogy sokat gyorsulnak a szélárnyéknak köszönhetően.

részletek

Belháború alakul ki a Toro Rossónál?

Carlos Sainz kritizálta Danyiil Kvjatot, az orosz viszont kőkeményen szólt vissza - sőt, odáig ment, hogy már nem akar közösen dolgozni a spanyollal az időmérőkön.

részletek

Mivel töltik az F1-esek az azeri hétvége előtti szünetet?

Megszokhattuk, hogy a Formula-1-es csapatok és pilóták egyre inkább tudatják a rajongókkal, mivel töltik a futamok közti szüneteket. Hamilton, Alonso, Ricciardo és a többiek hete… most sem unatkozunk.

részletek

Mi van itt? Kvjat és Sainz is összezördült

A Kanadai Nagydíj után nem nehéz megjósolni, hogy Esteban Ocon és Sergio Perez jó viszonya megromlott. Most kiderült, hogy Kvjat és Sainz kapcsolata sem az igazi már.

részletek

Egy nyilatkozat, aminek Sainz nem fog örülni

A spanyol pilóta hónapok óta hangoztatja, hogy szeretne már a Toro Rossótól erősebb autót vezetni az F1-ben - lehetőleg egy Red Bullt, de Milton Keynes-iek egyelőre nem tartanak rá igényt. Jelenlegi csapata azonban igen, és ha marad, jövőre már a negyedik szezonját kezdi meg a Toro Rossónál.

részletek

A Force India indulatosan megvédte Perezt

Elég a Toro Rosso panaszkodásából, sőt, inkább azzal foglalkozzon Kvjat, hogy normálisan elforduljon, ahogy mindenki más - nagyjából ez a Force India véleménye.

részletek

Sainz csúnyán beárazza csapattársát

Ezt láthatjuk, hogyha rápillantunk az általunk megálmodott privát csapatok bajnokságának tabellájára: miközben a spanyol már a listavezető helyet ostromolja, orosz partnere még csak dobogót sem szerzett.

részletek

Perez miatt háborog a Toro Rosso

Egy kettős pontszerzéstől fosztotta meg a csapatot a mexikói F1-es pilóta, ráadásul ott, ahol erre a legnagyobb esélyük volt - a következőkben sokkal nehezebb dolguk lesz majd.

részletek

Kvjat Perezt hibáztatja az ütközésért

„Teljesen elkeseredett próbálkozás volt” – fogalmazott az orosz pilóta, aki a mexikói előzési kísérlete miatt volt kénytelen feladni az F1-es Monacói Nagydíjat. Perez is elmondta a saját álláspontját.

részletek

Miért lehet versenyképes a Toro Rosso?

Bár az edzésekből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, nagyon pozitívan nyilatkozott a csapat mindkét pilótája, és az edzések alkalmával Kvjat és Sainz is az élmezőnyben végzett.

részletek

McLaren: Mi szúrtuk el Alonsóval

Előfordul, hogy egy istálló önkritikát gyakorol és elismeri, hogy nem jó döntést hozott. A McLaren-Honda most ezt tette, elismerték a wokingiak, hogy Alonso többet is kihozhatott volna a hetedik rajthelyéből a Spanyol Nagydíjon.

részletek

Vita Magnussen és Kvjat ütközése miatt

A Spanyol Nagydíj utolsó előtti körében ütközött össze egymással Kevin Magnussen és Danyiil Kvjat, miközben pontszerző helyekért harcoltak. Teljesen másképp ítélik meg a felelősséget a balesetért. Nem először ütköztek össze már, videón az eset.

részletek
Olvastad már?