Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Kvjat

Ki fogja először elveszíteni ülését az F1-ben?

Több olyan versenyző is van az idei mezőnyben, aki alatt igencsak inog a szék, pontosabban az ülés: mi elmondjuk, milyen kilátásaik vannak, ti pedig döntsetek, ki fog leghamarabb körön kívülre kerülni.

részletek

Kvjat már tudja, miben kell javulnia

A Toro Rosso F1-es pilótája nem karrierje legjobbjai között fog emlékezni az idei év első felére - de legalább már tudja, mi kell ahhoz, hogy jobb teljesítményt érjen el idén.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Kvjat hiányosságai: Türelem, tisztelet, tiszta fej

A Formula-1 aktuális huligánjának csapatfőnöke szerint is van miben fejlődnie: a Toro Rossót irányító Franz Tost a fiatal orosz gyenge pontjait sorolta fel, melyek a rajtnál és csatákban ütköznek ki.

részletek

Kezd helyrejönni az ütköző Toro Rossósok kapcsolata

Danyiil Kvjat a Brit Nagydíj első körében kitette kollégáját a pályáról, melyet igen komoly vita követett, ám a spanyol versenyző úgy véli, az idő szépen lassan minden sebet begyógyít.

részletek

Kvjat már csak két pontra az eltiltástól

Újra megbüntették és hátrasorolták Danyiil Kvjatot, akinek a következő három hónapban nagyon oda kell figyelnie, mit tesz: ilyen közel még senki sem került az egyversenyes eltiltáshoz.

részletek

„A Hungaroring olyan, mint Monaco”

A Toro Rosso pilótái beszéltek arról, mi lehet a hungaroringi hétvége kulcsa. Sainz és Kvjat emellett felidézték a szép emlékeiket, amik a magyar pályához fűzik őket.

részletek

Így áll a büntetőpontok listája a Hungaroring előtt

Nemrég még Sebastian Vettel volt nagyon közel egy automatikus eltiltáshoz, most azonban már egy másik F1-es feje fölött lebeg mindez Damoklész kardjaként – kiknek kell a leginkább vigyáznia?

részletek

„Valami ugrál a pilótafülkében” – Silverstone-i rádióüzenetek

A Toro Rossók ütközését és Ferrari gumidrámáját is kísérték felhevült hozzászólások a Brit Nagydíjon: a rádióban elhangzó legemlékezetesebb mondatok azonban két finnhez, a mérnökét elhallgattató Bottashoz, valamint a pilótafülkében „valamit” érző Raikkönenhez fűződtek.

részletek

Villeneuve: Kvjat inkább maradjon otthon

A szókimondó világbajnok szerint nem a silverstone-i baleset okozása a Toro Rossós legnagyobb gondja: az orosz semmiből sem tanul, ezért talán néhány futamra félre kellene állítani, hogy elgondolkodhasson.

részletek

Toro Rosso: Ilyennek nem szabad történnie!

A faenzai F1-es istálló pilótái összeütköztek a Brit Nagydíj első körében, Franz Tost csapatfőnök pedig érthetően csalódottan értékelte a vasárnap látottakat.

részletek

Kvjat: A versenybírók pikkelnek rám!

Az orosz F1-es pilóta zsinórban második alkalommal keveredett első körös balesetbe, és mindkét alkalommal őt találták bűnösnek. A Toro Rosso versenyzőjének kezd elege lenni.

részletek
Olvastad már?