Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Kvjat

Franz Tost: Nem bízott már egymásban Kvjat és a csapat

Tavaly viharos körülmények között szakított egymással a Toro Rosso és orosz versenyzője, Danyiil Kvjat. Az orosz aztán ennek ellenére jövőre újra a csapat autóját vezetheti.

részletek

A Toro Rosso decemberben dönt Kvjat társáról

Brendon Hartley látszólag nem izgul a 2019-es szerződése miatt, csapatfőnöke nyilatkozata viszont elgondolkodtathatja a pilótát, akinek messze nem biztos a helye a következő évre a Toro Rossónál.

részletek

Kubica a Ferrarinál köthet ki

Amennyiben lemarad a Williams üléséről Robert Kubica, akkor sajtóinformációk szerint a Ferrari fejlesztési pilótája lehet, hiszen Danyiil Kvjat távozásával megüresedett ez a pozíció a Scuderiánál.

részletek

Schumacher: Nem állok még készen az F1-re

Bár megszerezte az F3-as Eb bajnoki címét, és ezzel az F1-hez szükséges szuperlicencet, Mick Schumacher úgy gondolja, hogy bölcsebb volna végiglépkedni a kategóriákon, és úgy eljutni az F1-ig.

részletek

Kvjat: Sok munka áll még előttem

Boldognak érzi magát Danyiil Kvjat, hogy újra esélyt kapott arra, hogy visszatérhessen a Formula-1-be, de tudja, hogy rengeteg munka áll még előtte, hogy felkészüljön a szezonra.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Todt: Kvjat nem hibázik sokat

A korábban torpedónak becézett Danyiil Kvjat visszatér a Formula-1-be a jövő évben. Az FIA elnöke szerint az orosz közel sem hibázik annyit, mint sokan hiszik. Jövőre újra bizonyíthat.

részletek

Verstappen: Kvjat volt a legjobb döntés

Max Verstappen teljes mértékben támogatja csapata azon döntését, hogy még egy lehetőséget adnak Danyiil Kvjatnak, ráadásul a Red Bullnak nem is volt más lehetősége házon belülről.

részletek

Hivatalos - megvan a Toro Rosso egyik versenyzője!

Viharosan váltak el egymástól, most mégis volt visszaút a korábbi versenyző számára - a Toro Rosso hivatalosan is bejelentette, amit egy ideje már pletykáltak, miszerint Danyiil Kvjat lesz a csapat versenyzője 2019-ben.

részletek

F1-es sztármenedzserrel dolgozik együtt Kvjat

Az orosz pilóta a Ferrarihoz igazoló Charles Leclerc útját is egyengető Nicolas Todtot fogadta fel, hogy segítsen tárgyalni a Toro Rossóhoz való visszatérésről. Várhatóan rövidesen bejelentik szerződtetését.

részletek

Sajtó: Pascal Wehrlein visszatérhet az F1-be

Francia lapértesülések szerint a Mercedes programjából távozó fiatal pilóta egy év szünet után újra ott lehet az F1-ben, méghozzá az egyik rivális istálló alkalmazásában.

részletek

Oroszországban tesz pilótabejelentést a Toro Rosso

Az időzítés nem véletlenül gyanús: sajtóhírek szerint Danyiil Kvjat Monzában már aláírta szerződését korábbi csapatához. Kvjat, Kubica vagy Giovinazzi egyike lesz a csapat versenyzője – mondta Helmut Marko.

részletek
Olvastad már?