Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Kvjat

Hartley: A WEC-ben Kvjat végre magába nézne

A Toro Rosso új-zélandi pilótájának van egy jó tanácsa elődje, az összeszedetlensége miatt a csapattól elküldött Danyiil Kvjat számára: ha két társával osztozna ugyanazon az autón, megtanulná, hogy nem mindig a csapat a hibás.

részletek

Mire mentek a tizenéves csodagyerekek?

A tavalyi évben két tinédzser is rótta a köröket a Formula-1-ben. Vajon előny-e, ha valaki ilyen korán beszáll a száguldó cirkuszba, vagy bukás a vége és eltűnik a süllyesztőben? Vegyes a kép.

részletek

A paddock fele irigyelhetné Kvjat új munkáját

Egy korábbi orosz F1-es véleménye szerint nem ért még véget Kvjat karrierje. Sőt, úgy hiszi, honfitársa csak most kapta meg élete lehetőségét, ami után sokan sóvárognak a mai Formula-1-ben.

részletek

Giovinazzi nem érti, mit keres Kvjat a Ferrari kötelékében

Nemrég jelentette be a Ferrari a hányattatott sorsú Kvjat leigazolását. Akkor úgy fogalmaztak, tesztpilótaként számítanak rá, azonban Giovinazzi számára továbbra sem egyértelmű az orosz szerepe.

részletek

Kvjat reménykedhet a 2019-es visszatérésben

Nemrég még azt hihettük, hogy az orosz végleg kikerül Formula-1 körforgásából, aztán aláírt a Ferrarinál. Ez reményt adhat az orosznak, hogy a jövőben ismét teljes szezonos pilóta lehessen belőle.

részletek

Mire mentek az oroszok a Formula-1-ben?

Komoly valószínűséggel Szergej Szirotkint választja a Williams Lance Stroll mellé az idei évre, ezzel ő lehetne hazája harmadik F1-es pilótája. De hogyan alakult eddig az oroszok sorsa a Formula-1-ben?

részletek

Danyiil Kvjat a Ferrarihoz szerződött

Bár kikerült a Red Bull kegyeiből, mégsem nevezheti teljes mértékben visszalépésnek a 2018-as szezonját az orosz pilóta, hiszen sikerült megállapodnia a Formula-1 leghíresebb csapatával egy fejlesztőpilótai állásról.

részletek

Kvjat: Tehetség vagy katasztrófa?

Nem egész négy szezont húzott le a Formula-1-ben Danyiil Kvjat, de nem lesz könnyű visszakerülnie. Egyes vélemények szerint igazi tehetség, mások szerint semmire sem jó.

részletek

Ki hány büntetőpontot kapott 2017-ben?

Egyáltalán nem meglepő, hogy ki végzett az idei büntetőpontok összesítő lista első helyén, miközben a teljes F1-es szezont teljesítő versenyzők közül csak hárman kerülték el ezt a fajta szankciót.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jöjjenek a csalódások: kik voltak azok a pilóták és csapatok, akiktől többet vártunk 2017 kezdetén, de aztán fájdalmasan alulteljesítettek?

részletek

Marko: Kvjat jobb volt, mint Gasly és Hartley

Az oroszt elbocsátó Helmut Marko magasabbra helyezi a Danyiil Kvjatban rejlő tehetséget, mint a Toro Rosso 2018-as párosának adottságait – csakhogy előbbivel „valami a fejében történt”, és elvesztegette ígéretes jövőjét.

részletek

A Williams ekkor ismertetheti döntését

Oroszországban már tudni véli a sajtó, hogy pénteken ismerteti a Williams-Mercedes a jövő évi, végleges felállását. Kiderülhet végre, ki lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

részletek
Olvastad már?