Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Kvjat

Oroszországban tesz pilótabejelentést a Toro Rosso

Az időzítés nem véletlenül gyanús: sajtóhírek szerint Danyiil Kvjat Monzában már aláírta szerződését korábbi csapatához. Kvjat, Kubica vagy Giovinazzi egyike lesz a csapat versenyzője – mondta Helmut Marko.

részletek

Sainz: Kvjat az egyik legtehetségesebb pilóta

Néhány napja röppent fel a hír, amelyben senki sem hitt: Danyiil Kvjat visszatérhet a Toro Rossóhoz azok után, hogy tavaly gyakorlatilag kirúgták onnan. Excsapattársa mindig is hitt abban, hogy az orosz F1-es nem lőtte el az összes puskaporát.

részletek

Kvjat még közelebb került a Toro Rossóhoz

Amint Pierre Gaslyt hivatalosan bejelentették a Red Bullnál, azonnal szárnyra kaptak a hírek, ki jöhet számításba helyettesként Faenzában. Helmut Marko szerint Kvjat immáron érettebb versenyző.

részletek

Horner: Kvjat tényleg rajta van a listánkon

Christian Horner elismerte, hogy valóban fennáll a lehetősége annak, hogy Danyiil Kvjat visszatér korábbi csapatához, a Toro Rossóhoz. Az orosz jelenleg a Ferrari fejlesztési pilótája.

részletek

Az is váratlan, hogy Kvjat visszatérhet az F1-be, meg az is, hogy melyik csapattal

Egyáltalán nem mondhatjuk, hogy idén ne lennénk elkényeztetve átigazolási pletykákkal, de a Formula-1-es paddock még mindig tartogat váratlan neveket és összeállásokat – most egy újabb került be a kalapba 2019-re.

részletek

Verstappen nem megy vissza a Toro Rossóhoz

Max Verstappen egyáltalán nem ért egyet azokkal a híresztelésekkel, melyek szerint vissza kellene mennie volt csapatához, a Toro Rossóhoz a sorozatos hibái miatt.

részletek

Hartley: A WEC-ben Kvjat végre magába nézne

A Toro Rosso új-zélandi pilótájának van egy jó tanácsa elődje, az összeszedetlensége miatt a csapattól elküldött Danyiil Kvjat számára: ha két társával osztozna ugyanazon az autón, megtanulná, hogy nem mindig a csapat a hibás.

részletek

Mire mentek a tizenéves csodagyerekek?

A tavalyi évben két tinédzser is rótta a köröket a Formula-1-ben. Vajon előny-e, ha valaki ilyen korán beszáll a száguldó cirkuszba, vagy bukás a vége és eltűnik a süllyesztőben? Vegyes a kép.

részletek

A paddock fele irigyelhetné Kvjat új munkáját

Egy korábbi orosz F1-es véleménye szerint nem ért még véget Kvjat karrierje. Sőt, úgy hiszi, honfitársa csak most kapta meg élete lehetőségét, ami után sokan sóvárognak a mai Formula-1-ben.

részletek

Giovinazzi nem érti, mit keres Kvjat a Ferrari kötelékében

Nemrég jelentette be a Ferrari a hányattatott sorsú Kvjat leigazolását. Akkor úgy fogalmaztak, tesztpilótaként számítanak rá, azonban Giovinazzi számára továbbra sem egyértelmű az orosz szerepe.

részletek

Kvjat reménykedhet a 2019-es visszatérésben

Nemrég még azt hihettük, hogy az orosz végleg kikerül Formula-1 körforgásából, aztán aláírt a Ferrarinál. Ez reményt adhat az orosznak, hogy a jövőben ismét teljes szezonos pilóta lehessen belőle.

részletek

Mire mentek az oroszok a Formula-1-ben?

Komoly valószínűséggel Szergej Szirotkint választja a Williams Lance Stroll mellé az idei évre, ezzel ő lehetne hazája harmadik F1-es pilótája. De hogyan alakult eddig az oroszok sorsa a Formula-1-ben?

részletek
Olvastad már?