Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Kvjat

Sosem volt még ilyen párosa a Toro Rossónak

James Key szerint a Red Bull második számú F1-es csapata még sosem vágott neki egy szezonnak olyan pilótapárossal, mint most - hangsúlyozta, hogy mennyire fontos szempont a tapasztalat.

részletek

Kvjat és Sainz: idén a legjobbjukat kell nyújtaniuk

Nincs könnyű helyzetben a „kisbikák” két versenyzője, Carlos Sainz Jr. és Danyiil Kvjat. Mindkettőjüknek nyomniuk kell a gázt, ahogy a csövön kifér, mert még egy évet már egyikük sem kezdene meg szívesen a Red Bull fiókcsapatával.

részletek

Kvjat robbantani fog 2017-ben?

Az orosz F1-es pilóta tavalyi szezonja igazi hullámvasút volt, ám csapatfőnöke szerint idén fel fogja pörgetni teljesítményét, a 2016-ban megszerzett önbizalmának köszönhetően.

részletek

Kvjatot barátnője is segíti a felkészülésben

Danyiil Kvjat keményen készül a 2017-es F1-es évadra. Mint a legtöbb versenyző, ő is edz, hiszen az új autókhoz erősebb fizikum kell, emellett a kikapcsolódásra is maradt ideje decemberben.

részletek

Kvjat idén már csapattársát szorongatná

Danyiil Kvjat elmondta, mi volt az oka annak, hogy tavaly nem tudta felvenni a versenyt Carlos Sainz-cal. Az orosz úgy gondolja, hogy 2017-ben változhatnak a kettejük közötti erőviszonyok.

részletek

Idősebb bajnokpalántával jár Kvjat

Nagyon úgy tűnik, hogy Nelson Piquet legidősebb lánya (aki összesen a második feleségétől született negyedik gyermeke) egy párt alkot a Red Bulltól tavaly tavasszal kiakolbólított Danyiil Kvjattal.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Amikor megnyitod kedvenc hírportálodat vagy épp a Twittert, a szemed elkerekedik, az állad pedig a padlón keresed… Nem egy ilyen pillanatban volt részünk az idén, bár a „győztesre” egészen decemberig vártunk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

Három pozitív hangvételű kategória után negyedikként következzenek azok, akiktől többet vártunk volna 2016-ban – bizony, a pilóták és a csapatok között is volt, aki csalódást okozott idén.

részletek

Gasly rosszkor volt jó helyen

Pierre Gasly, a GP2 idei bajnoka nem kapta meg a lehetőséget, hogy 2017-ben teljes szezont futhasson egy F1-es csapatnál. Kvjat megtartása miatt a franciának tovább kell várnia az újabb lehetőségre.

részletek

Kvjat szerint közel azt tudta, mint Ricciardo

Az idény közben lefokozott orosz F1-es pilóta úgy látja, hogy nagyon közel volt Ricciardóhoz házon belül és csak apró dolgok hiányoztak, majd Sainz ellen is felvette a kesztyűt, amikor megszokta az autót.

részletek

Kvjat átvinné az önbizalmát 2017-re is

Danyiil Kvjat mesélt arról, honnantól kezdve érezte magát ismét jól a 2016-os szezonban, miután a Red Bull visszaküldte egykori csapatához, a Toro Rossóhoz, hogy megszerezhesse Verstappent.

részletek

Óriási nyomás alatt volt év közben Sainz

A Toro Rosso spanyol F1-es pilótája szerint hatalmas nyomás nehezedett rá a Verstappen-Kvjat cserét követően, de pályafutása legjobb teljesítményét hozta ebben a helyzetben és erre büszke.

részletek
Olvastad már?