Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Kvjat

Vita Magnussen és Kvjat ütközése miatt

A Spanyol Nagydíj utolsó előtti körében ütközött össze egymással Kevin Magnussen és Danyiil Kvjat, miközben pontszerző helyekért harcoltak. Teljesen másképp ítélik meg a felelősséget a balesetért. Nem először ütköztek össze már, videón az eset.

részletek

„Már nem haragszom, hogy Verstappent elém helyezték”

Max Verstappen egy éve ilyenkor, a Spanyol Nagydíj előtt került a Red Bull istállóhoz a Toro Rossótól. Ez akkoriban nemcsak Kvjatnak esett rosszul, de azóta már semmi rossz érzés nem maradt volt csapattársában.

részletek

„Nem akarok zárt F1-es autókat” – vélemények a „pajzsról”

A versenyzők egy része nyitott a kipróbálásra, mások szerint azonban az új fejvédő találmány mehetne a levesbe, ahogyan a halo. Megoszlanak a vélemények, elég biztonságos-e már az F1.

részletek

Kvjat: Sainz nem a barátom

Még nem volt probléma köztük a pályán, de elképzelhető, hogy lesz – csapattársával való kapcsolatáról beszél az F1-es karrierje megmentéséért küzdő orosz, aki szerdán betöltötte a 23-at.

részletek

Orosz hölgyek gyűrűjében tanult új sportot Kvjat

Danyiil Kvjat érzi meg a leginkább annak a hatását, hogy az F1-es Orosz Nagydíjat Szocsiban, a 2014-es téli olimpia helyszínén rendezik, hiszen minden évben egy új sport kipróbálására veszik rá: idén a curling került sorra.

részletek

Mire rá nem veszik a PR-osok a versenyzőket?

Néha egészen váratlan helyzetbe kerülnek a versenyzők a marketingeseknek, a szponzoroknak és ügynökeiknek köszönhetően – horgászat, farm, női ruha és más őrületek összeállításunkban.

részletek

Kvjat jövőre is Toro Rossót vezethet

Legalábbis az orosz pilóta szerint, aki bár az F1-es Ausztrál Nagydíjon pontot szerzett, Kínában nem álltak mellé az égiek, és hidraulikai hiba miatt kiállni kényszerült.

részletek

Kvjat a gumikkal szenvedett, majd a hidraulika megállította

Danyiil Kvjat remek rajthelyről várhatta a piros lámpák kialvását, az autó versenytempójával elégedett lehet, de a gumikezeléssel és a technikai hibával nem. A Toro Rosso azonban Sainz révén így is értékes pontokat szerzett.

részletek

A Toro Rosso pilótái a holnapi napban bíznak

A teljes mezőny gyenge napot zárt pénteken Kínában, igazán érdemi munkát nem tudtak végezni a csapatok. A Toro Rosso is a holnapi napban bízik, akkor viszont dolgos harmadik edzésre számít.

részletek

A Toro Rosso is várja Sanghajt

A Toro Rosso istálló kettős pontszerzéssel és erős teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Ausztráliában. Most Kína előtt kiderül, ki szereti a pályát és a kínai ételeket, valamint mit várnak a futamtól.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek

Ezért kellett megismételni a rajtot

Az Ausztrál Nagydíj nem szokványosan indult, ugyanis a felvezető kör után nem a piros lámpák gyulladtak ki, hanem ismét elküldték a mezőnyt egy felvezető körre. Charlie Whiting versenyigazgató el is árulta az okokat.

részletek
Olvastad már?