Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Kvjat

Kvjat jövőre is Toro Rossót vezethet

Legalábbis az orosz pilóta szerint, aki bár az F1-es Ausztrál Nagydíjon pontot szerzett, Kínában nem álltak mellé az égiek, és hidraulikai hiba miatt kiállni kényszerült.

részletek

Kvjat a gumikkal szenvedett, majd a hidraulika megállította

Danyiil Kvjat remek rajthelyről várhatta a piros lámpák kialvását, az autó versenytempójával elégedett lehet, de a gumikezeléssel és a technikai hibával nem. A Toro Rosso azonban Sainz révén így is értékes pontokat szerzett.

részletek

A Toro Rosso pilótái a holnapi napban bíznak

A teljes mezőny gyenge napot zárt pénteken Kínában, igazán érdemi munkát nem tudtak végezni a csapatok. A Toro Rosso is a holnapi napban bízik, akkor viszont dolgos harmadik edzésre számít.

részletek

A Toro Rosso is várja Sanghajt

A Toro Rosso istálló kettős pontszerzéssel és erős teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Ausztráliában. Most Kína előtt kiderül, ki szereti a pályát és a kínai ételeket, valamint mit várnak a futamtól.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek

Ezért kellett megismételni a rajtot

Az Ausztrál Nagydíj nem szokványosan indult, ugyanis a felvezető kör után nem a piros lámpák gyulladtak ki, hanem ismét elküldték a mezőnyt egy felvezető körre. Charlie Whiting versenyigazgató el is árulta az okokat.

részletek

Kettős pontszerzés a Toro Rossónál is

Remek rajtpozícióból indulhatott neki a két Toro Rossó a versenynek, majd folyamatosan harcolniuk kellett a verseny során, de végül Sainz és Kvjat is remek pontszerzéssel örvendeztethették meg csapatukat.

részletek

Sainz végül fellélegzett, mert összeállt a Toro Rosso

Carlos Sainz megkönnyebbült, hogy megszerezte a nyolcadik rajtkockát azok után, hogy a Q1-ben és a Q2-ben is az STR12 egyensúlyával küszködött, főleg a szakaszok első felében.

részletek

Sainz belelkesült élete legjobb ausztrál körén

Carlos Sainz az újgenerációs autók vezetését is nagyon élvezi, a második edzésen futott leggyorsabb körét pedig óriási elégedettséggel vette tudomásul. További javulásra számít az igen erősnek tűnő Toro Rossóval.

részletek

Jósda: Kiket rúgnak ki az idén?

Nyolcrészes minisorozatunk hatodik epizódjában megjósoljuk, kik azok a versenyzők, akik a szezon végén már útilapuból eszik a hamuba’ sült pogácsát – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek
Olvastad már?