Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Kvjat

A Williams ekkor ismertetheti döntését

Oroszországban már tudni véli a sajtó, hogy pénteken ismerteti a Williams-Mercedes a jövő évi, végleges felállását. Kiderülhet végre, ki lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

részletek

Kirúgták, mégis dicsérik Kvjatot

Érdekes nyilatkozat látott napvilágot a héten, Franz Tost szerint Kvjatnak helye van a Formula-1-ben. Felettébb furcsa vélemény annak tudatában, hogy ők menesztették az orosz pilótát év közben.

részletek

Agresszivitása miatt tették ki Kvjatot?

Danyiil Kvjat nem viselte jól, amikor visszakerült a Toro Rossóhoz. Az oroszt frusztráltság jellemezte, és Tost szerint feleslegesen kockáztatott a rajtoknál, ami nem célravezető az F1-ben.

részletek

Még mindig az F1 lebeg Kvjat szeme előtt

Williams? Formula-E? Valami egészen más? Ha csak a felröppent híresztelések számát nézzük, úgy tűnik, mintha újabb és újabb ajtók nyílnának ki Danyiil Kvjat előtt, aki legutóbb NASCAR-autóban tűnt fel.

részletek

Sainz porrá zúzta Kvjatot

A csapattársak harca 2017-ben több fronton is óriási csatákat eredményezett, ám a Red Bull fiókcsapata nem tartozott ezek közé. Danyiil Kvjat a legkevésbé sem ért fel Carlos Sainzhoz. A számok beszédesek.

részletek

Ricciardo szerint Kvjat visszatérhet

Danyiil Kvjatról csak az elismerés hangján szól korábbi csapattársa, szerinte az orosznak jót tesz a kényszerszünet és még erősebben tér vissza. De melyik csapatnál jöhet szóba?

részletek

Kvjat ideje lejárt, jöhet Szirotkin?

Danyiil Kvjat nem váltotta meg a világot, a Red Bull után a Toro Rosso is menesztette soraiból. Most úgy fest, megvan a következő orosz tehetség, szakértők szerint Szergej Szirotkin már F1-es szintű.

részletek

Öten esélyesek még a Williamsnél

Ritkán fordul elő, hogy annyian küzdenek egy F1-es csapat egyetlen üléséért, mint a Williams jövő évi helyéért. Massa kiszállt a harcból, így garantáltan olyan versenyző csatlakozik az istállóhoz, akire néhány hónapja még senki sem számított volna.

részletek

Sainz: Kvjat remek srác, bárcsak visszatérne

Egykori csapattársa azt szeretné, hogy az orosz pilóta valamilyen úton-módon újra lehetőséget kapjon az F1-ben, egyben rámutatott, hogy milyen könyörtelen tud lenni a Red Bull juniorprogramja.

részletek

Megalázóan közölték Kvjattal, hogy kirúgták

Mindent megtett a Red Bull, hogy ne derüljön ki idő előtt Danyiil Kvjat sorsa: Austinban a versenyző előtt is titkolták a döntést, majd úgy intézték, az orosz nehogy véletlenül kiteregessen a sajtónak.

részletek

Kvjat mellé álltak az F1-es pilóták

Bár némileg igazságtalan módon, mégsem teljesen jogtalanul intett búcsút a Toro Rosso az orosz versenyzőnek, a Mexikói Nagydíjra készülve pedig helyzete miatt két társa is mellé állt.

részletek

Kirúgták Kvjatot, más csapatnál találhat állást

A Toro Rosso az USA Nagydíj után végleg kiadta az orosz F1-es pilóta útját, ám egyik honfitársa úgy látja, nem a faenzaiak jelentették számára az utolsó esélyt a száguldó cirkuszban.

részletek
Olvastad már?