Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Kvjat

Bejelentette austini pilótapárosát a Toro Rosso

Az USA Nagydíjon teljesen kicserélődik a csapat felállása: visszatér Danyiil Kvjat, és bemutatkozik egy 27 éves újonc versenyző, a WEC világbajnoka.

részletek

Még nem készpénz a Toro Rosso 2018-as párosa

Carlos Sainz távozásával mi sem lenne egyértelműbb annál, hogy kik versenyeznek a Toro Rosso színeiben a következő év során, ám a csapatfőnök kihangsúlyozta, koránt sincs még minden eldöntve.

részletek

Wehrlein a Toro Rossóhoz kerülhet

Sokan leírták Pascal Wehrleint, miután kiderült, hogy a Sauber nagy valószínűséggel nem tart igényt a szolgálataira. Most új lehetőség csillant meg a német tehetség számára.

részletek

Élő példa áll a kegyvesztett Kvjat és Palmer előtt

Egyik pilóta ülése sem biztos a 2018-as szezonra, sőt, az orosz helyére már Malajziában beültették Pierre Gasly-t - egy versenytársuk azonban úgy véli, akkor sincs veszve minden, ha valaki kikerül az F1-es körforgásból.

részletek

Látjuk még Kvjatot a Formula-1-ben?

Továbbra sem nyilvános, hogy a Sepangban debütáló Pierre Gasly hány versenyen marad a csapatban. A versenyző egy bajnoki címet is feláldozna az eggyel több nagydíjért: lehet, hogy Szingapúr volt Danyiil Kvjat utolsó versenye.

részletek

Gasly Kvjatnak: Sajnos ez a sport így működik

A pályafutása első F1-es hétvégéjére készülő francia pilóta sajnálja az oroszt, de szerinte Kvjat is pontosan így került be a száguldó cirkuszba, ő most csak magára koncentrál.

részletek

Merre tovább, Danyiil Kvjat?

Újabb mélypontot ért el Danyiil Kvjat karrierje, aki 23 évesen két éven belül másodszor válik számkivetetté a Red Bull egyik Formula-1-es csapatában. Vajon ezzel véget ért számára az F1-es kaland, vagy van innen visszaút az orosz számára?

részletek

Az oroszok tudni vélik, meddig pihen Kvjat

Egyelőre csak találgathattunk, vajon meddig kell félreállnia Danyiil Kvjatnak az újonc beugró elől, most azonban két, a pilótához közelebbi forrás is megszólalt az ügyben.

részletek

Gasly: Jöjjön, aminek jönnie kell!

A fiatal francia versenyző magabiztosan készül élete első F1-es bevetésére, úgy érzi, a Red Bull kötelékeiben minden előtte álló kihívásra felkészítették.

részletek

Hivatalos: Gasly váltja Kvjatot Malajziában

Délelőtt még csak pletyka volt, délutánra hivatalossá vált, hogy pilótát cserél a Toro Rosso: Danyiil Kvjat nem ülhet autóba hétvégén, debütál a Red Bull fiatal F1-es tehetsége.

részletek

Sajtó: Kvjat helyett Gasly indul hétvégén

Sajtóértesülés szerint a Red Bull úgy döntött, hogy már a hétvégi Malajziai Nagydíjon lehetőséget ad Pierre Gaslynak, Danyiil Kvjat helyett, debütálhat a fiatal pilóta az F1-ben.

részletek

Kvjat sokat köszönhet az orosz piacnak

Danyiil Kvjat versenyképességét sokan megkérdőjelezik a Formula-1-ben, különösen idei hihetetlen gyenge évadában. Volt ő ennél sokkal erősebb is, de most szinte csak a nemzetisége tartja még az F1-ben.

részletek
Olvastad már?