Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Kvjat

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek

Miért tesz jót a rivalizálás a Red Bullnak?

Helmut Marko, a négyszeres világbajnok istálló tanácsadója beszélt a fenti kérdésről. Az osztrák tanácsadó elmondta, miért húzott hasznot a csapat a Kvjat-Verstappen cseréből.

részletek

Sainz és Kvjat is bajnoki babérokra törne

Bár jelenleg egyikük sincs olyan helyzetben, hogy az F1-es világbajnoki címért küzdhessen, a jövőben ennek ellenére nem zárják ki, hogy miért ne érhetnének fel egyszer a csúcsra.

részletek

A Toro Rosso remek második hetet zárt

A múlt heti vergődés után igencsak rákapcsolt a Toro Rosso és mind Danyiil Kvjat, mind Carlos Sainz kiváló tesztnapokat tudhat maga mögött. A négy nap alatt megtett 400 kör több mint 1800 km-t jelent, ráadásul a köridők is jelentősen feljavultak. A múlt heti négynapos teszten ennek a mennyiségnek a felét sem tudták még megtenni az olaszok.

részletek

Kvjat és a Toro Rosso végre élvezte a napot

Danyiil Kvjat vitte pályára a Toro Rosso gyönyörű autóját, az STR12-t a barcelonai teszt utolsó előtti napján. Míg korábban inkább csak a szép színvilágával és a motorhibáival hívta fel magára a figyelmet a „bikák” fiókcsapata, ezúttal végre egy problémamentes tesztnapot tudhat magáénak az olasz istálló.

részletek

A hibák ellenére nagy az önbizalom a Toro Rossónál

Noha a teszt elején a szépségdíjas STR12 ellopta a show-t a többiek elől, a barcelonai teszt végére a Toro Rosso autója lett a legmegbízhatatlanabb a mezőnyben. Ennek ellenére a csapat továbbra is a középmezőny elejét célozza meg.

részletek

Dühítő és frusztráló nap a Toro Rossónál

Nem lehetnek elégedettek a szerdai teljesítménnyel az F1-es csapatnál, Sainz és Kvjat is frusztrálónak találta ezt a napot - a technikai hibák az ő dolgukat is megnehezítették.

részletek

Ezért döntött pilótái mellett a Toro Rosso

James Key, az olasz istálló technikai igazgatója beszélt arról, mi volt a legfőbb oka, hogy a csapat Carlos Sainzot és Danyiil Kvjatot választotta a 2017-es F1-es szezonra.

részletek

Sosem volt még ilyen párosa a Toro Rossónak

James Key szerint a Red Bull második számú F1-es csapata még sosem vágott neki egy szezonnak olyan pilótapárossal, mint most - hangsúlyozta, hogy mennyire fontos szempont a tapasztalat.

részletek

Kvjat és Sainz: idén a legjobbjukat kell nyújtaniuk

Nincs könnyű helyzetben a „kisbikák” két versenyzője, Carlos Sainz Jr. és Danyiil Kvjat. Mindkettőjüknek nyomniuk kell a gázt, ahogy a csövön kifér, mert még egy évet már egyikük sem kezdene meg szívesen a Red Bull fiókcsapatával.

részletek

Kvjat robbantani fog 2017-ben?

Az orosz F1-es pilóta tavalyi szezonja igazi hullámvasút volt, ám csapatfőnöke szerint idén fel fogja pörgetni teljesítményét, a 2016-ban megszerzett önbizalmának köszönhetően.

részletek
Olvastad már?