Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Kubica

Glock védelmébe vette Kubicát

A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock védelmébe vette Kubicát, akit visszatérő versenyén még a csapattársa is lekörözött, az időmérőn pedig tökutolsó lett. Kubica nem bánt meg semmit sem.

részletek

Kubica nem bánta meg a visszatérést

Várhatóan az egész idei F1-es szezonban az utolsó helyeken fog küzdeni Robert Kubica, ám még ez sem tántorítja őt el a száguldó cirkusztól. Úgy érzi, valamiért ebben a sorozatban van a helye.

részletek

Kubica pánikba esett a rajt előtt

Nem látta a lámpákat, aztán az első kanyarban az első szárnyát, a harmadik körben pedig a tükrét hagyta el. Mindezek és az óriási lemaradása ellenére is talált pozitívumokat a visszatérő lengyel.

részletek

A Williams már a célba érésnek is örül

Robert Kubica három, George Russell két kör hátránnyal zárta az Ausztrál Nagydíjat - akárcsak egész hétvégén, a grove-i F1-es istálló ezúttal is teljesen más ligában autózott.

részletek

Sainz Kubicát hibáztatja kieséséért

Csak a két Williams volt lassabb Carlos Sainznál az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, holott csapattársa a Q3-ig lépdelt. A spanyol időmérőjét a rémes napot teljesítő Robert Kubica rontotta el.

részletek

Kubica bocsánatot kért hibájáért

Robert Kubica nem éppen erre az F1-es visszatérésre vágyott: az utolsó rajthelyet szerezte meg az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, de csapattársa, George Russell is csak egy pozícióval jutott előrébb.

részletek

Az utolsó edzésen is Hamilton uralkodott

Attól fogva, hogy elhagyta a garázst, a brit csak néhány perc erejéig nem állt az első pozícióban. A harmadik tréningen újra a két Ferrari üldözte a Mercedest, megvillant a Haas és bakizott Kubica.

részletek

Kubica: Nem számítok nagy dolgokra, ebből kell a legtöbbet kihoznunk

Robert Kubica a 2010-es Abu Dhabi Nagydíj versenye óta először ült F1-es autóba teljes állású pilótaként hivatalos versenyhétvégén. Eléggé földhözragadt nyilatkozatot adott a lengyel.

részletek

Kubica: Az extra pontnak dominóhatása is lehet

Robert Kubica szerint furcsa forgatókönyveket, akár dominóhatást is eredményezhet a leggyorsabb körért járó extra pont bevezetése. Ricciardo örül neki, Vettel viszont kétli, hogy túl nagy jelentősége lesz.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Kubica: Másodszor debütálok

Bár valójában már 2006-ban bemutatkozott a Formula-1-ben a népszerű lengyel pilóta, súlyos ralibalesete után olyan sok évet hagyott ki, hogy a hétvégi Ausztrál Nagydíjat is debütálásnak érzi.

részletek

Kubica: Mentálisan nehezebb volt felépülni

Robert Kubica nagyon súlyos sérüléseket szenvedett 2011-es ralibalesetének következtében, ám mégsem a fizikális felépülést érezte nehezebbnek, hanem hogy lelkileg, mentálisan újra jól legyen.

részletek
Olvastad már?