Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Kubica

Hungaroringi teszt: Már csak Kubica kérdéses?

Már két héttel az esemény előtt kezd kirajzolódni, hogy az egyes csapatok melyik pilótákkal tervezik teljesíteni a Magyar Nagydíjat követő kétnapos tesztet. A Renault-nál dilemmát jelenthet, hogy Robert Kubica már nem részesülne az újoncoknak járó elbánásban.

részletek

A Renault nem zárja ki Kubica visszatérését

A francia gárda egyre komolyabban veszi a lengyel pilóta tesztjeit, és Cyril Abiteboul azt is elmondta, mi volt az elsődleges céljuk a második teszten Kubicával kapcsolatban.

részletek

Kubicából minden kétség eltűnt a második teszten

Újra a Renault 2012-es autójába ült Robert Kubica, aki ezúttal Franciaországban körözött. Már arról beszél, hogy kétnapos tesztre lenne szüksége a teljes felkészültséghez az idei versenygéppel.

részletek

Kubica már ismeri a 2017-es Renault-t

A visszatérést megcélzó lengyel pilóta eddig csak a 2012-es autót vezette – ugyanakkor ő maga elárulta, szimulátorban már az aktuális versenygépet is kipróbálta, és elégedett lehetett az eredménnyel.

részletek

Kubica - Mogyoródon teszt, Spában már verseny?

A Robert Kubica F1-es visszatérésének híreit szállító gyorsvonat tovább robog: olasz sajtóértesülések szerint a lengyel a Magyar Nagydíjat követő teszten először vezethet idei F1-es autót, ha pedig az sikeres lesz, a legkomolyabb fordulat is bekövetkezhet...

részletek

Renault: Alonso? Kubica? Mindkettő?

A francia F1-es istálló gyári potenciálja miatt igencsak kecsegtető a jövőt illetően, tanácsadójuk, Alain Prost pedig annak az esélyeit latolgatta, hogy a két kiválóság vajon kaphat-e esélyt náluk.

részletek

A Mercedes és a McLaren is bízik Kubica visszatérésében

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje sem telhet el anélkül, hogy a paddockban fel ne merüljön beszédtémaként Robert Kubica, illetve a lengyel pilóta Formula-1-es visszatérés érdekében tett utóbbi törekvései.

részletek

Massa is nagyon várja vissza Kubicát

Robert Kubica F1-es visszatérése egyre inkább körvonalazódik. Felipe Massa is egyike azoknak, akik nagyon szeretnék, ha a lengyel pilóta visszatérne közéjük.

részletek

A Renault kijelölte az újabb Kubica-tesztet

Franciaországban részt vesz második F1-es tesztjén Robert Kubica, erősítette meg a Renault. Ezúttal már kimondták, a gyakorlás célja azt felmérni, képes-e a lengyel a kategóriában versenyzésre.

részletek

Kubica felforgathatja az F1-et - irány a Ferrari?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy megtörténik az, amire oly régóta várunk, de amire oly kevés esély mutatkozott: Robert Kubica ismét F1-es pilóta lehet. De mikor és melyik csapatnál?

részletek

Kubica: 80-90%, hogy visszatérek

Robert Kubica nem titkolózik, óriási esélyt ad arra, hogy visszatérjen a Formula-1-be a közeljövőben. A Renault szimulátorában és a versenypályán mutatott teljesítménye is kiváló.

részletek

A Renault komolyan veszi Kubicát, jön az újabb teszt

Bár eleinte óvatosan fogalmaztak, nagyon úgy tűnik, hogy a Renault még nem végzett Robert Kubicával azt követően, hogy egy valenciai teszten és a goodwoodi bemutatón F1-es autóba ültették. Jön a folytatás.

részletek
Olvastad már?