Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Kubica

Még az oroszok szerint is Kubica a legnagyobb esélyes a Williamsnél

A lengyel pilóta várhatóan lehetőséget kap a grove-iaknál az Abu Dhabi Nagydíj utáni gumiteszten, amely nagyban növeli az esélyét arra, hogy 2018-ban mint versenyző térjen vissza az F1-be.

részletek

Kubica újra tesztelheti a Williamst

Sajtóértesülések szerint a lengyel pilóta a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj utáni gyakorláson újból kezei közé veszi a grove-iak F1-es autóját - egyre nagyobb az esély rá, hogy ő lesz Lance Stroll csapattársa jövőre.

részletek

Öten esélyesek még a Williamsnél

Ritkán fordul elő, hogy annyian küzdenek egy F1-es csapat egyetlen üléséért, mint a Williams jövő évi helyéért. Massa kiszállt a harcból, így garantáltan olyan versenyző csatlakozik az istállóhoz, akire néhány hónapja még senki sem számított volna.

részletek

Kubicát Abu Dhabiban tesztelhetné a Williams

Egyelőre csak Lance Stroll helye biztos a Williamsnél 2018-ban, nagy a tolongás a másik ülésért. Egy merész elképzelés szerint Robert Kubicát kellene kipróbálnia a záró futamon az istállónak.

részletek

A Formula-1 pályán kívüli előzései

Még mindig téma a száguldó cirkuszon belül a pályán kívüli előzés, illetve a leszorítás, az utóbbi két versenyhétvégén több esetben is felmerült a büntetés. Korábban megengedőbb volt a szabály.

részletek

Rosberg: Nem haboztam, amikor Kubica hívott

A 2016-os bajnok menedzserként segíti az F1-es visszatérésre készülő lengyelt - a német úgy véli, Lewis Hamilton mellett ő volt a másik legkeményebb ellenfele a száguldó cirkuszban.

részletek

Massa betámadta Kubicát

A lengyel pilóta egyértelműen a tizenegyszeres F1-es futamgyőztes helyére pályázik a Williamsnél, a brazil azonban elmondta, hogy egykori riválisa problémákkal fogja szembetalálni magát, ha visszatérne a versenyzéshez.

részletek

Öt fantasztikus beugrás az F1-ben

Brendon Hartley nagy lehetőséget kapott a sorstól, hogy a Toro Rosso autóját vezetheti Austinban versenyen is. Korábban több pilóta visszatérése is nagyot szólt, Schumacher is beugróként kezdte.

részletek

Kubica riválisa is teljesítette a hungaroringi tesztet

Szerdán véget ért a Williams ki-ki párbaja a magyar F1-es pályán: Robert Kubica keddi körözése után ezúttal Paul di Restán volt a sor, hogy meggyőzze a csapatot alkalmasságáról.

részletek

Jó hír Kubicának, Di Resta bizonytalan

Nagy a forgalom a Williams istállónál az utóbbi időben, több rutinos pilóta is meg akarja szerezni Felipe Massa ülését 2018-ban. Robert Kubica esélyei a jelek szerint megnőttek, hogy visszatérjen.

részletek

Kubica sikeres tesztet zárt a Hungaroringen

A lengyel pilóta a Williams 2014-es autójával körözhetett a magyar versenypályán, zárt kapuk között, hogy a csapat felmérje, alkalmas-e arra, hogy versenyülést kínáljanak neki az F1-ben.

részletek

Félreérthetetlen nyilatkozat a Williamstől, hogy megválnak Massától

Noha Felipe Massa szívesen folytatná F1-es pályafutását jövőre is, egyelőre minden abba az irányba mutat, hogy a grove-iak lecserélik őt - legalábbis erre utal a csapat technikai igazgatójának legutóbbi nyilatkozata.

részletek
Olvastad már?