Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Kubica

Amikor a statisztika nagyon félrevezet

Mindannyian ismerünk olyan F1-es pilótákat, akik kirívó tehetséggel bírtak, ám statisztikájuk középszerűnek mutatja őket. Gyűjtésünkben ilyen versenyzőket emeltünk ki. Ki érdemelné még meg?

részletek

Sajtó: Kubica tesztelhet a Williamsnél

Aki Robert Kubica visszatérésében reménykedik, annak jó hír, hogy a Williams a jelek szerint erősen számításba veszi a lengyel pilótát, elsőként egy privát tesztelés következhet. Rosberg elkezdte a munkát?

részletek

Váratlan: Rosberg lett Kubica menedzsere

Robert Kubica F1-es visszatérési esélyei hirtelen nagyot zuhantak azáltal, hogy a Renault mégis máshol kezdte el keresni 2018-as pilótáját, a lengyel azonban nem adja fel a harcot, és egykori ellenfelétől, az uralkodó világbajnoktól kér segítséget.

részletek

Massa beszélt 2018-as terveiről

Felipe Massa egyszer már elköszönt a tavalyi szezon végén, végül azonban Nico Rosberg váratlan visszavonulása után újra visszacsábította a Williams. Most megosztotta jövő évi elképzeléseit.

részletek

Kubica visszatérése csak reklámfogás volt?

Robert Kubica szolgáltatta a nyári hónapokban a szenzációt, ugyanis háromszor is tesztelt a Renault színeiben. A spekulációk szerint csak PR-fogás volt a lengyel tesztelése, de ez valóban így van?

részletek

Kubica kérésére elengedte őt a Renault

A lengyel pilóta azt kérte, hogy bontsák fel a meglévő rövid távú szerződését és engedjék el, az F1-es csapat pedig teljesítette ezt a kérést - hova tovább Kubica számára?

részletek

Bezárult az ajtó Kubica előtt?

Egy szombati sajtóhír szerint Carlos Sainz aláírt a Renault-hoz 2018-ra, a Toro Rosso megállapodott a Hondával, a McLaren pedig vélhetően a Renault-val. Elszálltak Kubica esélyei a visszatérésre?

részletek

Villeneuve úgy beleszállt Kubicába, mint eddig senki más

1997 világbajnokát soha nem kell félteni, ha csípős megjegyzésekről van szó: most éppen az F1-es visszatérésre készülő Robert Kubicát pécézte ki magának, és nem fogta vissza magát.

részletek

Végül a Williamsnél is kiköthet Robert Kubica

A lengyel menedzsere Monzában arról beszélt, nem a francia csapat védence egyetlen opciója: néhány napra rá Felipe Massa utódjaként hozták szóba, mivel a Renault valószínűleg inkább a fiatalságra alapozna.

részletek

Kubica tudja, min múlhat Vettel és Hamilton csatája

A lengyel versenyző egyelőre a partvonalról figyeli az idei F1-es szezon eseményeit, és figyelmeztette az éllovasokat a harcolt befolyásoló tényezőkre.

részletek

„Kubica, Alonso, Sainz? Jöjjön bármelyik!”

A Renault központi szerepet tölt be a pilótapiacon az utóbbi időben, nem beszélve a motorszállítói szerepkörről. Három komoly jelölt is van a második ülésre, egyikük sansza a legerősebb.

részletek

Kubica nem is a Renault-val tér vissza?

Robert Kubica a Renault istálló szárnyai alatt végezte mindhárom tesztjét a nyári szünetben, ám visszatérése nem kizárólag a francia istálló döntésén múlik. A lengyel pilótának több lehetősége is van.

részletek
Olvastad már?