Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Kubica

Kubica még nem tett le teljesen az F1-ről

A lengyel pilóta nemrég GP3-as autót tesztelt - először vezetett formaautót 2011 óta -, és úgy érzi, megfelelő felkészüléssel lehet rá esélye, hogy visszatérjen a száguldó cirkuszba.

részletek

Kubica GP3-as autót tesztelt

Kis híján végzetes 2011-es ralibalesete óta nem vezetett formulaautót a lengyelek korábbi F1-es reménysége, Robert Kubica – szerdán viszont kipróbálta, mire képes egy ilyen versenygépben.

részletek

Ez lehetett az oka Kubica WEC-től való visszalépésének

Mint ismeretes, a múlt héten meglepő hír látott napvilágot. Az LMP1-es ByKolles Racing szerződtetett versenyzője, Robert Kubica bejelentette, hogy mégsem tér vissza a pályaversenyzéshez. A lengyel nem adott hivatalos magyarázatot, de az alábbi forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek.

részletek

Kubica visszalép a WEC-től!

Váratlan, s egyúttal igen szomorú hírt közölt rajongóival Robert Kubica – a lengyel visszatérését a pályaversenyzés élvonalába nagy várakozás előzte meg, de hiába. Reméli, hogy nem végleges a búcsú.

részletek

Kubica visszatérne az F1-be

Robert Kubica lát lehetőséget arra, hogy visszatérjen a Formula-1 mezőnyébe – sőt a lengyel pilóta bízik benne, hogy „türelme egy napon kifizetődik”.

részletek

Kubica: Nehéz volt visszatérni a pályákra

A lengyel pilóta szerint túlságosan emlékeztette őt eddig az F1-re a versenypálya - most azonban ez megváltozott.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek

Retro – Amikor megkezdődött Button diadalmenete

2009-re jelentősen átszabták a Formula-1-es versenyautókat, keskenyebb hátsó, de szélesebb első vezetőszárnyak, trükkös megoldások az aerodinamika terén. Egy ilyen kiskaput használt ki Ross Brawn, aki Jenson Buttonnal és saját csapatával meg sem állt a világbajnoki címig.

részletek

Több változást vártunk az új autóktól?

Az autóbemutatók kezdetével nem csak az F1-es szezon, de hetente jelentkező rádióműsorunk is izgalmas fázisba lépett. Legújabb adásunkban megvitattuk, mennyire vagyunk elégedettek az eddig látottakkal.

részletek

Kubica készen áll az új kihívásokra

Robert Kubica, az egykori F1-es pilóta a hat évvel ezelőtti balesete után idén ismét úgy érzi, hogy teljes szezont tud futni egy komolyabb világbajnoki sorozatban.

részletek

Kubica: A nem ideális bukás és az őrült rali

Két történet az idei évben a WEC-ben szereplő, így Le Mans-ban is bemutatkozó egykori F1-es pilóta, Robert Kubicáról: az előző évtized legnagyobb F1-es balesete és egy elfeledett hőstett Ausztriában.

részletek

Két centin is múlhat F1-es ülés

Alexander Wurz mindig is sokat bajlódott magasságával, most viszont elmesélte, hogy egyszer emiatt csúszott le egy csapat ajánlatáról.

részletek
Olvastad már?