Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Kubica

Oconnak három lehetősége is van

Toto Wolff elárulta, hogy Esteban Oconnak bár nem sok esélye maradt arra, hogy jövőre versenyzői ülést szerezzen, de több lehetősége is lesz, hogy elhelyezkedjen a Formula-1-ben.

részletek

Hamis bejegyzés terjedt Kubicáról a neten

Lengyelország már ünnepelni kezdhette volna Robert Kubica visszatérését, ám kiderült, korai volt az öröm, csak egy hamis Twitter-bejegyzés borzolta a kedélyeket. Még egy világbajnok is bedőlt ennek.

részletek

Csak részletek kérdése Kubica érkezése a Williamshez

A német Auto Motor und Sport szaklap értesülései szerint kilencven százalékban biztos, hogy Robert Kubica már a héten aláír a Williams istállóhoz. Esteban Ocon pedig három csapat tesztpilótája lehet jövőre.

részletek

Sajtó: Kubica visszatérhet a Williamsszel

Robert Kubica másfél éve dolgozik azon, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. A hírek szerint 2019-ben lehetősége lesz erre, a Williams ugyanis versenyzői ülést ajánlott a lengyelnek.

részletek

Wehrlein is a Ferrari fejlesztő pilótája lehet

Korábban Robert Kubicát hozták szóba a Ferrarival, mint lehetséges fejlesztési pilótát, most azonban a Mercedes korábbi reménységére, Pascal Wehrleinra vetette ki a hálóját a Scuderia.

részletek

Kubica a Ferrarinál köthet ki

Amennyiben lemarad a Williams üléséről Robert Kubica, akkor sajtóinformációk szerint a Ferrari fejlesztési pilótája lehet, hiszen Danyiil Kvjat távozásával megüresedett ez a pozíció a Scuderiánál.

részletek

Kubica nem vár decemberig a Williamsre

Robert Kubicának a 2018-as sorsa is nagyon későn dőlt el, és nem szeretné, ha ez megismétlődne. A lengyel pilóta mindenképp ülést szeretne, és nem feltétlen jelenlegi csapatánál.

részletek

Claire Williams: Kubica fantasztikus csapattárs lenne Russellnek

Robert Kubica azon terjedelmes lista egyik versenyzője, amelyről a Williams kiválasztja majd, hogy ki legyen az újonc George Russell csapattársa 2019-ben. A csapatfőnök Claire Williams most a lengyelt dicsérte.

részletek

Kubicát 10 millió dollárral támogatná a lengyel olajcég

Robert Kubicát a legnagyobb lengyel olajcég segítheti üléshez jutni a Formula-1-ben. A hírek szerint a PKN Orlen 10 millió dollárt pumpálna a pilóta visszatérésének projektjébe.

részletek

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Kubica nem vár a végtelenségig a Williamsre

A lengyel pilóta továbbra is szeretne versenyzői üléshez jutni az F1-ben a 2019-es szezonra, de ha ez nem jön össze, akkor nem zárja ki, hogy más sorozatok felé vegye az irányt.

részletek
Olvastad már?