Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Kubica

Szurkolói csalódottak, Kubica és Rosberg nem

Nico Rosberg az utóbbi időben Robert Kubica menedzsereként is tevékenykedik. Véleménye szerint a lengyel pilóta sorsa nem pecsételődött meg, sőt, a jó irányba mozdult el a tesztpilótai státusszal.

részletek

Szirotkin erősebb, mint Kubica?

A Williams január tizenhatodikán véglegesítette döntését és hivatalosan is bejelentette, hogy Szergej Szirotkiné a második ülés. Az orosz pilóta édesapja szerint fia egyszerűen erősebb, mint a lengyel.

részletek

A Renault is hozzájárult Szirotkin üléséhez

A Williams bejelentést tett arról, hogy 2018-ban Szergej Szirotkin lesz a második pilótájuk Lance Stroll mellett. Abiteboul szerint nekik is szerepük volt az orosz versenyző idáig tartó útjában.

részletek

Lehet visszaút egy súlyos sérülés után is

Az utóbbi évtizedekben több versenyző is súlyosan megsérült a Formula-1-ben. Egy részüknek sikerült még a csúcsra is felkapaszkodnia utána, mások azonban elhalványodtak.

részletek

Kubica a teszteken és az edzéseken is vezetni fogja a Williamst

Bár a Williams 2018-as versenyzői üléséről lemaradt Szergej Szirotkinnal szemben, a csapat Robert Kubicát is leszerződtette az előttünk álló szezonra: sok vezetési lehetőséget fog kapni, és ha szükség lesz rá, versenyezni is beugrik.

részletek

Kevesen kaptak annyi lehetőséget, mint Kubica, érvel az ex-F1-es

Senki sem állíthatja, hogy Robert Kubica igazságtalanul marad le a Williams üléséről, bizonygatja a megmondóemberré lett Karun Chandhok: mutassanak még egy versenyzőt, aki ennyi teszten bizonyíthatta alkalmasságát.

részletek

Kubica mégis Williams-pilóta lehet 2018-ban

Igaz, nem olyan formában, ahogyan arra a legtöbben számítanak - a legnagyobb esélye továbbra is Szergej Szirotkinnak van arra, hogy Lance Stroll csapattársa legyen a grove-i F1-es istállónál.

részletek

Túlhajszolhatta a Williams Kubicát

Túl nagy nyomást helyeztek a közönségkedvenc lengyelre, állítja egy pirellis, aki az év végi gumiteszten hozzáfért Kubica adataihoz. Lehet, hogy egyetlen tényezőn múlt a visszatérés?

részletek

Ezért nem szerződteti a Williams Kubicát

Sokak szerint a pénz az oka, hogy a grove-i alakulat nem Kubica mellett dönt majd, hanem Szirotkint választja. A BBC riportere próbálta feltárni a valós indokot a lengyel pilóta ellen.

részletek

Sajtó: Szirotkint véglegesítik

Úgy tűnik, végleg elszállnak Robert Kubica visszatérési esélyei a Formula-1-ben, sajtóhírek szerint ugyanis az orosz Szergej Szirotkin lesz a befutó a Williams üléséért vívott harcban.

részletek

Akik csak egyszer nyertek F1-es futamot

Egy győzelem a Formula-1-ben, és nem több. Valakit a szerencsés körülmények tettek nyertessé, valaki pedig a remek teljesítményének köszönheti ezt. Most néhány egyszeres futamgyőztesről ejtünk szót.

részletek

Briatore: Kubica nem tér vissza

Nem sokkal a Williams pilótapárosának bejelentése előtt érdekes nyilatkozat látott napvilágot. A Renault egykori csapatfőnöke biztosra veszi, hogy a grove-i alakulat Szirotkin mellett döntött.

részletek
Olvastad már?