Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Kubica

Stroll: Kubica fel fogja karolni a Williamst

A Racing Pointhoz távozó Lance Stroll úgy látja, Robert Kubica segítségére tud majd lenni a Williamsnek, amely képes lesz felemelkedni a jelenlegi helyzetéből. Nagyra tartja a lengyel versenyzőt.

részletek

Álomigazolások, melyek sosem váltak valóra

Ismét téma Lewis Hamilton Ferrarihoz igazolása, még ha csak elmélet szintjén is, ennek apropójából pedig összegyűjtöttünk néhány olyan álomszerű csapatváltást, melyek végül nem valósultak meg.

részletek

Kubica visszatérése egyáltalán nem rekord

Közel nyolc és fél év kihagyás után érkezik vissza a Formula-1 mezőnyébe Robert Kubica. Óriásit változott azóta a száguldó cirkusz, mégis voltak olyanok többen is, akik ennél többet hagytak ki.

részletek

Kubica: Alonso a világ legjobbja

Robert Kubica egyike azoknak, akik mindig is jó viszonyt ápoltak Fernando Alonsóval. A nyolc év kihagyás után visszatérő lengyel szerint a kétszeres világbajnok a sportág valaha volt legjobbja.

részletek

Kubica: Kimi még mindig az egyik legjobb

A visszatérő lengyel pilóta úgy gondolja, hogy Kimi Raikkönen még mindig az egyik leggyorsabb a jelenlegi mezőnyből, rangidős kora ellenére. Szívesen lenne a finn csapattársa is Robert Kubica.

részletek

Furcsa autókkal versenyez Kubica vezető szerelője

Az F1-es paddock tele van nem mindennapi életutakkal: a Robert Kubica mellé rendelt első számú szerelő jelentkezését első csapatához apja adta be a háta mögött, nyert már Le Mans-t, emellett hobbiként, de annál eredményesebben versenyez egy szokatlan szériában.

részletek

Bottas: Kubicáék segíthetnek a Williamsen

A grove-i alakulat pocsék szezont produkált 2018-ban: a konstruktőri tabella utolsó helyén zárt, de Valtteri Bottas szerint az új pilótapárosuk lendületet adhat a gárdának az idei esztendőben.

részletek

Nehezen mondott nemet a Ferrarinak Kubica

Nyílt titok, hogy a lengyel ajánlatot kapott a Scuderiától is, fejlesztőpilóta pozícióba: a csapat megnevezése nélkül bevallotta, nem volt könnyű visszautasítani a lehetőséget.

részletek

Sainz: A ralizástól még jobbak is lehetünk

Carlos Sainz szerint egyrészt nagy élmény raliautót vezetni, másrészt még komplettebb pilótává válhat tőle bármelyik F1-es versenyző - Robert Kubica is hasonló véleményt fogalmazott meg.

részletek

Kubica: Csak annyira leszek jó, mint a Williams

Szenzációsnak nevezhető Robert Kubica visszatérése a Formula-1 mezőnyébe nyolc év kihagyás után. A lengyel szerint viszont csak annyira lehet gyors, amit az idei Williams enged számára.

részletek

Kubica: Karrierem legnagyobb kihívása előtt állok

Robert Kubica szerint a feladat könnyebbik részét teljesítette azzal, hogy nyolc év kihagyás után idén visszatér a Formula-1-be, a maradás ugyanis sokkal nagyobb kihívás lesz számára.

részletek

A legnagyobb nyomás alatt levő pilóták 2019-ben

A Formula-1-ben mindig komoly a versengés, sokszor eredménykényszerben kell autózni, mivel sokan várnak arra, hogy átvegyék a pilóta ülését akár év közben is. De kikre nehezedik extra nyomás?

részletek
Olvastad már?