Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Kubica

Kubica nagyon elfoglalt, ezért nem indul a WEC-ben

A lengyel pilóta szerint túl sok időt vett volna el az LMP1-es szezon az F1-es tesztpilótai feladataitól, ezért döntött úgy, hogy inkább nem indul, pedig már megegyezett a Manorral.

részletek

Lowe: Kubica bajban sem kap több lehetőséget

Nem kicsi a gond a Williams háza táján:, aki egyedüli csapatként maradt pont nélkül két futam után. Sokan úgy vélik, Kubica többet segíthetne a fejlesztésben, de Lowe másképp gondolja.

részletek

Vettel: Aki gyors, az nem lehet öreg

Tizenegy évvel ezelőtt debütált a Formula-1-ben Sebastian Vettel, tehetségére hamar felfigyeltek, gyorsan négyszeres világbajnokká is vált. Mérföldkőhöz érkezett, jön a 200. nagydíj.

részletek

Kubica nem tanárnak érkezett

A lengyel pilóta minden erejével segíteni szeretné a Williams istállót és pilótáit, de egyáltalán nem Szirotkin és Stroll tanárának szerződött a grove-i istállóhoz, de Stroll nyitottabb.

részletek

Szirotkin a Kubica-féle szabotázsról

Igen felkavaróra sikerült Jacques Villeneuve egyik nyilatkozata a közelmúltban, amikor annak lehetőségét firtatta, hogy Robert Kubica szándékosan, nehezen vezethetőre állítja a Williamst.

részletek

Kubica jobb formában van, mint balesete előtt

Robert Kubica jó ideje keményen dolgozik azért, hogy ismét a száguldó cirkusz mezőnyét erősíthesse. Már a tesztpilótai szerepkörig eljutott, de a lengyel úgy érzi, lesz ez még jobb is.

részletek

Kubica: Stroll nagyszerű munkát végzett

A gyenge ausztráliai hétvégét követően Robert Kubica sem mehetett el szó nélkül az események kommentálása mellett, aki végül is kiállt csapata és kollégái oldalán.

részletek

Villeneuve: Kubica szabotálhatja csapattársait

Az 1997-es világbajnoktól megszokhatjuk, hogy időnként egészen hajmeresztő jóslatokat fogalmaz meg. Most úgy véli, Robert Kubica saját érdekében megnehezítheti Stroll és Szirotkin munkáját.

részletek

Kubica a teljes visszatérésről beszélt

Elégedett tesztpilótai szerepkörével, ám a téli tesztelés extra motivációt és étvágyat hozott számára a teljes éves visszatéréshez. Mennyi esélye van erre a hét évet kihagyó lengyelnek?

részletek

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

Williams: Nem igaz, hogy Kubica gyorsabb volt

Sűrűn találkozunk azzal a kijelentéssel, hogy Robert Kubica jobban teljesített a barcelonai teszteken, mint a Williams két állandó pilótája. A csapat szerint teljesen mellőzi a körülményeket, aki ilyet állít.

részletek

Vajon Kubica vezethet majd nagydíjon?

A lengyel hivatalos szerepe szerint tartalékpilóta a Williams F1-es csapatánál, de a múlt tapasztalatai alapján ez nem biztosíték arra, hogy egyik társa kiesése esetén ő állhat rajthoz a versenyen.

részletek
Olvastad már?