Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Kubica

Ha most sem sikerül Kubicának, feladja

Utoljára próbálkozik meg a Formula-1-es visszatéréssel Robert Kubica. Ha nem lesz a 2019-es rajtrácson állandó pilótaként, más kategóriák és szerepkörök után fog nézni.

részletek

Küszöbön Robert Kubica visszatérése

A Williams F1-es helyettes csapatfőnöke biztosra veszi, hogy Lance Stroll távozik az alakulattól - ha ez megvalósul, akkor az is egyértelmű, hogy ki léphet a helyére, Szergej Szirotkin mellé.

részletek

Kubica: Nem lett több lehetőségem a nyáron

Robert Kubica úgy érzi, nem hatott sokban a karrierjére a nyáron történt pilótamozgás. Lance Stroll esetleges távozása nem jelenti azt, hogy ő ülhet majd be a Williamsbe a kanadai versenyző helyére.

részletek

Williams: Ha Stroll megy, Kubica jön

Egyelőre Lance Stroll még nem dobbantott apja csapatához, a Force Indiához. Amennyiben távozik, Paddy Lowe bevallása szerint nem lesz kérdés: Robert Kubica 2010 után visszatér a mezőnybe.

részletek

Kubica: Készen állok a versenyzésre

Az év elején rengeteg rajongó bízott abban, hogy Robert Kubica ülést kap idén: ez a Force Indiát övező fordulatokkal végül meg is valósulhat. Erősek a hangok, melyek szerint Lance Stroll távozófélben van, a lengyel pedig Szingapúrban sem félne nyolc év után visszatérni.

részletek

Törölhetik a Force India pontjait, Kubica visszatérhet Monzában

Az eddig Force Indiaként ismert csapatot a nevezéssel kapcsolatos problémák övezik, tulajdonosváltása pedig már Monzában pilótakeringőt indíthat be, mely a Williamst és akár McLarent is érintheti.

részletek

Kubica pozíciója megváltozott a Williamsnél

Robert Kubica rajtrácsra való visszatérését nagyban hátráltathatja a Williams jelenlegi helyzete, mely miatt a lengyel elmondta, hogy kissé megváltozott a csapaton belül betöltött szerepe.

részletek

70 százalékban a bal kezére kénytelen hagyatkozni Robert Kubica

Robert Kubica nagyságrendileg tíz évvel ezelőtt a Formula-1 egyik legnagyobb ígéretének számított, még a Ferrarival is volt előszerződése. Aztán jött a borzalmas ralibaleset, ami mindent megváltoztatott. A vezetési stílusát is.

részletek

Sajtó: Stroll Ocont válthatja, aki a McLarenhez kerülhet

Amióta Lawrence Stroll átvette a Force Indiát, egyre felerősödnek a hangok, hogy fia, Lance is a csapat versenyzője lesz. Most úgy tűnik, Esteban Ocon helyét veheti át, aki a McLarenhez tart.

részletek

Kubicának nincs meg a győzelemért járó trófeája

Kiderül, hogy melyik a lengyel pilóta kedvenc autós játéka jelenleg, hogy pókerezik-e még és hogy melyik pizzát kedveli leginkább, de szót ejtett Nico Rosbergről és Lewis Hamiltonról is.

részletek

Kubica évek óta nem volt ilyen jó helyzetben

Kerek egy éve, hogy a ralibalesetéből felépült Robert Kubica először aktuális F1-es versenyautót tesztelhetett. A jubileum alkalmával a pilóta elmesélte, milyen tapasztalatokkal gazdagodott azóta.

részletek

Teszt: Raikkönen Kubica előtt félidőben

A finn pilóta ebédszünetig nem döntötte meg Giovinazzi pályacsúcsát, de több másodperccel áll az üldözők előtt. Három brit és két orosz pilóta is van a pályán, utóbbiak egyikéhez fűződik a piros zászlós leállás.

részletek
Olvastad már?