Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Kubica

Kubica: Ezekkel az autókkal újonc vagyok

A lengyel pilóta szerint akárhogy szépítjük, a modern F1-es technikákat nem ismerte, ezért újoncnak számított, amikor tavaly tesztelt - időre van szüksége, de hisz benne, hogy lehet még versenyző.

részletek

Kubica: Aláírtam a Ferrarihoz annak idején

Robert Kubica elismerte, hogy nem sokkal a 2011-es ralibalesete előtt megállapodott a Ferrarival, hogy 2012-től náluk fog versenyezni és elmondta, most hogyan érez eziránt.

részletek

Kubica jövője néhány hónapon belül eldől

A lengyel Robert Kubica elmondta, hogy néhány hónapon belül tisztábban fogja látni, hogy reálisak-e az esélyei arra, hogy 2019-ben végre újra láthassuk a rajtrácson.

részletek

Kubica: Jövőre versenyezni akarok

A lengyel pilóta Szergej Szirotkin autóját kapta meg a péntek délelőtti edzésen, amivel ugyan utolsó helyen végzett, de a hosszú etapokra ment rá, így ez nem is meglepő.

részletek

F1-Archív: Raikkönennek hiányzik a győzelem

Már 2012-ben, a Lotusnál is első helyre vágyott a régóta nyeretlen finn. Ezen a napon fogadták el a V6-os szabályokat, határolódott el Villeneuve a GPDA-tól, valamint tolták vissza nagy visszhangot kiváltva Schumachert a Nürburgring pályabírói. Június 29. hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem bánta meg 1997-et

Nyilvánosságra hozták a Kubica-baleset adatait, Rosberg megérdemeltnek tartja büntetését, Montezemolo olasz világbajnokot szeretne a Ferrarinál. Június 20. hírei az F1-ből.

részletek

Lowe szerint közel a depresszióhoz a Williams

A grovei istálló műszaki igazgatója úgy véli, noha ismerik annak az okát, hogy a korábbi világbajnok gárda miért szerepel ilyen gyengén ebben az évben, de egyszerűen nem képesek kijavítani a hibákat.

részletek

F1-Archív: Kubica nyeri a Kanadai Nagydíjat

Visszatérésen gondolkozik Maldonado, nem lesz Bahreini Nagydíj 2011-ben, Schumacher nem kér többször bocsánatot, beolvas a BMW-nek Sir Frank Williams. Lássuk, mitől volt hangos a sajtó az elmúlt két évtizedben június 8-án.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

Kubica nem kapta meg győzelmi trófeáját

Robert Kubica egyetlen F1-es győzelmét 2008-ban aratta Kanadában, amiről érdekes információkat árult el. Az első helyért járó díj mellett mást sem kapott meg, amit szeretett volna.

részletek

Kubica érkezhet Hartley helyére

Brendon Hartley igen gyengén kezdte a szezont a Toro Rossónál, különösen csapattársával, Pierre Gaslyval összehasonlítva. A legújabb hírek szerint Robert Kubica válthatja Hartley-t.

részletek

Kubica: Tudtam, hogy nagy bajban vagyok

A népszerű lengyel pilóta jelenleg a Williams-Mercedes tesztpilótájaként tért vissza a Formula-1-be. Pályafutása legnagyobb balesetére emlékezett vissza, amit csodás módon, könnyedén megúszott.

részletek
Olvastad már?