Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Kritika

Így fontolgatta Schumacher a visszavonulást

Alig néhány nappal 37. születésnapját követően beszélt először a visszavonulásról Michael Schumacher, amit aztán év végén be is váltott. Bár egyáltalán nem azon okból, mint eredetileg gondolta.

részletek

Verstappen először teszteli a Honda-motort

Max Verstappen már alig várja, hogy a Honda-erőforrással szerelt RB15-öst tesztelhesse a szimulátoron. Ez hamarosan meg is fog történni, életében először találkozik élesben a japán egységgel.

részletek

Hamilton eleinte nem szerette Laudát

Lewis Hamilton jó ideje baráti kapcsolatot ápol Niki Laudával, ám ez nem volt mindig így. Néhány évvel ezelőtt még kifejezetten nem kedvelte az osztrák legendát, aki alapos kritikával illette őt.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Vettelt nem érdekli mások véleménye

Az olasz média rettenetesen lehúzta Sebastian Vettelt, miután a Német Nagydíjon elkövetett hibája a győzelmébe került. A négyszeres bajnok azonban csak saját magával foglalkozik.

részletek

Villeneuve: Verstappen még kisgyerek

Jacques Villeneuve Monaco után ismét kiosztotta Max Verstappent. A kanadai világbajnoknál a holland „lefejelős” válasza után szakadt el a cérna, szerinte a Red Bull pilótája egy túlértékelt kisgyerek.

részletek

Vettel kifakadt a „rövidlátó” kritikusokra

Az év egyik leglaposabb futamát követően a ferraris védelmébe vette az F1-et, szerinte ugyanis más sportágakban is vannak unalmas meccsek, nem lehet minden fordulótól körömlerágós izgalmakat várni.

részletek

Hill: Verstappen új ember lett

Az elmúlt hat versenyhétvége Max Verstappen hibáitól volt hangos, alaposan meg is kritizálták a hollandot. Kanadában új erőre kapott és az 1996-os világbajnok szerint teljesen újjászületett.

részletek

Newey: Verstappennek magára kell hallgatnia

Max Verstappen folyamatosan hibázik az utóbbi hétvégéken: legutóbb Monacóban bakizott, de Adrian Newey szerint egyedül ő tud kijönni a hullámvölgyből, nem pedig mások tanácsaival és kritikájával.

részletek

Verstappen kissé besokallt a kritikáktól

Tény, hogy a Monacói Nagydíj időmérő edzése óta számtalan versenyző és szakember kipécézte magának Max Verstappent, ám a hollandnak kezd elege lenni a kritizálókból, nincs szüksége erre.

részletek

Stroll: Teszek Villeneuve kritikáira

Kisebb szóváltás van kialakulóban a két kanadai F1-es között. Villeneuve múltkor két generációnyi Strollnak szólt be, amit a sértett fél sem hagyott annyiban. Megint a pénz volt téma.

részletek

A Renault szerint a Mercedes unfair

A francia gyári istálló nincs elragadtatva a rivális Mercedes szerződéskötési politikájától, ugyanis sportszerűtlen módon kötik magukhoz azokat a szakembereket is, akik máshova igazolnának.

részletek
Olvastad már?