Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Kritika

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Vettelt nem érdekli mások véleménye

Az olasz média rettenetesen lehúzta Sebastian Vettelt, miután a Német Nagydíjon elkövetett hibája a győzelmébe került. A négyszeres bajnok azonban csak saját magával foglalkozik.

részletek

Villeneuve: Verstappen még kisgyerek

Jacques Villeneuve Monaco után ismét kiosztotta Max Verstappent. A kanadai világbajnoknál a holland „lefejelős” válasza után szakadt el a cérna, szerinte a Red Bull pilótája egy túlértékelt kisgyerek.

részletek

Vettel kifakadt a „rövidlátó” kritikusokra

Az év egyik leglaposabb futamát követően a ferraris védelmébe vette az F1-et, szerinte ugyanis más sportágakban is vannak unalmas meccsek, nem lehet minden fordulótól körömlerágós izgalmakat várni.

részletek

Hill: Verstappen új ember lett

Az elmúlt hat versenyhétvége Max Verstappen hibáitól volt hangos, alaposan meg is kritizálták a hollandot. Kanadában új erőre kapott és az 1996-os világbajnok szerint teljesen újjászületett.

részletek

Newey: Verstappennek magára kell hallgatnia

Max Verstappen folyamatosan hibázik az utóbbi hétvégéken: legutóbb Monacóban bakizott, de Adrian Newey szerint egyedül ő tud kijönni a hullámvölgyből, nem pedig mások tanácsaival és kritikájával.

részletek

Verstappen kissé besokallt a kritikáktól

Tény, hogy a Monacói Nagydíj időmérő edzése óta számtalan versenyző és szakember kipécézte magának Max Verstappent, ám a hollandnak kezd elege lenni a kritizálókból, nincs szüksége erre.

részletek

Stroll: Teszek Villeneuve kritikáira

Kisebb szóváltás van kialakulóban a két kanadai F1-es között. Villeneuve múltkor két generációnyi Strollnak szólt be, amit a sértett fél sem hagyott annyiban. Megint a pénz volt téma.

részletek

A Renault szerint a Mercedes unfair

A francia gyári istálló nincs elragadtatva a rivális Mercedes szerződéskötési politikájától, ugyanis sportszerűtlen módon kötik magukhoz azokat a szakembereket is, akik máshova igazolnának.

részletek

Raikkönen odaszólt a kritikusoknak

Sokan nehezményezték, hogy a finn F1-es pilóta nem tudta felvenni a versenyt Sebastian Vettelel az idei szezonban, őt azonban hidegen hagyja, mit mondanak róla mások.

részletek

Stroll válasza: Csak irigyek vagytok rám!

A Williams kanadai újonca több hibát is vétett a teszteken, és a melbourne-i F1-es szezonnyitón is a mezőny hátsó felében küzdött - szerinte kritikusaiból pusztán az irigység beszél.

részletek

A Sauber nem érti, miért kritizálják Wehrleint

A német F1-es pilóta januárban elszenvedett sérülésére hivatkozva visszalépett az Ausztrál Nagydíjon való indulástól, amely miatt sokan bírálták - csapatfőnöke most a védelmére kelt.

részletek
Olvastad már?