Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Kirúgás

Sajtó: Megpecsételődött Hartley sorsa

A hírek szerint teljesen kicserélődik jövőre a Toro Rosso párosa, a Red Bullhoz szerződő Gasly mellett ugyanis Brendon Hartley sem maradhat az istállónál. Gyenge teljesítménye F1-es karrierje végét jelentheti.

részletek

Grosjean formajavulása óriási talány

Romain Grosjean sorozatos bakijai után a Haas elkezdett körülnézni, kit szerződtessen a helyére. A francia azonban bámulatos formajavulást mutatott be a szezon derekán, amit a főnök most sem ért.

részletek

Vettelnek egy lehetősége van, aztán repül?

Ezen a hétvégén Sebastian Vettel hivatalosan is elveszítheti az idei világbajnoki címért folytatott harcot. Sajtóértesülések szerint a Ferrari nagyon elégedetlen vele, 2019-ben az utolsó esélyét kapja.

részletek

Palmernek sokkal jobb az F1-en kívül

Rövid és feledhető Formula-1-es karriert futott be Jolyon Palmer, ám közben el is vesztette a sport iránti szeretetét. Miután a Renault menesztette, szinte megkönnyebbült.

részletek

A Toro Rosso Hartley mellett

Brendon Hartley versenyzői ülése rettentően inog. Az istálló ugyan támogatásáról biztosította az új-zélandi pilótát, de jól tudják, hogy a végső szó úgysem az övék. A tulajdonos az utódját keresi.

részletek

Valóban veszélyben Hartley ülése?

Brendon Hartley igen gyengén kezdte az idei szezont, különösen csapattársához képest jóval lassabb. Hetek óta a menesztéséről cikkeznek, most ő maga is reagált a kritikákra.

részletek

Hartley végleg eljátszhatja a bizalmat

Tavaly nagy meglepetést keltett, hogy a Toro Rosso a menesztett Danyiil Kvjat helyére Brendon Hartleyt hívta pilótának. Az új-zélandi gyenge teljesítménye miatt viszont az orosz sorsára juthat.

részletek

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek

Ricciardo szerint Kvjat visszatérhet

Danyiil Kvjatról csak az elismerés hangján szól korábbi csapattársa, szerinte az orosznak jót tesz a kényszerszünet és még erősebben tér vissza. De melyik csapatnál jöhet szóba?

részletek

Kvjatot végleg kirúgták

Az utóbbi két évben a mennyben és a pokolban is járt Danyiil Kvjat, ám könnyen lehet, hogy végképp véget ért F1-es pályafutása. A Red Bull ugyanis végleg menesztette az orosz pilótát.

részletek

Vettel a csapatfőnök kirúgása ellen

Az utóbbi napokban pattant ki a híresztelés Austinban, hogy a Ferrari év végi krízise miatt inog Maurizio Arrivabene csapatfőnök széke. A Scuderia vezérpilótája azonban kiáll a szakember mellett.

részletek

Milliókba fájna a Renault-nak Palmer menesztése

Jolyon Palmert a szerződése tartja a gyári Renault csapatnál, ha a franciák ajtót mutatnának neki, több millió eurót kellene pluszban fizetniük. Ennek ellenére Prost így sem zárja ki, hogy Malajziában váltanak.

részletek
Olvastad már?